Glutofia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Wiku pamiętaj o tym maluchu który siedzi u Jotki Quote
wikuwiku Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Pamiętam o tym psiaku, wczoraj dzwoniła Pani i podałem jej namiary na Jotkę bo chcą dużego psiura ale od szczyla. Klops nigdzie nie poszedł chyba my dobrze na DT, jak się nie ewakuluje przed akcją w SCC to się na niej pojawi Quote
kuba123 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 mamy następne cudo uszaste MIKRO- kolejna szansa na dom, tym razem ostatnia... - Dogomania Forum Quote
_Mona Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 szkoda,że mój maluch tak długo siedzi w DT,myślałam,że będzie miał więcej szczęścia..... no cóż , chyba go czeka akcja w SCC Quote
wikuwiku Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Aniu jak dobrze pójdzie to w niedziele pies idzie do chałupy, moja mama wyszukała domek wśród swoich znajomych, osobiście za niego ręczy ale i tak go sprawdzę i jakby co w niedziele maluch idzie, czyli jutro. Nabrał pewności za ten czas i nie odstaje , trochę się rozbrykał ale nie tak, żeby nie można nad nim zapanować. Quote
_Mona Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wiku to trzymam kciuki, mam nadzieję,że jutro będzie w nowym domku... daj znać gdzie będzie mieszkał ? i tak ogółnie do jakiej rodziny trafił ? Quote
_Mona Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 wikuwiku jak tam adopcja maluszka? już w nowym domu? odezwij się ? Quote
_Mona Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Joma nadal nic nie wiem ? wikuwiku nic się nie odzywa, nie wiem czy maluch jest już w DS czy nadal w DT? Quote
wikuwiku Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Mona możesz zmienić w tytule, że już ma dom? Quote
_Mona Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 napisz mi wiku jak mam zmienic tytuł , teraz pozmieniali wszystko na dogo i nie moge nic znaleźść? Quote
Glutofia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 musisz edytowac pierwszy post i zmienić tytuł lub dopisac ze znalazł dom Quote
_Mona Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 napisałam do moderatora w sprawie zmiany tytułu.... jak nie zmienią to ponownie sama postaram sie zmienic Quote
Recommended Posts