Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na spacerach moja Królowa olewa psiowe towarzycho. Idzie swoją ścieżką zazwyczaj. Maluchów nie rusza o ile same nie zaczynają na ostro. Może najwyżej przydepnąć.:diabloti:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']No to wszystko OK, jeśli tak jest, to mój będzie się bawił z tymi chętnymi do zabawy i nie wchodził twojej w drogę :)[/quote]
Widzisz, moja suka nie bez powodu uzyskała ksywę Królowej, nadana przez naszą fankę Madzią Lupakową. Ona z byle kim się nie zadaje. Jak zna psa, i to nie tak od zaraz tylko dłużej, to może czasem się pobawi, ale raczej lubi swoje własne towarzystwo. Owszem, na obcym terenie powącha się, przywita, kulturalnie itd. ale tyle jesli chodzi o psy. Nie interesują jej. Czasem coś tam się pobawi ale to raczej z tymi swoich rozmiarów i raczej psy niż suki. Czasem z maluchami (uwielbia jamniki) pobawi się, ale tu ja boję się o jej gabaryty, bo wiesz, to wielki pies i może niechcący uszkodzić. Choć na razie obyło się bez ofiar, nawet po tym jak kryła jamnika jak miała swoją pseudo cieczkę.

Posted

[quote name='Bura']Widzisz, moja suka nie bez powodu uzyskała ksywę Królowej, nadana przez naszą fankę Madzią Lupakową. [B]Ona z byle kim się nie zadaje.[/B] Jak zna psa, i to nie tak od zaraz tylko dłużej, to może czasem się pobawi, ale raczej lubi swoje własne towarzystwo. Owszem, na obcym terenie powącha się, przywita, kulturalnie itd. ale tyle jesli chodzi o psy. Nie interesują jej. Czasem coś tam się pobawi ale to raczej z tymi swoich rozmiarów i raczej psy niż suki. Czasem z maluchami (uwielbia jamniki) pobawi się, ale tu ja boję się o jej gabaryty, bo wiesz, to wielki pies i może niechcący uszkodzić. Choć na razie obyło się bez ofiar, nawet po tym jak kryła jamnika jak miała swoją pseudo cieczkę.[/quote]

To faktycznie Królowa :lol: Sama sobie towarzystwo dobiera :lol: No.. ale Arni byle kim nie jest.. :eviltong: Może nawiążą nić porozumienia.

Posted

[quote name='McDzik']To faktycznie Królowa :lol: Sama sobie towarzystwo dobiera :lol: No.. ale Arni byle kim nie jest.. :eviltong: Może nawiążą nić porozumienia.[/quote]

Z jej reakcji na wystawie myslę, że facecik ma szansę:razz:

Posted

[quote name='Nera-']Na GG mi powiesz po Katowicach ;) Mam uslyszec ze jest BIS PUPPY xD[/quote]

Hm, postaramy się :) Bartosz go na BIS PUPPY wystawia, a sędziuje babka, co raz mu BIS JUNIOR dała, także jestem dobrej mysli, mimo, że konkurentów z 60 będzie..

Posted

[quote name='McDzik']Bulwary, może w okolicach placu zabaw? Albo scena?[/quote]

ok moze byc scena (tam zawsze spotykalysmy sie z Megowa ;))
do zobaczenia :lol: