Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='...::Basia::...']Ja też chce!!!!:( ale miałam komputer naprawiany i wszystkie programy do ściagania filmów mi sie usuneły a nie chce mi sie ich jeszcze raz ściagać:([/QUOTE]
Ja to przed wakacjami przerabiałam, wszystko poszło się gwizdać, filmy, zdjęcia z wystaw, muza :angryy: Chyba w końcu się zmuszę i pozgrywam cały mój dorobek na płyty, tak w razie czego.
[quote name='charlotta']Witamy poniedziałkowo :)[/QUOTE]
[quote name='Nati28']Witamy i pozdrawiamy wieczorowa pora :loveu:[/QUOTE]
Witamy wieczornie :multi:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']Ja to przed wakacjami przerabiałam, wszystko poszło się gwizdać, filmy, zdjęcia z wystaw, muza :angryy: Chyba w końcu się zmuszę i pozgrywam cały mój dorobek na płyty, tak w razie czego.

Witamy wieczornie :multi:[/QUOTE]

Nie no ja akurat zgrałam wszystko na płytki ale programów mi sie nie chciało wiec teraz musze sie męczyć:(

Posted

[quote name='*kleo*']Witamy :p U mnie też wieje, a ja jeszcze uwierzyłam kumpeli, że jest ciepło i wyskoczyłam w dość cienkich spodniach, nieźle mi po nogach powiało :eviltong:
Wiecie co, im dalej jestem na studiach, tym bardziej mi się tu podoba. Dzisiaj ćwiczenia, które miały trwać 2 h 15 min potrwały może z godzinkę, a z 1,5 godzinnych puścili nas po 20 minutach :evil_lol: I z nauką już tak nie gonią, aż się popołudniami czasem zanudzić można z braku zajęcia :eviltong:[/QUOTE]

:evil_lol: Zawsze dla zabicia czasu możesz zacząć nowy kierunek :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']:evil_lol: Zawsze dla zabicia czasu możesz zacząć nowy kierunek :evil_lol:[/QUOTE]
A mam zamiar :eviltong: Jak mnie przyjmą to w przyszłym roku chcę zacząć wetkę ;)
[quote name='Pegaza']Aa to fajny kierunek..:)[/QUOTE]
Fajny, fajny, ale trochę mało przyszłościowy dla kogoś, kto własnej gospodary nie ma, a ja akurat miastowa :evil_lol: A zootechników znam wielu - wśród hodowców i groomerów :eviltong:

Właśnie mam przerwę między ćwiczeniami, odrabiam dziś jedne i posiedzę sobie do 19, ale za to jutro o tej porze prawdopodobnie będę już w domu :multi: w ogóle to już żyję sobotą ;)

Posted

[quote name='*kleo*']A mam zamiar :eviltong: Jak mnie przyjmą to w przyszłym roku chcę zacząć wetkę ;)[/QUOTE]

Kiedyś bardzo dawno temu, jak byłam jeszcze bardzo młoda też chciałam studiować wetkę. Niestety wszystko się pokręciło i w efekcie skończyłam ekonomię i wiecznie robie coś czego nie lubię (np praca w banku :( ) O skłamałabym teraz robie to co lubię bo nie pracuję i zajmuję się moimi panienkami :evil_lol:

Posted

Oo ja tez lubie siedziec w domu narazie sobie dorabiam raz w tygodniu no czasem wpada wiecej dni ale od kwietnia bede juz na etacie.I znow bedzie gonitwa i szukanie wolnego czasu by ze wszystkim zdazyc,obiady mrozonki fuu na dluzsza mete sie juz jesc tego nie da...a to wszystko za pare groszy..bynajmniej tak mialam a teraz zobaczymy czy sie bedzie oplacac pracowac, kwestia finansowa narazie nie obgadana..a moje dziewczyny tez beda same buu znowu

Posted

[quote name='Pegaza']Oo ja tez lubie siedziec w domu narazie sobie dorabiam raz w tygodniu no czasem wpada wiecej dni ale od kwietnia bede juz na etacie.I znow bedzie gonitwa i szukanie wolnego czasu by ze wszystkim zdazyc,obiady mrozonki fuu na dluzsza mete sie juz jesc tego nie da...a to wszystko za pare groszy..bynajmniej tak mialam a teraz zobaczymy czy sie bedzie oplacac pracowac, kwestia finansowa narazie nie obgadana..a moje dziewczyny tez beda same buu znowu[/QUOTE]

Ja niestety od nowego roku muszę zacząć czegoś szukać bo na emeryturę nie zapracuję a tu latka lecą ;)
Ale jak pomyślę, że mam się znowu użerać z ludźmi, uśmiechać kiedy najchętniej powiedziałoby się pare ostrych słów i wciskać ludziom kit to aż mi się płakać chce [FONT=Tahoma]:placz: [/FONT]
[FONT=Tahoma]No i jeszcze zostawić moje dziewczynki na tyle godzin - masakra [FONT=Tahoma]:geting angry: [/FONT][/FONT]

Posted

[IMG]http://madzistrona.w.interia.pl/b20.gif[/IMG] [B]Sto lat sto lat[/B] [IMG]http://madzistrona.w.interia.pl/b20.gif[/IMG]

[IMG]http://madzistrona.w.interia.pl/i26.gif[/IMG]

Posted

Hej Klaudia:multi: Widzisz? Niektóre dziewczyny czytają uważnie nasze galerie. Mówiłam, ze mnie wyprzedzą?:-(
Z okazji urodzin życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń no i samych sukcesów na studiach.
[B][SIZE=6]!!!!!!!!!!!!!!!STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B]

:bday: :new-bday: :BIG: :tort:
[SIZE=3]
[/SIZE]

Posted

I my przyłączamy się życząc spełnienia wszystkich marzeń - tych aktualnych i tych w przyszłości

[IMG]http://i50.tinypic.com/2wdvwco.jpg[/IMG] [IMG]http://i45.tinypic.com/3506ntw.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Truska34']Hej Klaudia:multi: Widzisz? Niektóre dziewczyny czytają uważnie nasze galerie. Mówiłam, ze mnie wyprzedzą?:-(
Z okazji urodzin życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń no i samych sukcesów na studiach.
[B][SIZE=6]!!!!!!!!!!!!!!!STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B]

:bday: :new-bday: :BIG: :tort:
[SIZE=3]
[/SIZE][/QUOTE]

Tak Edytko,ja czytam zawsze uważanie i koduję sobie w głowie informacje do zapamiętania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I dlatego byłam pierwsza :multi:

Posted

Klaudia :loveu"

SPEŁNIENIA MARZEŃ...
... najskrytszych,
niech będą realne i jasne.
Marzenia spełniają się często,
niech spełnią się też Twoje własne.
Wszystkiego dobrego :tort:

Posted

Dziękuję kobity kochane :)

Dojechałam do chałupy, ale okazało się, że mój komp jest nadal w naprawie :( Na starym laptopie internet chodzi jakby chciał a nie mógł, więc fotki będą jak pójdę do dziadków albo po powrocie do Olsztyna. Nie mam cierpliwości...

Oczywiście postaram się zdać relację z soboty :)