Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasze mają już 6,5 tygodnia i wyglądają tak :

[IMG]http://www.galeriapudli.republika.pl/suczka1_55.jpg[/IMG]

Jedno jedzie bardzo daleko, ale reszta jeszcze przy mamusi ciągle bez odpowiedzialnych właścicieli ...

Posted

[B]Wieelkie Gratulaacje dla wszystkich:loveu:[/B]

[QUOTE][url]http://img440.imageshack.us/i/p1020259q.jpg/[/url][/QUOTE]
cuuddo ..

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/19690-Porodówka/members/589-aneta"][B][COLOR=red]aneta[/COLOR][/B][/URL] - psina ładnaa ;))

[B]Asiaczek[/B] - no to czekamy :razz:

Posted

Asiu, strasznie się cieszę :loveu: moze tym razem ud mi sie odwiedzić, małe baski bobski :loveu:

Aneta, wasze maluchy już 100% pudlowate :loveu:
Niebezpiecznie coraz bardziej pudle mi się podobają :lol:

Posted

Iza - i prawidłowo :) Bo to superaśna rasa zupełnie niedoceniana :) bo wypaczona przez różne pół i ćwierć -(-(-(

Dziś przywiozłam do domu sunię MI RITORNI IN MENTE (tą na zdjęciu) i już ma pod tą maciupką łapką cały dom ;) Włącznie z tym, że wyspała się po brykaninie na poduszce u mojej Mamy :) Żal będzie oddawać, ale trudno, chwilowo muszę wziąć na wstrzymanie ;) Tym bardziej, ze planuję mariaż mojej REGINY FORTUNATY za jakieś 2 lata.
Charaktery cudne, mała nic się nie przejęła zmianą zamieszkania, ogon ciągle na plecach, no może tylko oprócz momentu jak szanowna Babcia werkła że to jej zabawka - wtedy grzecznie się wycofała za mnie z ogonkiem spuszczonym do połowy.

Posted

[quote name='Judit']Asiaczku, wielkie gratulacje!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE]

[quote name='Hawanka']Oj Tak wielkie Gratulacje!!!!![/QUOTE]
Judith i Hawanka - też się cieszymy:)

[quote name='Ajdka']Asiaczek to za ile pojawią się szczeniury ??
Gratulujemy :):):)[/QUOTE]
Jak wszystko dobrze pójdzie, to coś ok. 20-tego grudnia... i potem ok. 30-tego grudnia.

[quote name='aneta']Iza - i prawidłowo :) Bo to superaśna rasa zupełnie niedoceniana :) bo wypaczona przez różne pół i ćwierć -(-(-(
Dziś przywiozłam do domu sunię MI RITORNI IN MENTE (tą na zdjęciu) i już ma pod tą maciupką łapką cały dom ;) Włącznie z tym, że wyspała się po brykaninie na poduszce u mojej Mamy :) Żal będzie oddawać, ale trudno, chwilowo muszę wziąć na wstrzymanie ;) Tym bardziej, ze planuję mariaż mojej REGINY FORTUNATY za jakieś 2 lata.
Charaktery cudne, mała nic się nie przejęła zmianą zamieszkania, ogon ciągle na plecach, no może tylko oprócz momentu jak szanowna Babcia werkła że to jej zabawka - wtedy grzecznie się wycofała za mnie z ogonkiem spuszczonym do połowy.[/QUOTE]
O, prosze, jaka sprytna suńka:)

Pzdr.

Posted

Asiaczku serdecznie gratuluję!!! Naprawdę fajnie mieć szkraby na święta ja miałam co prawda tylko jednego i na Wielkanoc ale zawsze :)
Nie omieszkam wpaść pomiziać :D

Posted

Hej, [B]dzasta![/B]
Ja w 2001 r miałam 2 mioty urodzone w Wigilię - sama radość dostac takie szkraby pod choinkę:)
Wszystko przygotowane, popakowane i gotowe do drogi do mojej siostry, ale na Wigilie to tylko mj Jacek ["] wtedy pojechał. Ja zostałam przy 2 mamuśkach i maluszkach... cudna to była Wigilia:)

Pzdr.

Posted

[quote name='aneta']Iza - i prawidłowo :) Bo to superaśna rasa zupełnie niedoceniana :) bo wypaczona przez różne pół i ćwierć -(-(-(

Charaktery cudne, mała nic się nie przejęła zmianą zamieszkania, ogon ciągle na plecach, no może tylko oprócz momentu jak szanowna Babcia werkła że to jej zabawka - wtedy grzecznie się wycofała za mnie z ogonkiem spuszczonym do połowy.[/QUOTE]

Szczególnie podobają mi się miniaturki i olbrzymy :lol:, charakter mają super. Myślę, że kiedyś w moim domu jakiś pudelino zamieszka :loveu: Ale to dopiero za kilka lat.

Super! Mała odważna i z temperamentem - ideał :loveu:

Posted

gratulacje dla wszystkich mamuś, babć i przyszłych i obecnych :loveu: anjaga dla Ciebie szczególne :loveu::loveu::loveu:
ooo pudel w wersji max to jest to od czego nie mogę oczu oderwać:loveu:

Posted

[quote name='rodzice']To i my się chwalimy
małe tt urodzone 25 październik , 1 piesek 3 sunie
[URL=http://img816.imageshack.us/i/p1010967.jpg/][IMG]http://img816.imageshack.us/img816/2250/p1010967.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][/QUOTE]

:multi::multi::multi:GRATULAcJE :multi::multi: piękne maluszki...

