Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dzasta']Gratulacje dla Was i dla obu dziewczynek!!!
Idziecie jak burza :)
Ullcia prezentuje się bardzo ładnie.
A czy ona będzie miała taki płaszcz czy się wybarwi?
A i do zobaczenia w Sopocie mam nadzieję że zdarzę na Yorki dojechać to może Was obfocę trochę :D[/QUOTE]
Cześć :) Dziękujemy :p
Ulcia ma dopiero niecałe 8 miesięcy, więc jest w trakcie wybarwiania, jasne że płaszczyk będzie jaśniejszy.
Fajnie by było, jakbyś dała radę nam jakieś fotki porobić :p A nawet jak nie zdążysz to i tak zapraszam do siebie :p
[quote name='agamewa']Klaudia pewnie że nie ma psów idealnych ale ona skubana ma w sobie to coś:)....no i właśnie przecież oto chodzi:cool3:[/QUOTE]
Fakt, tak to jest, a przynajmniej ja tak mam, że może być ładny pies, a jak nie ma "tego czegoś" to mnie na kolana nie powali, choćby nie wiem jakie miał tytuły. Jak dla mnie Ulka też czymś przyciąga, zobaczymy czy innych też ;)
[quote name='Yoko2009']my również przyłączamy siedo gratulacji, Ulcia wyrasta z cudnego szczeniaczka na piękną pannę:)
pozdrawiamy serdecznie[/QUOTE]
Dziękujemy bardzo :p

Wiecie co, na wystawie pochodziłam trochę po stoiskach i przez przypadek odkryłam takie fajne smakołyki. Moje dziewczyny oszalały na ich punkcie, nawet Gracja chętnie zjada, a Ula i Bucek się jakoś szybciej uczyć zaczęły.

Takie to są:
[URL]http://sklep.armaka.com/popup_image.php/pID/539/imgID/0/XTCsid/1420d5e6b76a3b735b1711e91fec3fe5[/URL]
Jak w Sopocie je zobaczę to chyba się zaopatrzę na zapas :p

Posted

[quote name='*kleo*']

Wiecie co, na wystawie pochodziłam trochę po stoiskach i przez przypadek odkryłam takie fajne smakołyki. Moje dziewczyny oszalały na ich punkcie, nawet Gracja chętnie zjada, a Ula i Bucek się jakoś szybciej uczyć zaczęły.

Takie to są:
[URL]http://sklep.armaka.com/popup_image.php/pID/539/imgID/0/XTCsid/1420d5e6b76a3b735b1711e91fec3fe5[/URL]
Jak w Sopocie je zobaczę to chyba się zaopatrzę na zapas :p[/QUOTE]
Widziałam chyba takie ostatnio u mnie zoologu :) mówisz że takie skuteczne :razz: ? :p

Posted

[quote name='chrupcia']Widziałam chyba takie ostatnio u mnie zoologu :) mówisz że takie skuteczne :razz: ? :p[/QUOTE]
U nas bardzo, poczęstowałam dziś synka i też mu smakowało :p
[quote name='agamewa']Harmoni wcina kosteczki mix maceda,tak się tym zajada że ho ho,z kolei Western nawet patrzeć na to nie chce:)[/QUOTE]
Moje jakoś wszystkie reagują na te wczoraj kupione :)

Posted

[quote name='*kleo*']U nas bardzo, poczęstowałam dziś synka i też mu smakowało :p[/QUOTE]

Jak będę tam to pewnie kupie :p ale mój i tak najbardziej reaguje na kurczaka i kiełbaskę, ostatnio parówkę mu dałam to też wcianał :p

Posted

[quote name='chrupcia']Jak będę tam to pewnie kupie :p ale mój i tak najbardziej reaguje na kurczaka i kiełbaskę, ostatnio parówkę mu dałam to też wcianał :p[/QUOTE]
Moje też na takie rzeczy reagują aż miło, ale wada jest taka, że do kieszeni tego nie schowasz. Na wystawie też lepiej mieć coś suchego, bo jak potem w razie czego podać sędziemu rękę ubrudzoną ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Moje też na takie rzeczy reagują aż miło, ale wada jest taka, że do kieszeni tego nie schowasz. Na wystawie też lepiej mieć coś suchego, bo jak potem w razie czego podać sędziemu rękę ubrudzoną ;)[/QUOTE]

no tak, jak gdzieś idę z Jazziem i z nim trochę trenuje to z kiełbaski mam całą ręke brudną, a do worka się tego nie da :p

