Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem jak najbardziej chetna na spacery razem z moja mala diablica :loveu:.......najchetniej juz jutro jakby tylko byla ladna pogoda :evil_lol:

jest ktos chetny??:eviltong:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyzbys nas psiulka przyobserwowala na wilkowyji?? :evil_lol::cool3:

na wilkowyji slonce to ja sie moge z wami spotykac codziennie, ale jutro planuje spacer na lakach kolo katedry.......bedzie napewno Rosa i drugi beagiel Rocky :razz:....... zapraszamy :loveu:

Gabi bardzo mi przykro, cos chorowity ten Twoj Brazik :( ..... rzyczymy szybkiego powrotu do zdrowia...

Posted

Spotkanko sie dzisiaj odbylo, jednak liczylam na wieksza frekwencje :mad:....

bylam ja z Rosa + Sabinka z Rockym(beagiel)......pod koniec spaceru przylaczyly sie dwa calkiem nam obce psiaki labrador i owczarek niemiecki :razz:

pomijajac to, ze Rosa wytarzala sie doslownie w gownie i musialam ja kapac w bagnie to bylo calkiem sympatycznie......

bylo fajowo :cool3::lol: .... kto nie byl niech zaluje :-P

Posted

To co dziewczyny ? :diabloti: Próbujemy umawiać się znowu na spacerek ? Ja zjawie się napewno tylko znowu musimy ustalić gdzie :eviltong: Wilkowyja ?
No problem, może za tydzień w sobotke, albo niedziele ? :multi:

Posted

psiulka ty masz moze borderka :crazyeye::loveu:??

dalmatynka jak najbardziej mozemy sie umowic na spacerek, wilkowyja jak najbardziej mi odpowiada -> pojdziemy na nasze laki :cool3:

noto co w sobote o 12 w poludnie??:multi:

Posted

Wilkowyję mamy niedaleko, mozemy wpasc na spacer. Moze niekoniecznie z Azulka, bo ma teraz cieczkę, a nie chce psuć spacerku psom plci męskiej ;-), ale pofotografowac ja chętnie przyjdę. Moze uda mi się wyciągnąć jakiś znajomych - na oku mam 7 miesięczną labladorkę, i dwuletniego goldenka. :cool3:
Poza tym za dwa tygodnie mozemy wrocic do spacerków. ;-)

Posted

hmmm to moze umowmy sie na przystanku kolo skrzyzowania na wilkowyji??
ul lwowska......krzyzowka olbratcha i cienistej....nie wiem czy komus cos to mowi, ale to by byl najbardziej charakterystyczny punkt.....

jesli nie przystanek, to moze przed kosciolem :cool3: na wilkowyji??

Posted

Ja już się z Ewą umowilam, ze przyjeziemy razem, bo ja nie trafię. ;-)
Azula z tego spaceru odpada, ale postaram się wpasc z małą Laadorą i namowic pewnego Goldenka z jego Panią ;-)

Posted

Oki, jakoś znajde ten przystanek, a własciciwie nie ja tylko tata, sama to bym się zgubiła :multi: Mam nadzieje tylko, że pogoda ładna nam się trafi, bo inaczej kiepskie zdjęcia powychodza :placz:

Posted

super, to jestesmy umownione :cool3:

oczekuje na obecnosc:
- dalmatynki z maluchem
- psiulki z Czika
- Sabinki z Rockym (beagiel)
- Gabi z Dilerem
- Justyny(?) z labuska
- (?) z goldenem :oops:
- Martuski z Liderem
- Ja bede z Rosa
- Gonia bezpsiowa z powodu cieczki Azulki ;)

ktos jeszcze?? :razz:

Posted

Co do goldenka ma 2 lata, wabi się Arni jest pięknym i ułożonym psiakiem ktory moze przyjedzie ze swoją Pancią Ewą. Nie wiem czy przyjadą na spacer, bo w soboty Ewa jeździ do schroniska.
Ja niestety bez psa, bo przed Azulą jeszcze 2 tygodnie cieczki, a widze, ze bedzie kilku mężczyzn. Bede za to fotografowac ;-)

Posted

Mycha będziesz z Fredem :loveu: :loveu: ???

Ja nie mam borderka, mam kundelka :P

Jak chcecie to przyjdźcie do mnie - 5 min. drogi do Wilkowyji :)

A Czika to taka mało towarzyska, więc nie wiem czy ją brać :P

PS. Oczywiście że będe :D