Truska34 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='jot11']Cześć Edzia i Ivcio :multi: Ja to bym odpaliła,że mój pies ma więcej kreacji niż ja :evil_lol: Na pewno więcej sąsiadka by nie zapytała :diabloti: Pozdrawiam śniegowo :lol:[/QUOTE] Cześć Joluś! Właśnie coś w tym stylu jej odpowiedziałam. Notabene to sąsiadka też posiadająca "yorka", też z hodoffli:razz: Ale mam ciepło w pracy! Żyć nie umierać:lol: Ze 30 stopni będzie i drzwi cały czas otwarte:eviltong: Ludziska się opalają, że hej! Już mam dobry humor:multi: Quote
*Jot* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Truska34']Cześć Joluś! Właśnie coś w tym stylu jej odpowiedziałam. Notabene to sąsiadka też posiadająca "yorka", też z hodoffli:razz: Ale mam ciepło w pracy! Żyć nie umierać:lol: Ze 30 stopni będzie i drzwi cały czas otwarte:eviltong: Ludziska się opalają, że hej! Już mam dobry humor:multi:[/QUOTE] Cieszę się razem z Tobą :multi: A przed Sylwestrem będzie jeszcze więcej opalających się.Też bym poszła,ale do Ciebie :lol: Wieczorne cześć Edytko :multi: Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 No jestem znow nie wiem na jak dlugo:roll: bo moi sie domagaja kolacji..wiec na raty odwiedzam galerie;) Moj ostatnio powiedzial ze jak zimno im w lapki to moze buty by sie przydaly:D heh ale ja juz wole swoj sposob jak zimno to na rece chwile sie ogrzeją i spowrotem na siku.. no ja tez mam jeszcze w planie opalanie przedswiateczne:) Quote
*kleo* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Truska34']Cześć Joluś! Właśnie coś w tym stylu jej odpowiedziałam. Notabene to sąsiadka też posiadająca "yorka", też z hodoffli:razz: Ale mam ciepło w pracy! Żyć nie umierać:lol: Ze 30 stopni będzie i drzwi cały czas otwarte:eviltong: Ludziska się opalają, że hej! Już mam dobry humor:multi:[/QUOTE] Cześć :multi: No widzisz, mówiłyśmy że się w robocie ruszy, teraz się zacznie opalanie na Sylwestra, a potem studniówki no i karnawał w ogóle ;) Ja sama przed połowinkami muszę połazić i trochę kolorków nabrać :eviltong: Quote
Marzena* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='jot11']Cieszę się razem z Tobą :multi: A przed Sylwestrem będzie jeszcze więcej opalających się.Też bym poszła,ale do Ciebie :lol: Wieczorne cześć Edytko :multi:[/QUOTE] I ja też bym poszła, Jola zabierz mnie ze sobą :evil_lol: Quote
Truska34 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Viky i Ja']I ja też bym poszła, Jola zabierz mnie ze sobą :evil_lol:[/QUOTE] Cześć laski!:multi: Zapraszam Was wszystkie, dziewczyny. Łóżek (opalających) na pewno nie zbraknie.:evil_lol: To dopiero byłoby wesoło. Quote
Nati28 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja tez bym przyszla do Cebie polezec sobie w lozku ;) Quote
Truska34 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Natalia, Ty też masz specjalne zaproszenie:multi: Jak tak dalej pójdzie, to nie będę się musiała w ogóle troszczyć o ilość klientów. Będę opalać tylko DG. Jak u Was pogoda, bo u nas mróz zelżał, tzn zrobiło się aż plus 7 i jest ciapa... Ale za to Ivciu wczoraj na spacerze zachowywał się jak dziki, jakby mu węch wrócił, trawa się pokazała. Ale miałam ubaw:evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Truska34']Natalia, Ty też masz specjalne zaproszenie:multi: Jak tak dalej pójdzie, to nie będę się musiała w ogóle troszczyć o ilość klientów. Będę opalać tylko DG. Jak u Was pogoda, bo u nas mróz zelżał, tzn zrobiło się aż plus 7 i jest ciapa... Ale za to Ivciu wczoraj na spacerze zachowywał się jak dziki, jakby mu węch wrócił, trawa się pokazała. Ale miałam ubaw:evil_lol:[/QUOTE] U mnie jest +3 i tez ciapa ... ;) Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Viky i Ja']I ja też bym poszła, Jola zabierz mnie ze sobą :evil_lol:[/QUOTE] Marzenko oczywiście,że Cię zabiorę ze sobą.Tylko czy Edzia nas wpuści?? ;) Najwyżej będziemy stały pod drzwiami i śpiewały :evil_lol: Cześć Edka i maleńki Ivcio :multi: Quote
Natalia&Lola Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Red][I][B][SIZE=3]Wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku Życzymy.[/SIZE][/B][/I][/COLOR][/FONT] :tree1::x-mas: Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych Swiąt Edytko:loveu: byl ladna lukrowana choinka musialam wyciac..:roll: Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [SIZE="4"][COLOR="#0000ff"]Wesołych Świąt Edytko i Ivcio ![/COLOR][/SIZE] Stał tutaj piękny kominek i choinka,zdążyłaś chociaż zobaczyć Edytko?:-( Quote
Doti1986 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [B][COLOR=#931200]Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt![/COLOR][/B] Quote
Nati28 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesolych, radosnych i pogodnych swiat!! :tree1: Quote
karkakarka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych Świąt! [IMG]http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/3/294/stroik_obrazek.jpg[/IMG] Quote
ewa2909 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Szczęście nadaje sens życiu, to magia w twym sercu zaklęta. Nie pozwól mu zostać w ukryciu, podaruj je bliskim w Święta - Życzę Wesołych Świąt i Śzczęśliwego Nowego Roku. Quote
Truska34 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Ojej! Ile życzeń:multi: a ja nie wiem, dziewczyny czy zdążę Was wszystkie teraz odwiedzić z życzeniami. Mam taki młyn w solarium, a za chwilę wyjeżdżam. Daleka droga przed nami.... Zostawię dla Was u siebie w galerii życzenia: [SIZE=5][B][I]Zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt dla Was i Waszych kochanych Skarbów!!!! [/I][/B][/SIZE] Quote
Truska34 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Właśnie przeczytałam u Yoko, że wysyłanie świątecznych życzeń to też spamowanie, zaniechałam tegoż zgodnie z "prawem":-( Kogo odwiedziłam, to przepadło, a do wszystkich moich innych ulubionych galerii wstąpię po świętach. Pa! Quote
*Jot* Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Mam nadzieję Edytko,że dobrze dojechałaś :loveu: Będziesz dopiero po Świętach.Jak tylko wrócisz to od razu melduj się na dogo :mad: :evil_lol: Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie :multi: Buziaczki :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
iwa63 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Dzięki że do mnie wpadasz ,buziole dla Ivcia Quote
dysia-u Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 wpadłam sprawdzić czy nikt sie nie przejadł? Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Cześć Edzia :loveu: Przyszłam przewietrzyć u Ciebie :evil_lol: Quote
Recommended Posts