Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Gdyby ktoś mial cierpliwość, aby krok po kroku jak debilowi wytłumaczyś, to ja też chętnie skorzystam, bo też nie umiem Quote
Nesjanna Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Draczyn - po co tak drastycznie ...??? myślę, że ktoś się znajdzie ....:cool3: Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Niesianka ja naprawdę jestem debił komputerowy. Od pól roku mam komputer, a tak mało jeszcze umiem:shake::shake::shake::mad::mad: Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Mogę Ci wytłumaczyć jak ja to robię Wchodzę na image shack i najpierw naciskam recise des photos, a następnie otwórz i wtedy zdjęcia wychodzą nieco mniejsze niż 500 na 500, ale są juz w granicach oglądalności. Gdy pokażą się już wszystkie kody to podświetlam pierwszy na dole . Fotki wychodzą w wymiare takim , jak te moje dzisiejsze w galerii Quote
Nesjanna Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Draczyn - mów do mnie jeszcze :shake: :crazyeye: Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Nesjanka']Draczyn - mów do mnie jeszcze :shake: :crazyeye:[/quote]Przeczytaj wobec tego w galerii głównej obróbkę zdjęć. Ja tak własnie się nauczyłam metodą kolejnych prób i błędów Quote
góral Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [IMG]http://img318.imageshack.us/img318/9223/lisegrudzie0176zc.jpg[/IMG] WOW udało mi się fotkę wstawić. Draczyn dzięki za wskazówki:lol: Quote
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='góral'][IMG]http://img318.imageshack.us/img318/9223/lisegrudzie0176zc.jpg[/IMG] WOW udało mi się fotkę wstawić. Draczyn dzięki za wskazówki:lol:[/quote] Lisek!!!!Male urwisiatko!!!!!!!!;) Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='góral'][IMG]http://img318.imageshack.us/img318/9223/lisegrudzie0176zc.jpg[/IMG] WOW udało mi się fotkę wstawić. Draczyn dzięki za wskazówki:lol:[/quote]Nie rozumiem dlaczego sobie ze mnie jaja robicie. Chyba że to Wam sprawia przyjemność, to będę częściej ti bywać, abyście mogli sobie poużywać Quote
góral Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ale ja jestem śmiertlenie poważnie, ja rok nie potrafiłem wstawić zdjęcia z kompa, a Ty napisałaśm to prosto i zrobiłem, ja jestem humanista, czytaj: Przystosowany do życia inaczej;) Quote
paniMysza Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='góral']Ale ja jestem śmiertlenie poważnie, ja rok nie potrafiłem wstawić zdjęcia z kompa, a Ty napisałaśm to prosto i zrobiłem, ja jestem humanista, czytaj: Przystosowany do życia inaczej;)[/quote] to tak jak ja:lol: Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='góral']Ale ja jestem śmiertlenie poważnie, ja rok nie potrafiłem wstawić zdjęcia z kompa, a Ty napisałaśm to prosto i zrobiłem, ja jestem humanista, czytaj: Przystosowany do życia inaczej;)[/quote]GOral Ty robisz tak piękne foty, nie żartujsobie. Dla mnie to Ty jesteś ekspert. Nic z tego nie rozumiem Quote
góral Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Draczyn jest wielka różnica pomiędzy wstawianiem zdjęć, które już zamieszczone w internecie a wklejaniem fotem przez image..... Ja potrafiłem wstawiać tylko te z internetu, a teraz mogę też wstawić swoję fotki, więc dzięki za jasne wytłumaczenie i nikt sobie tu jaj nie robi. Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='góral']Draczyn jest wielka różnica pomiędzy wstawianiem zdjęć, które już zamieszczone w internecie a wklejaniem fotem przez image..... Ja potrafiłem wstawiać tylko te z internetu, a teraz mogę też wstawić swoję fotki, więc dzięki za jasne wytłumaczenie i nikt sobie tu jaj nie robi.[/quote]No jeśli to prawda, to ogromnie się cieszę, że w końcu na coś się przydalam Quote
matrix..... Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Draczyn']No jeśli to prawda, to ogromnie się cieszę, że w końcu na coś się przydalam[/QUOTE] Draczyn to prawda, już tylko ja na tym forum taki ograniczony jestem i fotek wstawiać nie potrafię :shake: Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='matrix.....']Draczyn to prawda, już tylko ja na tym forum taki ograniczony jestem i fotek wstawiać nie potrafię :shake:[/quote]Nie możliwe. Przecież wstawiałeś swojego pięknegp Matrixa Quote
matrix..... Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Draczyn']Nie możliwe. Przecież wstawiałeś swojego pięknegp Matrixa[/QUOTE] zawsze ktoś za mnie wstawiał :oops: Quote
paniMysza Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 a ja od dzis juz potrafie!:multi: maga mnie nauczyla:loveu: Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 To przeczytaj , co powyżej napisalam. Góralowi podobno pomogło, to może i Tobie też się to przyda Quote
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='matrix.....']Draczyn to prawda, już tylko ja na tym forum taki ograniczony jestem i fotek wstawiać nie potrafię :shake:[/quote] Zawsze mozesz na mnie liczyc! Quote
matrix..... Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Draczyn']To przeczytaj , co powyżej napisalam. Góralowi podobno pomogło, to może i Tobie też się to przyda[/QUOTE] obiecuję, że spróbuję !! Quote
Nesjanna Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Maga napisała dzisiaj instrukcję i wszystkich uczyła : [COLOR=black][FONT=Verdana]1) wchodzi się tu: [URL="http://www.imageshack.us/"][COLOR=#800080]www.imageshack.us[/COLOR][/URL] 2) klika się przeglądaj 3) wybiera się zdjęcie 4) klika się 'host it' 5) po zaladowaniu strony kopjuje sie linka z okienka 'direst to image' (z prawej strony kazdego okienka widieje nazwa) 6) na Dogo w oknie odpowiedzi klika się w zółty kwadracik z piramidami 7) wkleja się tam link 8) klika się ok 9) i jesli nie ma się wiecej zdjec to sie wysyla odpowiedz 10) jesli ma sie wiecej zdjec nalezy czynnosc powtorzyc od punktu (2) - wczesniej klikajac w przegladarce 'wstecz'[/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts