*kleo* Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='jot11'][URL]http://img80.imageshack.us/img80/9002/p1030102edited.jpg[/URL] uważnie słucha :lol: Fajne ma włosy,długaśne :loveu: Na seks miała papiloty z tyłu? :evil_lol:[/QUOTE] Papiloty nie, w gumkę miała u góry związane. [quote name='Nati28'][URL]http://img265.imageshack.us/img265/9185/p1030103edited.jpg[/URL] ja nie wiem co oni tam robili ze ona ma taki tylek potargany :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No jak to co :evil_lol: A tak serio to nie wiem czemu to dupsko takie zwichrowane, jak oni tylko leżeli piętrowo i właściwie nikt by nie pomyślał że on ją kryje, dopiero jak się dotknęło :eviltong: [quote name='Pegaza']Wiecie co ale zobaczcie jak ten kot na nią luka hahah bo padne on tez z leksza zdziwiony tą doopą Gracji haha [URL]http://img265.imageshack.us/img265/9185/p1030103edited.jpg[/URL] i ten aniolek jest taki kochliwy az sie wierzyc nie chce hihi [URL]http://img222.imageshack.us/img222/8812/p1030100editedf.jpg[/URL] ona z min mi troche przypomina Liv;)[/QUOTE] Tak, ten aniołek przed południem tak zaczepiał sznaucera w salonie, że aż piszczał, szczekał i koniecznie chciała na stół wejść do niego ;) [quote name='Doti1986']Tinka wyszla jak taki batman:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gracja jak zawsze śliczna:)[/QUOTE] Tina z tymi swoimi uszami to całe życie jak ten batman :eviltong: Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No co chcesz zakosztowala miodu to do niego leci:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Pegaza']No co chcesz zakosztowala miodu to do niego leci:evil_lol:[/QUOTE] No dokładnie:) Moja jeszcze nie zakosztowała ale sie strasznie łasi do wszystkich napotkanych psów a nawet nadstawia nie wiem chyba ma dzisiaj płodne dni bo to chyba już 9 dzień cieczki :) Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 9,13, 15 a niektore jeszcze i 17...wiec uwazaj hihi Quote
*kleo* Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 A mój wet mówił o takiej która w 20 czy 22 bodajże :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Nie no pilnowana jest cały czas a na dworze wyłącznie na smyczy ale i tak za nami wianuszek "kawalerów" zawsze idzie:) Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Te wianuszki to mnie zawsze wkurzają co ja sie naklne nawet nie uwierzycie:roll: bo potem moje dziewczyny sie nawet pozalatwiac nie moga, bo te psy im przeszkadzają, niektore sa natarczywe wrr Quote
*kleo* Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Tina miała kiedyś takiego adoratora, który kilka dni pod klatką warował, przy każdej okazji wchodził na schody i czekał pod drzwiami, a czasem to nawet łaził za nami jak bez niej byliśmy. Ale i tak najlepszy motyw zrobił, jak moja mama jechała gdzieś i za autem poleciał :evil_lol: A wyglądał okrutnie, jak taki duży pies na krótkich nogach :eviltong: Quote
Doti1986 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No kawalerka jest straszna a najgorsze to że spokojnie się młodej nie dadzą załatwić tylko atakują tylko od razu by wleźli na nią;/ Quote
Nati28 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Doti1986']No kawalerka jest straszna a najgorsze to że spokojnie się młodej nie dadzą załatwić tylko atakują tylko od razu by wleźli na nią;/[/QUOTE] Juz tak nie gadajcie na te psy :( Quote
Doti1986 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Nati28']Juz tak nie gadajcie na te psy :([/QUOTE] Taka prawda a najgorsze jest to że właściciele poszczają u nas psy wolno i latają takimi szajkami po całym osiedlu:( Az strach wyjść z domu jak cię taka gromada napadnie:( Quote
Pegaza Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 U nas tez tak jest Doti.. to jest wina wlascicieli bo w sumie pies co jest winien jak go natura wzywa..ale wkurza mnie to nie powiem..bo jego pies wylatany on se w domku dope grzeje przed tv a ja laze z moimi i sie zalatwic nie moga.. Quote
*kleo* Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 U mnie wszystkie psy raczej chodzą na smyczach, ale w czasie cieczki Tiny zawsze przyjdzie jakiś obcy, nie z naszego osiedla :roll: Quote
...::Basia::... Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hej:loveu: To moja nika kiedyś takiego adoratora znalazła ze cała noc siedział pod domem i ujadał i spać nam nie dał a do tego całe sztachety w furtce porysowane były:mad::angryy::shake: Quote
tigrunia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='karkakarka']Kochana gracka :) B-e a można tak przydomki zmieniać :roll: czy musisz zlikwidować jedną, żeby zarejestrować drugą? Kleo, a zdradzisz jaki był pierwszy wariant?:lol:[/QUOTE] No dwóch przydomków mieć nie można :eviltong: Jakoś się wykombinuje :cool3: Klaudia a myślisz, że ten pierwszy jeszcze może przejść? Dlaczego za 1 razem go nie przyznali? Quote
Yoko2009 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hej hej, Gracka piękna jak zawsze:) Pozdrawiamy wieczorowo Quote
Princess_York Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 i ja też :loveu: zdjęcia Gracki cudne ;) . Quote
*kleo* Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ciekawe, czy ja się załapię na swoją 100-ną stronkę :eviltong: [quote name='tigrunia']No dwóch przydomków mieć nie można :eviltong: Jakoś się wykombinuje :cool3: Klaudia a myślisz, że ten pierwszy jeszcze może przejść? Dlaczego za 1 razem go nie przyznali?[/QUOTE] Nie wiem właściwie czemu, nie było tam na stronie dosłownie takiego samego. Może dlatego, że były 2 znaczące to samo tylko w innych językach? Nie znam się aż tak na tym, wiem że 2 takie same nie mogą być. Quote
Marzena* Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='*kleo*']Ciekawe, czy ja się załapię na swoją 100-ną stronkę :eviltong: [/QUOTE] Załapałaś się, może i mi się uda ;) Gratuluję stówki :laola::laola::laola: Quote
karkakarka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 E... ja pewnie też się załapię :) Cześć Klaudia :D Edit: Załapałam się :multi::multi::multi: Quote
...::Basia::... Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Hej :loveu: I ja 100-wki gratuluje:) Quote
Recommended Posts