Posted

Łee, ja mam tak samo z parówkami :P Nie lubię mieć takich rzeczy w rękach, ale w imię szkolenia psa jestem w stanie się poświęcić od czasu do czasu :lol:

Klaudia a te przysmaki duże są? Twarde? Da się je przełamać na pół np.? A śmierdzą mocno? :evil_lol: [SIZE=1] muszę wiedzieć bo może i ja bym zakupiła je gdzieś przy okazji, ale jeśli są duże i śmierdzą to odpada:eviltong:[/SIZE]

Posted

Są w postaci takich pasków, z których bez problemu można odłamać mały kawałek. W całości mają długość tak do 15 cm i są giętkie, więc bez problemu można je upchnąć do kieszeni. Śmierdzieć nie śmierdzą jakoś okrutnie, zapach jest dość delikatny jak dla mnie. No i przede wszystkim jeśli nawet Gracji się oczy świecą na ich widok to muszą być smaczne. Moim zaprzyjaźnionym chiłkom też smakowało - wszystkim sześciu. Ogólnie pierwsze wrażenie mam jak najbardziej pozytywne i na pewno jeszcze je kupię :p

Posted

Cześć Klaudia. Wielkie gratulacje z sukcesów. Ulcia naprawdę się świetnie prezentuje :-) Taka psia miss :-)

Chciałam na chwilę wrócić do poruszanego przez Was tematu o upodobaniach ras psów. Moim i moich córek marzeniem jest posiadanie doga niemieckiego :-)

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Chciałam na chwilę wrócić do poruszanego przez Was tematu o upodobaniach ras psów. Moim i moich córek marzeniem jest posiadanie doga niemieckiego :-)[/QUOTE]
Miałam kiedyś doga (nawet wklejałam tu jego zdjęcie). Bardzo efektowny i elegancki pies, ale chyba już bym się nie zdecydowała na tą rasę z wielu powodów.

Posted

Dzięki Klaudia, będę się rozglądała za tymi smakołykami :)

Jejciu, dogi fajne psy, ale duże to to :lol: U mnie to one zaliczają się do tych: 'u kogoś fajne, ale ja bym nie chciała mieć' ;)
Moją miłością są owczarki i retrievery, i to aktualnie te psy biorę pod uwagę ;) Tylko muszę się jeszcze rozeznać co do hmmm... gabarytów, bo największą moją obawą jest że pies zgniecie mi Lucky'ego :roll: W sumie pomimo że słyszy się o duetach: york&ONek, York&Niufek, York&Golden, York&Briad, to ja mam czarne wizje i przeraża mnie trochę to ;)

Posted

Karola - nie ma za co :p

Ja u siebie pod blokiem nieraz obserwowałam duet dog niemiecki + chiłka :p Przezabawnie wyglądało, jak to maleństwo kręciło dzikie slalomy między nogami doga, a on patrzył na dół i strasznie uważał, żeby chiłki nie nadepnąć :lol:

Posted

No, czyli niby możliwe jest takie połączenie...

Ale z tego co tak się pytałam, to jedni są zdania że: owszem, taki duet to super sprawa, jak najbardziej możliwe jest posiadanie małego i dużego psa pod jednym dachem, a inni są zdania, że woleliby nie ryzykować bo duży pies może uszkodzić małego. I bądź tu człowieku mądry... :roll:

[SIZE=1]Klaudia, będę do Ciebie miała sprawę na PW, ale to już jutro napiszę jak nie zapomnę ;)[/SIZE]

