Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edytko,na poprawę humoru zawsze idę do galerii Darii :evil_lol:
Od razu sie śmieję :roflt:

Buziaczki dla Ciebie [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/love_17.GIF[/IMG]

Posted

Właśnie od Niej wracam:evil_lol: A tam mój ulubiony temat (poza pieskami).... szafa pełna ciuchów, niepotrzebnych zresztą. Uzewnętrzniłam się na tenże i już mi lepiej;) Teraz lecę dalej w gości, bo mam dużo do nadrobienia:oops:

Posted

[quote name='jot11']Edytko,na poprawę humoru zawsze idę do galerii Darii :evil_lol:
Od razu sie śmieję :roflt:

Buziaczki dla Ciebie [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/love_17.GIF[/IMG][/QUOTE]

To prawda u Darii nie można się nudzić ;)

Posted

Muszę uciekać z dogo, bo synek przeziębiony w domku siedzi... A boję się, że z nudów Ivciowi do reszty włosy wyszarpie:mad: Ale jutro odwiedzin u Was ciąg dalszy...

Posted

Widze ze wszedzie dzieci chorują...eh.. moja to wlosow im nie wyszarpuje ale troche im krwi napsuje..:mad:

no i jeszcze jawnie sie przyznawają ze w mojej galerii ze mnie sikają....:razz:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Widze ze wszedzie dzieci chorują...eh.. moja to wlosow im nie wyszarpuje ale troche im krwi napsuje..:mad:

no i jeszcze jawnie sie przyznawają ze w mojej galerii ze mnie sikają....:razz:

:evil_lol:[/QUOTE]

Nie sikają tylko dobrze bawią :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Nie sikają tylko dobrze bawią :evil_lol:[/QUOTE]

Zgadzam się Marzenko z Tobą :multi:
Daria od razu by chciała abysmy sikały :cool3:

Hej Edytko i Ivcio :multi:

Posted

[quote name='jot11']Zgadzam się Marzenko z Tobą :multi:
Daria od razu by chciała abysmy sikały :cool3:

Hej Edytko i Ivcio :multi:[/QUOTE]
dziekuje bardzo juz ostatnio sasiadka zasikala mi lazienke wiec mi wystarczy na jakis czas:evil_lol:

cze Tessa:eviltong:
jak tam synek?lepiej bo ja tocze boje o wypicie syropu i antybiotyku niestety wyjatkowo ohydny smak mają....

Posted

[quote name='Pegaza']dziekuje bardzo juz ostatnio sasiadka zasikala mi lazienke wiec mi wystarczy na jakis czas:evil_lol:

cze Tessa:eviltong:
jak tam synek?lepiej bo ja tocze boje o wypicie syropu i antybiotyku niestety wyjatkowo ohydny smak mają....[/QUOTE]

Hej laski:multi: Z synkiem troszkę lepiej, tzn. wysoką gorączkę po paru dniach opanowaliśmy:mad: Ale ogólnie, to taki "cherlak" z niego. Raz poszedł na basen i finał jest taki. Nie pomagają żadne szczepienia na grypę, czy kuracje uodparniające. On i tak jest szczęśliwy, bo do szkoły chodzić nie musi. Mam nadzieję, że nie skończy się jak zwykle, tzn. po antybiotyku i tak zastrzyki, bo tego już nie zniosę:shake:

Posted

[quote name='Truska34']Hej laski:multi: Z synkiem troszkę lepiej, tzn. wysoką gorączkę po paru dniach opanowaliśmy:mad: Ale ogólnie, to taki "cherlak" z niego. Raz poszedł na basen i finał jest taki. Nie pomagają żadne szczepienia na grypę, czy kuracje uodparniające. On i tak jest szczęśliwy, bo do szkoły chodzić nie musi. Mam nadzieję, że nie skończy się jak zwykle, tzn. po antybiotyku i tak zastrzyki, bo tego już nie zniosę:shake:[/QUOTE]

Dobrze, że z synkiem już lepiej :) Trzymamy kciuki, żeby nie było potrzeby dawać zastrzyków.

Uciekam z dg bo nic jeszcze nie zrobiłam a to już prawie 13.30 :crazyeye:

Posted

[quote name='jot11']Edytko,co u Ciebie?
Tak ostatnio mało tutaj bywasz :cool3:
Pozdrawiam :loveu:[/QUOTE]

Cześć Jolu. Wiesz, teraz się rozchorowałam ja (po moim synku i m.), więc staram się za długo nie siedzieć w pracy. Do tego w firmie zrobiło się całkiem nieciekawie, bo oprócz kryzysu zrobiła się nagonka na moją branżę... Jest mi ciężko i jak nie mam humoru, to nie chcę Wam zawracać głowy. Bardzo dużo obiecywałam sobie po grudniu, a tu lipa. Jestem trochę zawiedziona. A do tego po 10 latach chyba będę musiała się przebranżowić, albo co gorsza odkurzyć swoje dyplomy i poszukać pracy:placz: Myślę intensywnie nad tym, co jeszcze potrafię robić i nic mi do głowy nie wpada. Czekam już chyba tylko na cud...
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających nas. Wy nas chociaż nie opuszczajcie, co?

Posted

Hej!
Przychodź na dg,my Cię zawsze rozweselimy :multi:

Co do solarium,to ja nie chcę,żeby ktoś za mnie decydował czy mam chodzić się opalać czy nie :angryy:
Szkoda,że z Darią-Skwarką nie mieszkamy bliżej Ciebie,bo miałabyś dwie klientki non stop :loveu:
Odpędź ten czarny humor i wracaj do nas [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/usmiechy_20.GIF[/IMG]

Posted

No widzisz Edyta ja tam nie rozumiem tego:roll:..ostatnio ogladalam program "Teraz My" i byl tam Leper i wlasnie mowil ze za niedlugo zaczna nam zakazywac kupowac tego badz tego, robic to lub to..szczeze to madrze mowil...ja innych uzywek nie uzywam typu alkohol czy papierochy ale to wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem..zresztą mnie nie obchodza inni wiec niech robia co chca..wracajac do solarium to nie widze w tym nic zlego jesli sie idzie na pare minut by poprawic sobie humora czy atrakcyjniej wygladac bo szczeze ja sama sobie sie nie podobam jak jestem blada.Nie mowie tutaj o kolorze czekolady ale ladny kolor ktory porawi od razu na urodzie kazdej kobiety czy faceta.Szkoda naprawde ze tak sie dzieje...coz trzeba wierzyc ze przyjda jeszcze dobre czasy moze cos przed sylwestrem ruszy..teraz jest tez moze taki martwy sezon...
zycze wszystkiego dobrego i glowa do gory bedzie oki:calus: