karkakarka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [url]http://img707.imageshack.us/img707/433/p1030125b.jpg[/url] hihi - mały potarganiec :) [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002043B.gif[/IMG][/URL]Wszystkiego najlepszego :) Zdrówka i łatwego porodu ;) [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"] [/URL] Quote
dysia-u Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 kiedy , jaki poród????? coś żem chyba nie doczytała buuuu Quote
*kleo* Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='dysia-u']kiedy , jaki poród????? coś żem chyba nie doczytała buuuu[/QUOTE] Ula, no przecie moja Gracyja pokryta jest :evil_lol: Za 3 tygodnie będzie wiadomo czy skutecznie, a jeśli tak to na marca ma termin porodu. Naprawdę nic nie wiedziałaś? :eviltong: [quote name='Chantell']oo xD to jaki przydomek w końcu? ;>[/QUOTE] Ithildin FCI :p Quote
Chantell Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 jaaa! a stronke już ma? ;> jaak się cieszę. Zdajesz sobie sprawę z tego, że zatruje Ci życie jak nie będziesz dawała codziennie fotek małych? Quote
*kleo* Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='Chantell']jaaa! a stronke już ma? ;> jaak się cieszę. Zdajesz sobie sprawę z tego, że zatruje Ci życie jak nie będziesz dawała codziennie fotek małych?[/QUOTE] Będzie dodana zakładka na stronie salonu, jak tylko przyjdzie oficjalne potwierdzenie. Oddział sobie chyba jaja robi, bo w ZG w Warszawie mówili, że jest już od miesiąca, a do nas jeszcze nie dotarło. Po prostu kocham nasz oddział :angryy: A sprawę sobie zdaję jak najbardziej, tylko nie wiem, kto komu prędzej zatruje - Ty mi, czy ja wszystkim odwiedzającym galerię jak zacznę się dzieciakami chwalić :evil_lol: Tylko z tym codziennie będzie problem, przecie ich do Olsztyna nie zabiorę :eviltong: A teraz cofnięcie w czasie - jeszcze w hodowli, Gracja 2 lata temu, 2-tygodniowa :p [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/3964/g060gracja.jpg[/IMG] a jak wygląda teraz to wiecie ;) Zdjęcie zapożyczone ze strony hodowli Heldar. Quote
Yoko2009 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Boziu jake cudko:):) słoneczko malutkie!!!!!!!!!!!! Quote
niunka04 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 o boziu drogi jakie maleństwo... Jaka pyzunia eklerek maleńki;) Quote
Nati28 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [url]http://img31.imageshack.us/img31/3964/g060gracja.jpg[/url] jaka slodka :loveu: Wszytkiego naj naj dla niej i buziaki :) Quote
tigrunia Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ty to masz mamę do pilnowania dzieci to ze zdjęciami moze coś wyjdzie ja miałam masakrę :shake: Jeden bobas a tyle z nim miałam roboty, ze szok.. najgorsze to to niewyspanie było :shake: Co godzinę przez pierwsze 2 tygodnie musiałam wstawać bo bidak sam sobie z cycem nie radził :shake: A jak już się zaczęłam wysypiać to coraz więcej czasu z nim spędzałam i jakoś tak też nie było czasu na zdjęcia :eviltong: Quote
iwa63 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 :new-bday:Gracja śliczniusia i jako szczeniaczek i obecnie jak śpiący aniołek A kotek bielasek też śliczny,a co mu się w oczko stało? Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dla Gracjusi:tort::BIG: Quote
tigrunia Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 gafa jak nic :oops: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ GRACKI KOCHANEJ :loveu: :eviltong: Quote
*kleo* Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='tigrunia']Ty to masz mamę do pilnowania dzieci to ze zdjęciami moze coś wyjdzie ja miałam masakrę :shake: Jeden bobas a tyle z nim miałam roboty, ze szok.. najgorsze to to niewyspanie było :shake: Co godzinę przez pierwsze 2 tygodnie musiałam wstawać bo bidak sam sobie z cycem nie radził :shake: A jak już się zaczęłam wysypiać to coraz więcej czasu z nim spędzałam i jakoś tak też nie było czasu na zdjęcia :eviltong:[/QUOTE] No niby jo, ale mama przecież nie może zamknąć salonu na Bóg wie ile, co prawda jeszcze dziadek się zaoferował, że pomoże przy maluchach, ale wolałabym sama ich doglądać :) [quote name='iwa63']A kotek bielasek też śliczny,a co mu się w oczko stało?[/QUOTE] Z tym okiem to prawdopodobnie chodzi o zwężony kanał łzowy, dlatego mu wszystko na wierzch wylatuje, ale dziadek namiętnie mu to oko czyści ;) Gracula dziękuje wszystkim za życzenia, dziś jej 100 lat do telefonu śpiewałam to i od Was przekazałam :evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='*kleo*'] Gracula dziękuje wszystkim za życzenia, dziś jej 100 lat do telefonu śpiewałam to i od Was przekazałam :evil_lol:[/QUOTE] Czy Gracula odszczekała podziękowania przez telefon? A w tle chórek kluseczek? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='jot11']Czy Gracula odszczekała podziękowania przez telefon? A w tle chórek kluseczek? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Nie odszczekała, ale to moje dziecko już takie z natury małomówne, zawstydziła się :evil_lol: [quote name='Pegaza']Slodziutka byla taka malutka:loveu:[/QUOTE] Taką ją widziałam po raz pierwszy, jak dopiero co oczy otworzyła :p i mówiłam o niej "mój rottweiler" :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A rotki znow jak sa male to te podpalenie nie maja tak intensywne jak yorki malusie..moja Soma miala takie bezowe i w 1 momencie mysle jakie to ona bedzie miec kolory..dopiero potem jak ją odbieral M i przywiozl do domu to miala juz ladne podpalenie..:) Quote
dysia-u Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Pegaza']A rotki znow jak sa male to :)[/QUOTE] a co to rotki? Quote
*kleo* Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Chantell']Masz już pomysły na imiona? :D[/QUOTE] Mam pełno, wszystkie pomysły zapisane w specjalnie do tego przeznaczonym zeszycie :) Ale nazywać będę dopiero, jak je poobserwuję, u mnie musi imię do psa pasować ;) [quote name='dysia-u']a co to rotki?[/QUOTE] Rottweilery przecie :eviltong: Quote
dysia-u Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 :roll: ciemna tabaka w rogu to ja :roll: Soma to rotek??? takie dostojństwo i spokój??? Quote
*kleo* Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='dysia-u']:roll: ciemna tabaka w rogu to ja :roll: Soma to rotek??? takie dostojństwo i spokój???[/QUOTE] A nie podobna do rottka? :cool3: Quote
Karolina. Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 My też przyszliśmy się przywitać po raz pierwszy :) Widzę, że tu wielkie oczekiwanie na yorkowe kluseczki :loveu: Trzymam kciuki w takim razie żeby poszło wszystko ok :kciuki: I spóźnione wszystkiego najlepszego dla Gracji [swoją drogą śliczne ma imię :)] :loveu: Quote
*Jot* Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Cześć Klaudia :multi: Jakieś nowe wywiady może? :lol: Quote
Pegaza Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='*kleo*']A nie podobna do rottka? :cool3:[/QUOTE] Z wygladu to moze i podobna tylko nie z charakteru i o to pewnie Uli chodzilo;) cze Gracjany:) Quote
Recommended Posts