Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dysia-u']chcemy nowe!!!![/QUOTE]
Też bym chciała, ale aparat z Olsztyna do Grudziądza nie sięga :evil_lol:
[quote name='tigrunia']No ja do Bydgoszczy nie zgłoszę bo już kasy nie mam :angryy:[/QUOTE]
Mnie te 25 zł za baby nie zbawi ;) A turystycznie chociaż wpadniesz?

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']Śmiga jak szalona, ostatnio znajomej pokazywałam to była w szoku. I co ciekawe jak ćwiczymy same to jej się nudzi i świruje, a jak ktoś patrzy to popisówkę odstawia. Lubi mieć widownię dziewczyna ;)
Żebym tylko jej nie przechwaliła, bo się jeszcze wstydu najem na ringu :roll:.[/QUOTE]
Czesc !!:) to bardzo dobrze że dziewczyna to lubi, bo gorzej by było jak by jej się nie podobało...:) a z tym chwaleniem to nie ma obawy, ona i tak będzie najlepsza!;)

Posted

[quote name='chrupcia']Czesc !!:) to bardzo dobrze że dziewczyna to lubi, bo gorzej by było jak by jej się nie podobało...:) a z tym chwaleniem to nie ma obawy, ona i tak będzie najlepsza!;)[/QUOTE]
No naprawdę, to zupełnie inny charakter niż Gracja, śmiała, bezczelna i taka 'no stress' :) Ale i tak Gracka jest moja number one ;)
[quote name='ladyyork']U nas też:motz:Dzisiaj weszło ogłoszenie że nie ma wystaw:placz:[/QUOTE]
Już wiem, widziałam przed południem.

Posted

[quote name='tigrunia']Tak właśnie spojrzałam na termin i turystycznie też mnie nie będzie :shake: Wyjeżdżam na majówkę :multi:[/QUOTE]
Łeee a myślałam, że może przyjdziesz i będziesz chciała mi dotrzymać towarzystwa :eviltong: Na wystawę jadę ze znajomymi co prawda, ale oni wystawiają shelciaki więc przy naszym ringu będę sama :-(

Posted

[quote name='Pegaza']A przyjedziesz kiedy na slask na wystawe?:)[/QUOTE]
A niewykluczone, jak Ulce będzie dobrze szło to może z nią pojeżdżę gdzieś dalej :)
[quote name='iwa63']Witamy się wieczorkiem
życzymy wysokich notowań :)[/QUOTE]
Witamy :) i 'nie'dziękuję ;)

Posted

[quote name='*kleo*']A niewykluczone, jak Ulce będzie dobrze szło to może z nią pojeżdżę gdzieś dalej :)

[/QUOTE]

To może w styczniu do Głogowa na międzynarodową ;)

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Witamy. Ja tez mam przeczucie, ze Ulcia to daleko zajdzie :-)[/QUOTE]
Ja jestem tego pewna :loveu:

Klaudia, to tak już z rozpędu może i do Lublina byś wpadła z Ulinką w czerwcu coo :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='Viky i Ja']To może w styczniu do Głogowa na międzynarodową ;)[/QUOTE]
Okaże się, nie mówię że nie ;)
[quote name='Pegaza']No to mam nadzieje ze tak bedzie:) i sie kiedys spotkamy!![/QUOTE]
Jak będę się gdzieś w Twoje strony wybierała to na pewno dam znać :)
[quote name='Aga&Dakar']Witamy. Ja tez mam przeczucie, ze Ulcia to daleko zajdzie :-)[/QUOTE]
Aga oby Twoje słowa były prorocze :)

A'propos Ulci, to pozbywa się szczenięcego włosa, przy szyi i na kłębie już ma taki fajny i błyszczy :loveu:
A chłopaki to w ogóle świry, 3 dni mnie w domu nie było, a oni już zupełnie inni :crazyeye: Ulka z resztą też większa :eviltong:
Fotki jutro :p

EDIT: Karola w czerwcu to jeszcze się nie będę tak daleko zapuszczać, jak będzie dobrze to może od młodzieży pomyślimy nad dalszymi wycieczkami :)

Posted

Ja też chce na wystawy :placz: Nie dość, że zgłosiłam po tak długiej przerwie to jeszcze mi przestawili :angryy: Ale to i tak tylko te dwie i w czerwcu pewnie Szczecin i koniec znów na długo :placz:

Posted

[quote name='dzasta']No to czekamy na fotorelację :)
Ja w tym roku na szczęście jadę jeszcze na jakieś 2-3 góra 4 wystawy i fajrant :D[/QUOTE]
Na szczęście? Ja to bym chciała jak najwięcej :eviltong:
[quote name='tigrunia']Ja też chce na wystawy :placz: Nie dość, że zgłosiłam po tak długiej przerwie to jeszcze mi przestawili :angryy: Ale to i tak tylko te dwie i w czerwcu pewnie Szczecin i koniec znów na długo :placz:[/QUOTE]
Ja już się dość naczekałam, to sobie teraz pojeżdżę :)
[quote name='Yoko2009']Hej hej, no właśnie chciałam zapytać czy ktoś się do mojego Szczecina w czerwcu wybiera na wystawę???? My z Yoko napewno przyjedzemy i będziemy kibicować:):)[/QUOTE]
W tym roku raczej nie, ale może w przyszłym? :cool3:

Posted

[quote name='tigrunia']Ja też chce na wystawy :placz: Nie dość, że zgłosiłam po tak długiej przerwie to jeszcze mi przestawili :angryy: Ale to i tak tylko te dwie i w czerwcu pewnie Szczecin i koniec znów na długo :placz:[/QUOTE]
No tu masz B racje, mi jeszcze Ople i Łódź zostały a potem się zobaczy... Ale to na pewno nie koniec.

Posted

[quote name='Aurunia']A Ulcie być mogła Klaudia pokazać w pozycji[/QUOTE]
Uwierz Ada, że chętnie bym pokazała, ale siedzę w domu sama z dziewczynami cały dzień i nie ma komu zdjęć robić, a wieczorem się doprosić nie mogę :roll:
A w Grudziądzu nie wystawiasz?

A póki co tak na szybko, bo pewnie się ciotki stęskniły :eviltong: moje śpiochy pospacerowe:
[IMG]http://img718.imageshack.us/img718/4137/p1030537.jpg[/IMG]
[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/2143/p1030535j.jpg[/IMG]
[IMG]http://img693.imageshack.us/img693/3218/p1030536.jpg[/IMG]

Wieczorkiem coś chyba wrzucę, planuję zrobić sesję chłopakom :)

Posted

Mi się wystawy w PL przejadły ja raczej na zagranicę ruszę ale to pewnie pod koniec roku albo w nst dopiero :)

O śpiochy :) To rób tą sesję chłopakom i wstawiaj :)