Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']O kurcze ale klatka :crazyeye: Nie lepiej było kojec kupić? Gdzie Ty się tam zmieścisz? :evil_lol: Ja bardzo czesto zasypiałam w kojcu na siedząco przy karmieniu Pudzia :evil_lol:

A mała charakterek jakbyś o Pudziu pisała :loveu:[/QUOTE]
To dzisiejszy zakup mojej rodzicielki. Kojec też mamy w razie czego, ale mama chciała z górą zamykaną, żeby koty nie wlazły. A klatka jest cała z góry otwierana, tak że dojście będzie :)

EDIT: Milanna, klatka ma 75 cm długości, wys. i szer. 40 cm.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']To dzisiejszy zakup mojej rodzicielki. Kojec też mamy w razie czego, ale mama chciała z górą zamykaną, żeby koty nie wlazły. A klatka jest cała z góry otwierana, tak że dojście będzie :)

EDIT: Milanna, klatka ma 75 cm długości, wys. i szer. 40 cm.[/QUOTE]
To malutka ,póżniej będziesz musiała maluszki przenieś jak podrosną ,ja myślałąm o 120cm na 50cm też z otwierana całą górą by pózniej nie przenosić do kojca;)

Posted

Nie no Klaudia ja tylko 3 dni na dogo nie byłam a Ty zdążyłaś "rodzinkę powiększyć" :evil_lol:
Ulcia przecudna :iloveyou:, a Ty wstręciucho nawet słówkiem nie zdradziłaś, że poza Graculkowymi szczylkami jeszcze inną kluseczkę będziesz miała :nono:

Posted

[quote name='*kleo*']Ogólnie to mały szatan z niej, zero stresu, ogon w górze, koty goni, bawi się piłką i cały czas kombinuje skąd by wziąć coś do jedzenia :)[/QUOTE]

Ooo... Klaudia, to już masz kogo tresować :lol: Kliker do ręki, jakieś jedzonko i ćwiczycie :cool3:

Cześć wam :multi: Mizianka dla dziewczyn :loveu:

Posted

[quote name='Princess_York']No beda 3 albo i więcej zależy ile urodzi się ;) .

3 msc to mało ,ale to bardziej chodzi o przyzwyczajenie się z ringiem, hałasem i psami .więc to się praktycznie nie liczy ;) .[/QUOTE]
czyli zostawiasz sobie przynajmniej jednego czy jak? xDD

Posted

Czesc Kleo:) Ulinka jak juz pisałam cudowna:) a Gracja będzie miała dzidzie pod kontrolą w takiej klatce;) a kratki z klatki można zdjąc chyba jak by trzeba było i też będzie ok:) na króliki są takie same klatki tylko że troche mniejsze.

Posted

[quote name='ladyyork']To malutka ,póżniej będziesz musiała maluszki przenieś jak podrosną ,ja myślałąm o 120cm na 50cm też z otwierana całą górą by pózniej nie przenosić do kojca;)[/QUOTE]
A ja zobaczę co jeszcze wymyślę, w końcu to pierwszy miot, więc dopiero znajdę odpowiednie dla siebie rozwiązanie :)
[quote name='Viky i Ja']Nie no Klaudia ja tylko 3 dni na dogo nie byłam a Ty zdążyłaś "rodzinkę powiększyć" :evil_lol:
Ulcia przecudna :iloveyou:, a Ty wstręciucho nawet słówkiem nie zdradziłaś, że poza Graculkowymi szczylkami jeszcze inną kluseczkę będziesz miała :nono:[/QUOTE]
Ale jaką Wam za to niespodziankę zrobiłam :evil_lol:
[quote name='Karolina&Lucky']Ooo... Klaudia, to już masz kogo tresować :lol: Kliker do ręki, jakieś jedzonko i ćwiczycie :cool3:

