Ajdka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Asiaczek to za ile pojawią się szczeniury ?? Gratulujemy :):):) Quote
aneta Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Nasze mają już 6,5 tygodnia i wyglądają tak : [IMG]http://www.galeriapudli.republika.pl/suczka1_55.jpg[/IMG] Jedno jedzie bardzo daleko, ale reszta jeszcze przy mamusi ciągle bez odpowiedzialnych właścicieli ... Quote
angineuuka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [B]Wieelkie Gratulaacje dla wszystkich:loveu:[/B] [QUOTE][url]http://img440.imageshack.us/i/p1020259q.jpg/[/url][/QUOTE] cuuddo .. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/19690-Porodówka/members/589-aneta"][B][COLOR=red]aneta[/COLOR][/B][/URL] - psina ładnaa ;)) [B]Asiaczek[/B] - no to czekamy :razz: Quote
Iza. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Asiu, strasznie się cieszę :loveu: moze tym razem ud mi sie odwiedzić, małe baski bobski :loveu: Aneta, wasze maluchy już 100% pudlowate :loveu: Niebezpiecznie coraz bardziej pudle mi się podobają :lol: Quote
aneta Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Iza - i prawidłowo :) Bo to superaśna rasa zupełnie niedoceniana :) bo wypaczona przez różne pół i ćwierć -(-(-( Dziś przywiozłam do domu sunię MI RITORNI IN MENTE (tą na zdjęciu) i już ma pod tą maciupką łapką cały dom ;) Włącznie z tym, że wyspała się po brykaninie na poduszce u mojej Mamy :) Żal będzie oddawać, ale trudno, chwilowo muszę wziąć na wstrzymanie ;) Tym bardziej, ze planuję mariaż mojej REGINY FORTUNATY za jakieś 2 lata. Charaktery cudne, mała nic się nie przejęła zmianą zamieszkania, ogon ciągle na plecach, no może tylko oprócz momentu jak szanowna Babcia werkła że to jej zabawka - wtedy grzecznie się wycofała za mnie z ogonkiem spuszczonym do połowy. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='Judit']Asiaczku, wielkie gratulacje!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE] [quote name='Hawanka']Oj Tak wielkie Gratulacje!!!!![/QUOTE] Judith i Hawanka - też się cieszymy:) [quote name='Ajdka']Asiaczek to za ile pojawią się szczeniury ?? Gratulujemy :):):)[/QUOTE] Jak wszystko dobrze pójdzie, to coś ok. 20-tego grudnia... i potem ok. 30-tego grudnia. [quote name='aneta']Iza - i prawidłowo :) Bo to superaśna rasa zupełnie niedoceniana :) bo wypaczona przez różne pół i ćwierć -(-(-( Dziś przywiozłam do domu sunię MI RITORNI IN MENTE (tą na zdjęciu) i już ma pod tą maciupką łapką cały dom ;) Włącznie z tym, że wyspała się po brykaninie na poduszce u mojej Mamy :) Żal będzie oddawać, ale trudno, chwilowo muszę wziąć na wstrzymanie ;) Tym bardziej, ze planuję mariaż mojej REGINY FORTUNATY za jakieś 2 lata. Charaktery cudne, mała nic się nie przejęła zmianą zamieszkania, ogon ciągle na plecach, no może tylko oprócz momentu jak szanowna Babcia werkła że to jej zabawka - wtedy grzecznie się wycofała za mnie z ogonkiem spuszczonym do połowy.[/QUOTE] O, prosze, jaka sprytna suńka:) Pzdr. Quote
angineuuka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [QUOTE]Jak wszystko dobrze pójdzie, to coś ok. 20-tego grudnia... i potem ok. 30-tego grudnia. [/QUOTE] Czyli prezent na święta ;D Quote
Asiaczek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Taaaak, najpierw prezent na święta, a potem - na Sylwestra. Ale najpierw - tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
dzasta Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Asiaczku serdecznie gratuluję!!! Naprawdę fajnie mieć szkraby na święta ja miałam co prawda tylko jednego i na Wielkanoc ale zawsze :) Nie omieszkam wpaść pomiziać :D Quote
Asiaczek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Hej, [B]dzasta![/B] Ja w 2001 r miałam 2 mioty urodzone w Wigilię - sama radość dostac takie szkraby pod choinkę:) Wszystko przygotowane, popakowane i gotowe do drogi do mojej siostry, ale na Wigilie to tylko mj Jacek ["] wtedy pojechał. Ja zostałam przy 2 mamuśkach i maluszkach... cudna to była Wigilia:) Pzdr. Quote
Iza. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='aneta']Iza - i prawidłowo :) Bo to superaśna rasa zupełnie niedoceniana :) bo wypaczona przez różne pół i ćwierć -(-(-( Dziś przywiozłam do domu sunię MI RITORNI IN MENTE (tą na zdjęciu) i już ma pod tą maciupką łapką cały dom ;) Włącznie z tym, że wyspała się po brykaninie na poduszce u mojej Mamy :) Żal będzie oddawać, ale trudno, chwilowo muszę wziąć na wstrzymanie ;) Tym bardziej, ze planuję mariaż mojej REGINY FORTUNATY za jakieś 2 lata. Charaktery cudne, mała nic się nie przejęła zmianą zamieszkania, ogon ciągle na plecach, no może tylko oprócz momentu jak szanowna Babcia werkła że to jej zabawka - wtedy grzecznie się wycofała za mnie z ogonkiem spuszczonym do połowy.[/QUOTE] Szczególnie podobają mi się miniaturki i olbrzymy :lol:, charakter mają super. Myślę, że kiedyś w moim domu jakiś pudelino zamieszka :loveu: Ale to dopiero za kilka lat. Super! Mała odważna i z temperamentem - ideał :loveu: Quote
Jaga. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 gratulacje dla wszystkich mamuś, babć i przyszłych i obecnych :loveu: anjaga dla Ciebie szczególne :loveu::loveu::loveu: ooo pudel w wersji max to jest to od czego nie mogę oczu oderwać:loveu: Quote
betka-sp Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='rodzice']To i my się chwalimy małe tt urodzone 25 październik , 1 piesek 3 sunie [URL=http://img816.imageshack.us/i/p1010967.jpg/][IMG]http://img816.imageshack.us/img816/2250/p1010967.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][/QUOTE] :multi::multi::multi:GRATULAcJE :multi::multi: piękne maluszki... Quote
betka-sp Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='Asiaczek']A my dzisiaj byliśmy na USG z jedną z suczek i.... mamy potwierdzoną ciążę mnogą!!!!!! Widziałam nawet bijące serduszka;) Pzdr.[/QUOTE] Asiaczku....no to trzymam mocno kciuki za małe baski ;) wiesz ja dojrzewam...dojrzewam;) hahaahahahahah.....i kiedys i tak taki basek wyląduje u mnie ;)) to tylko kwestia czasu ;) Quote
Asiaczek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='betka-sp']Asiaczku....no to trzymam mocno kciuki za małe baski ;) wiesz ja dojrzewam...dojrzewam;) hahaahahahahah.....i kiedys i tak taki basek wyląduje u mnie ;)) to tylko kwestia czasu ;)[/QUOTE] Tfu, tfu, tfu... Nic nie wiedziałam, żeś taka fanka basków:) Pzdr. Quote
betka-sp Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Asiaczek']Tfu, tfu, tfu... Nic nie wiedziałam, żeś taka fanka basków:) Pzdr.[/QUOTE] e tam..nie wiedziałaś :evil_lol: a po co tak sie dopytywałam jak by sie ewentualnie ze zmarszczuchami mi dogadały ;);)...ale myslę, ze by było OK.... poczekamy-zobaczymy :lol: narazie pokibicuję twoim przyszłym maluszką :cool3::cool3: Quote
Asiaczek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 A wiesz, że jakoś tak nie skojarzyłam... gapa ze mnie;) A za jakieś 10 dni - następne USG, ale tym razem u drugiej suni:) Pzdr. Quote
anjaga Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Asiaczku to u Ciebie będzie wysyp basków-grubasków:cool3::cool3:, super :multi::multi::multi: Quote
Angelka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Nadejszla wiekopomna chwila :D Właśnie wróciłam z USG , Suri będzie mamą - ciąża mnoga. :multi::multi: 29 dzien po pierwszym kryciu jeszcze nie było słychać serduszek ale jestem normalnie w szoku ,to mój pierwszy miot i mam cały czas banana na twarzy, trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło , czyżby to pierwszy papillon na porodówce? :) Quote
Hawanka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Angelka']Nadejszla wiekopomna chwila :D Właśnie wróciłam z USG , Suri będzie mamą - ciąża mnoga. :multi::multi: 29 dzien po pierwszym kryciu jeszcze nie było słychać serduszek ale jestem normalnie w szoku ,to mój pierwszy miot i mam cały czas banana na twarzy, trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło , czyżby to pierwszy papillon na porodówce? :)[/QUOTE] Gratulacje !!!!:multi::multi: Quote
Błyskotka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Gratuluję Asiu :). A kiedyś nie byłaś zwolenniczką usg ;). Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom. Trochę zazdroszczę bo ostatnie usg nic nie wykazało ale może w przyszłym roku się uda ;). Quote
PANGEA Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 to teraz trzymajcie za mnie kciuki, a wlasciwie za moja suke. Jestesmy 3 tyg po kryciu. W zeszlym roku bylo pusto. Oby teraz sie udalo. To bylby w mojej hodowli miot dogow po 6 latach przerwy. Baaaardzo, baardzo mi zalezy Quote
Błyskotka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 OOO to tym bardziej trzymam kciuki. U mnie to głównie to zasmuciło że prawdopodobnie sunia która teraz nie zaskoczyła następną cieczkę będzie miała chyba dopiero na jesień :(. Wielki znak zapytania i nadzieja czy dostanie w marcu. Druga sunia ma dostać w maju bo teraz kończy cieczkować ale ma przerwę po dzieciach. Quote
Angelka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Pangea będę trzymać :) Błyskotka będzie dobrze , ja dopiero teraz sie doczekałam,po prawie roku pecha , cały czas wiatr wiał mi w oczy ale to juz złośliwość aury stała mi na przeszkodzie :) Quote
Asiaczek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='anjaga']Asiaczku to u Ciebie będzie wysyp basków-grubasków:cool3::cool3:, super :multi::multi::multi:[/QUOTE] Czy wysyp, to się okaże za 2 tygodnie, po wyniku USD u drugiej suni... [quote name='Angelka']Nadejszla wiekopomna chwila :D Właśnie wróciłam z USG , Suri będzie mamą - ciąża mnoga. :multi::multi: 29 dzien po pierwszym kryciu jeszcze nie było słychać serduszek ale jestem normalnie w szoku ,to mój pierwszy miot i mam cały czas banana na twarzy, trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło , czyżby to pierwszy papillon na porodówce? :)[/QUOTE] Hohoho, 3mamy! [quote name='Błyskotka']Gratuluję Asiu :). A kiedyś nie byłaś zwolenniczką usg ;). Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom. Trochę zazdroszczę bo ostatnie usg nic nie wykazało ale może w przyszłym roku się uda ;).[/QUOTE] Ja nadal nie potrzebuję robic USG, bo po prostu wiem. I nigdy sama na sobie się nie zawiodłam:) Niestety, ostatnie 2 krycie były trochę inne, takie niepewne a przy jednej to nawet nie byłam obecna i stąd moja decyzja o zrobieniu USG. [quote name='PANGEA']to teraz trzymajcie za mnie kciuki, a wlasciwie za moja suke. Jestesmy 3 tyg po kryciu. W zeszlym roku bylo pusto. Oby teraz sie udalo. To bylby w mojej hodowli miot dogow po 6 latach przerwy. Baaaardzo, baardzo mi zalezy[/QUOTE] 3mamy i zaciskamy! Pzdr. Quote
Recommended Posts