Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wam wszystkim za pamięć i życzenia :p

Dziewczyny, Was też tak zasypało? U mnie jest masakra, zaspy prawie po kolana, chodniki niby odśnieżone ale tak z pół doopą, aż ciężko się chodzi :roll:
Nie wiecie jak tam prognozy na przyszły tydzień? Bo jak nie odpuści to nasza wystawa w NDM będzie stała pod wielkim znakiem zapytania...

Posted

Widzę dziś dwie dogomaniaczki urodziny obchodzą. Nie wiem które to urodziny, ale zostawiam życzenia wszystkiego najlepszego, zdrowia i spełnienia marzeń ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Dziękuję Wam wszystkim za pamięć i życzenia :p

Dziewczyny, Was też tak zasypało? U mnie jest masakra, zaspy prawie po kolana, chodniki niby odśnieżone ale tak z pół doopą, aż ciężko się chodzi :roll:
Nie wiecie jak tam prognozy na przyszły tydzień? Bo jak nie odpuści to nasza wystawa w NDM będzie stała pod wielkim znakiem zapytania...[/QUOTE]

dopiero dopadlam neta,więc wieczorne STO LAT

u mnie już lepiej na drogach,wczoraj bałam się,że nie dojade do domu z pracy,dziś do pracy już lepiej,a jak wracałam po 21 to już luz...tylko te-18stopni...bryy

Posted

Klaudia u nas też zasypało,zaspy po kolana!!!Rzeczywiście jak będzie taka pogoda to wystawa pod znakiem zapytania będzie..:(dziś tak samo odwołana została wycieczka u mojej Weroniki mieli jechać ponad 120 km.ja nawet jej nie wypuściłam...nie miałam zamiaru ryzykować..

Posted

U nasa też zasypało wszystko śniegiem.
Samochodów odpalić nie mogłam wrrrr No i teraz czekam na M aż przyjedzie akumulatory naładuje i coś zrobi, żebym mogła jeździć.

Jak pisanie pracy idzie? U mnie na razie nie idzie :/ jakoś nie mam weny :/

Posted

[quote name='Yorkomanka']chyba trochę spóźnione :oops: Wszystkiego najlepsiejszego![/QUOTE]
Nie spóźniłaś się ;)
Dzięki :p
[quote name='Paaula']Widzę dziś dwie dogomaniaczki urodziny obchodzą. Nie wiem które to urodziny, ale zostawiam życzenia wszystkiego najlepszego, zdrowia i spełnienia marzeń ;)[/QUOTE]
No jak to które, 18-tka... po raz kolejny :evil_lol:
Dzięki :p
[quote name='jot11']Sto lat "starucho" :eviltong:
[IMG]http://www.kwiatydlaciebie.pl/photo/03122005-gerbery-i-margaretkii-new.jpg[/IMG][/QUOTE]
Dzięki Jola :loveu:
[quote name='megi82']dopiero dopadlam neta,więc wieczorne STO LAT

u mnie już lepiej na drogach,wczoraj bałam się,że nie dojade do domu z pracy,dziś do pracy już lepiej,a jak wracałam po 21 to już luz...tylko te-18stopni...bryy[/QUOTE]
Dziękuję :p
Ja nie wiem ile u mnie na minusie. I chyba nie chcę wiedzieć :roll:
[quote name='agamewa']Klaudia u nas też zasypało,zaspy po kolana!!!Rzeczywiście jak będzie taka pogoda to wystawa pod znakiem zapytania będzie..:(dziś tak samo odwołana została wycieczka u mojej Weroniki mieli jechać ponad 120 km.ja nawet jej nie wypuściłam...nie miałam zamiaru ryzykować..[/QUOTE]
Nie no miejmy nadzieję, że odpuści. Już się nastawiłam że pojadę, to lekki zonk by był jakby się okazało, że jednak nie.
[quote name='karkakarka']U nasa też zasypało wszystko śniegiem.
Samochodów odpalić nie mogłam wrrrr No i teraz czekam na M aż przyjedzie akumulatory naładuje i coś zrobi, żebym mogła jeździć.

Jak pisanie pracy idzie? U mnie na razie nie idzie :/ jakoś nie mam weny :/[/QUOTE]
[quote name='Asiaczek']No, właśnie, co z pisaniem pracy...?

Pzdr.[/QUOTE]
Hmmm praca... no ja też nie mam weny, ale coś tam dłubię po kawałku. Jutro chyba sobie napiszę jeden podrozdział w całości, będzie w nim krótka charakterystyka ras, więc powinno łatwo pójść :p

Posted

Cześć Klaudia :)

u mnie dziś jak w wczoraj wieczór sypać zaczęło to sypało do rana, a potem jak w szkole siedziałam to takie płatki leciały że w życiu takich dużych nie widziałam :) a na mojej ulicy pięknie jest.. wszystko białe, taki fajny klimat ;)
ale deszcz padał ze śniegiem trochę i lód na ulicy i masakryczne korki są :roll: tir obok mnie wpadł w poślizg i właśnie go wyciągają :roll:

Posted

[quote name='*kleo*']Nie spóźniłaś się ;)

Hmmm praca... no ja też nie mam weny, ale coś tam dłubię po kawałku. Jutro chyba sobie napiszę jeden podrozdział w całości, będzie w nim krótka charakterystyka ras, więc powinno łatwo pójść :p[/QUOTE]

Hej. na jaki temat praca?

Posted

[quote name='*kleo*']
Hmmm praca... no ja też nie mam weny, ale coś tam dłubię po kawałku. Jutro chyba sobie napiszę jeden podrozdział w całości, będzie w nim krótka charakterystyka ras, więc powinno łatwo pójść :p[/QUOTE]
O, charakterystyka ras powinna pójść migusiem:)

Pzdr.

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Klaudia ! ;)
my chyba u was po raz pierwszy waszej galerii....! śliczne zdjęcia :)

Posted

Klaudia ,ja się spóźniłam .. Ale tak mnie rodzinka wciągnęła w te moje urodziny że nie miałam czasu na internet ...

A więc spóźnione ,ale bardzo szczere życzonka ;)

Najlepszego ! Sukcesów na ringach z Ulcią i wszystkiego czego sobie zapragniesz :) .

Posted

Klaudia tak piszesz u Kingi o synku i przyszłam Cię poprosić żebyś jakoś zdobyła jego aktualne zdjęcie, bo strasznie jestem ciekawa jak wygląda :razz: pewnie chłopak nie do poznania :p

Posted

[quote name='Paaula']Hej. na jaki temat praca?[/QUOTE]
Stronę albo ze dwie wcześniej pisałam ;)
[quote name='Asiaczek']O, charakterystyka ras powinna pójść migusiem:)

Pzdr.[/QUOTE]
Też tak myślę, dlatego się nie martwię. A jak to napiszę, to będę już jakieś 4 strony do przodu :p
[quote name='Ola & Kajtek']Cześć Klaudia ! ;)
my chyba u was po raz pierwszy waszej galerii....! śliczne zdjęcia :)[/QUOTE]
Dziękujemy :)
[quote name='Princess_York']Klaudia ,ja się spóźniłam .. Ale tak mnie rodzinka wciągnęła w te moje urodziny że nie miałam czasu na internet ...

A więc spóźnione ,ale bardzo szczere życzonka ;)

Najlepszego ! Sukcesów na ringach z Ulcią i wszystkiego czego sobie zapragniesz :) .[/QUOTE]
Dzięki Martyna :buzi:
[quote name='chrupcia']Klaudia tak piszesz u Kingi o synku i przyszłam Cię poprosić żebyś jakoś zdobyła jego aktualne zdjęcie, bo strasznie jestem ciekawa jak wygląda :razz: pewnie chłopak nie do poznania :p[/QUOTE]
Ze zdobyciem byłby najmniejszy problem, bo synek nas prawie codziennie odwiedza. Tylko nadal nie mam tej cholernej ładowarki, chyba będę musiała kupić nową...

Posted

[quote name='kiniaaa']Klaudia to chyba nie ma wyjścia, musisz nową ladowarkę kupić.. :eviltong:
Ja już się stęskniłam za Twoimi dziewczynami, a na synka też chętnie popatrzę :p[/QUOTE]
[quote name='agamewa']No właśnie Klaudia "szoruj"do sklepu po nową ładowarkę heh:eviltong:
Cześć tak w ogóle(ale kulturaka co? nawet sie nie przywita:evil_lol:)[/QUOTE]
Jeszcze poszukam tu w Olsztynie, ale nie wiem gdzie mogłabym ją posiać... W każdym razie muszę jakoś naładować baterię na NDM, więc pewnie faktycznie kupię nową, a wtedy fotki murowane :p
[quote name='Viky i Ja']Klaudia wszystkiego naj,naj....
Trochę spóźnione te moje życzenia :oops:[/QUOTE]
Dzięki Marzka :)
To nic, że spóźnione, liczy się pamięć :p