Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

my tez jestesmy spod Rzeszowa, dokladniej Strzyzów ;)
tez moglibysmy sie wybrac na spacerek, my czyli ja :P i Nugatek - 5 miesieczny bernenczyk.
Tylko jeszcze nie wiem, bo jest strasznie gorąco, i nie chcialabym go przemeczac... no ale zobaczymy ;)

Lavanara, cos mi sie wydaje ze sie poznamy za niedlugo ;) nasi rodzice sie znają :) tak mi sie wydaje

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noto rzeszowiacy zmobilizujmy sie i podajmy konkretna date i godzine, bo miejsce chyba juz mamy :eviltong: :cool3:........

ja moge jutro lub w piatek po poludniu, pozniej mnie nie ma tydzien........ :(

Posted

Do Lavanara

Jeżeli jesteś zmotoryzowana to polecam stawy na Wisłoku (stare rozlewisko), chodzę tam na spacery z psem i z tego co widziałam dużo osób przyjeżdza wykąpać tam swoje psy. Czasami bywają rybacy, ale jeszcze nigdy nie spotkałam sie z negatywną reakcją.
Jedzie się ulicą Kwiatkowskiego aż do tabliczki po prawej stronie STREFA II, później jest zatoczka dla autobusów, a za nią tablica RZESZÓW przekreślony. Trzeba skręcić właśnie w tą zatoczkę, dalej jest żwirowa droga prowadząca do stawów.
Można dojechać też autobusem 12 i wysiąść właśnie na tej zatoczce.
Dzikich psów nie ma, czasami zabłąka się dalmatyńczyk (chyba jakiś z sąsiedztwa - ale pokojowy;-) ), lub jakieś maloty (uciekające na widok innego psa).
No, w każdym razie polecam :lol:

Posted

Hej Rzeszowiacy!
My także jestesmy z Rzeszowa - ja i 2 letnia dalmatynka Aza.
Jestesmy bardzo chętne na spotkanie z innymi psami, wczoraj spotkałyśmy się z Ewa i Rosa w parku k. Słociny.
Aza jest bardzo towarzyska, ale lekko dominacyjna. Dogaduje sie z innymi psiakami bez problemu, ale jak pozna bliżej towarzystwo to czasami chce pokazac, kto wazniejszy (mam nadzieje, ze po sterylce to sie uspokoi :shake:). Mimo to Aza bardzo lubi inne psiaki i widać, ze bardzo brakuje jej towarzystwa do zapasów i itp zabaw - zdjęcia na dowod do oglądania w naszej galerii.
Z terminem postaramy sie dostosowac do Was (byle nie w sobotę i niedzielę).

• 2 months later...
Posted

Ok to oglądamy prognoze pogody i patrzymy kiedy będzie troche cieplej, w zasadzie to marne szanse mamy na cieplejsze dni. A gdzie moglibyśmy taki spacerek zorganizować ?

Wiecie gdzie jest Podpromie ? Tam niedaleko koło niego jets piękny park...

Ps. Ciesze się, że masz dalmatyńczyka bo to moja ulubiona rasa ;)

Posted

Ja do Podpromia mam troche. :( Jak dla mnie to mogłyby być te łaki naprzeciwko E'Leclerca (i tak będę miala jakąs godzinę, zeby tam dojść).
W zasadzie pogoda moze byc taka jaka jest, tylko zeby troche sloneczko poświeciło. :modla:

Posted

Mi co bądź pasuje, ale zabardzo nie kojarze łąk koło tego hipermarketu, przed nim przecież jest parking...no nie wiem to może lepiej spotkac się na parkingu a dopiero później podprowadzisz nas na jakieś łąki ? :P

Ps. Chyba musimy czekać też na jakiś odzew innych, bo we dwójke to troche mało :D

Posted

Witam a może tak jakies spotkanko w taki ładne pażdziernikowy wekendzik, oze tak w 27-28-29 ostatni wekeend pażdziernika???jakis dzien sobota albo niedziela!!!!co wy na to rzeszowiacy???jestem chcetna , jesli nie przyjde z psem to napewno sama i fotki porobie :lol: