Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kiniaaa']Jasne, że chcemy fotki :razz:[/QUOTE]
No to będą, tylko troszkę później.
[quote name='Yoko2009']Klaudia co za pytanie, oczywiscie, że chcemy fotki z Gdańska..... ja to chciałabym sobie bejbiki pooglądać ale takich szczyli pwenie nie masz uwiecznionych:)[/QUOTE]
A mam, tylko fotki są niewyraźne. Ale zapytaj Sandrę, ona robiła dużo fotek swoim super sprzętem, może i bejbiki uchwyciła. [COLOR=lightblue]
Asiu, czy ja wyczuwam przedwystawowego nerwa?
[/COLOR]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']

Asiu, czy ja wyczuwam przedwystawowego nerwa?
[/COLOR][/QUOTE]

Klaudia, nerwa to mało powiedziane, ja się najnormalniej w świecie boję:)
Nigdy nie myślałam, że wyląduję na ringu a tu mam śliczną dziewczynkę i spróbujemy swoich sił, i jak każda z nas chciałabym usłyszeć od sędziego dobre słowo na temat mojej diablicy:):) Pominę już, że po nocach mi się wystawa śni (wiem, za bardzo się przejmuję wszystkim, no ale co ja poradzę:)

a Teraz dawaj szybko fotki:):)
ps. Sandra to od Furii?

Posted

[quote name='Karolina.']Hihi, a my się śmiałyśmy z Agi, że panikuje, teraz stres udzielił się Asi, ciekawe kto będzie następny w kolejce :D

Klaudia, zdjęcia chcemyyy!!![/QUOTE]

Oj tak pamiętam swoje strrraszne nerwy,obecnie wystaw tak się nie boję jak nie wiadomego zachowania Moniego bo z nim to czasem różnie bywa co do wystawiania...chociaż chyba już załapał na czym polega wystawianie się..trzeba stać i się nie ruszać;)

Posted

[quote name='Karolina.']Hihi, a my się śmiałyśmy z Agi, że panikuje, teraz stres udzielił się Asi, ciekawe kto będzie następny w kolejce :D

O tak Karola, pamiętam jak Aga panikowaa hihih a teraz super sobie radzi:)

Posted

[quote name='Yoko2009']O tak Karola, pamiętam jak Aga panikowaa hihih a teraz super sobie radzi:)[/QUOTE]

E tam zaraz super sobie radzi już się tylko tak nie nerwuje heh:)..chyba bo nie wiem jeszcze co będę robić w bydgoszczy.

Posted

[quote name='chrupcia']Ja pewnie też będę nieźle panikować :diabloti: ale z drugiej strony to już się doczekać nie mogę tego debiutu i tego nerwowania :evil_lol:[/QUOTE]

Fajne uczucie się nerwować:)..ale ja to lubię adrealina mi skacze i endorfiny szczęścia mnie wypełniają jak baloniki powietrza i czuję się taka lekka hehehe:eviltong:

Posted

[quote name='agamewa']Fajne uczucie się nerwować:)..ale ja to lubię adrealina mi skacze i endorfiny szczęścia mnie wypełniają jak baloniki powietrza i czuję się taka lekka hehehe:eviltong:[/QUOTE]

heh od razu przypomniała mi się reklama z jakimś sprayem do włosów i top model (kiedyś musiały taką reklame zrobić) "wypełnione balonikami powietrza" :evil_lol:

No ja też pamiętam mój pierwszy raz na ringu :) . Było super ,ale ja to brałam straaasznie poważnie ,a teraz to .. co będzie to będzie ,no i zawsze sobie mówię że przynajmniej z doskonałą mamy zejść ,najczęściej się udaje :evil_lol: .

Posted

[quote name='chrupcia']ja jak o tym myśle to boje się że się zgubie na tym całym ringu, nie będę wiedziała co gdzie i będą się ze mnie śmiali(ale ja tak ze wszystkim mam) :lol:[/QUOTE]
O i jeszcze mi się przypomniało :) . Ja raz szłam nie w tą stronę co trzeba :oops: hihi . Ale potem się opamiętałam .

Posted

[quote name='Pegaza']Bylam widzialam piekne foty Ulki:loveu:
tez nie pamietam czy gratulowalam:roll: wiec duze gratki!![/QUOTE]
Dziękujemy :p
[quote name='Yoko2009']Klaudia, nerwa to mało powiedziane, ja się najnormalniej w świecie boję:)
Nigdy nie myślałam, że wyląduję na ringu a tu mam śliczną dziewczynkę i spróbujemy swoich sił, i jak każda z nas chciałabym usłyszeć od sędziego dobre słowo na temat mojej diablicy:):) Pominę już, że po nocach mi się wystawa śni (wiem, za bardzo się przejmuję wszystkim, no ale co ja poradzę:)

a Teraz dawaj szybko fotki:):)
ps. Sandra to od Furii?[/QUOTE]
Nie ma się czego bać (taaa, wiem, łatwo się mówi ;)) za pierwszym razem pewnie nie będzie idealnie, ale jak Wam się spodoba to dojdziecie do wprawy :p A nawet jak opinia sędziego niekoniecznie Ci się spodoba to grunt się nie łamać.

Tak, Sandra od Furii :p

Też jestem ciekawa ;)
[quote name='agamewa']Oj tak pamiętam swoje strrraszne nerwy,obecnie wystaw tak się nie boję jak nie wiadomego zachowania Moniego bo z nim to czasem różnie bywa co do wystawiania...chociaż chyba już załapał na czym polega wystawianie się..trzeba stać i się nie ruszać;)[/QUOTE]
Ja też pamiętam, Gracja zielona, ja zielona... śmiać mi się chce jak to wspominam ;)
[quote name='chrupcia']ja jak o tym myśle to boje się że się zgubie na tym całym ringu, nie będę wiedziała co gdzie i będą się ze mnie śmiali(ale ja tak ze wszystkim mam) :lol:[/QUOTE]
Hehe ringi raczej nigdy nie są takie duże, żeby się na nich zgubić, więc spokojnie. Grunt to nie być pierwszym w stawce i podążać za tłumem :evil_lol:

A teraz ostatnie 3 fotki
:loveu::loveu::loveu:
[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/899/obraz597edited.jpg[/IMG]
[IMG]http://img210.imageshack.us/img210/136/obraz604edited.jpg[/IMG]
I już wszyscy na lokatach
[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/1729/obraz606edited.jpg[/IMG]

A teraz jeszcze chwilkę posiedzę i idę dalej tworzyć moją pracę :roll:

Posted

[url]http://img256.imageshack.us/img256/899/obraz597edited.jpg[/url] uśmiech do fotografa! będę się powtarzać ale trudno- urodzona gwiazda z niej! :loveu:
wszyscy chwalimy Ulcię, ale Klaudia też ładnie wyglądałaś, wystrojona taka:) i fajne rajstopki! :lol:

powodzenia z tą pracą ;)

Posted

[quote name='kiniaaa'][URL]http://img256.imageshack.us/img256/899/obraz597edited.jpg[/URL] uśmiech do fotografa! będę się powtarzać ale trudno- urodzona gwiazda z niej! :loveu:
wszyscy chwalimy Ulcię, ale Klaudia też ładnie wyglądałaś, wystrojona taka:) i fajne rajstopki! :lol:

powodzenia z tą pracą ;)[/QUOTE]
O tak, ona lubi widownię :p
I dziękuję :p Ja na wystawach zawsze wystrojona, te ciuchy kupiłam specjalnie z myślą, że na ring będą dobre, potem dopiero pomyślałam, że na egzamin też będą przy okazji :evil_lol: A rajstopy też bardzo lubiłam, niestety po tej wystawie skończył się ich żywot...

Posted

Cześć Klaudia !!
A tak nie wiem czy nie doczytałam czy nie pisałaś.Synuś Gracji był na wystawie ? Jeśli tak to napisz jaką miał ocenę i jak mu poszło.:razz:

Posted

[quote name='chrupcia'][url]http://img210.imageshack.us/img210/136/obraz604edited.jpg[/url] ah oh eh - piękna :loveu:[/QUOTE]
[quote name='Cloe'][url]http://img256.imageshack.us/img256/899/obraz597edited.jpg[/url] Jaki ona ma włos piękny :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
[quote name='Yoko2009']Witam popołudniowo:). Foteczki piękne a raczej modelka na nich cudowna:)
Będę się powtarzała ale włos ona ma przepiękny:)
Śliczna dama:)[/QUOTE]
[quote name='Pegaza']Z koczkiem przekrzywionym tez pieknie wyglada:loveu:
[url]http://img256.imageshack.us/img256/899/obraz597edited.jpg[/url][/QUOTE]
[quote name='Chantell']ależ piękności! :loveu:[/QUOTE]
Dzięki :p
[quote name='Yorkomanka']Hej Klaudia:multi:
wpadnij na fotki :)[/QUOTE]
Na pewno wpadnę, tylko trochę później, muszę odsapnąć :p
[quote name='*Jot*']Cześć Klaudia !!
A tak nie wiem czy nie doczytałam czy nie pisałaś.Synuś Gracji był na wystawie ? Jeśli tak to napisz jaką miał ocenę i jak mu poszło.:razz:[/QUOTE]
Był, ale nie ma się czym chwalić.

Dziewczyny, oddałam dziś pracę, indeks i co tam jeszcze było do oddania. Teraz tylko egzamin za tydzień i jak dobrze pójdzie to po nim 3 tygodnie wolnego :p