*kleo* Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='dysia-u']chcemy nowe!!!![/QUOTE] Też bym chciała, ale aparat z Olsztyna do Grudziądza nie sięga :evil_lol: [quote name='tigrunia']No ja do Bydgoszczy nie zgłoszę bo już kasy nie mam :angryy:[/QUOTE] Mnie te 25 zł za baby nie zbawi ;) A turystycznie chociaż wpadniesz? Quote
chrupcia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='*kleo*']Śmiga jak szalona, ostatnio znajomej pokazywałam to była w szoku. I co ciekawe jak ćwiczymy same to jej się nudzi i świruje, a jak ktoś patrzy to popisówkę odstawia. Lubi mieć widownię dziewczyna ;) Żebym tylko jej nie przechwaliła, bo się jeszcze wstydu najem na ringu :roll:.[/QUOTE] Czesc !!:) to bardzo dobrze że dziewczyna to lubi, bo gorzej by było jak by jej się nie podobało...:) a z tym chwaleniem to nie ma obawy, ona i tak będzie najlepsza!;) Quote
ladyyork Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='*kleo*'] No to spoko macie, u nas taki bubel...[/QUOTE] U nas też:motz:Dzisiaj weszło ogłoszenie że nie ma wystaw:placz: Quote
*kleo* Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='chrupcia']Czesc !!:) to bardzo dobrze że dziewczyna to lubi, bo gorzej by było jak by jej się nie podobało...:) a z tym chwaleniem to nie ma obawy, ona i tak będzie najlepsza!;)[/QUOTE] No naprawdę, to zupełnie inny charakter niż Gracja, śmiała, bezczelna i taka 'no stress' :) Ale i tak Gracka jest moja number one ;) [quote name='ladyyork']U nas też:motz:Dzisiaj weszło ogłoszenie że nie ma wystaw:placz:[/QUOTE] Już wiem, widziałam przed południem. Quote
dzasta Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Widzę że Ulcia ma charakter jak moja Gabinka :D Też luz pełen i lubi publiczność ;) Quote
FREDZIU Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Witam was, bardzo wam współczuję że nie ma wystaw, ale wiecie żaloba to żaloba:-(:shake: Quote
tigrunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Tak właśnie spojrzałam na termin i turystycznie też mnie nie będzie :shake: Wyjeżdżam na majówkę :multi: Quote
*kleo* Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='tigrunia']Tak właśnie spojrzałam na termin i turystycznie też mnie nie będzie :shake: Wyjeżdżam na majówkę :multi:[/QUOTE] Łeee a myślałam, że może przyjdziesz i będziesz chciała mi dotrzymać towarzystwa :eviltong: Na wystawę jadę ze znajomymi co prawda, ale oni wystawiają shelciaki więc przy naszym ringu będę sama :-( Quote
iwa63 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Witamy się wieczorkiem życzymy wysokich notowań :) Quote
*kleo* Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='Pegaza']A przyjedziesz kiedy na slask na wystawe?:)[/QUOTE] A niewykluczone, jak Ulce będzie dobrze szło to może z nią pojeżdżę gdzieś dalej :) [quote name='iwa63']Witamy się wieczorkiem życzymy wysokich notowań :)[/QUOTE] Witamy :) i 'nie'dziękuję ;) Quote
Marzena* Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='*kleo*']A niewykluczone, jak Ulce będzie dobrze szło to może z nią pojeżdżę gdzieś dalej :) [/QUOTE] To może w styczniu do Głogowa na międzynarodową ;) Quote
Pegaza Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 No to mam nadzieje ze tak bedzie:) i sie kiedys spotkamy!! Quote
Aga&Dakar Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Witamy. Ja tez mam przeczucie, ze Ulcia to daleko zajdzie :-) Quote
Karolina. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Witamy. Ja tez mam przeczucie, ze Ulcia to daleko zajdzie :-)[/QUOTE] Ja jestem tego pewna :loveu: Klaudia, to tak już z rozpędu może i do Lublina byś wpadła z Ulinką w czerwcu coo :cool3: :eviltong: Quote
*kleo* Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='Viky i Ja']To może w styczniu do Głogowa na międzynarodową ;)[/QUOTE] Okaże się, nie mówię że nie ;) [quote name='Pegaza']No to mam nadzieje ze tak bedzie:) i sie kiedys spotkamy!![/QUOTE] Jak będę się gdzieś w Twoje strony wybierała to na pewno dam znać :) [quote name='Aga&Dakar']Witamy. Ja tez mam przeczucie, ze Ulcia to daleko zajdzie :-)[/QUOTE] Aga oby Twoje słowa były prorocze :) A'propos Ulci, to pozbywa się szczenięcego włosa, przy szyi i na kłębie już ma taki fajny i błyszczy :loveu: A chłopaki to w ogóle świry, 3 dni mnie w domu nie było, a oni już zupełnie inni :crazyeye: Ulka z resztą też większa :eviltong: Fotki jutro :p EDIT: Karola w czerwcu to jeszcze się nie będę tak daleko zapuszczać, jak będzie dobrze to może od młodzieży pomyślimy nad dalszymi wycieczkami :) Quote
dzasta Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 No to czekamy na fotorelację :) Ja w tym roku na szczęście jadę jeszcze na jakieś 2-3 góra 4 wystawy i fajrant :D Quote
tigrunia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ja też chce na wystawy :placz: Nie dość, że zgłosiłam po tak długiej przerwie to jeszcze mi przestawili :angryy: Ale to i tak tylko te dwie i w czerwcu pewnie Szczecin i koniec znów na długo :placz: Quote
Yoko2009 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Hej hej, no właśnie chciałam zapytać czy ktoś się do mojego Szczecina w czerwcu wybiera na wystawę???? My z Yoko napewno przyjedzemy i będziemy kibicować:):) Quote
*kleo* Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='dzasta']No to czekamy na fotorelację :) Ja w tym roku na szczęście jadę jeszcze na jakieś 2-3 góra 4 wystawy i fajrant :D[/QUOTE] Na szczęście? Ja to bym chciała jak najwięcej :eviltong: [quote name='tigrunia']Ja też chce na wystawy :placz: Nie dość, że zgłosiłam po tak długiej przerwie to jeszcze mi przestawili :angryy: Ale to i tak tylko te dwie i w czerwcu pewnie Szczecin i koniec znów na długo :placz:[/QUOTE] Ja już się dość naczekałam, to sobie teraz pojeżdżę :) [quote name='Yoko2009']Hej hej, no właśnie chciałam zapytać czy ktoś się do mojego Szczecina w czerwcu wybiera na wystawę???? My z Yoko napewno przyjedzemy i będziemy kibicować:):)[/QUOTE] W tym roku raczej nie, ale może w przyszłym? :cool3: Quote
Aurunia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='tigrunia']Ja też chce na wystawy :placz: Nie dość, że zgłosiłam po tak długiej przerwie to jeszcze mi przestawili :angryy: Ale to i tak tylko te dwie i w czerwcu pewnie Szczecin i koniec znów na długo :placz:[/QUOTE] No tu masz B racje, mi jeszcze Ople i Łódź zostały a potem się zobaczy... Ale to na pewno nie koniec. Quote
Aurunia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 A Ulcie być mogła Klaudia pokazać w pozycji Quote
*kleo* Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='Aurunia']A Ulcie być mogła Klaudia pokazać w pozycji[/QUOTE] Uwierz Ada, że chętnie bym pokazała, ale siedzę w domu sama z dziewczynami cały dzień i nie ma komu zdjęć robić, a wieczorem się doprosić nie mogę :roll: A w Grudziądzu nie wystawiasz? A póki co tak na szybko, bo pewnie się ciotki stęskniły :eviltong: moje śpiochy pospacerowe: [IMG]http://img718.imageshack.us/img718/4137/p1030537.jpg[/IMG] [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/2143/p1030535j.jpg[/IMG] [IMG]http://img693.imageshack.us/img693/3218/p1030536.jpg[/IMG] Wieczorkiem coś chyba wrzucę, planuję zrobić sesję chłopakom :) Quote
dzasta Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Mi się wystawy w PL przejadły ja raczej na zagranicę ruszę ale to pewnie pod koniec roku albo w nst dopiero :) O śpiochy :) To rób tą sesję chłopakom i wstawiaj :) Quote
Aurunia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Zgłoszone mam ale zobaczę jaki sędzia będzie sędziować no a do Inowrocławia pojadę. Pewne będę tu i tu bo moje dzieci jadą. Quote
Recommended Posts