Ewa_17 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 jestem jak najbardziej chetna na spacery razem z moja mala diablica :loveu:.......najchetniej juz jutro jakby tylko byla ladna pogoda :evil_lol: jest ktos chetny??:eviltong: Quote
Lavanara Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 No my niestety odpadamy. "Mały" ma zapalenie oskrzeli. :( Quote
Ewa_17 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 czyzbys nas psiulka przyobserwowala na wilkowyji?? :evil_lol::cool3: na wilkowyji slonce to ja sie moge z wami spotykac codziennie, ale jutro planuje spacer na lakach kolo katedry.......bedzie napewno Rosa i drugi beagiel Rocky :razz:....... zapraszamy :loveu: Gabi bardzo mi przykro, cos chorowity ten Twoj Brazik :( ..... rzyczymy szybkiego powrotu do zdrowia... Quote
Ewa_17 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Spotkanko sie dzisiaj odbylo, jednak liczylam na wieksza frekwencje :mad:.... bylam ja z Rosa + Sabinka z Rockym(beagiel)......pod koniec spaceru przylaczyly sie dwa calkiem nam obce psiaki labrador i owczarek niemiecki :razz: pomijajac to, ze Rosa wytarzala sie doslownie w gownie i musialam ja kapac w bagnie to bylo calkiem sympatycznie...... bylo fajowo :cool3::lol: .... kto nie byl niech zaluje :-P Quote
psiulka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kiedyś pisałaś gdzieś, że z Wilkowyji :D Czasem tam łaże :P To bardzo bliziutko :) Quote
Dalmatynkaa Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 To co dziewczyny ? :diabloti: Próbujemy umawiać się znowu na spacerek ? Ja zjawie się napewno tylko znowu musimy ustalić gdzie :eviltong: Wilkowyja ? No problem, może za tydzień w sobotke, albo niedziele ? :multi: Quote
Ewa_17 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 psiulka ty masz moze borderka :crazyeye::loveu:?? dalmatynka jak najbardziej mozemy sie umowic na spacerek, wilkowyja jak najbardziej mi odpowiada -> pojdziemy na nasze laki :cool3: noto co w sobote o 12 w poludnie??:multi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Wilkowyję mamy niedaleko, mozemy wpasc na spacer. Moze niekoniecznie z Azulka, bo ma teraz cieczkę, a nie chce psuć spacerku psom plci męskiej ;-), ale pofotografowac ja chętnie przyjdę. Moze uda mi się wyciągnąć jakiś znajomych - na oku mam 7 miesięczną labladorkę, i dwuletniego goldenka. :cool3: Poza tym za dwa tygodnie mozemy wrocic do spacerków. ;-) Quote
Dalmatynkaa Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 To jestesmy umówione ? Wilkowyja, sobota, 12:00 , tak ? Tylko jak się znajdziemy tam ? Quote
g_o_n_i_a Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja nie wiem jak :evil_lol: Ewa ma zdolności organizacyjne i orientuje sie w terenie. Ja w kazym razie prawdopodobnie będę z Ewą szla i z Jej beagielką Rosiczką. ;] Quote
Ewa_17 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 hmmm to moze umowmy sie na przystanku kolo skrzyzowania na wilkowyji?? ul lwowska......krzyzowka olbratcha i cienistej....nie wiem czy komus cos to mowi, ale to by byl najbardziej charakterystyczny punkt..... jesli nie przystanek, to moze przed kosciolem :cool3: na wilkowyji?? Quote
g_o_n_i_a Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja już się z Ewą umowilam, ze przyjeziemy razem, bo ja nie trafię. ;-) Azula z tego spaceru odpada, ale postaram się wpasc z małą Laadorą i namowic pewnego Goldenka z jego Panią ;-) Quote
Dalmatynkaa Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Oki, jakoś znajde ten przystanek, a własciciwie nie ja tylko tata, sama to bym się zgubiła :multi: Mam nadzieje tylko, że pogoda ładna nam się trafi, bo inaczej kiepskie zdjęcia powychodza :placz: Quote
Ewa_17 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 super, to jestesmy umownione :cool3: oczekuje na obecnosc: - dalmatynki z maluchem - psiulki z Czika - Sabinki z Rockym (beagiel) - Gabi z Dilerem - Justyny(?) z labuska - (?) z goldenem :oops: - Martuski z Liderem - Ja bede z Rosa - Gonia bezpsiowa z powodu cieczki Azulki ;) ktos jeszcze?? :razz: Quote
Dalmatynkaa Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Aż tyle towarzystwa będzie? Pozabijają się tam jeszcze :lol: Quote
Ewa_17 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 im wiecej tym weselej.......zapowiada sie super zabawa :cool3::loveu::multi: Quote
g_o_n_i_a Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Co do goldenka ma 2 lata, wabi się Arni jest pięknym i ułożonym psiakiem ktory moze przyjedzie ze swoją Pancią Ewą. Nie wiem czy przyjadą na spacer, bo w soboty Ewa jeździ do schroniska. Ja niestety bez psa, bo przed Azulą jeszcze 2 tygodnie cieczki, a widze, ze bedzie kilku mężczyzn. Bede za to fotografowac ;-) Quote
Lavanara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 My jeszcze nie wiemy. Tam jest dużo łąk. Na których DOKŁADNIE? Quote
g_o_n_i_a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ewa od goldenka Arniego jeszcze sie zastanawia. :-) Quote
Dalmatynkaa Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 No właśnie, która to łąka dokładnie, bo my jedziemy jednak samochodem i odrazu zajedziemy na miejsce ?? Quote
psiulka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Mycha będziesz z Fredem :loveu: :loveu: ??? Ja nie mam borderka, mam kundelka :P Jak chcecie to przyjdźcie do mnie - 5 min. drogi do Wilkowyji :) A Czika to taka mało towarzyska, więc nie wiem czy ją brać :P PS. Oczywiście że będe :D Quote
g_o_n_i_a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ewa od goldenka Arniego nie będzie mogła przyjść na spacerek, bo jedzie do swojej podopiecznej do schroniska. Jeszcze jutro bede pracowac nad Ladorką i Justyną. :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No i jak tam sprawa naszego spacerku? Ja tam jestem na dobrej drodze zaciągnięcia czarnej labladorki na spacerek. :p Quote
Dalmatynkaa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A ja cały czas próbuje się dowiedzieć, gdzie dokładnie odbedzie się ten spacer ? Quote
Recommended Posts