Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karolina.']Hihi, Jolu, to telepatia, ja o to samo przyszłam prosić Klaudię :lol: :mad:[/QUOTE]

Mam nadzieję,że Klaudia już czyści PW gumką-myszką :evil_lol:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11']No żałuję,że mnie nie było i nie poznałam Cię osobiście :-( No i to wspólne palenie :cool3:

[B]Wyczyść skrzynke PW.[/B] :mad:[/QUOTE]
[quote name='Karolina.']Hihi, Jolu, to telepatia, ja o to samo przyszłam prosić Klaudię :lol: :mad:[/QUOTE]
Uno momento, się robi :p Nie bijcie :eviltong:

Posted

[quote name='jot11']Mam nadzieję,że Klaudia już czyści PW gumką-myszką :evil_lol:[/QUOTE]

No ja też mam nadzieję :lol:

Tylko ciekawa jestem z kim ona tyle pisała że aż całą skrzynkę zapełniła, i nawet[B] DLA NAS[/B] ani troszeczkę miejsca nie zostawiła :mad:

:evil_lol:

Posted

Cześć laski, wróciłam :p

Przez te praktyki nie mam wieczorami mocy na dogo, a wczoraj jeszcze miałam wieczorem gości, trzeba było wykorzystać że chałupa tylko moja (jutro już rodzinka wraca) i mała impreza była ;)

Właśnie wróciłam ze spaceru, a teraz jeszcze idę na drugą turę z Buckiem. I muszę Grację wyprać, jak to dobrze że jutro niedziela :lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Zdazylas posprzatac po imprezce? hehe[/QUOTE]

No coś Ty,Daria !! Pewnie ,że nie zdążyła bo rano się obudziła w korytarzu na wycieraczce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Klaudia :multi::multi::multi:
Daj zdjęcia :p

Posted

[quote name='Pegaza']Zdazylas posprzatac po imprezce? hehe[/QUOTE]
No jasne :p
[quote name='Karolina.']Cześć Klaudia! :)

Jak tam praktyki?[/QUOTE]
A fajnie, na brak roboty nie narzekam :)
[quote name='jot11']No coś Ty,Daria !! Pewnie ,że nie zdążyła bo rano się obudziła w korytarzu na wycieraczce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Klaudia :multi::multi::multi:
Daj zdjęcia :p[/QUOTE]
Jola, co Ty mnie ciągle o tą wycieraczkę posądzasz kiedy ja takowej w ogóle nie posiadam :evil_lol:
Ni ma zdjęć, bo nie ma kiedy robić, ja kobieta pracująca jestem :eviltong:

EDIT: Albo pokażę Wam co mi mamunia z urlopu przywiozła.
[IMG]http://img517.imageshack.us/img517/4259/p1040351u.jpg[/IMG]
A moje to przepraszam bardzo już nie ważne?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[url]http://img517.imageshack.us/img517/4259/p1040351u.jpg[/url] no tak tak Ula najważniejsza i tylko jej zdanie jest ważna :evil_lol:

Cześć Klaudia! :multi:

powiesisz sobie to w pokoju, albo koło drzwi wejściowych żeby było że w całym domu :p :eviltong: