Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Czesc babciu:p
pewnie ze fajne :loveu:
a Ulinka jak na nich zareagowala?
to moja Pipi miala podobny miot 120 g i 140 gr..:)[/QUOTE]
Hej hej :) Ulinka jest zaciekawiona, ale chyba jakoś wyczuła, że teraz nie należy przeszkadzać, bo się nie narzuca :)
Chłopaki przybierają z prędkością światła, wczoraj wieczorem mieli już 18 i 19 deko, przy czym 19 ma ten, który urodził się mniejszy.
Dzisiaj byłam z Ulcią pierwszy raz na dworze :) Trochę była zdziwiona, ale po chwili już grzecznie szła za Tiną :)

Posted

[url]http://img691.imageshack.us/img691/3680/p1030376f.jpg[/url]
Słodkości i pomyśleć że za jakieś 3 tygodnie ja też będę miała takie fajne maluszki w domku :D

Posted

[quote name='dzasta'][URL]http://img691.imageshack.us/img691/3680/p1030376f.jpg[/URL]
Słodkości i pomyśleć że za jakieś 3 tygodnie ja też będę miała takie fajne maluszki w domku :D[/QUOTE]
Fajne to one są, naprawdę, a tym bardziej, że trafiły mi się praktycznie bezobsługowe :lol:
[quote name='karkakarka']A masz zdjęcia ze spaceru :)[/QUOTE]
Nie, wyszłam tylko na chwilę dosłownie wokół bloku i z powrotem i miałam 2 psy ze sobą, więc na aparat rąk zabrakło.

Posted

Ale zemnie gapa przeoczyć takie wydarzenie ,chyba sobie nie daruję
GRATULACJE dla Gracji dzielnie się spisała ,maluszki są rozkoszne i tak ładnie na wadze przybierają ,widać że chłopy z nich są dorodne [url]http://img214.imageshack.us/img214/5139/p1030367x.jpg[/url]
Niech się zdrowo chowają:)

Posted

Cześć :) Chciałam dziś dla odmiany wstawić wczorajsze śpiące fotki Ulinki, bo takie pozy łapała, że musiałam to uwiecznić, ale cały dzień nie mogłam się dostać na dogo :angryy: Więc fotki jakiekolwiek będą dopiero w czwartek, bo już jestem w Olsztynie, a aparat w domu.

Posted

Chciałam jechać już w środę wieczorem tak jak ostatnio, ale okazało się, że mamy zapisy na prace inżynierskie, a tego raczej nie mogę sobie odpuścić, żeby nie zostać z jakimś bzdurnym tematem, o którym nie mam zielonego pojęcia :eviltong:

Posted

Czesc!:) w koncu dostałam się na dogo:) caly czas wyskakwiało mi cos ze robia jakies prace na forum.. . Jak sie mają maluszki, Gracja i Ulinka?:) Moze jakies nowe zdjecia sie znajdą?;)

Posted

[quote name='chrupcia']Czesc!:) w koncu dostałam się na dogo:) caly czas wyskakwiało mi cos ze robia jakies prace na forum.. . Jak sie mają maluszki, Gracja i Ulinka?:) Moze jakies nowe zdjecia sie znajdą?;)[/QUOTE]
Wszystko ok, Gracja karmi, maluchy jedzą, a Ulinka jak to Ulinka szaleje :) A fotki się znajdą, ale jak wrócę do domu.
[quote name='tigrunia']Cze Klaudia :multi:
Ty to masz dobrze.. niańka do dzieci i heja :-o Ja już się boję co szef powie jak się dowie, że znów szczeniaki będą :shake:[/QUOTE]
No ba, przecież nie rzucę studiów z powodu szczeniaków :eviltong: Tym bardziej, że inżynierka na horyzoncie. A nową niańką została Tina, chyba już kocha te maluchy, bo cały czas waruje przy klatce i pomaga Gracji w wylizywaniu szczeniaków ;)
[quote name='Pegaza']Cze Kaludia i Twoi nowi synkowie.:loveu:.
haha chcialam zmienic te imie co je nie wiem w jaki sposob ukulalam ale se mysle a jednak zostawie..haha[/QUOTE]
Jakie imię? Ominęło mnie coś czy skleroza dała o sobie znać? :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']No widac jak mnie czytasz ..:razz:.
poczytaj mnie od powitania...[/QUOTE]

A ja chyba rozumiem...chyba :oops:

Cześć Klaudia z dziewczynkami i chłopcami :multi:

Posted

[quote name='Pegaza']Jola nie niemozliwe rozumiesz mnie hehe

Klaudia poprzestawialam literki i wyszlo co innego..;)[/QUOTE]

Jo,Daria udało mi się raz ;) Aż sama się sobie dziwie :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Jola nie niemozliwe rozumiesz mnie hehe

Klaudia poprzestawialam literki i wyszlo co innego..;)[/QUOTE]
Jo teraz już widzę, jakoś wcześniej nie przyszło mi do głowy żeby na kolejność liter zwracać uwagę :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia wracaj szybko do domu ;) strasznie ciekawa jestem jak synkowie rosną :)[/QUOTE]
Sama jestem ciekawa, pewnie już nieźle urośli przez te kilka dni jak mnie nie ma, ale jutro już dotrę i zobaczę. Ale najbardziej nie mogę się doczekać aż oczy otworzą, no i potem jak już zaczną psa przypominać, jestem ciekawa co z nich wyrośnie :)

Posted

Witam!:) wczoraj pokazałam mamie Gracje i wszystkie Twoje pieski:) bardzo jej sie podobały:) i rozmawiałam o pieskach z rodowodem, pokazałam strone hodowli i pieski rodowodowe, a takie nierodowodowe i chyba zrozumiała:) mysle że bedzie dobrze;) Pozdrawiam!:)