chrupcia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='*kleo*']No co Ty, każdy się kiedyś uczył no nie? Ja też kiedyś niektórych rzeczy nie wiedziałam :)[/QUOTE] No w sumie to tak:) Quote
Pegaza Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Czesc babciu:p pewnie ze fajne :loveu: a Ulinka jak na nich zareagowala? to moja Pipi miala podobny miot 120 g i 140 gr..:) Quote
*kleo* Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='Pegaza']Czesc babciu:p pewnie ze fajne :loveu: a Ulinka jak na nich zareagowala? to moja Pipi miala podobny miot 120 g i 140 gr..:)[/QUOTE] Hej hej :) Ulinka jest zaciekawiona, ale chyba jakoś wyczuła, że teraz nie należy przeszkadzać, bo się nie narzuca :) Chłopaki przybierają z prędkością światła, wczoraj wieczorem mieli już 18 i 19 deko, przy czym 19 ma ten, który urodził się mniejszy. Dzisiaj byłam z Ulcią pierwszy raz na dworze :) Trochę była zdziwiona, ale po chwili już grzecznie szła za Tiną :) Quote
dzasta Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [url]http://img691.imageshack.us/img691/3680/p1030376f.jpg[/url] Słodkości i pomyśleć że za jakieś 3 tygodnie ja też będę miała takie fajne maluszki w domku :D Quote
*kleo* Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='dzasta'][URL]http://img691.imageshack.us/img691/3680/p1030376f.jpg[/URL] Słodkości i pomyśleć że za jakieś 3 tygodnie ja też będę miała takie fajne maluszki w domku :D[/QUOTE] Fajne to one są, naprawdę, a tym bardziej, że trafiły mi się praktycznie bezobsługowe :lol: [quote name='karkakarka']A masz zdjęcia ze spaceru :)[/QUOTE] Nie, wyszłam tylko na chwilę dosłownie wokół bloku i z powrotem i miałam 2 psy ze sobą, więc na aparat rąk zabrakło. Quote
iwa63 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ale zemnie gapa przeoczyć takie wydarzenie ,chyba sobie nie daruję GRATULACJE dla Gracji dzielnie się spisała ,maluszki są rozkoszne i tak ładnie na wadze przybierają ,widać że chłopy z nich są dorodne [url]http://img214.imageshack.us/img214/5139/p1030367x.jpg[/url] Niech się zdrowo chowają:) Quote
*kleo* Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Cześć :) Chciałam dziś dla odmiany wstawić wczorajsze śpiące fotki Ulinki, bo takie pozy łapała, że musiałam to uwiecznić, ale cały dzień nie mogłam się dostać na dogo :angryy: Więc fotki jakiekolwiek będą dopiero w czwartek, bo już jestem w Olsztynie, a aparat w domu. Quote
Pegaza Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Ja rowniez mialam takie same problemy z wejsciem ale fotki dalam:eviltong: no pewnie do czwartku bedzie Ci ciezko heh wytrzymac.. Quote
*kleo* Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Chciałam jechać już w środę wieczorem tak jak ostatnio, ale okazało się, że mamy zapisy na prace inżynierskie, a tego raczej nie mogę sobie odpuścić, żeby nie zostać z jakimś bzdurnym tematem, o którym nie mam zielonego pojęcia :eviltong: Quote
dzasta Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Nie wiem co się dzieje z DGM dzisiaj wcale nie mogłam wejść :( O to jedź i szybko wracaj do Synków i zasyp nas fotkami :) Quote
...::Basia::... Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jejciu tylko jakiś czas mnie nie było a tu juz nowi domownicy? Czekam na fotki:):* Quote
chrupcia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Czesc!:) w koncu dostałam się na dogo:) caly czas wyskakwiało mi cos ze robia jakies prace na forum.. . Jak sie mają maluszki, Gracja i Ulinka?:) Moze jakies nowe zdjecia sie znajdą?;) Quote
Pegaza Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Cze Kaludia i Twoi nowi synkowie.:loveu:. haha chcialam zmienic te imie co je nie wiem w jaki sposob ukulalam ale se mysle a jednak zostawie..haha Quote
tigrunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Cze Klaudia :multi: Ty to masz dobrze.. niańka do dzieci i heja :-o Ja już się boję co szef powie jak się dowie, że znów szczeniaki będą :shake: Quote
*kleo* Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='chrupcia']Czesc!:) w koncu dostałam się na dogo:) caly czas wyskakwiało mi cos ze robia jakies prace na forum.. . Jak sie mają maluszki, Gracja i Ulinka?:) Moze jakies nowe zdjecia sie znajdą?;)[/QUOTE] Wszystko ok, Gracja karmi, maluchy jedzą, a Ulinka jak to Ulinka szaleje :) A fotki się znajdą, ale jak wrócę do domu. [quote name='tigrunia']Cze Klaudia :multi: Ty to masz dobrze.. niańka do dzieci i heja :-o Ja już się boję co szef powie jak się dowie, że znów szczeniaki będą :shake:[/QUOTE] No ba, przecież nie rzucę studiów z powodu szczeniaków :eviltong: Tym bardziej, że inżynierka na horyzoncie. A nową niańką została Tina, chyba już kocha te maluchy, bo cały czas waruje przy klatce i pomaga Gracji w wylizywaniu szczeniaków ;) [quote name='Pegaza']Cze Kaludia i Twoi nowi synkowie.:loveu:. haha chcialam zmienic te imie co je nie wiem w jaki sposob ukulalam ale se mysle a jednak zostawie..haha[/QUOTE] Jakie imię? Ominęło mnie coś czy skleroza dała o sobie znać? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No widac jak mnie czytasz ..:razz:. poczytaj mnie od powitania... Quote
*Jot* Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Pegaza']No widac jak mnie czytasz ..:razz:. poczytaj mnie od powitania...[/QUOTE] A ja chyba rozumiem...chyba :oops: Cześć Klaudia z dziewczynkami i chłopcami :multi: Quote
Pegaza Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jola nie niemozliwe rozumiesz mnie hehe Klaudia poprzestawialam literki i wyszlo co innego..;) Quote
*Jot* Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Pegaza']Jola nie niemozliwe rozumiesz mnie hehe Klaudia poprzestawialam literki i wyszlo co innego..;)[/QUOTE] Jo,Daria udało mi się raz ;) Aż sama się sobie dziwie :evil_lol: Quote
*kleo* Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Pegaza']Jola nie niemozliwe rozumiesz mnie hehe Klaudia poprzestawialam literki i wyszlo co innego..;)[/QUOTE] Jo teraz już widzę, jakoś wcześniej nie przyszło mi do głowy żeby na kolejność liter zwracać uwagę :evil_lol: Quote
Marzena* Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Cze Klaudia wracaj szybko do domu ;) strasznie ciekawa jestem jak synkowie rosną :) Quote
*kleo* Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia wracaj szybko do domu ;) strasznie ciekawa jestem jak synkowie rosną :)[/QUOTE] Sama jestem ciekawa, pewnie już nieźle urośli przez te kilka dni jak mnie nie ma, ale jutro już dotrę i zobaczę. Ale najbardziej nie mogę się doczekać aż oczy otworzą, no i potem jak już zaczną psa przypominać, jestem ciekawa co z nich wyrośnie :) Quote
dzasta Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Hehe ja też będę miała nianki do maluszków w końcu staffiki to nanny dog a tak na poważnie to mój A na Tacierzyński idzie :D Quote
chrupcia Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Witam!:) wczoraj pokazałam mamie Gracje i wszystkie Twoje pieski:) bardzo jej sie podobały:) i rozmawiałam o pieskach z rodowodem, pokazałam strone hodowli i pieski rodowodowe, a takie nierodowodowe i chyba zrozumiała:) mysle że bedzie dobrze;) Pozdrawiam!:) Quote
Recommended Posts