*Jot* Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Karolina.']Hihi, Jolu, to telepatia, ja o to samo przyszłam prosić Klaudię :lol: :mad:[/QUOTE] Mam nadzieję,że Klaudia już czyści PW gumką-myszką :evil_lol: Quote
*kleo* Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='jot11']No żałuję,że mnie nie było i nie poznałam Cię osobiście :-( No i to wspólne palenie :cool3: [B]Wyczyść skrzynke PW.[/B] :mad:[/QUOTE] [quote name='Karolina.']Hihi, Jolu, to telepatia, ja o to samo przyszłam prosić Klaudię :lol: :mad:[/QUOTE] Uno momento, się robi :p Nie bijcie :eviltong: Quote
Karolina. Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='jot11']Mam nadzieję,że Klaudia już czyści PW gumką-myszką :evil_lol:[/QUOTE] No ja też mam nadzieję :lol: Tylko ciekawa jestem z kim ona tyle pisała że aż całą skrzynkę zapełniła, i nawet[B] DLA NAS[/B] ani troszeczkę miejsca nie zostawiła :mad: :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Cześć Klaudia:)buuuuu a ja się nie załapałam na imprezkę:( Quote
Marzena* Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Klaudia:)buuuuu a ja się nie załapałam na imprezkę:([/QUOTE] Za to zaczynamy kolejną setkę ;) Quote
karkakarka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Hej! Nie ma mnie na 400-setnej ale jestem na 401 - nie jest żle hehe. Każdy powód jest dobry aby poimprezować Quote
Borówka16 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Hej Klaudia :) Łeeee...ja się na imprę nie załapałam :( Wpadnij na fotki ;) Quote
Marzena* Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Klaudia zapracowana i nawet tu nie zaglądnęła dzisiaj :( Quote
*Agnieszka* Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Cześć Klaudia:)a gdzie Ty jesteś???no ładnie,ładnie......:eviltong:gdy Ciebie nie ma:angryy: Quote
tigrunia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dajcie tej Klaudii trochę luzu :evil_lol: Dziewczyna pewnie przytloczona się czuje :evil_lol: Quote
*kleo* Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Cześć laski, wróciłam :p Przez te praktyki nie mam wieczorami mocy na dogo, a wczoraj jeszcze miałam wieczorem gości, trzeba było wykorzystać że chałupa tylko moja (jutro już rodzinka wraca) i mała impreza była ;) Właśnie wróciłam ze spaceru, a teraz jeszcze idę na drugą turę z Buckiem. I muszę Grację wyprać, jak to dobrze że jutro niedziela :lol: Quote
*Agnieszka* Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 O zguba się znalazła:eviltong: Ja też za chwilkę idę na wieczorną rundkę,a póżniej jeszcze mały trening z Harmonim i lulu he he:) Quote
*kleo* Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Oj jaka tam zguba, krótko mnie nie było ;) Quote
*Jot* Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Pegaza']Zdazylas posprzatac po imprezce? hehe[/QUOTE] No coś Ty,Daria !! Pewnie ,że nie zdążyła bo rano się obudziła w korytarzu na wycieraczce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Klaudia :multi::multi::multi: Daj zdjęcia :p Quote
*kleo* Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Pegaza']Zdazylas posprzatac po imprezce? hehe[/QUOTE] No jasne :p [quote name='Karolina.']Cześć Klaudia! :) Jak tam praktyki?[/QUOTE] A fajnie, na brak roboty nie narzekam :) [quote name='jot11']No coś Ty,Daria !! Pewnie ,że nie zdążyła bo rano się obudziła w korytarzu na wycieraczce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Klaudia :multi::multi::multi: Daj zdjęcia :p[/QUOTE] Jola, co Ty mnie ciągle o tą wycieraczkę posądzasz kiedy ja takowej w ogóle nie posiadam :evil_lol: Ni ma zdjęć, bo nie ma kiedy robić, ja kobieta pracująca jestem :eviltong: EDIT: Albo pokażę Wam co mi mamunia z urlopu przywiozła. [IMG]http://img517.imageshack.us/img517/4259/p1040351u.jpg[/IMG] A moje to przepraszam bardzo już nie ważne?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chrupcia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [url]http://img517.imageshack.us/img517/4259/p1040351u.jpg[/url] no tak tak Ula najważniejsza i tylko jej zdanie jest ważna :evil_lol: Cześć Klaudia! :multi: powiesisz sobie to w pokoju, albo koło drzwi wejściowych żeby było że w całym domu :p :eviltong: Quote
FREDZIU Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 A może jakieś foteczki jednak :razz::razz: Pozdrawiamy:lol: Quote
karkakarka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 hehe dobre! Gdzie mama dorwała hihi Jak tam na praktykach? trafiły się jakieś ciekawe przypadki?? Quote
Recommended Posts