Marzena* Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 No chyba nie każesz nam czekać zbyt długo na fotki Graculki bo nie wiem jak Dziewczyny, ale ja z cierpliwością mam maleńki problem ;) Quote
Natalia&Lola Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 I my czekamy na zdjęcia nowe! :) Quote
chrupcia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Witam:) jak sie czuje Gracja? jeszcze tylko miesiąc i będą małe śliczne kropeczki:) może jakieś zdj się znajdą ciężarnej mamusi?;) Quote
Yoko2009 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 No to i ja przyłączam sie do próśb o fotki mamuśki:) Quote
dzasta Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 No właśnie pokaż Mamuśkę bo ja swojej Gabinki nie pokazuje bo nie chcę zapeszać :D Quote
*kleo* Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Viky i Ja']No chyba nie każesz nam czekać zbyt długo na fotki Graculki bo nie wiem jak Dziewczyny, ale ja z cierpliwością mam maleńki problem ;)[/QUOTE] [quote name='chrupcia']Witam:) jak sie czuje Gracja? jeszcze tylko miesiąc i będą małe śliczne kropeczki:) może jakieś zdj się znajdą ciężarnej mamusi?;)[/QUOTE] [quote name='karkakarka']Ja też jestem niecierpliwa :p[/QUOTE] [quote name='Natalia&Lola']I my czekamy na zdjęcia nowe! :)[/QUOTE] [quote name='Yoko2009']No to i ja przyłączam sie do próśb o fotki mamuśki:)[/QUOTE] [quote name='dzasta']No właśnie pokaż Mamuśkę bo ja swojej Gabinki nie pokazuje bo nie chcę zapeszać :D[/QUOTE] Oj dziołchy, ale mnie molestujecie :evil_lol: Poczekajta ino trochę, aż do chałupy dojadę, bo jak inaczej mam fotki mieć? Dzasta nie świruj, ja pokazywałam Graculę i ciąża jest :eviltong: Dziś miałam pierwsze ćwiczenia z kynologii i powiem Wam, że... wynudziłam się jak mops :evil_lol: Mieliśmy podział na grupy wg FCI, jakie sekcje w grupach są i jakie rasy do której należą, nawet nie notowałam zbyt dużo. Ale potem może być ciekawie, mamy mieć wycieczkę na wystawę, na próby pracy i do schronu olsztyńskiego, więc tylko czekać aż się zrobi cieplej to coś się ruszy :p I z łowiectwa też nam wycieczkę obiecali do jakiegoś parku dzikich zwierząt :) Quote
Nati28 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ale fajne te Twoje studia - zazdroszcze :) Quote
dzasta Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A ja byłam w Parku Dzikich Zwierząt w Kadzidle ...nałaziłam się ale fajnie było :D Quote
chrupcia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='*kleo*']Oj dziołchy, ale mnie molestujecie :evil_lol: Poczekajta ino trochę, aż do chałupy dojadę, bo jak inaczej mam fotki mieć? Dzasta nie świruj, ja pokazywałam Graculę i ciąża jest :eviltong: Dziś miałam pierwsze ćwiczenia z kynologii i powiem Wam, że... wynudziłam się jak mops :evil_lol: Mieliśmy podział na grupy wg FCI, jakie sekcje w grupach są i jakie rasy do której należą, nawet nie notowałam zbyt dużo. Ale potem może być ciekawie, mamy mieć wycieczkę na wystawę, na próby pracy i do schronu olsztyńskiego, więc tylko czekać aż się zrobi cieplej to coś się ruszy :p I z łowiectwa też nam wycieczkę obiecali do jakiegoś parku dzikich zwierząt :)[/QUOTE] To szybko do tego domu jedź bo my tu czekamy:) i fajne masz te studia :) Quote
*kleo* Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Nati28']Ale fajne te Twoje studia - zazdroszcze :)[/QUOTE] Tylko niektóre przedmioty są takie fajne, dla równowagi mam też kilka takich, na które bez mocnej kawy się nie chodzi :eviltong: [quote name='dzasta']A ja byłam w Parku Dzikich Zwierząt w Kadzidle ...nałaziłam się ale fajnie było :D[/QUOTE] Ja jeszcze nie wiem gdzie my się wybierzemy, tzn. prowadzący mówił, ale mi się zapomniało :eviltong: [quote name='chrupcia']To szybko do tego domu jedź bo my tu czekamy:) i fajne masz te studia :)[/QUOTE] Nie da rady szybko, najpierw muszę swoje na zajęciach wysiedzieć :roll: Nie pali mi się aż tak, żeby potem łazić i odrabiać, no i nie będę sobie frekwencji psuła, bo przez 3 lata mam 100% obecności na ćwiczeniach ;) Quote
Pegaza Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Oh Ty porzadno uczennico:eviltong: ale kierunek faktycznie masz ciekawy.. moze upolujesz jakas kaczke na niedzielny obiad hihi jak juz bedziesz w tym parku ;) Quote
*Jot* Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Cześć Klaudia i Gracka! Czytam,że na zajęciach z kynologii Ci się nudzi? :evil_lol: Quote
chrupcia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='*kleo*'] Nie da rady szybko, najpierw muszę swoje na zajęciach wysiedzieć :roll: Nie pali mi się aż tak, żeby potem łazić i odrabiać, no i nie będę sobie frekwencji psuła, bo przez 3 lata mam 100% obecności na ćwiczeniach ;)[/QUOTE] Rozumiem, rozumiem:) ale za tą 100% frekwencją to gratuluje i podziwiam;) Quote
*kleo* Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Pegaza']Oh Ty porzadno uczennico:eviltong: ale kierunek faktycznie masz ciekawy.. moze upolujesz jakas kaczke na niedzielny obiad hihi jak juz bedziesz w tym parku ;)[/QUOTE] Nie będę musiała, na zakończenie ćwiczeń będzie ognisko i degustacja dziczyzny :) Lub ewentualnie bigos myśliwski - kapusta w polu a mięso w lesie :evil_lol: Chociaż gulasz ze zdobycznej gęsi już kiedyś miałyśmy ;) [quote name='jot11']Cześć Klaudia i Gracka! Czytam,że na zajęciach z kynologii Ci się nudzi? :evil_lol:[/QUOTE] Na razie tak, grupy FCI i rasy już dawno mam obcykane. Zobaczymy co będzie dalej, w programie jest napisane, że będzie o wystawach, żywieniu, rozrodzie itd. [quote name='chrupcia']Rozumiem, rozumiem:) ale za tą 100% frekwencją to gratuluje i podziwiam;)[/QUOTE] Zaczniesz studiować to też będziesz latać na wszystko, żeby tylko nie gonić potem wykładowców i ustnie nie zaliczać ćwiczeń, zobaczysz ;) Quote
dysia-u Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 hej! raz tylko robiłam gęsine i powiedziałam basta!!!! Quote
dzasta Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja na ćwiczeniach też zawsze miałam 100 % frekwencję :) Bo zaliczanie tego potem masakra a ja jeszcze miałam dwa kierunki na raz to już w ogóle by szlo zwariować :D A na weekend do domku jedziesz? Quote
Pegaza Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No ognisko tez brzmi niezle:) pozdrawiam:) Quote
ladyyork Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Witamy was środowym porankiem:loveu: Quote
Yoko2009 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 witamy i cierpliwie czekamy na fotki:) Quote
dysia-u Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 no to może wpadniecie do mnie na fotki? zapraszam Quote
*kleo* Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='dysia-u']hej! raz tylko robiłam gęsine i powiedziałam basta!!!![/QUOTE] A nam wyszła pyszniutka, z chęcią bym sobie zjadła jeszcze kiedyś jakby normalnie taka droga nie była :) [quote name='dzasta']Ja na ćwiczeniach też zawsze miałam 100 % frekwencję :) Bo zaliczanie tego potem masakra a ja jeszcze miałam dwa kierunki na raz to już w ogóle by szlo zwariować :D A na weekend do domku jedziesz?[/QUOTE] A jadę owszem :) [quote name='dysia-u']no to może wpadniecie do mnie na fotki? zapraszam[/QUOTE] Byłam, widziałam i napisałam :) No i ze wszystkimi się witam oczywiście :) Quote
ladyyork Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='dysia-u']no to może wpadniecie do mnie na fotki? zapraszam[/QUOTE] Z miłą chęcią:loveu: Quote
*kleo* Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Gadałam z mamą, mam wieści z domu. Chyba kluchy zaczęły się już intensywnie rozwijać, bo Gracula robi się grubsza z dnia na dzień. Quote
ladyyork Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='*kleo*']Gadałam z mamą, mam wieści z domu. Chyba kluchy zaczęły się już intensywnie rozwijać, bo Gracula robi się grubsza z dnia na dzień.[/QUOTE] No to dawaj zdjęcia mamusi z kluseczkami w brzuszku:loveu: Quote
Recommended Posts