Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć dziewczyny :) Dziękujemy :loveu:

Pojechałyśmy na usg wczoraj, bo akurat trochę czasu było, to czy wtorek czy środa to bez różnicy w końcu, i chciałam Wam przy okazji zrobić niespodziankę :eviltong:

No i tak: Gracja czuje się dobrze, apetyt ma w normie i dużo śpi. Z Tiną już się nie chce bawić, sznurka przeciągać też nie. Wydaje mi się, że brzuszek już się trochę zaokrąglił :p Moje obliczenia zgadzają się z usg i mamy dziś 27 dzień, termin mamy na 13.03. A ile sztuk hmmm... właściwie do końca nie wiadomo, nasz doktor Peter widział 3, doktorka 1, ale jak doktor sam powiedział, że usg jest tylko orientacyjnie, bo tam wszystko pływa i mamy się nie martwić i przyjść jeszcze pod koniec tygodnia :p

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O to super czyli już wiecie że w ciąży jest dziewczynka :D
No to teraz tylko ile ale ja tam i tak do końca nie wierzę w te USG bo to różnie bywa z tą ilością :)
My jeszcze na USG musimy czekać 23 dni około ;)

Posted

[quote name='niunka04']"wszystko pływa";) fajne określenie nigdy bym tego tak nie ujęła;)[/QUOTE]
Nasz doktor jest specyficzny :evil_lol:
[quote name='dzasta']O to super czyli już wiecie że w ciąży jest dziewczynka :D
No to teraz tylko ile ale ja tam i tak do końca nie wierzę w te USG bo to różnie bywa z tą ilością :)
My jeszcze na USG musimy czekać 23 dni około ;)[/QUOTE]
Hehe to odliczanie jest świetne, ja też liczę z uporem maniaka :evil_lol: Ja z tego co się nasłuchałam, to też zupełnie nie ufam usg ;)
[quote name='chrupcia']Witam:) ale tutaj świetne wiadomości !!:D będą sliczne maluszki:) Gratuluje serdecznie!!:)[/QUOTE]
Dzięki :lol:
[quote name='dysia-u']rany , tyle malutkich szczeniaczków , ale frajda[/QUOTE]
Albo jeden szczeniaczek...
[quote name='Doti1986']Ciekawa jestem ile będzie tych małych "Gracjanów":evil_lol:[/QUOTE]
Też chciałabym wiedzieć :p
[quote name='iwa63']No to gratulacje składamy i narodzin maluszków czekamy :)[/QUOTE]
[quote name='Aga&Dakar']My tez sie baaaaardzo cieszymy i gratulujemy!!![/QUOTE]
Dziękujemy :)

Posted

A ja tam wierze w usg bardziej niz w macanko;)
nam wyszly dwa i byly dwa..a przy macanku to roznie bywa..wymaca dwa a bedzie jeden..i potem stres gdzie ten drugi szczeniak..;)

Posted

Cześć dziewczyny :) Fotki mam, bo coś tak czułam, że jeszcze trochę i zaczniecie mnie molestować :evil_lol:

Tak moja Gracunia coraz częściej sypia :eviltong:
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/1451/p1030157g.jpg[/IMG]
A tutaj pokazuje Wam brzuszek :p
[IMG]http://img708.imageshack.us/img708/8976/p1030160.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dzasta']Hehe to moja nie wiem czy da radę jeszcze więcej spać niż teraz :D[/QUOTE]
Uwierz, że da radę. Gracja też zawsze była strasznym śpiochem, ale teraz to już bije wszelkie rekordy :evil_lol:

Słuchajcie, czy to możliwe, żeby suka w ciąży wymiotowała? Może głupio pytam, nasz doktor się z tego śmieje, ale znajoma mówiła, że jej suki haftują, a Gracja już kilka razy mi się "uzewnętrzniła", chociaż przez całe życie przed ciążą mogłabym takie przypadki policzyć na palcach jednej ręki :roll:

Posted

Tak to jest możliwe tzn ja często słyszę od koleżanek że ich stafficze ciężarówki wymiotują tak mniej więcej od 4 tygodnia może ciut wcześniej :D
Mówisz że można więcej spać hmm to na pewno masz rację :) Moja robi się aktywna na spacerach albo jak ma fazę na dręczenie Berty.

Posted

[quote name='dzasta']Tak to jest możliwe tzn ja często słyszę od koleżanek że ich stafficze ciężarówki wymiotują tak mniej więcej od 4 tygodnia może ciut wcześniej :D
Mówisz że można więcej spać hmm to na pewno masz rację :) Moja robi się aktywna na spacerach albo jak ma fazę na dręczenie Berty.[/QUOTE]
No to dobrze, bo już się zastanawiałam, czy może coś z nią nie tak skoro mi haftać zaczęła. Zdarzyło jej się ze 3 razy, koło 3 tygodnia i dzisiaj.

Gracja też łapie głupawki i atakuje Tinę, albo trochę poaportuje, ale nie tak intensywnie jak przed ciążą. A na początu, tzn. krótko po kryciu była strasznie podkręcona przez jakiś czas :)