Cześć wam :multi: Mizianka dla dziewczyn :loveu:[/QUOTE]
Tak właśnie myślę, że z nią da się coś więcej podziałać ciekawego :) Ale na pierwszym miejscu nauka czystości i przygotowanie do wystaw :)
[quote name='dzasta']Fajna jest ta Twoja nowa Gwiazdeczka :)
A w Grudziądzu to mnie nie będzie za daleko ale będę trzymać kciuki za debiut :)[/QUOTE]
Pewnie się jeszcze zdążymy nie raz na innej wystawie spotkać ;)
[quote name='Pegaza']Witam ciezarną, rudą i kruszynke najmniejsza:)
nono stoi pieknie :) to juz teraz jestes w 7 niebie pewnie co..i sie doczekac wystaw nie mozesz:)[/QUOTE]
No nie powiem, jestem ciekawa jak ten mój szatan będzie sobie radzić :cool3:
[quote name='Chantell']czyli zostawiasz sobie przynajmniej jednego czy jak? xDD[/QUOTE]
Nie wiem, zależy jak będą się zapowiadać, bo po co mam sobie na siłę przeciętną sukę zostawiać? Gracja jest jeszcze młoda więc będzie pole do popisu, żeby wybrać psa, z którym da wybitnie wystawowe potomstwo, bo to by był nadmiar szczęścia, jakby tak za pierwszym razem coś aż tak ładnego wyszło :evil_lol:

Posted

[url]http://img696.imageshack.us/img696/2575/p1030298b.jpg[/url] ale stoi :)

Powinnaś nasz zasypać fotkami małej :)

Ma taki zadziorny ten pychol jak Cleośka :) Tylko twoja chyba ciemniejsza jest :)

Posted

[quote name='karkakarka'][URL]http://img696.imageshack.us/img696/2575/p1030298b.jpg[/URL] ale stoi :)

Powinnaś nasz zasypać fotkami małej :)

Ma taki zadziorny ten pychol jak Cleośka :) Tylko twoja chyba ciemniejsza jest :)[/QUOTE]
Zasypałabym, gdybym była w domu, ale niestety dotrę dopiero w czwartek. I tak ze względu na Ulcię przedłużyłam sobie pobyt i wracałam do Olsztyna dopiero dziś rano ;)
A stoi jak struna, właściwie to dla mnie zostało tylko utrwalanie tego i chodzenie na ringówce, wielki ukłon w stronę pani Kasi, że małą już tak nauczoną dostałam :)
Czy ciemniejsza to się nie przyglądałam, ale jasna raczej nie będzie, tatuś i mamusia mają ładne ciemnostalowe płaszczyki :)

Posted

[quote name='Pegaza']Klaudia a kim byli jej rodzice?
bom chyba nie doczytala..[/QUOTE]
[quote name='karkakarka']A ja wiem :)
Frank i Jamajka(?) chyba ;)

Szkoda, że nie masz więcej zdjęć...[/QUOTE]
Tak, Franuś i Jamajka :)
[quote name='dzasta']No to musi Ci być ciężko i smutno będąc daleko od dziewczyn :([/QUOTE]
Najbardziej to mi żal tyłek ściska, że tu siedzę jak ten czopek i się nudzę, kiedy w domu bym miała tyle do roboty. Ale i tak pokombinowałam na tyle, że pół tygodnia jestem w Olsztynie, a drugie pół w domu, więc nie jest tak źle :)
[quote name='Doti1986']No proszę bardzo 3 dni mnie nie było a tu takie zmiany :) Śliczna malusia:)[/QUOTE]
Dziękujemy :)

Posted

[url]http://img52.imageshack.us/img52/4255/p1030293o.jpg[/url] fajniutkie fotki :loveu: Ale jedno bardzo mnie w oczy razi Klaudio.Nieładnie.....:shake:
Wiesz co?

Posted

[quote name='jot11'][url]http://img52.imageshack.us/img52/4255/p1030293o.jpg[/url] fajniutkie fotki :loveu: Ale jedno bardzo mnie w oczy razi Klaudio.Nieładnie.....:shake:
Wiesz co?[/QUOTE]
Hmmm... klatka? Kurz na podłodze? Książki na podłodze? Nie wiem...

Posted

[quote name='*kleo*']Hmmm... klatka? Kurz na podłodze? Książki na podłodze? Nie wiem...[/QUOTE]

Kurz i klatka nie.Książki na podłodze i Ula na nich :shake: Aż mnie skręca,żeby je podnieść i na półkę odłożyć :cool3: