chrupcia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Klaudia to Ty jak moja siostra na pierwszym roku to co kilka dni na impreze, a teraz tylko w tym akademiku siedzi i nie chce się jej nigdzie chodzić :evil_lol: a jak do domu przyjedzie to też jak pójdzie to przyjdzie najpóźniej o 1 haha :p staruszki :lol: a ja jeszcze mam takie pytanko ;) tak sobie pomyślałam że jak Wasze dziewczyny w papilotach i koszulkach chodzą to przecież jak pada albo śnieg to im sie całe koszulki zmoczą no to jak zmieniacie codziennie ? jak dzień deszczowy i nawet na 5minut na siku się wyjdzie to zaraz cały mokry pies.... ;) Quote
*Jot* Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='*kleo*'] teraz już nie te lata :eviltong:[/QUOTE] Oj,Klaudia....:roll: A co powiesz za 10 lat? Babcia? :multi: A za 20 to juz tylko trumna co? :angryy: Kurcze młoda Jesteś i głupoty gadasz.:angryy: Quote
*kleo* Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='kiniaaa']Klaudia, to jednak nie starość, tylko leniuch się w Tobie obudził :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] Hehe no to mnie pocieszyłaś :p [quote name='chrupcia']Klaudia to Ty jak moja siostra na pierwszym roku to co kilka dni na impreze, a teraz tylko w tym akademiku siedzi i nie chce się jej nigdzie chodzić :evil_lol: a jak do domu przyjedzie to też jak pójdzie to przyjdzie najpóźniej o 1 haha :p staruszki :lol: a ja jeszcze mam takie pytanko ;) tak sobie pomyślałam że jak Wasze dziewczyny w papilotach i koszulkach chodzą to przecież jak pada albo śnieg to im sie całe koszulki zmoczą no to jak zmieniacie codziennie ? jak dzień deszczowy i nawet na 5minut na siku się wyjdzie to zaraz cały mokry pies.... ;)[/QUOTE] Moje dziewczyny po prostu wtedy nie wychodzą ;) A z tym moim wychodzeniem to jest tak, że wychodzę rzadziej, ale jak już wyjdę to wracam baaaardzo późno ;) [quote name='jot11']Oj,Klaudia....:roll: A co powiesz za 10 lat? Babcia? :multi: A za 20 to juz tylko trumna co? :angryy: Kurcze młoda Jesteś i głupoty gadasz.:angryy:[/QUOTE] Za 10 lat będę miała drugą młodość ;) A ostatnio z kumpelą stwierdziłyśmy że w wakacje jedziemy nad morze do piasku się przyzwyczajać jak nam ten leń nie przejdzie :evil_lol: Quote
Karolina. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 A mnie to już nikt tu nie zauważa :obrazic: [quote name='Karolina.']Rozbroiłyście mnie :eviltong: Dziewczyny, rzeczywiście, Wy już takie staruszki że hoho :diabloti: Jeszcze z rok i przestanę z Wami gadać, bo to obciach będzie, z takimi starymi się zadawać :diabloti: :turn-l:[/QUOTE] :eviltong: Quote
EkipaGusi Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='*kleo*'] Taaak, specjalny grudziądzki rosół z cziła :evil_lol:[/QUOTE] haha to ja dorzuce jeszcze moje 3 na ten rosół - by tłustszy był :D Quote
*kleo* Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='Karolina.']A mnie to już nikt tu nie zauważa :obrazic: :eviltong:[/QUOTE] Karola, jak Boga kocham widziałam, ale potem mi się zapomniało :eviltong: Musisz z nami gadać, bo fajnie gadasz i dobrze gadasz. Amen ;) [quote name='EkipaGusi']haha to ja dorzuce jeszcze moje 3 na ten rosół - by tłustszy był :D[/QUOTE] Uuu wtedy to już będzie full wypas rosołek, Magda Gessler by lepszego nie zrobiła :evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='jot11']Oj,Klaudia....:roll: A co powiesz za 10 lat? Babcia? :multi: A za 20 to juz tylko trumna co? :angryy: Kurcze młoda Jesteś i głupoty gadasz.:angryy:[/QUOTE] Jolcia my z małolatami nie trzymamy, prawda? bo one na siłe chcą byc starsze od nas za nimi to juz wieko trumny goni hihihi Quote
*Jot* Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='dysia-u']Jolcia my z małolatami nie trzymamy, prawda? bo one na siłe chcą byc starsze od nas za nimi to juz wieko trumny goni hihihi[/QUOTE] Masz rację Ulcia :p Napiszę więcej,cała trumna za nimi goni.....:siara::turn-l: Quote
chrupcia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 o kurczę to panny Ci się w domu załatwiają ? Cześć Klaudia ;) Quote
chrupcia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 o kurczę to panny Ci się w domu załatwiają ? Cześć Klaudia ;) Quote
*kleo* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='dysia-u']Jolcia my z małolatami nie trzymamy, prawda? bo one na siłe chcą byc starsze od nas za nimi to juz wieko trumny goni hihihi[/QUOTE] [quote name='jot11']Masz rację Ulcia :p Napiszę więcej,cała trumna za nimi goni.....:siara::turn-l:[/QUOTE] A niech se goni, byleby nie dogoniło za prędko :evil_lol::evil_lol: [quote name='chrupcia']o kurczę to panny Ci się w domu załatwiają ? Cześć Klaudia ;)[/QUOTE] Tak, na kuwetki z podkładem. Tylko Tina chodzi regularnie na dwór, pisałam z resztą kiedyś ;) Cześć :p Quote
karkakarka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Hej :) Moje chodzą na spacery - ale w domu tez podkład... Quote
tigrunia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 A ja podkładów żadnych w domu nie mam ale nie powiem, żebym kupy żadnej w domu nie znalazła. Buff jak przychodzi z dworu to lubi sobie na schodach klocka machnąc ;) Ale to tylko w tedy jak nie spędzi odpowiednio dużo czasu na dworze :eviltong: Musi swoje ODSTAĆ zanim jej się zachce :roll: A co do imprez to u mnie ostatnio co tydzień impreza.. przychodzą znajomi i siedzą ..do rana. Wczoraj wyszli o 7:30 :eviltong: Ale ja już dawno z kumpelą kimałyśmy gdzieś tam na boczku a chłopacy co rusz do monopola.. :evil_lol: Quote
chrupcia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jazz też czasamia sobie siusiu zrobi w domu, a u mnie w pokoju podkład nadal leży i tam kupke robi czasami, ale sporadycznie :p [B]karkakarka[/B]- a ubranko zmieniasz Cleosi po deszczu, albo śniegu ?:) Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cześć Klaudia:) U mnie chłopaki załatwiają się na dworze,czasem zdarzy im się zrobić to w domu to już wiedzą że trzeba sobie karę wtedy wyznaczyć:evil_lol:West w szczególności upodobał sobie załatwianie swoich potrzeb na schodach domu mojej babci...tu już nawet kary nie pomagają po prostu ten typ tak ma:evil_lol: Quote
megi82 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 cześć w ten ciemny,zimny,deszczowy wieczór a psiak twojej mamy po co do tego garnka wchodziół?co tam dobrego szykowałaś? Quote
karkakarka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='chrupcia']Jazz też czasamia sobie siusiu zrobi w domu, a u mnie w pokoju podkład nadal leży i tam kupke robi czasami, ale sporadycznie :p [B]karkakarka[/B]- a ubranko zmieniasz Cleosi po deszczu, albo śniegu ?:)[/QUOTE] Po deszczu zmieniam, a na śniegu jeszcze nie nosiła - ale kupię kombinezon, więc może nie będzie trzeba :) Quote
Yoko2009 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Cześć Klaudia:) Moze na fotki wpadniesz między jedną imprezką a drugą hehehe??? Quote
*kleo* Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='karkakarka']Hej :) Moje chodzą na spacery - ale w domu tez podkład...[/QUOTE] Moje też chodzą :p Ale nie chce mi się rano wstawać żeby wszystkie wyprowadzać, albo właśnie jak pada czy coś ;) [quote name='tigrunia']A ja podkładów żadnych w domu nie mam ale nie powiem, żebym kupy żadnej w domu nie znalazła. Buff jak przychodzi z dworu to lubi sobie na schodach klocka machnąc ;) Ale to tylko w tedy jak nie spędzi odpowiednio dużo czasu na dworze :eviltong: Musi swoje ODSTAĆ zanim jej się zachce :roll: A co do imprez to u mnie ostatnio co tydzień impreza.. przychodzą znajomi i siedzą ..do rana. Wczoraj wyszli o 7:30 :eviltong: Ale ja już dawno z kumpelą kimałyśmy gdzieś tam na boczku a chłopacy co rusz do monopola.. :evil_lol:[/QUOTE] Gracja też zawsze musi przemyśleć, czy dane miejsce jest dobre na koopę czy nie, a to ją trawka w tyłek ukłuje, a to wiatr nie z tej strony wieje i robi wtedy taniec deszczu przez ileś minut, czym doprowadza mnie nieraz do szału :mad: A z imprezami to widzę że niezłe maratony tam u Ciebie odchodzą :eviltong: [quote name='agamewa']Cześć Klaudia:) U mnie chłopaki załatwiają się na dworze,czasem zdarzy im się zrobić to w domu to już wiedzą że trzeba sobie karę wtedy wyznaczyć:evil_lol:West w szczególności upodobał sobie załatwianie swoich potrzeb na schodach domu mojej babci...tu już nawet kary nie pomagają po prostu ten typ tak ma:evil_lol:[/QUOTE] Ale Ty masz ogródek, a mi się nie chce latać w te i wewte na 4 piętro :eviltong: Chociaż jakbym miała psa to pewnie bym latała, laski to sobie na podkład przykucną a przy psie to pewnie bym miała wszystkie rogi olane :roll: [quote name='megi82']cześć w ten ciemny,zimny,deszczowy wieczór a psiak twojej mamy po co do tego garnka wchodziół?co tam dobrego szykowałaś?[/QUOTE] Dziadek pewnie ją czymś poczęstował ;) [quote name='Connected']Cześć 'stare' imprezowiczki :-D[/QUOTE] [quote name='agamewa']Cześć Klaudia:)[/QUOTE] [quote name='Paaula']Witamy ; )[/QUOTE] Cześć :p [quote name='Yoko2009']Cześć Klaudia:) Moze na fotki wpadniesz między jedną imprezką a drugą hehehe???[/QUOTE] Na dziś żadnej imprezy nie mam w planach, więc już lecę :p Quote
Marzena* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Świetnie Cię rozumiem Klaudia bo mi też jakoś nie bardzo chce się latać z 4 piętra z dziewczynami na siku ;) Też mamy podkład i tak mi wygodniej ;) Cóż wrodzone lenistwo :evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='Viky i Ja']Świetnie Cię rozumiem Klaudia bo mi też jakoś nie bardzo chce się latać z 4 piętra z dziewczynami na siku ;) Też mamy podkład i tak mi wygodniej ;) Cóż wrodzone lenistwo :evil_lol:[/QUOTE] Cześć Marzka :p Raz, że wygodniej, a dwa, że nasze dziołchy to przecież nie dogi niemieckie, więc mi te podkłady absolutnie nie przeszkadzają :p Dziewczyny, zapomniałam wczoraj napisać, jak się ucieszyłam. Tata mojej Ulci - Franek - wziął BISa na wystawie w Kaliningradzie!!! :multi::multi::multi: [COLOR=Black]Ojjj gdyby tak córcia poszła w jego ślady... [/COLOR]:cool3: Quote
Mawe Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Witamy :) gratulacje dla tatusia Ulci, córeczka też pójdzie w jego ślady Quote
Recommended Posts