Jagoda1 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [FONT=Arial][FONT=Courier New, Courier, mono] SUNIA I JEJ SYNEK MAJĄ DOMY![/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Courier New]Sunia została znaleziona miedzy Dobrym Miastem i Olsztynem[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Courier New, Courier, mono]Pani, która przygarnęła porzuconą sunię ze szczeniakiem szuka dla nich domu. Sunia na pewno mieszkała w domu, jest ufna, nie załatwia się w domu, tylko na podwórku.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Courier New, Courier, mono]Na smyczy chodzi w miarę dobrze tzn. bardzo pilnuje się nóg, ale wydaje się, że na pewno była już nauczona chodzić na smyczy, tylko chyba się boi żeby jej znowu nie zostawić. Wg oceny weterynarza sunia ma ok. 2 lat, może nawet mniej. szczeniak ok. 3 miesięcy.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Courier New, Courier, mono]Z innymi psami zgadza sie, jak nie czuje zagrożenia dla siebie i szczeniaka. Maluszek jest ufny, skory do zabawy.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Courier New, Courier, mono]Wszelkie informacje pod nr tel. [FONT=Arial]888-994-888[/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Isadora7 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Smutne oczy ma sunieczka. Jagoda trzeba ją będzie poogłaszać. Quote
Jagoda1 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Isadora7 napisał(a):Smutne oczy ma sunieczka. Jagoda trzeba ją będzie poogłaszać. Ma allegro... Quote
rita60 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nastepne smutne oczeta:-(dlaczego oni tak was krzywdza:angryy: Quote
Isadora7 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Trzeba pomyśleć którą z ciotek ogłoszeniowych tu sciągnąć. Quote
rita60 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 alegratka eoferty mojpupil kupiepsa e-zwierzak.pl przygarnijzwierzaka adopcjapsa petworld.pl neeon.pl nasipupile Quote
keciulinka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 hopkaj mamusiu i maleństwo po domek :placz: Quote
Jagoda1 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Mamusia i chłopczyk bardzo dziekują za ogloszenia, cioteczko:Rose: Quote
Tasia i Tyson Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 wklejam banerek,w porównaniu z banerkami Isadory bidulek,ale zawsze coś;) Quote
Isadora7 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Tasia i Tyson napisał(a):wklejam banerek,w porównaniu z banerkami Isadory bidulek,ale zawsze coś;) Banerek jest całkiem ładny ale... dopóki mod nie zobaczy jest za duży o 25 pikseli w wysokości. Zrobiłam też od siebie banerek, podlinkowany: :) Quote
Jagoda1 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Banerek piękny nie tylko w formie, ale i w treści... :Rose: Quote
dula Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witam wszystkich To ja znalazłam sunie z maluszkiem i chciałam bardzo podziękować za pomoc w szukaniu dobrego domku dla nich. Psiaki są u moich rodziców, którzy mają jeszcze 12-letnią dużą suczkę, która strasznie przeżywa pojawienie się "nowych" a ja sama mam trzy koty i dwa psy a mieszkanie niezbyt duże i dlatego z bólem serca ale trzeba znaleźć domek dla maluszka bo szczęście w nieszczęściu suńkę przygarnie mój wujek, któremu w zeszłym tygodniu odszedł 16-letni Kajtuś. Chciałam też uspokoić wszystkie dobre dusze - sunia śmieje się już od ucha do ucha, pcha się na wersalki, cała trójka broni domu kiedy słyszy szmery na klatce - widać że im dobrze Quote