Posted

Cze Klaudia :multi:
Ja kupuje podobne smaczki z Dr.Clauders . To widzę jest kurczak a ja kupuję wędzoną kaczkę - laski dały by się za to pokroić!! Fakt, że ciężko się tą kaczkę rwie więc zawsze nożyczkami ciacham na mniejsze ;)

Posted

Cztery setki,świętujemy :drink1::cunao::drink1:

Gratulacje,znowu super Wam poszło na wystawie :multi::multi::multi:

No niestety nie dojechałam.......za daleko mam do Chojnic.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kurcze w końcu ja się załapałam na imprezkę :cunao::knajpa:

Zobaczcie to [URL]http://www.dogomania.pl/threads/102979-Czy-dog-niemiecki-może-zaprzyjaźnić-się-z-innym-mniejszym-od-niego-psem[/URL]

Posted

[quote name='Karolina.']No, czyli niby możliwe jest takie połączenie...

Ale z tego co tak się pytałam, to jedni są zdania że: owszem, taki duet to super sprawa, jak najbardziej możliwe jest posiadanie małego i dużego psa pod jednym dachem, a inni są zdania, że woleliby nie ryzykować bo duży pies może uszkodzić małego. I bądź tu człowieku mądry... :roll:[/QUOTE]
Pewnie, że możliwe, ja też raczej nie miałabym oporów żeby wprowadzić do stada większego psa. Może jedyna obawa byłaby taka, że większy szczeniak rozpracowałby papiloty, ale że się maluchom krzywda stanie to nie, już Tina by go ustawiła do spóły z Ulą.
[quote name='Katie']Czesc Klaudia ;)
Po raz kolejny WIELKIE GRATULACJE :multi:
Ja tez sie rozejrze za tymi smaczkami, skoro takie smakowite ;) :eviltong:[/QUOTE]
Dzięki :p
[quote name='tigrunia']Cze Klaudia :multi:
Ja kupuje podobne smaczki z Dr.Clauders . To widzę jest kurczak a ja kupuję wędzoną kaczkę - laski dały by się za to pokroić!! Fakt, że ciężko się tą kaczkę rwie więc zawsze nożyczkami ciacham na mniejsze ;)[/QUOTE]
A te "moje" właśnie łatwo można w palcach porozdzielać, na spacery w nagrodę super :p
[quote name='Princess_York']Dziewczyny imprezka :evil_lol: Klaudii wybiła 400setna strona :diabloti: :)

Cześć Klaudia :multi:[/QUOTE]
O faktycznie, ciekawe czy się na własną 4-setkę załapię :eviltong:
[quote name='Pegaza']A gospodyni nie ma wiec mozemy szalec do woli hihi[/QUOTE]
[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :multi: no ładnie 4setka, a Ciebie ni ma :eviltong:[/QUOTE]
Szalejcie sobie ile chcecie :p
Nie ma mnie, bo od poniedziałku zaczęłam praktyki, rodzinka na wczasy wyjechała i mam całą chałupę na głowie, więc trochę jestem zalatana. Ale lubię takie tempo :)
[quote name='jot11']Cztery setki,świętujemy :drink1::cunao::drink1:

Gratulacje,znowu super Wam poszło na wystawie :multi::multi::multi:

No niestety nie dojechałam.......za daleko mam do Chojnic.:evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki :p
Taaa nie dojechałaś a ja nie miałam z kim palić :mad:
[quote name='Aga&Dakar']Kurcze w końcu ja się załapałam na imprezkę :cunao:

Zobaczcie to [URL="http://www.dogomania.pl/threads/102979-Czy-dog-niemiecki-mo%C5%BCe-zaprzyja%C5%BAni%C4%87-si%C4%99-z-innym-mniejszym-od-niego-psem"]http://www.dogomania.pl/threads/102979-Czy-dog-niemiecki-może-zaprzyjaźnić-się-z-innym-mniejszym-od-niego-psem[/URL][/QUOTE]
Ja kiedy miałam doga to dziadkowie mieli jamniczkę i kundelkę wielkości mojej Tiny i dziewczyny doskonale sobie z nim radziły, jak podpadł to gryzły go po nogach :evil_lol: