Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza. napisał(a):
ale do Ciebie do domu :diabloti: bo ja w taką pogodę nigdzie nie łażę :diabloti:
ja nie mam czym focic :shake::evil_lol:

ok, może być do domu : D oj tam nie wymyślaj, nie jest tak źle haha :evil_lol:
jak to czym? aparatem :lol:

Esotiq napisał(a):
Ej, a może by tak we wtorek? ;] Będę z Eniją na wyrywaniu zębów. Odwiedziłybyśmy p. Rudobielską i pofociłybyśmy później ^^

ja to bym mogła w sumie :cool3: Iza, co ty na to ? :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Nikt nie odwiedza galerii mojej Desinki ;D
Więc dostarczamy nowe zdjęcia :)

daj uszko:

modelka:

te piękne czarne oczy :yahoo: :

ale co, gdzie? :

to teraz Cię wymęczę grubasie Ty!:

• 2 weeks later...
Posted

ale te twoje cziłki sa sweet :iloveyou:

teraz bede czesciej odwiedzac dawaj fotki calej gromadki boo sliczne :)

a to ja mam takie glupie pytanie kolega wet mi kiedys powiedzial do tej pory nie wiem czy to byl zart ;p ale czy jak sie glaska glowe cziłki pod wlos czy moze jej wypasc oko? oswiecic mnie prosze :D

Posted

[quote name='Iza.']hahahahaha rozwaliłas mnie tym :mdleje:[/QUOTE]

czyli kolega sciemnial hahaha a jaki powod mi dal, ze maja plytkie oczodoly i moze oko wyleciec ale ja glupia hahaha

Iza i Esotiq bedziecie na wystawce w Lesznie? bo ja mam zamiar...

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']czyli kolega sciemnial hahaha a jaki powod mi dal, ze maja plytkie oczodoly i moze oko wyleciec ale ja glupia hahaha

Iza i Esotiq bedziecie na wystawce w Lesznie? bo ja mam zamiar...[/QUOTE]

ale pomysł miał fajny :evil_lol::evil_lol:

Mnie nie będzie ;) Jak Ola - nie wiem.
Ale póki co wybieramy się do Nowego Dworu Mazowieckiego (chyba :eviltong:)

Posted

Hahah xD Z tymi oczami to mnie rozwaliło trochę :)
Przy głaskaniu napewno nie wypadną xD Natomiast znam przypadek, że Pan LEKKO przytrzasnął jorczkę drzwiami i niestety oko wyleciało Oo Ale nie tak że się potoczyło, tylko wylazło z oczodołu czy coś.

Mnie w Lesznie też nie będzie - nie mam psów czempionów ]:-> Mój Wader to tylko szary rep z niedokończonym championatem jeszcze :) W Nowym Dworze to będę na bank (a że biorę Izę - to obie będziemy na bank! :D).

Posted

no widzicie jakiego mam madrego kolege :evil_lol: jest wetem i myslalam ze mowi powaznie :)

no to moze tez zrezygnuje z leszna i pojade do nowego dworu:) wymizialabym sliczne chiłki, doga i Izy Buenosika :iloveyou:

oj ten yorek biedny:( mojej kolezanki yorek 3miesieczny spadl z wersalki i musial miec operacje zepki i kolana i cos tam jeszcze mial 800zł za ta operacje dali:( prawie tyle co za yorka dali...

• 2 weeks later...
Posted

jedno mam! :)
Ale jest takie malopokazowe, bo widać tylko głowę Wadera a przy nim Desi :)
Postaram się zrobić zdjęcie na którejś z wystaw, bo wtedy i Wader i Desi/Eni będą trochę bardziej spokojni ;)
Tak to nie ma szans, jedno lezie do drugiego ;D

Posted

znalazlam jakieś.
Ale Wadera praktycznie nie widać w całości, bo zdjęcia robiłam sama (akurat nikogo nie było kto by go po prostu potrzymał na czas pstrykania :)) i musiałam go wygonić na podwórko (światło lepsze). Fajne nie powychodziły, ale zawsze coś.
Wader zawsze jak zobaczy aparat to lezie do niego z jęzorem. W przypadku lustrzanki jednak chyba tragicznie by się to skończyło :P

• 4 weeks later...
Posted

Ależ proszę:

Dzisiaj byłyśmy na dłuższym spacerze, a z racji tego że błoto to całe 'podwozie' (zwłaszcza u Desi) bylo czarne :( Minus posiadania jasnych psów eh.. :P
A tak poza tym - w tym tygodniu jedziemy na weekend do Wilna.
Wybieram przydomek hodowlany, póki co najbardziej podobają mi się dwa: Apocatequil (bóg burzy (Majów)) i Coeur de Lion (lwie serce z francuskiego). Bardziej podoba mi się ten pierwszy, oczywiście inne propozycje też mam ale to takie dwa naj ;p
Mo-Cuishle ktoś mi sprzątnął sprzed nosa! ;/
A tak ogólnie - żyjemy sobie jakoś. Oby bliżej do lata, bo zwariować można z tym sniegiem i błotem;p

Posted

ale on piekny:loveu:
http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-03/a484875b.jpg

malusie one sa, moja Ajlu zajmuje tyle samo miejsca na lozku co one dwie;)
http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-03/cd41b086.jpg

boszz jakie oczy, ja ogolem balabym sie je glaskac takie kruszynki;)
http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-03/bff22770.jpg

zatanawiam sie jak Wader zachowuje sie przy tych kruszynkach? takie male mu sie plataja kolo nog, musi chyba byc bardzo ostrozny zeby nie nadepnac:D

Posted

Mam takie zdjęcie, choć niewyraźne, zruszone i po prostu brzydkie, ale wstawię dla porównania :D

Zanim się zapytacie co Wader ma na końcówce ogona to odpowiem - otóż Wader strasznie rani sobie ogon :( Tak merda ogonem, że obija się o framugi, meble, rogi ścian.. Ogólnie wszystko. I nie mogę znaleźć na to wyjścia. A jest 'rudy' troszkę, bo akurat linieje.