Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

raczej nie ma za zle:evil_lol:jakby mial to by mial ze mna do czynienia:eviltong: co do Diany cudowna prawda?:loveu::loveu::loveu:bardzo kochana suńcia tylko musze sie postarac o lepsze fotki:razz:

Posted

teraz sie pokomplikowalo bo robimy fotki Kubusiowym aparatem a zawsze ja zrzucalam i wrzucalam na dogo tyle tylko ze kuba zgubil kabel i wogole wszystko sie pomieszalo:evil_lol:dlatego tak to z tymi fotami jest:eviltong:

Posted

zdięcia :multi::loveu:

Ja też mam kilka zdięć... W sobotę byłysmy na spacerku z 32 psiakami + te z biura, ale niestety aparat padł, więc fotki są tylko z początku pierwszego spaceru :shake: Jutro postaram się tu wrzucić ;)

Posted

Patikujek napisał(a):
Dekuś jest piękny

młody i przesympatyczny psiak, bardzo radosny i energiczny, ale ma coś takiego w sobie, że niektóre psy go nie lubią :mad: A on jest bardzo grzeczny i się nie zaczepia ;) Biegał po DK88 ze smyczą.

Posted

no to teraz moje fotki z soboty... Niestety tylko z połowy jednego spacerku, bo potem padły baterie :-(

Uszunio (po błotnej kąpieli)

Kruk

Kanis

Murzynek

Lola