Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11']Cześć Klaudia :multi: Jakieś nowe wywiady może? :lol:[/QUOTE]
Żadnych, chyba że za odpowiadanie wykładowcom można uznać za formę wywiadu :eviltong:
[quote name='Pegaza']Z wygladu to moze i podobna tylko nie z charakteru i o to pewnie Uli chodzilo;)
cze Gracjany:)[/QUOTE]
Oj tam się charakteru biednej Somy czepiasz :eviltong: rottek też może być miły :loveu:
[quote name='dysia-u']z taką łagodnością ? jakiż to rotek?! a z wyglądu ?hmhm czy ja wiem? doberman mi się widzi[/QUOTE]
Ja do Tiny mówię czasem "mój dobermanik" :evil_lol: jakby ją tak na czarno przefarbować i uszy "złamać" to by uszła z tą swoją klatą szeroką, ino powiększyć by trzeba było :eviltong:

Muszę się Wam pochwalić, byłam dziś na zerówce z owiec i dostałam 5 :multi: i z futerek doktor oceny wystawił i mam 4,5 za "inteligencję, dobre kombinowanie i niezły bajer" :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']
Muszę się Wam pochwalić, byłam dziś na zerówce z owiec i dostałam 5 :multi: i z futerek doktor oceny wystawił i mam 4,5 za "inteligencję, dobre kombinowanie i niezły bajer" :evil_lol:[/QUOTE]

Gratulacje :multi: Najbardziej podoba mi się to ostatnie zdanie.....:diabloti:

Posted

[quote name='karkakarka']No no to super :)
Klaudia na którym ty roku jesteś?[/QUOTE]
Na trzecim.
[quote name='Nati28']Gratulujemy ocen :) :loveu:[/QUOTE]
Dzięki :)
[quote name='Pegaza']No super:)
widac dziolcha ze dasz rade przezyc hihi..[/QUOTE]
A pewnie, kto da radę jak nie ja? :evil_lol:
[quote name='jot11']Gratulacje :multi: Najbardziej podoba mi się to ostatnie zdanie.....:diabloti:[/QUOTE]
Dzięki :p Doktorowi też się wesoło zrobiło, jak na stwierdzenie, że kombinowanie dobre, bo w ostatnim pytaniu puszczona bardzo wiarygodna ściema, tylko po co to ściemnianie odpowiedziałam "Doktorze, dobry bajer - pół sukcesu!!" :evil_lol:
[quote name='Doti1986']No ja też muszę się po chwalić że przed sesja mam już wszystkie egzaminy zaliczone:) Teraz tylko zebrać wpisy i 4 tygodnie wolnego:)[/QUOTE]
No to brawo :multi: ja jeszcze tylko wpisy z wykładów muszę zdobyć i ten nieszczęsny egzamin z drobiu w środę zdać, a jak się uda to czeka mnie wolne jakieś 3 tygodnie :lol:

Posted

No zgadza się dobry bajer to połowa sukcesu u mnie dochodziło jeszcze lanie wody :) Ale to już tak dawno było :)
A Tince uszu nie musowo łamać bo Dobermanki z kopiowanymi uszkami jeszcze się na ringach zdarzają w zasadzie częściej niż z nie kopiowanymi. Ale zawsze mnie zadziwiało ich podobieństwo do siebie tych dwóch ras :)

Posted

[quote name='dzasta']No zgadza się dobry bajer to połowa sukcesu u mnie dochodziło jeszcze lanie wody :) Ale to już tak dawno było :)
A Tince uszu nie musowo łamać bo Dobermanki z kopiowanymi uszkami jeszcze się na ringach zdarzają w zasadzie częściej niż z nie kopiowanymi. Ale zawsze mnie zadziwiało ich podobieństwo do siebie tych dwóch ras :)[/QUOTE]
W zeszłym roku się naoglądałam dobermanów i pinczerów, byłam sekretarzem na dobermaowym ringu, faktycznie dużo z ciętymi uszami jeszcze chodzi (mnie osobiście bardziej się podobają ;)). A rasy podobne, bo ponoć doberman, pinczer średni i pinczer mini mają wspólne pochodzenie i w sumie to tak jak ze sznaucerami, tylko zamiast pinczera olbrzyma jest właśnie dobek ;) A co do Tinowych uszu, to ja bym wolała jakby miała albo załamane, albo obcięte, no ale teraz to już po ptokach... z resztą i tak nie jest wystawowa.
[quote name='Pegaza']Wpadlam zobaczyc co u zdolniachy slychac:)[/QUOTE]
Stara bida, uczyć się trzeba, ale nie mogę się coś zmobilizować. Wieczorkiem ruszam z dziewuchami moimi na imprezę odstresowującą przed egzaminem ;)

Posted

Hej,no to życzę udanej imprezy ;) Mi się bardziej podobają dobermany z kopiowanymi uszami,jakoś tak dostojniej wyglądają.W ogóle to są piękne psy :loveu:

Posted

[quote name='jot11']Hej,no to życzę udanej imprezy ;) Mi się bardziej podobają dobermany z kopiowanymi uszami,jakoś tak dostojniej wyglądają.W ogóle to są piękne psy :loveu:[/QUOTE]
Mi też :) Może to okrutne stwierdzenie z mojej strony, ale uważam, że rasa dużo straciła na wyglądzie przez ten zakaz kopiowania uszu i ogonów. Chociaż jeśli chodzi o yorki to wolę ogoniaste :)
[quote name='Chantell']a właściwie, to kto został tatusiem?:D[/QUOTE]
Tatusiem jest śliczny Czardasz Lazuryt :)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia czy są jakieś "niusy" o Gracuni :) ?
Nie mam siły na czytanie a Joli nie ma a miała mi wszystko w skrócie napisać :([/QUOTE]
Hmmm niusów jakichś specjalnych nie ma, wczoraj było kąpanie, a tak ogólnie to Gracja czuje się dobrze, apetyt w normie, no i czekamy do 28 dnia, żeby potwierdzić ciążę. Wczoraj dostała od naszej wetki jakiś zastrzyk na lepszą implantację zarodków.
[quote name='karkakarka']:)

Hej kujonie :)
Ja się jeszcze męczę z egzaminami :([/QUOTE]
Hej :) Ja też się męczę z jeszcze jednym - ostatnim. Mam nadzieję, że może uda mi się zdać w pierwszym terminie i pojadę do domu podoglądać "ciężarówki" i załapię się na wizytę na usg :)
[quote name='Princess_York']czeeeść wieczorem :loveu: i gratulacje ;)[/QUOTE]
Hej :)

Posted

[quote name='niunka04']No jak się okaże że mała w ciąży to będziemy mieli małe yorki na Dogo;)[/QUOTE]
Hehe i to nie jedne, najpierw etienkowe, grackowe a potem gabinkowe :loveu: