*kleo* Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Viky i Ja']Sorki ja się nie piszę ;) Zawsze psy wolałam ;)[/QUOTE] Ja też, koty są z przypadku bo żal było chore maluchy na podwórku zostawić. Quote
*Jot* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Pegaza']A wypozyczysz go czasem mi na weekend?:roll: pliss:eviltong:[/QUOTE] Daria jeśli mnie pytasz to tak.Pożyczę Ci go jak będziesz się u mnie wczasować :eviltong: Niestety Klaudii zdania nie znam.Jeszcze :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 O to tak to ja nie chce, chce go na weekend wylacznie dla mnie i tylko dla mnie:evil_lol: tam Klaudii sie pytasz..ona sie go z checia podzieli:evil_lol: persy to ja lubie znaczy podobają mi sie takie kudlate koty:) Quote
*kleo* Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='jot11']Daria jeśli mnie pytasz to tak.Pożyczę Ci go jak będziesz się u mnie wczasować :eviltong: Niestety Klaudii zdania nie znam.Jeszcze :evil_lol:[/QUOTE] Funiaczka mojego chcesz? Ja tam mogę pożyczyć, ale szybko byś oddawała, jakby zaczęła podsikiwać :evil_lol: I jest strasznie niedotykalska. Tylko nie wiem co mama na to, bo Funia ją sobie upatrzyła i śpi jej na głowie :eviltong: Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 No to ja nie wiem jak ona taka niedotykalska to jak ja ją pomiziam :roll: masz tam jakiegos miziastego?;) dobrej nocy pa:loveu: Quote
*kleo* Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Pegaza']No to ja nie wiem jak ona taka niedotykalska to jak ja ją pomiziam :roll: masz tam jakiegos miziastego?;) dobrej nocy pa:loveu:[/QUOTE] Tutek jest miziasty, tylko czarne spodnie stają się białe po takich pieszczotach :evil_lol: Dobranoc :multi: Quote
ladyyork Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='*kleo*']Tutek jest miziasty, tylko czarne spodnie stają się białe po takich pieszczotach :evil_lol:[/QUOTE] Skąd ja to znam ,jak byłam mała mieliśmy owczarka podchalańskiego,w domu nikt nie miał prawa chodzić na ciemno ,bo zaraz był biały:evil_lol: Quote
Nati28 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jezeli chcecie miziastego kota to ja wam pozycze moja Mala ale one tez jest z bialym ;) Quote
karkakarka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 hej :) Kotami się podzieliłyście widzę :) Jolu nie zauważyłam że byłaś pierwszą chętną na Funię :roll: w takim razie ukradłabym ją tobie ha! ;) Quote
Natalia&Lola Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja jakoś za kotami nie przepadam. Raz jeden u znajomych się do mnie lasil, więc go zaczelam glaskać, wywalil brzuch nie dotknelam go nawet a już zostalam ugryziona w rękę a kocur uciekl..... Nie znam się na tym machaniu ogonem, czy nie machaniu;) Quote
*Jot* Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='karkakarka']hej :) Kotami się podzieliłyście widzę :) Jolu nie zauważyłam że byłaś pierwszą chętną na Funię :roll: w takim razie ukradłabym ją tobie ha! ;)[/QUOTE] Byłam pierwsza :evil_lol: Będziesz go mogła pożyczyć od Darii bo ona będzie pożyczać ode mnie :eviltong: Cześć Klaudia :multi: Quote
Pegaza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A Daria chce miziaka wiec Karina bedzie pozyczyc od Joli:evil_lol: cze Kleo:) Quote
Marzena* Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Pegaza']A Daria chce miziaka wiec Karina bedzie pozyczyc od Joli:evil_lol: cze Kleo:)[/QUOTE] Strasznie pokomplikowałyście z tym pożyczaniem ;) Quote
Pegaza Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No to Kleo pokomplikowala bo jakby nie napisala ze on miziac sie nie lubi ja bym go brala od Joli;) Klaudia a Ty juz jestes w tym drugim miescie z tymi kolezankami co to sie z Ciebie wysmiewają? :evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Klaudia już w innym mieście to z nami nie gada :shake: Oczywiście tłumaczyc się będzie,że się uczy....:evil_lol: Cześć Klaudia :multi: Quote
Nati28 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Moglaby chociaz napisac jak Gracka szykuje sie na randke ;) Quote
Natalia&Lola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witamy się i lecimy do kolejnych galerii w odwiedziny;) Quote
*kleo* Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Cześć dziewczyny :multi: [quote name='Pegaza']No to Kleo pokomplikowala bo jakby nie napisala ze on miziac sie nie lubi ja bym go brala od Joli;) Klaudia a Ty juz jestes w tym drugim miescie z tymi kolezankami co to sie z Ciebie wysmiewają? :evil_lol:[/QUOTE] Tam zaraz pokomplikowała, napisałam jak jest, chcieliśta miziastego, a Funia się nie mizia - psikus taki:eviltong: Tak, już jestem w Olsztynie. [quote name='jot11']Klaudia już w innym mieście to z nami nie gada :shake: Oczywiście tłumaczyc się będzie,że się uczy....:evil_lol: Cześć Klaudia :multi:[/QUOTE] Wcale się nie uczę :eviltong: Filmy wczoraj oglądałam i jak skończyłam to już było późno :roll: [quote name='Nati28']Moglaby chociaz napisac jak Gracka szykuje sie na randke ;)[/QUOTE] Wczoraj był badany progesteron, dzisiaj się dowiem jaki wynik i kiedy jedzie :p [quote name='Natalia&Lola']Witamy się i lecimy do kolejnych galerii w odwiedziny;)[/QUOTE] Cześć :lol: Quote
karkakarka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 a dzwonić będziesz po te wyniki? czy jedziesz po nie? Quote
*kleo* Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Nasza wetka zadzwoniła do mojej mamy jak wynik przyszedł. No i ogólnie to po 17 Gracja pojechała do Bydgoszczy, ale zobaczymy co z tego wyjdzie, bo wymaz super, ale progesteron jeszcze niski. Quote
*kleo* Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 No niby tak, ale czy udana to się okaże. Quote
karkakarka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 wiem wiem, nie zapeszam, ale w duszy się cieszę i trzymam kciuki :) Quote
Recommended Posts