Karolina. Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Viky i Ja'] Z całej czwóreczki zdecydowanie najpiękniejszy jest czarny pudel :loveu:[/QUOTE] Grzywacze tak o mi się podobają, najgorsze nie są, ale chyba bym nie chciała mieć takiego, natomiast pudle ---> :loveu: [SIZE=1][COLOR=White]Sama się zastanawiałam nad pudlem swojego czasu, dla towarzystwa dla L., ale zobaczymy jeszcze jak wyjdzie z 'moją' rasą ;)[/COLOR][/SIZE] Na dogo na porodówce były dwa pudelki, w tym jeden brązowy, który mnie totalnie zauroczył, cudo po prostu :loveu: Tylko że jak ja bym miała pudla to pewnie bym go nie wystawiała, bo nie podobają mi się w takich fryzurach jakie mają na wystawach :) Wolę obcięte na sportowo :) Quote
FREDZIU Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A mi tam najbardziej podobają sie Yorkasy i koniec:lol: Quote
chrupcia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Cześć Klaudia:) mnie się podobają shih jeszcze i z większych piesków staffik i golden jeszcze :) Quote
Yoko2009 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A ja za Fredzia powtórzę.....yorkasy są najpiękniejsze:) Pozdrawiamy serdecznie wszystkie piękne panny:) z właścicielka na czele:P Quote
*kleo* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Cześć wszystkim :p [quote name='Viky i Ja']Z całej czwóreczki zdecydowanie najpiękniejszy jest czarny pudel :loveu:[/QUOTE] O tak, mi też się podobają. No i czarny pudel królewski to marzenie mojej mamy, ale to niestety nie na nasze mieszkanie i czas. Ja z kolei wierna III grupie marzę o irlandzie lub airedale'u, ale to niestety też nie na teraz, no i yorki mimo wszystko na pierwszym miejscu u mnie będą ;) Kiedyś miałam okres, że podobały mi się molosowate i TTB, tzn. podobają mi się nadal, ale przeszła mi chęć posiadania :p Quote
Princess_York Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja to uwielbiam samoyedy ,husky ,alaskany i tego typu psiaki :loveu: No ale u mnie to raczej odpada ... Mieszkanie w bloku to raczej nie dla nich :p . Mimo wszystko ja też zostaje przy Yorkach :loveu: :loveu: :loveu: To jest rasa dla mnie :-D Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 U mnie yorki zdecydowanie!!!chociaż onki i afgany jeszcze bardzo mi się podobają:) Quote
*kleo* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='Princess_York']Ja to uwielbiam samoyedy ,husky ,alaskany i tego typu psiaki :loveu:[/QUOTE] O nie nie, to nie dla mnie, nie ten charakter. Chociaż ładne są, nie powiem, że nie :p [quote name='agamewa']chociaż onki i afgany jeszcze bardzo mi się podobają:)[/QUOTE] Na ON'ka też kiedyś chorowałam, ale to chyba jak każde dziecko wychowane na "Czterech pancernych" i "Przygodach psa Cywila" :evil_lol: A afgan piękny, ale to też nie charakter dla mnie. Ja z terrierzyskami odczuwam jakąś taką zgodność charakterów :evil_lol: Kiedyś dodam sobie do yorek czerwonego diabła albo króla terrierów, nie ma bata. Pytanie tylko, ile lat minie :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='*kleo*']O nie nie, to nie dla mnie, nie ten charakter. Chociaż ładne są, nie powiem, że nie :p Na ON'ka też kiedyś chorowałam, ale to chyba jak każde dziecko wychowane na "Czterech pancernych" i "Przygodach psa Cywila" :evil_lol: A afgan piękny, ale to też nie charakter dla mnie. Ja z terrierzyskami odczuwam jakąś taką zgodność charakterów :evil_lol: Kiedyś dodam sobie do yorek czerwonego diabła albo króla terrierów, nie ma bata. Pytanie tylko, ile lat minie :eviltong:[/QUOTE] Tyle Klaudia że za nim się obejrzysz spełnisz swoje marzenia:)tak było ze mną,znienacka i z zaskoczenia aż czasami do dziś mi się wierzyć nie chce!!! Quote
chrupcia Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Cześć Klaudia:) ja mieszkam w domu, ale jednak duży pies nie wchodzi w grę :p Quote
Gucci13 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ja lubie:goldeny,afgany,borzoje,onki,bc,amstaffy i stafiki,airedele terriery,husky,aussie,springery i cockery,akity amerykańskie,cavisie,tollery i przede wszystkim yorki:p Quote
Princess_York Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 No Gucci jakbyś miała mieć tyle w domu to zwariowałabyś :diabloti: . Klaudia co do psów pociągowych - Też nie mój charakter ,uparte są jak ... , ale takie kochane :loveu: i te futerko :evil_lol: . Najlepsze są na zime ,sanki doczepiasz i wio ! :diabloti: . Cześć w ogóle :multi: Quote
Gucci13 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 łee moja koleżanka ma około 10 psów + kilka kotów:crazyeye: Quote
Princess_York Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ło matko , to gdzie ona mieszka ? Chyba na wsi gdzieś ?? Tam to psy maja fajnie ,mają gdzie się wybiegać itp. :loveu: . Quote
Gucci13 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 no mieszka w mieście,(o ile Drezdenko można tak nazwać:evil_lol:) ale na wylocie z ''miasta'' mają 3 owczarki i reszta znajdy:loveu: trzy w domu,a reszta to w firmach jej rodziców;) Quote
Princess_York Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ahaaaa no chyba że tak ! . W firmach to ok, bo ja sobie nie wyobrażam 10 psów w domu :o A wgl. to gdzie jest Drezdenko ? Brzmi jakby było gdzieś w Czechach :evil_lol: :) Quote
Gucci13 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 no jasne mieszkamy w Czechach:razz: czytałaś Krzyżaków?? tam podobno była wzmianka o Drezdenku:evil_lol: to ''miasto'' leży w woj. lubuskim i jest bardzo zalesione:p takie zadoopie małe;) Quote
Princess_York Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Haha . No przepraszam :) . Tak mi się skojarzyło :p ,właśnie sprawdziłam w googlach i faktycznie woj.lubuskie :) Quote
Gucci13 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 takie miasto że z psem nie możan w papilotac wyjść bo wyzywają :shake: ale mamy w D-ku kilka yorków z rodo:razz: Quote
Princess_York Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 U nas nie wyzywają ,ale te spojrzenia :-o i obadywanie ... "na ucho" a i tak wszystko slychać :evil_lol: ... Quote
Gucci13 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 albo było po co mu takie długie włosy i czemu go w parku nie puścisz:shake: a potem teksty typu: złap tego psa tutaj dzieci sie bawią:roll: Quote
niunka04 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 no to ja dorzuce sznaucery(strasznie przykre jest jak przez wiele osób niedoceniana rasa) Yorki maltańczyki westy i ogólnie psy północy... A marzy mi się biewer;) Quote
*kleo* Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [quote name='Gucci13']ja lubie:goldeny,afgany,borzoje,onki,bc,amstaffy i stafiki,airedele terriery,husky,aussie,springery i cockery,akity amerykańskie,cavisie,tollery i przede wszystkim yorki:p[/QUOTE] Niezły rozrzut, "lubisz" w sensie że podobają Ci się z wyglądu? Bo charaktery, temperament, użytkowość i pielęgnacja u każdego inna ;) [quote name='Princess_York']Klaudia co do psów pociągowych - Też nie mój charakter ,uparte są jak ... , ale takie kochane :loveu: i te futerko :evil_lol: . Najlepsze są na zime ,sanki doczepiasz i wio ! :diabloti: . Cześć w ogóle :multi:[/QUOTE] To fakt, z wyglądu są piękne. Ale ja już dawno temu nauczyłam się, że najpierw trzeba patrzeć na charakter, a potem z pasujących pod tym względem wybierać tego, który wizualnie najbardziej się podoba - nigdy odwrotnie ;) [quote name='Princess_York']U nas nie wyzywają ,ale te spojrzenia :-o i obadywanie ... "na ucho" a i tak wszystko slychać :evil_lol: ...[/QUOTE] To tak samo jak u mnie, a gratis jeszcze zaczepiają i snują domysły co to ten pies ma na sobie, zamiast po prostu zapytać :evil_lol: [quote name='niunka04']no to ja dorzuce sznaucery(strasznie przykre jest jak przez wiele osób niedoceniana rasa) Yorki maltańczyki westy i ogólnie psy północy... A marzy mi się biewer;)[/QUOTE] O tak, sznaucery są świetne. Moja znajoma hoduje tą rasę i jedyne co mogłabym zarzucić jej psom to to, że są dość głośne. Te które przychodzą się strzyc też szybko łapią i co chodzi i stoją grzecznie. Prawie wszystkie z wyjątkiem czarnych, kilka lat temu wypuścili w naszym mieście serię takich i każdy z nich ma nierówno pod dachem :roll: [quote name='FREDZIU']Hejka:multi:[/QUOTE] Hej :p [quote name='Yoko2009']Witam, pozdrawiam i na fotki zapraszam:)[/QUOTE] Już lecę :) Quote
Recommended Posts