Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shanara']Życzę Wam, żeby wszystko poszło gładko..i trzymam kciuki :)[/QUOTE]
matko... wczoraj 2 razy pisalam ten post i widze, ze niknal.
Iza a u Ciebie na jaka literke beda malenstwa??

Posted

A to moje dzieciaczki już 10 tygodniowe

MITHRANDIR Trojkolorowa Kokarda po moim CAREWICZU ROSJI Czarna Fuga - piesek o dużym potencjale zarówno w ruchu i postawie (patrząc pod kątem wystaw) , jak i sprycie (pod kątem sportów).

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1335.snc4/162792_119022451497499_100001692342568_109731_6106410_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='PANGEA']matko... wczoraj 2 razy pisalam ten post i widze, ze niknal.
Iza a u Ciebie na jaka literke beda malenstwa??[/QUOTE]małe będą na literkę "T".. po dziadkach :D

Ty lepiej powiedz co tam u Was??
[quote name='aneta']Jak są w większości liczebnej to ich nie przegadasz ;)[/QUOTE] śliczne te pudelki.. aż mi tęskno to takich "kłaków" :)

Posted

[quote name='Shanara']małe będą na literkę "T".. po dziadkach :D

Ty lepiej powiedz co tam u Was??
[/QUOTE]
Nam chyba brzuch rosnie. Mam nadzieje, ze nie z przejedzenia :)
A miot na G

Posted

dzisiaj kończy się 60 ty dzień ciąży . Od wczoraj nie jemy , były wymioty , spadek temperatury wczoraj do 37 a dzisiaj do 36.5 . dzisiaj trochę drapie poslania , tarmosi poduszki . Czeka mnie kolejna noc w dresie pod kocykiem hi hi . Trzymajcie kciuki .

Posted

napewno będzie dobrze nie martw się , nie denerwuj i nie stresuj bo tymbardziej na małą przejdzie. tak z ciekawości jak rodzą hawanki?? nie bardzo znam tę rase

Posted

[quote name='rodzice']najgorzej ze to pierwszy poród tej suni i nie wiem czego sie spodziewać :-([/QUOTE]
Ulu napewno bedzie wszystko wporzadku Meisi urodzi piękne zdrowe szczylki :)
trzymam kciuki...

Posted

No to śpiesze donieść :):):)
14 grudnia od godziny 3:35 do 10:00 urodziło się 9 szczeniorkow :):) wszyscy czują się dobrze:) (mhm oprocz mnie, bo jeszcze nie doszlam do siebie)
W koncu porod odbieralam sama i.... teraz moge powiedziec ze bylo super ze bylam tylko ja i Daga:) - takie "magiczne" nasze przeżycie:):)
Mamy więc 4 sunie i 5 chłopaków :):):)
pierwsze portrety tutaj : [url]http://www.daga-dogoterapia.com/szczenieta.html[/url]