Posted

[quote name='Asiaczek']A my dzisiaj byliśmy na USG z jedną z suczek i.... mamy potwierdzoną ciążę mnogą!!!!!!
Widziałam nawet bijące serduszka;)

Pzdr.[/QUOTE]

Asiaczku....no to trzymam mocno kciuki za małe baski ;) wiesz ja dojrzewam...dojrzewam;) hahaahahahahah.....i kiedys i tak taki basek wyląduje u mnie ;)) to tylko kwestia czasu ;)

Posted

[quote name='betka-sp']Asiaczku....no to trzymam mocno kciuki za małe baski ;) wiesz ja dojrzewam...dojrzewam;) hahaahahahahah.....i kiedys i tak taki basek wyląduje u mnie ;)) to tylko kwestia czasu ;)[/QUOTE]
Tfu, tfu, tfu...
Nic nie wiedziałam, żeś taka fanka basków:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Tfu, tfu, tfu...
Nic nie wiedziałam, żeś taka fanka basków:)

Pzdr.[/QUOTE]

e tam..nie wiedziałaś :evil_lol: a po co tak sie dopytywałam jak by sie ewentualnie ze zmarszczuchami mi dogadały ;);)...ale myslę, ze by było OK.... poczekamy-zobaczymy :lol: narazie pokibicuję twoim przyszłym maluszką :cool3::cool3:

Posted

Nadejszla wiekopomna chwila :D Właśnie wróciłam z USG , Suri będzie mamą - ciąża mnoga. :multi::multi:
29 dzien po pierwszym kryciu jeszcze nie było słychać serduszek ale jestem normalnie w szoku ,to mój pierwszy miot i mam cały czas banana na twarzy, trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło , czyżby to pierwszy papillon na porodówce? :)

Posted

[quote name='Angelka']Nadejszla wiekopomna chwila :D Właśnie wróciłam z USG , Suri będzie mamą - ciąża mnoga. :multi::multi:
29 dzien po pierwszym kryciu jeszcze nie było słychać serduszek ale jestem normalnie w szoku ,to mój pierwszy miot i mam cały czas banana na twarzy, trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło , czyżby to pierwszy papillon na porodówce? :)[/QUOTE]
Gratulacje !!!!:multi::multi:

Posted

Gratuluję Asiu :).
A kiedyś nie byłaś zwolenniczką usg ;).

Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom. Trochę zazdroszczę bo ostatnie usg nic nie wykazało ale może w przyszłym roku się uda ;).

Posted

to teraz trzymajcie za mnie kciuki, a wlasciwie za moja suke. Jestesmy 3 tyg po kryciu. W zeszlym roku bylo pusto. Oby teraz sie udalo. To bylby w mojej hodowli miot dogow po 6 latach przerwy.
Baaaardzo, baardzo mi zalezy

Posted

OOO to tym bardziej trzymam kciuki.
U mnie to głównie to zasmuciło że prawdopodobnie sunia która teraz nie zaskoczyła następną cieczkę będzie miała chyba dopiero na jesień :(.
Wielki znak zapytania i nadzieja czy dostanie w marcu. Druga sunia ma dostać w maju bo teraz kończy cieczkować ale ma przerwę po dzieciach.

Posted

Pangea będę trzymać :)
Błyskotka będzie dobrze , ja dopiero teraz sie doczekałam,po prawie roku pecha , cały czas wiatr wiał mi w oczy ale to juz złośliwość aury stała mi na przeszkodzie :)

Posted

[quote name='anjaga']Asiaczku to u Ciebie będzie wysyp basków-grubasków:cool3::cool3:, super :multi::multi::multi:[/QUOTE]
Czy wysyp, to się okaże za 2 tygodnie, po wyniku USD u drugiej suni...

[quote name='Angelka']Nadejszla wiekopomna chwila :D Właśnie wróciłam z USG , Suri będzie mamą - ciąża mnoga. :multi::multi:
29 dzien po pierwszym kryciu jeszcze nie było słychać serduszek ale jestem normalnie w szoku ,to mój pierwszy miot i mam cały czas banana na twarzy, trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło , czyżby to pierwszy papillon na porodówce? :)[/QUOTE]
Hohoho, 3mamy!

[quote name='Błyskotka']Gratuluję Asiu :).
A kiedyś nie byłaś zwolenniczką usg ;).
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom. Trochę zazdroszczę bo ostatnie usg nic nie wykazało ale może w przyszłym roku się uda ;).[/QUOTE]
Ja nadal nie potrzebuję robic USG, bo po prostu wiem. I nigdy sama na sobie się nie zawiodłam:)
Niestety, ostatnie 2 krycie były trochę inne, takie niepewne a przy jednej to nawet nie byłam obecna i stąd moja decyzja o zrobieniu USG.

[quote name='PANGEA']to teraz trzymajcie za mnie kciuki, a wlasciwie za moja suke. Jestesmy 3 tyg po kryciu. W zeszlym roku bylo pusto. Oby teraz sie udalo. To bylby w mojej hodowli miot dogow po 6 latach przerwy.
Baaaardzo, baardzo mi zalezy[/QUOTE]
3mamy i zaciskamy!

Pzdr.