orzemek75 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Szukamy nowych domów dla 7 cudownych szczeniaczków. Są to ok. 5 tygodniowe maleństwa ( mieszańce) w których można się zakochać od pierwszego spojrzenia. Szczeniaczki są zdrowe, bardzo żywiołowe, pełne ochoty do życia. Nie bądż obojętny na ich los i zapewnij im ciepły kąt. Wiecej o szczeniaczkach dowiedzą się Państwo dzwoniąc do Pani Ewa tel: 696-286-377 lub Stowarzyszenie "REKS" tel: 666-386-567 Ps. Prosimy również o wsparcie w postaci karmy dla tej gromadki szczeniaczków. Bardzo ciężko jest wykarmić tak dużo piesków. Dziękujemy. Quote
orzemek75 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Maluchy do góry.. Mam nadzieję że ktoś Was zobaczy i zakocha sie w waszych oczkach. Quote
orzemek75 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Do góry... By życie było piękniejsze.. Quote
orzemek75 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Czały czas czekają.. Do góry.. Raz, Dwa, Trzy.. Quote
Ati Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 moze warto byloby wrzucic choc zdjecie ich mamy ? Quote
Pinesk@ Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Allegro szykuję już dla maluchów, wieczorem będzie gotowe. Żaden jeszcze nie znalazł domu? EDIT: allegro, proszę: http://allegro.pl/item804518989_siedem_nieszczesc_szczeniaczki_pilny_dom.html Mają też alegratkę.pl i trojmiasto.gumtree.pl Quote
orzemek75 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Witam. Zaden jeszcze nie poszedł. Odzew zerowy. Ale w środę będzie ogłoszenie w Gazecie Malborskiej. Jest też 99% szansy że ogłoszenie ukaże się w Gazecie Wyborczej Trójmiasto. A jutro na spotkaniu REKSa rozdam plakaty które się rozwiesi na mieście i może się uda. Pinesk@, dzięki za ogłoszenie na Allegro. Jutro będę też u pani która ma te maluchy. Troszkę ta pani się załamuje bo nie daje sobie powoli rady. Pieski rosną i mają wilczy apetyt. A na koniec przedstawiam zdjęcie mamy. Jest śliczna. Ojcem prawdopodobnie jest buldog. Quote
Ati Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 tak wyglada , ze tatusiow to bylo kilku suczka sliczna wyzelka ale kolczata to az bije po oczach:( Quote
Pinesk@ Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wiesz Ati, kolczatka to taki standard, niestety- kolczatka lekiem na wszystko, ciągnięcie i nieposłuszeństwo. W miastach bardzo często widuje się psy na kolcach+tuba na pysk w upalny dzień (o wsiach nie wspominam bo tam to rzadko widuję psy na smyczy :shake:). Ale nie będę tu teraz polemizować na temat kolczaty, dodałam zdjęcie mamuśki też na allegro. Quote
orzemek75 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Wszystkie maluchy na jednym zdjęciu. Cały czas czekaja na Ciebie. Quote
Pinesk@ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Porozwieszałam dziś plakaty w 3 sklepach zoologicznych. Jutro powieszę w swoim LO, dam też do rozwieszenia znajomym z innych szkół w ich placówkach. No i do schroniska zaniosę jeden. (kurcze mogłam wziąć dwa pliczki tych plakatów ;)) W sprawie maluchów cisza? Quote
orzemek75 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 lekko słoneczko zaświeciło. dzisiaj było parę telefonów do tej pani która ma szczeniaczki. mam nadzieję że to dobry znak. więc nasza wspólna praca przynosi efekty. dziękuję za rozwieszenie plakatów. szkoda mi tylko, że takich dziewczyna jak Ty Pinesk@, szczerze zaangażowanych w to co robisz jest tak mało. ale fajnie że jest. Quote
orzemek75 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Jeden ze szczeniaczków dzisiaj pojechał do Krakowa gdzie będzie miał swój nowy domek. Zostało jeszcze 6 szczeniaczków, które cały czas czekaja na nowy dom. [IMG]http://images44.fotosik.pl/223/8fd5f89d123785d9med.jpg[/IMG] Pani Krysia z REKSa z maluszkiem przed podróżą. [IMG]http://images37.fotosik.pl/218/1556ce7f939b3b58med.jpg[/IMG] I już w podróży. [IMG]http://images45.fotosik.pl/223/be97c0cd1cd0c1dcmed.jpg[/IMG] Quote
Pinesk@ Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='orzemek75']szkoda mi tylko, że takich dziewczyna jak Ty Pinesk@, szczerze zaangażowanych w to co robisz jest tak mało.[/quote] nie przesadzajmy, na dogo (i nie tylko) jest pełno takich dziewczyn, które jeszcze bardziej angażują się w pomoc zwierzętom ;) no i chłopaków też jest trochę;) No nareszcie mały do domku pojechał, powodzenia psiaku :) Quote
orzemek75 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 masz rację. na dogo i innych tego typu portalach jest dużo cudownych ludzi. niestety Malbork to pustynia ludzi myślących tylko o sobie. oczywiście są wyjątki ale jest ich bardzo mało. ale koniec narzekania. jest jeszcze 6 szczeniaczków które potrzebują nowych domów. zapraszam do Malborka. osobiście z wielką przyjemnością przedstawię maluszki. Quote
Pinesk@ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 zrobione allegro na woj. zachodniopomorskie i warmińsko mazurskie, tak na wszelki wypadek... znajdą się te domki w końcu.. mam nadzieję.. Quote
orzemek75 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dziękuję. dzisiaj miałem dwa telefony w sprawie maleństw. dałem namiary na panią u której są szczeniaczki. może coś z tego będzie. trzymam kciuki. chociaż zawsze mam obawy czy psinka dobrze trafi. maluszki do góry....... Quote
Pinesk@ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 fajnie, ze jest odzew. (...)chociaż zawsze mam obawy czy psinka dobrze trafi. dokładnie. :) Ale zawsze potencjalny domek można sprawdzić.. rozmowy, pytania, kontrole przed i poadopcyjne.. ;) Quote
orzemek75 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 mam dobrą nowinę. wszystkie szczeniaczki którym szukaliśmy nowych domów już go mają. akcja szczeniaczki z Malborka zakończona. wszystkim dziękuję. Pinesk@ można zdjąć ogłoszenie z allegro i innych portli ogloszeniowych. dzięki. życzę im dużo szczęścia. Quote
Pinesk@ Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Naprawdę? :-o Niesamowite! :lol: to zdejmę ogłoszenia w necie a w poniedziałek te plakaciki ;) Powodzenia maluchy ! EDIT: Zmień tytuł wątku albo napisz do moda o przeniesienie do działu "znalazły dom" ;) Quote
Recommended Posts