karkakarka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 w głogowie będę ja i Marzenka chyba :) No i Bydgoszcz na 99% :) A ty Klaudia myśl o Głogowie :) W sumie masz bliżej niż ja do Bydgoszczy :eviltong: Quote
Gucci13 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 no to super:multi: tylko zgłoszenia do kiedy są musze zobaczyć bo musimy najpierw do związku pojechać:) Quote
karkakarka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 w głogowie do 19 I A w bydgoszczy do 31 I Quote
Nati28 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 hej :) piekna ta Twoja gromadka :loveu: zazdroszcze! Szkoda ze z wystawa nie wyszlo...no ale co ma byc to bedzie ;) Quote
Gucci13 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='karkakarka']w głogowie do 19 I A w bydgoszczy do 31 I[/QUOTE] ok dzięki, to powinniśmy zdążyć :) Quote
Nati28 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Gucci13']no to super:multi: tylko zgłoszenia do kiedy są musze zobaczyć bo musimy najpierw do związku pojechać:)[/QUOTE] pod jaki oddzial nalezycie? ;) Quote
slawi Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Niektórzy mają wszędzie blisko;), kurcze od nas te wystawy to jak na koniec świata:cool3: Quote
*Agnieszka* Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Dziewczyny nie mogę doczytać albo ja nie kumata już jestem..do kiedy płacimy za Bydgoszcz???w cenie tej pierwszej 80 zł?? Quote
karkakarka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Chyba do 31 I Ale można też chyba interpretować tak, że do 12 II bo: [B]Opłaty,[/B] za psy zgłoszone w terminie, [B]wnoszone w dniu wystawy wynoszą 100 zł [/B]za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów. Quote
*Agnieszka* Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 To pewnie do 31 stycznia..jeśli tak to cudownie..kasowo oczywiście heh:) Quote
Gucci13 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 o to fajnie:) nam to za dwie wyjdzie jak za jedną dla was:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Tobie spryciulo to dobrze:)zamienimy się ja Ci dam Moniego Ty mi dasz małego....i zaoszczędzę co nie co na smaczki dla chłopaków Quote
tigrunia Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Cześć Klaudia :multi: Szkoda, że na wystawę nie pojechałaś.. :-( Fotki tu u Ciebie rewelacyjne :multi: I synuś nawet się załapał! Rewelacja :loveu: Buzię to on ma obłędną :loveu: No i kolorki super :loveu: Quote
*kleo* Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='agamewa']Hejka;)Ślicznego masz synusia Klaudia,no no młody podbije ringi z takim wyglądem coś czuję;) Ja do Głogowa jechać nie będę,jedynie do bydgoszczy na dzienną i nocną[/QUOTE] Oj Aga, jakby tak się Twoje prognozy sprawdziły to by było super ;) [quote name='Gucci13']chciałabym Głogów albo Bydgoszcz żeby był ktoś z forum:) ogólnie te dwie wystawy bo jeszcze w szczeniakach byśmy byli no i jeszcze Drzonków :)[/QUOTE] To już takie trochę podrośnięte będzie to Twoje nowe dziecko? [quote name='karkakarka']w głogowie będę ja i Marzenka chyba :) No i Bydgoszcz na 99% :) A ty Klaudia myśl o Głogowie :) W sumie masz bliżej niż ja do Bydgoszczy :eviltong:[/QUOTE] Myślę, myślę, ale to nie tylko ode mnie zależy, sama przecież nie pojadę... [quote name='Nati28']hej :) piekna ta Twoja gromadka :loveu: zazdroszcze! Szkoda ze z wystawa nie wyszlo...no ale co ma byc to bedzie ;)[/QUOTE] No to już Nati, odkładaj kasę i zbieraj sobie ekipę ;) [quote name='tigrunia']Cześć Klaudia :multi: Szkoda, że na wystawę nie pojechałaś.. :-( Fotki tu u Ciebie rewelacyjne :multi: I synuś nawet się załapał! Rewelacja :loveu: Buzię to on ma obłędną :loveu: No i kolorki super :loveu:[/QUOTE] Synusia specjalnie Emilce na trochę ukradłam żeby go ładnie odpicować i Wam pokazać ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Klaudia sukces synusia byłby chyba większy niż Uli co ,bo to praktycznie Twoje dziecko a sukcesy odnoszone przez nasze dzieci są chyba najbardziej odczuwające i najpiękniejsze ??? Quote
Gucci13 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 tak moja dzidzia w dniu odbioru będzie mieć 6 msc bez 10 dni;) Quote
*kleo* Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Chyba tak, bo bardzo długo myślałam jakim psem Grację pokryć, żeby były ładne dzieci. Już i tak się cieszę, bo synek podoba mi się i jest ładniejszy od Gracji, więc w sumie to już taki mały sukces ;) Rozmawiałam dziś z p. Angeliką, jej też się wnuk podoba :) Quote
*Agnieszka* Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 No widzisz czyli mały ma szanse podbić ringi:) Quote
*kleo* Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Gucci13']tak moja dzidzia w dniu odbioru będzie mieć 6 msc bez 10 dni;)[/QUOTE] A no to spokojnie zdążycie sobie w szczeniętach pobiegać po ringu :p [quote name='agamewa']No widzisz czyli mały ma szanse podbić ringi:)[/QUOTE] Może podbić to dużo powiedziane, ale myślę że jest psem, który ocenę doskonałą będzie dostawał bez problemu, bo oprócz tego że przyzwoicie wygląda całkiem fajnie chodzi :p Quote
*Agnieszka* Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='*kleo*']A no to spokojnie zdążycie sobie w szczeniętach pobiegać po ringu :p Może podbić to dużo powiedziane, ale myślę że jest psem, który ocenę doskonałą będzie dostawał bez problemu, bo oprócz tego że przyzwoicie wygląda całkiem fajnie chodzi :p[/QUOTE] No i fajnie!!! Quote
Gucci13 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 my w szczeniakach będziemy max. 4 razy:p a synek spokojnie będzie lokaty zdobywał:loveu: Quote
karkakarka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 mnie tez się wydaje że lokat się możesz spodziewać po synku :) Quote
*kleo* Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Gucci13']a synek spokojnie będzie lokaty zdobywał:loveu:[/QUOTE] [quote name='karkakarka']mnie tez się wydaje że lokat się możesz spodziewać po synku :)[/QUOTE] Oj dziewczyny, żebyście tak miały rację to bym chyba pękła z dumy ;) Wywalcie mnie, nauka czeka a ja nie mogę się zabrać... Quote
*Agnieszka* Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Siedz jutro się po uczysz:)nauka nie zając nie ucieknie;) Quote
Recommended Posts