Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doti1986']A ja tam trwam w swym przekonaniu już od ponad 10 lat i mięsa nie jem nawet teraz nie wiem czy dałabym radę cokolwiek przełknąć;p[/QUOTE]
Podziwiam :p
[quote name='Pegaza']Chyba sama mialas ochote na te kostke;) bo spokojnie dziewczynie nie dasz ją zjesc;)

ciups ja tez bez miesa se nie wyobrazam..
Doti a Twoj tez nie je miesa?[/QUOTE]
Nieee, ja w takich kostkach nie gustuję, toż one bezsmakowe :eviltong: Ale jak miałyśmy dropsy jogurtowe to trochę wyjadłam, przyznaję się bez bicia :evil_lol:
[quote name='megi82']witam
nadrabiam zaleglosci-zabki sliczne sa i ostre ;D[/QUOTE]
Tymi ząbkami to już niejeden sędzia się zachwycał :loveu: Zęby jej się akurat udały super :p

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bez bicia sie przyznam ze mam obok sasiada ktoremu jak byl maly dalismy z dziewczynami pedigrii jakies miekkie kulki do zjedzenia:roll: wiem wiem ze to bylo chamskie i moglo sie to zle skonczyc ale wiecie jak sie ma nascie lat to sie nie mysli madrze..:evil_lol:
no ale sasiad zjadl i mu smakowalo...

Posted

[quote name='Pegaza']Bez bicia sie przyznam ze mam obok sasiada ktoremu jak byl maly dalismy z dziewczynami pedigrii jakies miekkie kulki do zjedzenia:roll: wiem wiem ze to bylo chamskie i moglo sie to zle skonczyc ale wiecie jak sie ma nascie lat to sie nie mysli madrze..:evil_lol:
no ale sasiad zjadl i mu smakowalo...[/QUOTE]
Eee tam, jak dał sobie wcisnąć, to sama bym mu wlepiła :eviltong: wredota ze mnie :evil_lol:
[quote name='jot11']Dario,niektórzy mając po kilkadziesiąt lat też nie myślą :cool3:

Cześć Klauduniu i Gracjo :loveu:[/QUOTE]
Hej hej :multi:

Dziołchy, potrzebuję inspiracji na kolor farby do włosów, marzy mi się jakiś bardziej intensywny ale nie wiem co bym chciała, doradźcie :cool3:

Posted

[quote name='karkakarka']A może rudy !!![/QUOTE]
Chciałam, ale dzisiaj mi moje chłopaki zburzyli wizję, pytałam w ramach koleżeńskiej porady to pierwsze co usłyszałam - "Byle nie na rudo!!!". I w sumie pół mojego wydziału zaczęło łazić rude albo czerwone jakieś, a po co mam być jedna z wielu :eviltong:

Posted

Decyzja w końcu podjeta co do kolorku włosów?
Ja miałam i blond,i kruczo czarne i czerwonawe(ale to bardzo dawno)a teraz mam własnie rude.Taka wiewióreczka milutka :evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']Oj niestety nie mam żanych zdjęć w blondzie bo ufarbowałam się na czarno kiedy byłam w podstawówce i od tego czasu króluje czerń i nie chce wracać do blondu:)[/QUOTE]

Ja też uwielbiałam mój czarny kolor i nadal bym miała.Ale niestety przy czarnym kolorze uaktywniała mi się moja choroba(podobno za mocne barwniki,czy coś w tym stylu)i musiałam siedzieć 4 godz.u fryzjerki,która mi ściągała moja czerń.Bardzo rozpaczałam :-( Nie dziwię Ci się Doti,ze farbujesz na czarno,bo czarne włosy super wygladają :loveu:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Ciężko radzić kolor komuś kogo się nigdy nie widziało :evil_lol:
Ja ostatnio farbowałam na gorzką czekoladę (welli) i wyszedł fajny ciemny, ale ciepły kolorek ;)[/QUOTE]
To możesz mnie zobaczyć :eviltong: Gdzieś bliżej przodu galerii jestem na zdjęciu z Gracką baaardzo widoczna ;)
[quote name='Doti1986']Ja naturalnie jestem blondynką a noszę "czarno-niebieski":diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
Ja mam naturalne ciemny blond, taki mysi trochę :eviltong: Ale zupełnie ciemne kolory za diabła mi nie pasują.
[quote name='Pegaza']Kleo a moze pasemka:)

Doti daj fote blondi:)[/QUOTE]
Pewnie kilka będzie tak czy inaczej :p
[quote name='jot11']Decyzja w końcu podjeta co do kolorku włosów?
Ja miałam i blond,i kruczo czarne i czerwonawe(ale to bardzo dawno)a teraz mam własnie rude.Taka wiewióreczka milutka :evil_lol:[/QUOTE]
Nie, nadal myślę, ale pewnie i tak do niczego nie dojdę i koniec końców zaufam mojej fryzjerce :eviltong:

Zdjęcia zaraz wrzucę :cool3:

Posted

Jak napisałam tak też robię - tadaaam!! Temat na dziś - walki psów :evil_lol:

Najpierw trzeba obadać przeciwnika
[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/81/p1030027c.jpg[/IMG]
potem się na niego rzucić
[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/1805/p1030026.jpg[/IMG]
ładnie go miażdżę co nie pancia?
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/6114/p1030032.jpg[/IMG]
teraz trzeba sprawdzić, czy aby skutecznie
[IMG]http://img683.imageshack.us/img683/2269/p1030031.jpg[/IMG]
no, pokonany, to teraz można się podrapać :p
[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/4659/p1030028rn.jpg[/IMG]

Niezłego agresora mam w chałupie nie? :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']To możesz mnie zobaczyć :eviltong: Gdzieś bliżej przodu galerii jestem na zdjęciu z Gracką baaardzo widoczna ;)
[/QUOTE]

Wróciłam do początków galerii i faktycznie jesteś w całej okazałości :)
Muszę przyznać, że ładnie Ci w tym blondzie i chyba w rudym nie bardzo mogę sobie Ciebie wyobrazić ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Biedny ten maly piesio znaczy dobity na amen?;)
no kup jej kaganiec bo ona jest nieobliczalna heh[/QUOTE]
Taaak, żeby nasze papilotki ucierpiały? No way!! :evil_lol:
[quote name='Gucci13']Gracja jest prześliczna i ma fajne papilotki;)[/QUOTE]
Dziękujemy :p
[quote name='Viky i Ja']Wróciłam do początków galerii i faktycznie jesteś w całej okazałości :)
Muszę przyznać, że ładnie Ci w tym blondzie i chyba w rudym nie bardzo mogę sobie Ciebie wyobrazić ;)[/QUOTE]
A przynajmniej nie w takim typowo marchewkowym, nawet nie wiem czy bym się odważyła :evil_lol: Chociaż nie wiadomo co mi za jakiś czas do łba strzeli :eviltong: