*kleo* Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='...::Basia::...']Ja też chce!!!!:( ale miałam komputer naprawiany i wszystkie programy do ściagania filmów mi sie usuneły a nie chce mi sie ich jeszcze raz ściagać:([/QUOTE] Ja to przed wakacjami przerabiałam, wszystko poszło się gwizdać, filmy, zdjęcia z wystaw, muza :angryy: Chyba w końcu się zmuszę i pozgrywam cały mój dorobek na płyty, tak w razie czego. [quote name='charlotta']Witamy poniedziałkowo :)[/QUOTE] [quote name='Nati28']Witamy i pozdrawiamy wieczorowa pora :loveu:[/QUOTE] Witamy wieczornie :multi: Quote
...::Basia::... Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='*kleo*']Ja to przed wakacjami przerabiałam, wszystko poszło się gwizdać, filmy, zdjęcia z wystaw, muza :angryy: Chyba w końcu się zmuszę i pozgrywam cały mój dorobek na płyty, tak w razie czego. Witamy wieczornie :multi:[/QUOTE] Nie no ja akurat zgrałam wszystko na płytki ale programów mi sie nie chciało wiec teraz musze sie męczyć:( Quote
Marzena* Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='*kleo*']Witamy :p U mnie też wieje, a ja jeszcze uwierzyłam kumpeli, że jest ciepło i wyskoczyłam w dość cienkich spodniach, nieźle mi po nogach powiało :eviltong: Wiecie co, im dalej jestem na studiach, tym bardziej mi się tu podoba. Dzisiaj ćwiczenia, które miały trwać 2 h 15 min potrwały może z godzinkę, a z 1,5 godzinnych puścili nas po 20 minutach :evil_lol: I z nauką już tak nie gonią, aż się popołudniami czasem zanudzić można z braku zajęcia :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: Zawsze dla zabicia czasu możesz zacząć nowy kierunek :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Viky i Ja']:evil_lol: Zawsze dla zabicia czasu możesz zacząć nowy kierunek :evil_lol:[/QUOTE] A mam zamiar :eviltong: Jak mnie przyjmą to w przyszłym roku chcę zacząć wetkę ;) [quote name='Pegaza']Aa to fajny kierunek..:)[/QUOTE] Fajny, fajny, ale trochę mało przyszłościowy dla kogoś, kto własnej gospodary nie ma, a ja akurat miastowa :evil_lol: A zootechników znam wielu - wśród hodowców i groomerów :eviltong: Właśnie mam przerwę między ćwiczeniami, odrabiam dziś jedne i posiedzę sobie do 19, ale za to jutro o tej porze prawdopodobnie będę już w domu :multi: w ogóle to już żyję sobotą ;) Quote
dysia-u Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 hej bo się przeuczysz!!! zrób sobie przewę i wstąp do nas na fotki Quote
...::Basia::... Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='dysia-u']hej bo się przeuczysz!!! zrób sobie przewę i wstąp do nas na fotki[/QUOTE] Wiedzy nigdy nie za wiele :p Hej :loveu: Quote
*Jot* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Złamię zasady i napiszę -Cześć wieczorkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='*kleo*']A mam zamiar :eviltong: Jak mnie przyjmą to w przyszłym roku chcę zacząć wetkę ;)[/QUOTE] Kiedyś bardzo dawno temu, jak byłam jeszcze bardzo młoda też chciałam studiować wetkę. Niestety wszystko się pokręciło i w efekcie skończyłam ekonomię i wiecznie robie coś czego nie lubię (np praca w banku :( ) O skłamałabym teraz robie to co lubię bo nie pracuję i zajmuję się moimi panienkami :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Oo ja tez lubie siedziec w domu narazie sobie dorabiam raz w tygodniu no czasem wpada wiecej dni ale od kwietnia bede juz na etacie.I znow bedzie gonitwa i szukanie wolnego czasu by ze wszystkim zdazyc,obiady mrozonki fuu na dluzsza mete sie juz jesc tego nie da...a to wszystko za pare groszy..bynajmniej tak mialam a teraz zobaczymy czy sie bedzie oplacac pracowac, kwestia finansowa narazie nie obgadana..a moje dziewczyny tez beda same buu znowu Quote
Marzena* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Pegaza']Oo ja tez lubie siedziec w domu narazie sobie dorabiam raz w tygodniu no czasem wpada wiecej dni ale od kwietnia bede juz na etacie.I znow bedzie gonitwa i szukanie wolnego czasu by ze wszystkim zdazyc,obiady mrozonki fuu na dluzsza mete sie juz jesc tego nie da...a to wszystko za pare groszy..bynajmniej tak mialam a teraz zobaczymy czy sie bedzie oplacac pracowac, kwestia finansowa narazie nie obgadana..a moje dziewczyny tez beda same buu znowu[/QUOTE] Ja niestety od nowego roku muszę zacząć czegoś szukać bo na emeryturę nie zapracuję a tu latka lecą ;) Ale jak pomyślę, że mam się znowu użerać z ludźmi, uśmiechać kiedy najchętniej powiedziałoby się pare ostrych słów i wciskać ludziom kit to aż mi się płakać chce [FONT=Tahoma]:placz: [/FONT] [FONT=Tahoma]No i jeszcze zostawić moje dziewczynki na tyle godzin - masakra [FONT=Tahoma]:geting angry: [/FONT][/FONT] Quote
*Jot* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [IMG]http://madzistrona.w.interia.pl/b20.gif[/IMG] [B]Sto lat sto lat[/B] [IMG]http://madzistrona.w.interia.pl/b20.gif[/IMG] [IMG]http://madzistrona.w.interia.pl/i26.gif[/IMG] Quote
Nati28 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja tez zyce wszystkiego naj naj naj !! :new-bday: :BIG: :loveu: Quote
Truska34 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hej Klaudia:multi: Widzisz? Niektóre dziewczyny czytają uważnie nasze galerie. Mówiłam, ze mnie wyprzedzą?:-( Z okazji urodzin życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń no i samych sukcesów na studiach. [B][SIZE=6]!!!!!!!!!!!!!!!STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B] :bday: :new-bday: :BIG: :tort: [SIZE=3] [/SIZE] Quote
Doti1986 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 My również dołączamy się do życzeń:) Wszystkiego naj naj naj :) Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 I my przyłączamy się życząc spełnienia wszystkich marzeń - tych aktualnych i tych w przyszłości [IMG]http://i50.tinypic.com/2wdvwco.jpg[/IMG] [IMG]http://i45.tinypic.com/3506ntw.gif[/IMG] Quote
*Jot* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Truska34']Hej Klaudia:multi: Widzisz? Niektóre dziewczyny czytają uważnie nasze galerie. Mówiłam, ze mnie wyprzedzą?:-( Z okazji urodzin życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń no i samych sukcesów na studiach. [B][SIZE=6]!!!!!!!!!!!!!!!STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B] :bday: :new-bday: :BIG: :tort: [SIZE=3] [/SIZE][/QUOTE] Tak Edytko,ja czytam zawsze uważanie i koduję sobie w głowie informacje do zapamiętania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I dlatego byłam pierwsza :multi: Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Klaudia :loveu" SPEŁNIENIA MARZEŃ... ... najskrytszych, niech będą realne i jasne. Marzenia spełniają się często, niech spełnią się też Twoje własne. Wszystkiego dobrego :tort: Quote
tigrunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 A ja na nk wyczytałam :evil_lol: :loveu: [CENTER][SIZE=4]Najlepszego Klaudia :loveu:[/SIZE] :BIG::new-bday::BIG: [/CENTER] Quote
...::Basia::... Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [B][COLOR=red]Wszystkiego najlepszego!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [QUOTE][url]http://www.fantastyczny-prezent.pl/images/tort-urodzinowy.jpg[/url][/QUOTE] Quote
FREDZIU Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witamy się po dddlllugiej przerwie, no i oczywięcie też składamy życzonka, piąteczek na studiach, bo 6 mieć nie wypada i spełnienia marzeń. Quote
*kleo* Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dziękuję kobity kochane :) Dojechałam do chałupy, ale okazało się, że mój komp jest nadal w naprawie :( Na starym laptopie internet chodzi jakby chciał a nie mógł, więc fotki będą jak pójdę do dziadków albo po powrocie do Olsztyna. Nie mam cierpliwości... Oczywiście postaram się zdać relację z soboty :) Quote
Yoko2009 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 My również spóźnione ale szczere życzenia przesyłamy:) Quote
Recommended Posts