*kleo* Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='Doti1986']A ja tam trwam w swym przekonaniu już od ponad 10 lat i mięsa nie jem nawet teraz nie wiem czy dałabym radę cokolwiek przełknąć;p[/QUOTE] Podziwiam :p [quote name='Pegaza']Chyba sama mialas ochote na te kostke;) bo spokojnie dziewczynie nie dasz ją zjesc;) ciups ja tez bez miesa se nie wyobrazam.. Doti a Twoj tez nie je miesa?[/QUOTE] Nieee, ja w takich kostkach nie gustuję, toż one bezsmakowe :eviltong: Ale jak miałyśmy dropsy jogurtowe to trochę wyjadłam, przyznaję się bez bicia :evil_lol: [quote name='megi82']witam nadrabiam zaleglosci-zabki sliczne sa i ostre ;D[/QUOTE] Tymi ząbkami to już niejeden sędzia się zachwycał :loveu: Zęby jej się akurat udały super :p Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Bez bicia sie przyznam ze mam obok sasiada ktoremu jak byl maly dalismy z dziewczynami pedigrii jakies miekkie kulki do zjedzenia:roll: wiem wiem ze to bylo chamskie i moglo sie to zle skonczyc ale wiecie jak sie ma nascie lat to sie nie mysli madrze..:evil_lol: no ale sasiad zjadl i mu smakowalo... Quote
*Jot* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dario,niektórzy mając po kilkadziesiąt lat też nie myślą :cool3: Cześć Klauduniu i Gracjo :loveu: Quote
*kleo* Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='Pegaza']Bez bicia sie przyznam ze mam obok sasiada ktoremu jak byl maly dalismy z dziewczynami pedigrii jakies miekkie kulki do zjedzenia:roll: wiem wiem ze to bylo chamskie i moglo sie to zle skonczyc ale wiecie jak sie ma nascie lat to sie nie mysli madrze..:evil_lol: no ale sasiad zjadl i mu smakowalo...[/QUOTE] Eee tam, jak dał sobie wcisnąć, to sama bym mu wlepiła :eviltong: wredota ze mnie :evil_lol: [quote name='jot11']Dario,niektórzy mając po kilkadziesiąt lat też nie myślą :cool3: Cześć Klauduniu i Gracjo :loveu:[/QUOTE] Hej hej :multi: Dziołchy, potrzebuję inspiracji na kolor farby do włosów, marzy mi się jakiś bardziej intensywny ale nie wiem co bym chciała, doradźcie :cool3: Quote
Nati28 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Hej :loveu: Co do koloru farby to ja nie pomoge bo nie za bardzo sie na tym znam :roll:, sama mam blond i narazie mi w nim dobrze :cool3: Quote
*kleo* Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='karkakarka']A może rudy !!![/QUOTE] Chciałam, ale dzisiaj mi moje chłopaki zburzyli wizję, pytałam w ramach koleżeńskiej porady to pierwsze co usłyszałam - "Byle nie na rudo!!!". I w sumie pół mojego wydziału zaczęło łazić rude albo czerwone jakieś, a po co mam być jedna z wielu :eviltong: Quote
Marzena* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ciężko radzić kolor komuś kogo się nigdy nie widziało :evil_lol: Ja ostatnio farbowałam na gorzką czekoladę (welli) i wyszedł fajny ciemny, ale ciepły kolorek ;) Quote
Doti1986 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ja naturalnie jestem blondynką a noszę "czarno-niebieski":diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kleo a moze pasemka:) Doti daj fote blondi:) Quote
*Jot* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Decyzja w końcu podjeta co do kolorku włosów? Ja miałam i blond,i kruczo czarne i czerwonawe(ale to bardzo dawno)a teraz mam własnie rude.Taka wiewióreczka milutka :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Oj niestety nie mam żanych zdjęć w blondzie bo ufarbowałam się na czarno kiedy byłam w podstawówce i od tego czasu króluje czerń i nie chce wracać do blondu:) Quote
*Jot* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Doti1986']Oj niestety nie mam żanych zdjęć w blondzie bo ufarbowałam się na czarno kiedy byłam w podstawówce i od tego czasu króluje czerń i nie chce wracać do blondu:)[/QUOTE] Ja też uwielbiałam mój czarny kolor i nadal bym miała.Ale niestety przy czarnym kolorze uaktywniała mi się moja choroba(podobno za mocne barwniki,czy coś w tym stylu)i musiałam siedzieć 4 godz.u fryzjerki,która mi ściągała moja czerń.Bardzo rozpaczałam :-( Nie dziwię Ci się Doti,ze farbujesz na czarno,bo czarne włosy super wygladają :loveu: Quote
