Karolina. Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Cześć! :) [URL]http://img13.imageshack.us/img13/2973/p1030525a.jpg[/URL] Ale małe serdelki :D [URL]http://img706.imageshack.us/img706/8035/p1030532z.jpg[/URL] Jeżyk :loveu: Melduję że chłopaki rosną,włos Ulci również :p Quote
Pegaza Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Wydaje mi sie ze patrzy jakby chciala powiedziec : no czego?:evil_lol: [URL]http://img442.imageshack.us/img442/810/p1030530d.jpg[/URL] ogarnij ją troche co ona lazi taka rozmymlana:evil_lol: Quote
*kleo* Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Cześć! :)Melduję że chłopaki rosną,włos Ulci również :p[/QUOTE] Dzięki za meldunek :) [quote name='Pegaza']Wydaje mi sie ze patrzy jakby chciala powiedziec : no czego?:evil_lol: [URL]http://img442.imageshack.us/img442/810/p1030530d.jpg[/URL] ogarnij ją troche co ona lazi taka rozmymlana:evil_lol:[/QUOTE] Chyba to właśnie miała na myśli :evil_lol: Pancia rano rozmymłana to i Ulcia może :eviltong: Ale na spacer już w kitajcu poszła. Mama ją chyba ogarniała potem, bo ja przed wyjazdem zdążyłam tylko Grackę wyprać i zawinąć. Quote
Marzena* Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='jot11']Żałuj i musisz to nadrobić w przyszłości ;) Ale tak od urodzenia to też nie miałam,Klaudia to ma fajnie bo od pierwszych dni patrzy jak maluchy się rozwijają :loveu:[/QUOTE] Też zazdroszczę Klaudii :) Rozczarowałam się :( Wiesz Klaudia, myślałam że przed wyjazdem jakieś fotki jeszcze wrzucisz :( Quote
*Jot* Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='*kleo*'] Oj ten 1 cm w te czy wewte to i tak nie widać, mam kwadratka :eviltong: [/QUOTE] Jo,jo niech Ci będzie.:evil_lol: Tylko idąc na lekcje matematyki (jesli masz) tak nie myśli,nie byłby to wskazane. :cool3: Quote
*kleo* Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Viky i Ja']Też zazdroszczę Klaudii :) Rozczarowałam się :( Wiesz Klaudia, myślałam że przed wyjazdem jakieś fotki jeszcze wrzucisz :([/QUOTE] No przecie dałam, rozczochraną Ulcię i bąki przy śniadaniu :eviltong: [quote name='jot11']Jo,jo niech Ci będzie.:evil_lol: Tylko idąc na lekcje matematyki (jesli masz) tak nie myśli,nie byłby to wskazane. :cool3:[/QUOTE] Matmy nie mam, nie bój nic ;) Quote
chrupcia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='*kleo*']Oj nie przechwalcie dziewczyny... :evil_lol::[/QUOTE] Klaudia( jeśli moge po imieniu):) Ulci się inaczej nie da opisć, ona jest na prawdę śliczna!:) Quote
*kleo* Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Princess_York']Cześć po dłuższej przerwie ;) .[/QUOTE] [quote name='Yoko2009']hej hej, pozdrawiam serdecznie:)[/QUOTE] Hej kobitki :) [quote name='chrupcia']Klaudia( jeśli moge po imieniu):) Ulci się inaczej nie da opisć, ona jest na prawdę śliczna!:)[/QUOTE] Jasne, że możesz, taka stara jeszcze nie jestem, a poza tym jak mawia znajoma 'w kynologii nie ma panów' :) Miło mi to czytać, mam nadzieję, że śliczna zostanie ;) Wiecie co, zła jestem... odwołali grudziądzką wystawę, i tym samym debiut Ulci zostaje odłożony na nie wiem kiedy... Quote
Yorkomanka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [url]http://img13.imageshack.us/img13/2973/p1030525a.jpg[/url] słodziaczki poka Gracule! Quote
Nati28 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Tez czytalam ze wystawa odwolana, glupio ale co zrobic ... :roll: Quote
FREDZIU Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Pozdrawiamy i żałujemy że odwołali wystawę, ale cóż takie zycie:-( Quote
tigrunia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 To ja Ci powiem na kiedy - 22 maja :angryy: Też jestem wściekła jak nie wiem .. już się nastawiłam a tu klops :angryy: Mam nadzieję, że Inowrocławia nie odwołają :mad: Quote
*kleo* Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Yorkomanka'][URL]http://img13.imageshack.us/img13/2973/p1030525a.jpg[/URL] słodziaczki poka Gracule![/QUOTE] Nie pokażę bo mnie w chałupie nie ma :eviltong: [quote name='Nati28']Tez czytalam ze wystawa odwolana, glupio ale co zrobic ... :roll:[/QUOTE] [quote name='FREDZIU']Pozdrawiamy i żałujemy że odwołali wystawę, ale cóż takie zycie:-([/QUOTE] No niestety... [quote name='tigrunia']To ja Ci powiem na kiedy - 22 maja :angryy: Też jestem wściekła jak nie wiem .. już się nastawiłam a tu klops :angryy: Mam nadzieję, że Inowrocławia nie odwołają :mad:[/QUOTE] Jo już wiem, też się nastawiłam na teraz, ale co zrobić :roll: Inowrocław już chyba powinien być normalnie... Zgłaszam za to na 3 maja do Bydgoszczy, tylko się zastanawiam co to za sędzina jest, bo nie znam kobity. Quote
*Jot* Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nie ma wystawy a miałam przyjechać do Was na te lody ze śmietaną.:placz::placz: Quote
*kleo* Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 22 maja możesz wpaść, będziesz miała więcej czasu żeby się zdecydować, a ja na wymyślenie jak przechować te lody żeby się nie roztopiły :eviltong: Quote
*Jot* Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Pięciolitrowy termos załatw.Tylko nie wiem co ze śmietaną bo ja chcę taką ubitą mikserem.:eviltong: Quote
chrupcia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='*kleo*']Jasne, że możesz, taka stara jeszcze nie jestem, a poza tym jak mawia znajoma 'w kynologii nie ma panów' :) Miło mi to czytać, mam nadzieję, że śliczna zostanie ;) Wiecie co, zła jestem... odwołali grudziądzką wystawę, i tym samym debiut Ulci zostaje odłożony na nie wiem kiedy...[/QUOTE] No to bardzo mi miło:) No ja bym też zła była jak bym się już nastawiła na to że jade.. ale Ulcia się lepiej przygotuje:) chociaż ona już pewnie nieźle śmiga na ringówce i stoi pięknie(tak pisałaś);) Quote
ladyyork Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='tigrunia']To ja Ci powiem na kiedy - 22 maja :angryy: Też jestem wściekła jak nie wiem .. już się nastawiłam a tu klops :angryy: Mam nadzieję, że Inowrocławia nie odwołają :mad:[/QUOTE] A u nas w Częstochowie będą obydwie wystawy 17,04 terierów i 18,04 krajowa:p Quote
*kleo* Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='jot11']Pięciolitrowy termos załatw.Tylko nie wiem co ze śmietaną bo ja chcę taką ubitą mikserem.:eviltong:[/QUOTE] To Ci ubiję :eviltong: [quote name='chrupcia']No to bardzo mi miło:) No ja bym też zła była jak bym się już nastawiła na to że jade.. ale Ulcia się lepiej przygotuje:) chociaż ona już pewnie nieźle śmiga na ringówce i stoi pięknie(tak pisałaś);)[/QUOTE] Śmiga jak szalona, ostatnio znajomej pokazywałam to była w szoku. I co ciekawe jak ćwiczymy same to jej się nudzi i świruje, a jak ktoś patrzy to popisówkę odstawia. Lubi mieć widownię dziewczyna ;) Żebym tylko jej nie przechwaliła, bo się jeszcze wstydu najem na ringu :roll: [quote name='ladyyork']A u nas w Częstochowie będą obydwie wystawy 17,04 terierów i 18,04 krajowa:p[/QUOTE] No to spoko macie, u nas taki bubel... Quote
*kleo* Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Ppx']Gdzie są zdjecia?[/QUOTE] Kilka stron wstecz. Quote
tigrunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No ja do Bydgoszczy nie zgłoszę bo już kasy nie mam :angryy: Quote
Recommended Posts