Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][FONT=Courier New, Courier, mono] SUNIA I JEJ SYNEK MAJĄ DOMY![/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Courier New]Sunia została znaleziona miedzy Dobrym Miastem i Olsztynem[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Courier New, Courier, mono]Pani, która przygarnęła porzuconą sunię ze szczeniakiem szuka dla nich domu. Sunia na pewno mieszkała w domu, jest ufna, nie załatwia się w domu, tylko na podwórku.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Courier New, Courier, mono]Na smyczy chodzi w miarę dobrze tzn. bardzo pilnuje się nóg, ale wydaje się, że na pewno była już nauczona chodzić na smyczy, tylko chyba się boi żeby jej znowu nie zostawić. Wg oceny weterynarza sunia ma ok. 2 lat, może nawet mniej. szczeniak ok. 3 miesięcy.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Courier New, Courier, mono]Z innymi psami zgadza sie, jak nie czuje zagrożenia dla siebie i szczeniaka. Maluszek jest ufny, skory do zabawy.[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Courier New, Courier, mono]Wszelkie informacje pod nr tel. [FONT=Arial]888-994-888[/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

Tasia i Tyson napisał(a):
wklejam banerek,w porównaniu z banerkami Isadory bidulek,ale zawsze coś;)

Banerek jest całkiem ładny ale... dopóki mod nie zobaczy jest za duży o 25 pikseli w wysokości.

Zrobiłam też od siebie banerek, podlinkowany:

:)

Posted

Witam wszystkich
To ja znalazłam sunie z maluszkiem i chciałam bardzo podziękować za pomoc w szukaniu dobrego domku dla nich. Psiaki są u moich rodziców, którzy mają jeszcze 12-letnią dużą suczkę, która strasznie przeżywa pojawienie się "nowych" a ja sama mam trzy koty i dwa psy a mieszkanie niezbyt duże i dlatego z bólem serca ale trzeba znaleźć domek dla maluszka bo szczęście w nieszczęściu suńkę przygarnie mój wujek, któremu w zeszłym tygodniu odszedł 16-letni Kajtuś. Chciałam też uspokoić wszystkie dobre dusze - sunia śmieje się już od ucha do ucha, pcha się na wersalki, cała trójka broni domu kiedy słyszy szmery na klatce - widać że im dobrze

Posted

dula napisał(a):
Witam wszystkich
To ja znalazłam sunie z maluszkiem i chciałam bardzo podziękować za pomoc w szukaniu dobrego domku dla nich. Psiaki są u moich rodziców, którzy mają jeszcze 12-letnią dużą suczkę, która strasznie przeżywa pojawienie się "nowych" a ja sama mam trzy koty i dwa psy a mieszkanie niezbyt duże i dlatego z bólem serca ale trzeba znaleźć domek dla maluszka bo szczęście w nieszczęściu suńkę przygarnie mój wujek, któremu w zeszłym tygodniu odszedł 16-letni Kajtuś. Chciałam też uspokoić wszystkie dobre dusze - sunia śmieje się już od ucha do ucha, pcha się na wersalki, cała trójka broni domu kiedy słyszy szmery na klatce - widać że im dobrze

Dula jesteś cudowna:loveu::loveu::loveu:

Posted

dula napisał(a):
Witam wszystkich

Cieszę sie, że zalogowałas się.
Czy sunie weźmie wujek na pewno? Czy szukać domu tylko dla maluszka?

Posted

ja tak czytuje dogomanie "olsztyńską" od jakiegoś czasu i bardzo Was podziwiam że wkładacie tyle serca w te psie niszczęścia
ja sama też jakby "ściągam" psiaki, kociaki i sama nie wiem co tam jeszcze, którym trzeba pomagać i tak cała rodzina obdzielona (nawet w innych miastach) ja sama trzy koty(wszystkie znajdy) i psiak Filon (z olsztyńskiego schroniska zresztą - właśnie domaga się zabawy) ale jak znajdę to nie zostawie

a sunię wujek weźmie na pewno tak że domek przydałby się dla malca (jak na niego z mamą patrzymy to strasznie żal ale zdrowy rozsądek nakazuje oddać bo przecież zawsze musi być jakieś "wolne miejsce"

dziękuję za miłe słowa

Posted

Nie no, toż się nóż w kieszeni otwiera jak to przeczytałam... :/
Jestem z Dobrego i właśnie w niedzielę pod domem znalazłam "zagubionego" szczeniaka. I aktualnie szukam dla niej domu.

Tak więc trzymam kciuki.

Posted

ja jak czasem patrzę i słyszę co ludzie robią ze zwierzakami to bym normalnie zabijała za to
też życze powodzenia - te nasze nie robia "konkurencji" bo ostatecznie znalazły się w Olsztynie

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za OT.

REKS ma czas do końca listopada, później idzie do schronu.
Żadne prośby nie pomogą, decyzja jest nieodwołalna. Nie wiem jak tak można, ale widocznie można. W schronisku czeka Reksa TYLKO ŚMIERC. Po 7 latach spedzonych u boku ukochanej Pani, nie wiedział, że na stare lata przyjdzie mu walczyć o życie.

Postanowiłam powalczyć o życie Reksa. Ale sama nie dam rady :(

Chciałabym umieścic Reksa w DT, niestety na razie mam 20 zł deklaracji, a potrzebne jest około 350-400zł :(

Bardzo proszę o wsparcie, o radę, może ktoś z WAs ma jakis pomysł??

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/reks-ma-czas-do-30-listopada-potem-schronisko-nowy-dom-potrzebny-natychmiast-146868/index15.html