*kleo* Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='dzasta']No właśnie życzę szalonej zabawy na połowinkach. A po Połowinkach zaprezentuj nam się :)[/QUOTE] [quote name='karkakarka']No ja myślę, że nie będzie jedno dobre zdjęcia a 10 :) Udanej zabawy![/QUOTE] Dzięki dziewczyny :) [quote name='chrupcia']No ja również czekam na zdjecia:) a co do nudy to mnie tez dzisiaj opętała jak skończyłam nauke... jutro juz ostatni dzien i mam ferie wiec nudy bede miala co nie miara... ale chce sie troche ponudzic bo juz mam dosc nauki:) a zaraz zmykam na Dr House;)[/QUOTE] Ja chyba sobie też coś obejrzę. A mi się wolne kończy, od poniedziałku znów się zacznie, ale wśród nowych przedmiotów mam kynologię :) [quote name='jot11']Niech się nam pokaże przed połowinkami i po :diabloti: Porównamy :eviltong:[/QUOTE] To ja wkleję fotkę z imprezy, a "po" sobie darujemy :eviltong: Quote
*Jot* Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ale ta "po" będzie najbardziej interesująca!!!! :razz: Quote
ladyyork Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='jot11']Ale ta "po" będzie najbardziej interesująca!!!! :razz:[/QUOTE] Jola zdaje się że nasza *kleo*chce nas wyrolować dając tylko okrawki:razz: Quote
*kleo* Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='jot11']Ale ta "po" będzie najbardziej interesująca!!!! :razz:[/QUOTE] Chyba nieeee :eviltong: [quote name='ladyyork']Jola zdaje się że nasza *kleo*chce nas wyrolować dając tylko okrawki:razz:[/QUOTE] Jakie okrawki, ja tu Was chcę uraczyć fotami cudownymi z imprezy ;) Quote
ladyyork Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='*kleo*'] Jakie okrawki, ja tu Was chcę uraczyć fotami cudownymi z imprezy ;)[/QUOTE] No to na co czekasz , dawaj te zdjęcia:evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 I ja zgadzam się z dziewczynami, powinna nam się pokazać przed i po:D Pozdrawiamy Quote
*Jot* Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Przede wszystkim po.......:evil_lol: Cześć klaudia :multi: Quote
niunka04 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Nie masz już wyboru musisz wstawić bo Cię zadręczą jak Pegaze z prosiaczkiem;) Quote
Truska34 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jak tam, Klaudia fryzura wyszła, nic się nie chwalisz? A z resztą poczekamy, jak wydobrzejesz po imprezie, to może jakieś zdjęcia wstawisz... Baw się dobrze! Quote
Pegaza Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Udanej zabawy:multi:.. bo to chyba dzis abo jutro..a nie wiem..nie znam sie ..;) no i fota musowo musi byc !! Quote
karkakarka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Hej :) No właśnie fryzem się nie chwalisz :) Quote
*kleo* Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Cześć dziewczyny :) powróciłam żywa ;) Impreza bardzo udana, chyba jedna z lepszych :) Na fotki muszę poczekać, mój aparat się rozładował, więc pozbieram od znajomych w przyszłym tygodniu. Z czesania jestem bardzo zadowolona, w końcu byłam uczesana tak jak zawsze mi się podobało :) Zdjęć "po" nie ma, nikt dziś rano nie był w stanie ich robić :eviltong: Quote
niunka04 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No to ładnie ładnie się poimprezowało...;) Quote
iwa63 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Witamy Widzę że ktoś tu był na imprezce ,wam to dobrze buziaki dla Gracji przesyłamy Quote
Doti1986 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No wiesz a ja już myślałam że jakieś fotki będą ;) a tu taki psikus;) Quote
*kleo* Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 [quote name='niunka04']No to ładnie ładnie się poimprezowało...;)[/QUOTE] Oj ładnie ładnie, nie powiem że nie ;) [quote name='iwa63']Witamy Widzę że ktoś tu był na imprezce ,wam to dobrze buziaki dla Gracji przesyłamy[/QUOTE] A no byłam, od czasu do czasu wypada poszaleć ;) Buziaki Graculi przekażę jak do domu zjadę :) [quote name='Doti1986']No wiesz a ja już myślałam że jakieś fotki będą ;) a tu taki psikus;)[/QUOTE] Też myślałam, że uda mi się coś wstawić :eviltong: ale aparat mi wyciął numer, nie zwróciłam uwagi, że jest na wyczerpaniu :oops: Jestem ciekawa czy jakieś w ogóle będą się nadawały do pokazania, bo towarzystwo było bardzo rozweselone, a w takich momentach to z treścią zdjęć różnie bywa :evil_lol: Quote
*Jot* Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dawaj te fotki.Nie trzymaj nas w napięciu :mad: Quote
Pegaza Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ładuj te baterie szybko!!! ale film Ci sie nie urwal? i nie lezalas na cudzej wycieraczce?:evil_lol: Quote
*kleo* Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='jot11']Dawaj te fotki.Nie trzymaj nas w napięciu :mad:[/QUOTE] No to niech będzie, na razie mam kilka fotek z aparatu kumpeli. Ta jedna się w miarę nadaje, co prawda nie jestem w całej okazałości, ale widać jak miałam włosy upięte :) To już po baletach, after party w hotelu ;) [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/2296/sl271381edited.jpg[/IMG] Daria - nie, film się nie urwał, a jak już przyszedł czas żeby leżeć to grzecznie do swojego wyrka poszłam :) Quote
Pegaza Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No no a ta kreacja odslaniająca to i owo:eviltong: super wygladalas:loveu: a co to za oko tam widze ponizej twojej talii?:evil_lol: a to dobrze bo wiesz sie obawialam o te wycieraczki heheh;) Quote
*Jot* Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Pegaza']No no a ta kreacja odslaniająca to i owo:eviltong: super wygladalas:loveu: a co to za oko tam widze ponizej twojej talii?:evil_lol: a to dobrze bo wiesz sie obawialam o te wycieraczki heheh;)[/QUOTE] Zgadzam się z wszystkim co napisałaś. Tym razem w tej sukni to zamrzłaby na wycieraczce :evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ty mi Klaudia wogle to na taką strzyge wygladasz:) no ba chyba ze te oko by ją przyslonilo swym cialem przed mrozem ;) Quote
*Jot* Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Samo oko to za mało.Ale już w wyobraźni widzę jak to było :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jola dyc napisalam "cialem" :evil_lol: nie dowidzisz.. hehe aa Klaudia cos dla Ciebie wyslalam...;) Quote
Recommended Posts