Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jot11'][URL]http://img80.imageshack.us/img80/9002/p1030102edited.jpg[/URL] uważnie słucha :lol:
Fajne ma włosy,długaśne :loveu: Na seks miała papiloty z tyłu? :evil_lol:[/QUOTE]
Papiloty nie, w gumkę miała u góry związane.
[quote name='Nati28'][URL]http://img265.imageshack.us/img265/9185/p1030103edited.jpg[/URL] ja nie wiem co oni tam robili ze ona ma taki tylek potargany :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No jak to co :evil_lol: A tak serio to nie wiem czemu to dupsko takie zwichrowane, jak oni tylko leżeli piętrowo i właściwie nikt by nie pomyślał że on ją kryje, dopiero jak się dotknęło :eviltong:
[quote name='Pegaza']Wiecie co ale zobaczcie jak ten kot na nią luka hahah bo padne on tez z leksza zdziwiony tą doopą Gracji haha
[URL]http://img265.imageshack.us/img265/9185/p1030103edited.jpg[/URL]
i ten aniolek jest taki kochliwy az sie wierzyc nie chce hihi
[URL]http://img222.imageshack.us/img222/8812/p1030100editedf.jpg[/URL]
ona z min mi troche przypomina Liv;)[/QUOTE]
Tak, ten aniołek przed południem tak zaczepiał sznaucera w salonie, że aż piszczał, szczekał i koniecznie chciała na stół wejść do niego ;)
[quote name='Doti1986']Tinka wyszla jak taki batman:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gracja jak zawsze śliczna:)[/QUOTE]
Tina z tymi swoimi uszami to całe życie jak ten batman :eviltong:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']No co chcesz zakosztowala miodu to do niego leci:evil_lol:[/QUOTE]

No dokładnie:) Moja jeszcze nie zakosztowała ale sie strasznie łasi do wszystkich napotkanych psów a nawet nadstawia nie wiem chyba ma dzisiaj płodne dni bo to chyba już 9 dzień cieczki :)

Posted

Te wianuszki to mnie zawsze wkurzają co ja sie naklne nawet nie uwierzycie:roll:
bo potem moje dziewczyny sie nawet pozalatwiac nie moga, bo te psy im przeszkadzają, niektore sa natarczywe wrr

Posted

Tina miała kiedyś takiego adoratora, który kilka dni pod klatką warował, przy każdej okazji wchodził na schody i czekał pod drzwiami, a czasem to nawet łaził za nami jak bez niej byliśmy. Ale i tak najlepszy motyw zrobił, jak moja mama jechała gdzieś i za autem poleciał :evil_lol: A wyglądał okrutnie, jak taki duży pies na krótkich nogach :eviltong:

Posted

[quote name='Doti1986']No kawalerka jest straszna a najgorsze to że spokojnie się młodej nie dadzą załatwić tylko atakują tylko od razu by wleźli na nią;/[/QUOTE]

Juz tak nie gadajcie na te psy :(

Posted

[quote name='Nati28']Juz tak nie gadajcie na te psy :([/QUOTE]

Taka prawda a najgorsze jest to że właściciele poszczają u nas psy wolno i latają takimi szajkami po całym osiedlu:( Az strach wyjść z domu jak cię taka gromada napadnie:(

Posted

U nas tez tak jest Doti..
to jest wina wlascicieli bo w sumie pies co jest winien jak go natura wzywa..ale wkurza mnie to nie powiem..bo jego pies wylatany on se w domku dope grzeje przed tv a ja laze z moimi i sie zalatwic nie moga..

Posted

[quote name='karkakarka']Kochana gracka :)
B-e a można tak przydomki zmieniać :roll: czy musisz zlikwidować jedną, żeby zarejestrować drugą?

Kleo, a zdradzisz jaki był pierwszy wariant?:lol:[/QUOTE]

No dwóch przydomków mieć nie można :eviltong: Jakoś się wykombinuje :cool3:

Klaudia a myślisz, że ten pierwszy jeszcze może przejść? Dlaczego za 1 razem go nie przyznali?

Posted

Ciekawe, czy ja się załapię na swoją 100-ną stronkę :eviltong:

[quote name='tigrunia']No dwóch przydomków mieć nie można :eviltong: Jakoś się wykombinuje :cool3:

Klaudia a myślisz, że ten pierwszy jeszcze może przejść? Dlaczego za 1 razem go nie przyznali?[/QUOTE]
Nie wiem właściwie czemu, nie było tam na stronie dosłownie takiego samego. Może dlatego, że były 2 znaczące to samo tylko w innych językach? Nie znam się aż tak na tym, wiem że 2 takie same nie mogą być.

Posted

[quote name='*kleo*']Ciekawe, czy ja się załapię na swoją 100-ną stronkę :eviltong:
[/QUOTE]

Załapałaś się, może i mi się uda ;)
Gratuluję stówki

:laola::laola::laola: