Shaunell Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witam :diabloti: To tak: nazywam się Hania, mam 11 lat i chcę startować w konkursie Młody Prezenter :D. No i kocham rasę Border Collie. Zgłosiłam się na debiut w Kielcach, boję się... Hehe, ale liczy się dobra zabawa. W tej galerii będę wstawiać zdjęcia z moich 'występów' i ew. przygotowań. Jutro pierwszy 'trening' :evil_lol: 'Trenować' będę u p. Moniki Nowak z hodowli Volpino. Wyniki z różnych 'występów': brak Wstawiłabym fotki, ale nie wiem co :razz:. No dobra, to może wyglądam tak: Ja i moja nierodowodowa suńka Mi :lol: No dobra, ustawiona beznadziejnie, ogon w ogóle ściskany, moja głupia mina, ale fotka jest z chyba lipca, a ja wtedy prawie nic nie wiedziałam o MP. Zapoznałam się z nim dopiero po przeczytaniu tematu miesiąca w PP. Muszę się pochwalić, że mój komentarz jest w gazecie :D A tu jeszcze nasze cienie: I zapraszam na nowo powstałe forum MP! www. mlodyprezenter. fora. pl [skasować spacje] Jutro może będą fotki z treningu jeśli znajdę aparat :roll: Papa :biggrina: Quote
Marta_Ares Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 zapowiada sie ciekawie, czekamy na wiecej:razz: Quote
Shaunell Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Hejka dziękuję :loveu: Na treningu nie byłam :shake: Monika zachorowała. Ale na szczęście za tydzień w środę i jeszcze potem będę miała trening! A i odwiedzajcie tę galerię często :p Quote
Recommended Posts