*Jot* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Pegaza']A Ty mialas juz spac nie?[/QUOTE] No Ty też już miałaś spać nie? ;) Quote
*kleo* Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Viky i Ja']Ciężko radzić kolor komuś kogo się nigdy nie widziało :evil_lol: Ja ostatnio farbowałam na gorzką czekoladę (welli) i wyszedł fajny ciemny, ale ciepły kolorek ;)[/QUOTE] To możesz mnie zobaczyć :eviltong: Gdzieś bliżej przodu galerii jestem na zdjęciu z Gracką baaardzo widoczna ;) [quote name='Doti1986']Ja naturalnie jestem blondynką a noszę "czarno-niebieski":diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Ja mam naturalne ciemny blond, taki mysi trochę :eviltong: Ale zupełnie ciemne kolory za diabła mi nie pasują. [quote name='Pegaza']Kleo a moze pasemka:) Doti daj fote blondi:)[/QUOTE] Pewnie kilka będzie tak czy inaczej :p [quote name='jot11']Decyzja w końcu podjeta co do kolorku włosów? Ja miałam i blond,i kruczo czarne i czerwonawe(ale to bardzo dawno)a teraz mam własnie rude.Taka wiewióreczka milutka :evil_lol:[/QUOTE] Nie, nadal myślę, ale pewnie i tak do niczego nie dojdę i koniec końców zaufam mojej fryzjerce :eviltong: Zdjęcia zaraz wrzucę :cool3: Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='jot11']No Ty też już miałaś spać nie? ;)[/QUOTE] no widzisz czytanie na necie o adopcjach mnie wciaglo... Quote
*kleo* Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Jak napisałam tak też robię - tadaaam!! Temat na dziś - walki psów :evil_lol: Najpierw trzeba obadać przeciwnika [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/81/p1030027c.jpg[/IMG] potem się na niego rzucić [IMG]http://img685.imageshack.us/img685/1805/p1030026.jpg[/IMG] ładnie go miażdżę co nie pancia? [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/6114/p1030032.jpg[/IMG] teraz trzeba sprawdzić, czy aby skutecznie [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/2269/p1030031.jpg[/IMG] no, pokonany, to teraz można się podrapać :p [IMG]http://img29.imageshack.us/img29/4659/p1030028rn.jpg[/IMG] Niezłego agresora mam w chałupie nie? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Biedny ten maly piesio znaczy dobity na amen?;) no kup jej kaganiec bo ona jest nieobliczalna heh Quote
Gucci13 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Gracja jest prześliczna i ma fajne papilotki;) Quote
Marzena* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='*kleo*']To możesz mnie zobaczyć :eviltong: Gdzieś bliżej przodu galerii jestem na zdjęciu z Gracką baaardzo widoczna ;) [/QUOTE] Wróciłam do początków galerii i faktycznie jesteś w całej okazałości :) Muszę przyznać, że ładnie Ci w tym blondzie i chyba w rudym nie bardzo mogę sobie Ciebie wyobrazić ;) Quote
*kleo* Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Pegaza']Biedny ten maly piesio znaczy dobity na amen?;) no kup jej kaganiec bo ona jest nieobliczalna heh[/QUOTE] Taaak, żeby nasze papilotki ucierpiały? No way!! :evil_lol: [quote name='Gucci13']Gracja jest prześliczna i ma fajne papilotki;)[/QUOTE] Dziękujemy :p [quote name='Viky i Ja']Wróciłam do początków galerii i faktycznie jesteś w całej okazałości :) Muszę przyznać, że ładnie Ci w tym blondzie i chyba w rudym nie bardzo mogę sobie Ciebie wyobrazić ;)[/QUOTE] A przynajmniej nie w takim typowo marchewkowym, nawet nie wiem czy bym się odważyła :evil_lol: Chociaż nie wiadomo co mi za jakiś czas do łba strzeli :eviltong: Quote
Natalia&Lola Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No ja tu widzę, ze towarzystwo ma ładne obroże i smyczki. A moje maja takie tradycyjne... Nic specjalnego, więc się nimi nie będziemy chwalić;) Zapraszam na foteczki, bo troszkę nowych jest:D Quote
*Jot* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hej porannie :loveu: Mamy już trzy pogromczynie zwierzat :evil_lol: Pixi ma borsuka,Yoko ma lwa,a Gracja psa :evil_lol::evil_lol: Zdjęcia extra:loveu: Quote
Recommended Posts