Randa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dula napisał(a):Witam wszystkich To ja znalazłam sunie z maluszkiem i chciałam bardzo podziękować za pomoc w szukaniu dobrego domku dla nich. Psiaki są u moich rodziców, którzy mają jeszcze 12-letnią dużą suczkę, która strasznie przeżywa pojawienie się "nowych" a ja sama mam trzy koty i dwa psy a mieszkanie niezbyt duże i dlatego z bólem serca ale trzeba znaleźć domek dla maluszka bo szczęście w nieszczęściu suńkę przygarnie mój wujek, któremu w zeszłym tygodniu odszedł 16-letni Kajtuś. Chciałam też uspokoić wszystkie dobre dusze - sunia śmieje się już od ucha do ucha, pcha się na wersalki, cała trójka broni domu kiedy słyszy szmery na klatce - widać że im dobrze Dula jesteś cudowna:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 dula napisał(a):Witam wszystkich To ja znalazłam sunie z maluszkiem i chciałam bardzo podziękować za pomoc w szukaniu dobrego domku dla nich. Psiaki są u moich rodziców, którzy mają jeszcze 12-letnią dużą suczkę, która strasznie przeżywa pojawienie się "nowych" a ja sama mam trzy koty i dwa psy a mieszkanie niezbyt duże i dlatego z bólem serca ale trzeba znaleźć domek dla maluszka bo szczęście w nieszczęściu suńkę przygarnie mój wujek, któremu w zeszłym tygodniu odszedł 16-letni Kajtuś. Chciałam też uspokoić wszystkie dobre dusze - sunia śmieje się już od ucha do ucha, pcha się na wersalki, cała trójka broni domu kiedy słyszy szmery na klatce - widać że im dobrze Cieszę sie, że zalogowałas się. Czy sunie weźmie wujek na pewno? Czy szukać domu tylko dla maluszka? Quote
dula Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ja tak czytuje dogomanie "olsztyńską" od jakiegoś czasu i bardzo Was podziwiam że wkładacie tyle serca w te psie niszczęścia ja sama też jakby "ściągam" psiaki, kociaki i sama nie wiem co tam jeszcze, którym trzeba pomagać i tak cała rodzina obdzielona (nawet w innych miastach) ja sama trzy koty(wszystkie znajdy) i psiak Filon (z olsztyńskiego schroniska zresztą - właśnie domaga się zabawy) ale jak znajdę to nie zostawie a sunię wujek weźmie na pewno tak że domek przydałby się dla malca (jak na niego z mamą patrzymy to strasznie żal ale zdrowy rozsądek nakazuje oddać bo przecież zawsze musi być jakieś "wolne miejsce" dziękuję za miłe słowa Quote
Kali Mari Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Nie no, toż się nóż w kieszeni otwiera jak to przeczytałam... :/ Jestem z Dobrego i właśnie w niedzielę pod domem znalazłam "zagubionego" szczeniaka. I aktualnie szukam dla niej domu. Tak więc trzymam kciuki. Quote
dula Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ja jak czasem patrzę i słyszę co ludzie robią ze zwierzakami to bym normalnie zabijała za to też życze powodzenia - te nasze nie robia "konkurencji" bo ostatecznie znalazły się w Olsztynie Quote
rita60 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jagodko co z sunia i jej maluszkiem,odnawiac ogłoszenia ? Quote
Jagoda1 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 rita60 napisał(a):Jagodko co z sunia i jej maluszkiem,odnawiac ogłoszenia ? Maluszek ma dom, sunia nadal czeka....:shake: Quote
rita60 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jagoda1 napisał(a):Maluszek ma dom, sunia nadal czeka....:shake: dula pisała,ze sunie wezmie wujek:roll: Quote
obraczus87 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Przepraszam za OT. REKS ma czas do końca listopada, później idzie do schronu. Żadne prośby nie pomogą, decyzja jest nieodwołalna. Nie wiem jak tak można, ale widocznie można. W schronisku czeka Reksa TYLKO ŚMIERC. Po 7 latach spedzonych u boku ukochanej Pani, nie wiedział, że na stare lata przyjdzie mu walczyć o życie. Postanowiłam powalczyć o życie Reksa. Ale sama nie dam rady :( Chciałabym umieścic Reksa w DT, niestety na razie mam 20 zł deklaracji, a potrzebne jest około 350-400zł :( Bardzo proszę o wsparcie, o radę, może ktoś z WAs ma jakis pomysł?? http://www.dogomania.pl/forum/f1161/reks-ma-czas-do-30-listopada-potem-schronisko-nowy-dom-potrzebny-natychmiast-146868/index15.html Quote
Jagoda1 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 rita60 napisał(a):dula pisała,ze sunie wezmie wujek:roll: Wujek wziął szczeniaka. Quote
rita60 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jagoda1 napisał(a):Wujek wziął szczeniaka. Rozumiem,to zmienie ogłoszenia z ukierunkowaniem na sunie,masz Jagodko jakies jej nowe foty ? Quote
Jagoda1 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 rita60 napisał(a):Rozumiem,to zmienie ogłoszenia z ukierunkowaniem na sunie,masz Jagodko jakies jej nowe foty ? Niestety, nie mam... Quote
Recommended Posts