Pegaza Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wszystkiego najlepszego Klaudia:BIG::BIG::BIG: Quote
*kleo* Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Dziękuję Wam wszystkim za pamięć i życzenia :p Dziewczyny, Was też tak zasypało? U mnie jest masakra, zaspy prawie po kolana, chodniki niby odśnieżone ale tak z pół doopą, aż ciężko się chodzi :roll: Nie wiecie jak tam prognozy na przyszły tydzień? Bo jak nie odpuści to nasza wystawa w NDM będzie stała pod wielkim znakiem zapytania... Quote
Yorkomanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 chyba trochę spóźnione :oops: Wszystkiego najlepsiejszego! Quote
Paaula Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Widzę dziś dwie dogomaniaczki urodziny obchodzą. Nie wiem które to urodziny, ale zostawiam życzenia wszystkiego najlepszego, zdrowia i spełnienia marzeń ;) Quote
*Jot* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Sto lat "starucho" :eviltong: [IMG]http://www.kwiatydlaciebie.pl/photo/03122005-gerbery-i-margaretkii-new.jpg[/IMG] Quote
megi82 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='*kleo*']Dziękuję Wam wszystkim za pamięć i życzenia :p Dziewczyny, Was też tak zasypało? U mnie jest masakra, zaspy prawie po kolana, chodniki niby odśnieżone ale tak z pół doopą, aż ciężko się chodzi :roll: Nie wiecie jak tam prognozy na przyszły tydzień? Bo jak nie odpuści to nasza wystawa w NDM będzie stała pod wielkim znakiem zapytania...[/QUOTE] dopiero dopadlam neta,więc wieczorne STO LAT u mnie już lepiej na drogach,wczoraj bałam się,że nie dojade do domu z pracy,dziś do pracy już lepiej,a jak wracałam po 21 to już luz...tylko te-18stopni...bryy Quote
*Agnieszka* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Klaudia u nas też zasypało,zaspy po kolana!!!Rzeczywiście jak będzie taka pogoda to wystawa pod znakiem zapytania będzie..:(dziś tak samo odwołana została wycieczka u mojej Weroniki mieli jechać ponad 120 km.ja nawet jej nie wypuściłam...nie miałam zamiaru ryzykować.. Quote
karkakarka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 U nasa też zasypało wszystko śniegiem. Samochodów odpalić nie mogłam wrrrr No i teraz czekam na M aż przyjedzie akumulatory naładuje i coś zrobi, żebym mogła jeździć. Jak pisanie pracy idzie? U mnie na razie nie idzie :/ jakoś nie mam weny :/ Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 No, właśnie, co z pisaniem pracy...? Pzdr. Quote
*kleo* Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 [quote name='Yorkomanka']chyba trochę spóźnione :oops: Wszystkiego najlepsiejszego![/QUOTE] Nie spóźniłaś się ;) Dzięki :p [quote name='Paaula']Widzę dziś dwie dogomaniaczki urodziny obchodzą. Nie wiem które to urodziny, ale zostawiam życzenia wszystkiego najlepszego, zdrowia i spełnienia marzeń ;)[/QUOTE] No jak to które, 18-tka... po raz kolejny :evil_lol: Dzięki :p [quote name='jot11']Sto lat "starucho" :eviltong: [IMG]http://www.kwiatydlaciebie.pl/photo/03122005-gerbery-i-margaretkii-new.jpg[/IMG][/QUOTE] Dzięki Jola :loveu: [quote name='megi82']dopiero dopadlam neta,więc wieczorne STO LAT u mnie już lepiej na drogach,wczoraj bałam się,że nie dojade do domu z pracy,dziś do pracy już lepiej,a jak wracałam po 21 to już luz...tylko te-18stopni...bryy[/QUOTE] Dziękuję :p Ja nie wiem ile u mnie na minusie. I chyba nie chcę wiedzieć :roll: [quote name='agamewa']Klaudia u nas też zasypało,zaspy po kolana!!!Rzeczywiście jak będzie taka pogoda to wystawa pod znakiem zapytania będzie..:(dziś tak samo odwołana została wycieczka u mojej Weroniki mieli jechać ponad 120 km.ja nawet jej nie wypuściłam...nie miałam zamiaru ryzykować..[/QUOTE] Nie no miejmy nadzieję, że odpuści. Już się nastawiłam że pojadę, to lekki zonk by był jakby się okazało, że jednak nie. [quote name='karkakarka']U nasa też zasypało wszystko śniegiem. Samochodów odpalić nie mogłam wrrrr No i teraz czekam na M aż przyjedzie akumulatory naładuje i coś zrobi, żebym mogła jeździć. Jak pisanie pracy idzie? U mnie na razie nie idzie :/ jakoś nie mam weny :/[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']No, właśnie, co z pisaniem pracy...? Pzdr.[/QUOTE] Hmmm praca... no ja też nie mam weny, ale coś tam dłubię po kawałku. Jutro chyba sobie napiszę jeden podrozdział w całości, będzie w nim krótka charakterystyka ras, więc powinno łatwo pójść :p Quote
chrupcia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cześć Klaudia :) u mnie dziś jak w wczoraj wieczór sypać zaczęło to sypało do rana, a potem jak w szkole siedziałam to takie płatki leciały że w życiu takich dużych nie widziałam :) a na mojej ulicy pięknie jest.. wszystko białe, taki fajny klimat ;) ale deszcz padał ze śniegiem trochę i lód na ulicy i masakryczne korki są :roll: tir obok mnie wpadł w poślizg i właśnie go wyciągają :roll: Quote
Paaula Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='*kleo*']Nie spóźniłaś się ;) Hmmm praca... no ja też nie mam weny, ale coś tam dłubię po kawałku. Jutro chyba sobie napiszę jeden podrozdział w całości, będzie w nim krótka charakterystyka ras, więc powinno łatwo pójść :p[/QUOTE] Hej. na jaki temat praca? Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='*kleo*'] Hmmm praca... no ja też nie mam weny, ale coś tam dłubię po kawałku. Jutro chyba sobie napiszę jeden podrozdział w całości, będzie w nim krótka charakterystyka ras, więc powinno łatwo pójść :p[/QUOTE] O, charakterystyka ras powinna pójść migusiem:) Pzdr. Quote
Guest Fusiafusia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cześć Klaudia ! ;) my chyba u was po raz pierwszy waszej galerii....! śliczne zdjęcia :) Quote
Princess_York Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Klaudia ,ja się spóźniłam .. Ale tak mnie rodzinka wciągnęła w te moje urodziny że nie miałam czasu na internet ... A więc spóźnione ,ale bardzo szczere życzonka ;) Najlepszego ! Sukcesów na ringach z Ulcią i wszystkiego czego sobie zapragniesz :) . Quote
chrupcia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Klaudia tak piszesz u Kingi o synku i przyszłam Cię poprosić żebyś jakoś zdobyła jego aktualne zdjęcie, bo strasznie jestem ciekawa jak wygląda :razz: pewnie chłopak nie do poznania :p Quote
*kleo* Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='Paaula']Hej. na jaki temat praca?[/QUOTE] Stronę albo ze dwie wcześniej pisałam ;) [quote name='Asiaczek']O, charakterystyka ras powinna pójść migusiem:) Pzdr.[/QUOTE] Też tak myślę, dlatego się nie martwię. A jak to napiszę, to będę już jakieś 4 strony do przodu :p [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Klaudia ! ;) my chyba u was po raz pierwszy waszej galerii....! śliczne zdjęcia :)[/QUOTE] Dziękujemy :) [quote name='Princess_York']Klaudia ,ja się spóźniłam .. Ale tak mnie rodzinka wciągnęła w te moje urodziny że nie miałam czasu na internet ... A więc spóźnione ,ale bardzo szczere życzonka ;) Najlepszego ! Sukcesów na ringach z Ulcią i wszystkiego czego sobie zapragniesz :) .[/QUOTE] Dzięki Martyna :buzi: [quote name='chrupcia']Klaudia tak piszesz u Kingi o synku i przyszłam Cię poprosić żebyś jakoś zdobyła jego aktualne zdjęcie, bo strasznie jestem ciekawa jak wygląda :razz: pewnie chłopak nie do poznania :p[/QUOTE] Ze zdobyciem byłby najmniejszy problem, bo synek nas prawie codziennie odwiedza. Tylko nadal nie mam tej cholernej ładowarki, chyba będę musiała kupić nową... Quote
kiniaaa Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Klaudia to chyba nie ma wyjścia, musisz nową ladowarkę kupić.. :eviltong: Ja już się stęskniłam za Twoimi dziewczynami, a na synka też chętnie popatrzę :p Quote
*Agnieszka* Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No właśnie Klaudia "szoruj"do sklepu po nową ładowarkę heh:eviltong: Cześć tak w ogóle(ale kulturaka co? nawet sie nie przywita:evil_lol:) Quote
Marzena* Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Klaudia wszystkiego naj,naj.... Trochę spóźnione te moje życzenia :oops: Quote
*kleo* Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='kiniaaa']Klaudia to chyba nie ma wyjścia, musisz nową ladowarkę kupić.. :eviltong: Ja już się stęskniłam za Twoimi dziewczynami, a na synka też chętnie popatrzę :p[/QUOTE] [quote name='agamewa']No właśnie Klaudia "szoruj"do sklepu po nową ładowarkę heh:eviltong: Cześć tak w ogóle(ale kulturaka co? nawet sie nie przywita:evil_lol:)[/QUOTE] Jeszcze poszukam tu w Olsztynie, ale nie wiem gdzie mogłabym ją posiać... W każdym razie muszę jakoś naładować baterię na NDM, więc pewnie faktycznie kupię nową, a wtedy fotki murowane :p [quote name='Viky i Ja']Klaudia wszystkiego naj,naj.... Trochę spóźnione te moje życzenia :oops:[/QUOTE] Dzięki Marzka :) To nic, że spóźnione, liczy się pamięć :p Quote
chrupcia Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ojej no to czekamy aż kupisz ładowarke :) strasznie jestem ciekawa jak synek wygląda :razz: Quote
Recommended Posts