chrupcia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='*kleo*'] Serio serio, już ją przyzwyczajam i zakładam na chwilę. Chociaż jej to problemu nie robi i biega jakby nigdy nic, za to Bućka się nimi bardzo interesuje i przed chwilą mi jedną w pysku przyniosła :roll:[/QUOTE] Aha, a po co jej w domu skarpetki ?;) Klaudia, poradz mi kurcza co mam zrobic z tym włosem Jazz'a czy ścinać czy nie...?? bo cały czas sie nad tym zastanwiam, chciałabym zobaczyć jak wygląda obcięty, ale się boje że zrobią mu się loczki takie jak ma jego mama, a nie chce żeby miał loczki...:roll: i troche mi szkoda tych jego włosków, ale one i tak by odrosły, tylko te chole.rne loczki.... Quote
*kleo* Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='chrupcia']Aha, a po co jej w domu skarpetki ?;) Klaudia, poradz mi kurcza co mam zrobic z tym włosem Jazz'a czy ścinać czy nie...?? bo cały czas sie nad tym zastanwiam, chciałabym zobaczyć jak wygląda obcięty, ale się boje że zrobią mu się loczki takie jak ma jego mama, a nie chce żeby miał loczki...:roll: i troche mi szkoda tych jego włosków, ale one i tak by odrosły, tylko te chole.rne loczki....[/QUOTE] Skarpetki po to, żeby włosów nie wydrapała. A co do ścięcia to musisz sama wiedzieć. Ja mam Grację nadal w długim włosie bo taka bardziej mi się podoba i mam jeszcze siłę na jej pielęgnację, w innym razie pewnie mama już dawno by ją obcięła. Też się zastanawiałam jak by wyglądała 'na sportowo', ale na cięcie się nie zdecydowałam, serce boli ;) Co innego, jakbym miała ich więcej, to na bank te niewystawowe byłyby na krótko, ale póki są dwie to jeszcze nie ma tyle roboty. Ale mnie o zdanie nie pytaj, bo ja mam lekkiego świra ;) Quote
*Jot* Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='*kleo*'] Ale mnie o zdanie nie pytaj, bo ja mam lekkiego świra ;)[/QUOTE] Świr,świrem :evil_lol: Ja też mam i wcale nie takiego lekkiego :evil_lol: A co do obcinania psa to chyba powinna być tylko i wyłącznie decyzja właściciela.....nikogo innego.:cool3: No bo jak obca osoba może decydować czy obciąć psa,którego nie jest się właścicielem :roll: Cześć Klaudia świrusko :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Quote
chrupcia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='*kleo*']Skarpetki po to, żeby włosów nie wydrapała. A co do ścięcia to musisz sama wiedzieć. Ja mam Grację nadal w długim włosie bo taka bardziej mi się podoba i mam jeszcze siłę na jej pielęgnację, w innym razie pewnie mama już dawno by ją obcięła. Też się zastanawiałam jak by wyglądała 'na sportowo', ale na cięcie się nie zdecydowałam, serce boli ;) Co innego, jakbym miała ich więcej, to na bank te niewystawowe byłyby na krótko, ale póki są dwie to jeszcze nie ma tyle roboty. Ale mnie o zdanie nie pytaj, bo ja mam lekkiego świra ;)[/QUOTE] Ja na ścięcie to zdecydowana już w sumie byłam, tylko się przestraszyłam tych loczków i teraz się zastanawiam cały czas czy ścinać i zaryzykować, czy nie ścinać i nie ryzykować że kolejne włoski będzie miał skręcone. wiem że ścinanie maszynką nie powoduje skręcenia, ale jesli jego mama po ścięciu ma skręcone to on może mieć to po niej (?) :roll: Quote
dagos1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Przecież napisałam, że fajne!!! A to tylko na tylne łapy się nosi?? Quote
chrupcia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='dagos1']Przecież napisałam, że fajne!!! A to tylko na tylne łapy się nosi??[/QUOTE] No raczej tylko na tylnych, bo przeciez piesek przednimi łapkami sie nie drapie ;) Quote
Borówka16 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [URL]http://img189.imageshack.us/img189/9823/p1040173.jpg[/URL] Dwa aniołki :loveu: Quote
Princess_York Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ile zdjęć :loveu: . A ja myślałam że Aluś ma 1 lokate :lol: . Fajne skarpetki :evil_lol: ,ja nie mam potrzeby kupywania bo moja się nie drapie ;) . A tak w ogóle to cześć ! :multi: Quote
Marzena* Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cze Klaudia :) W nocy buszujesz a teraz odsypiasz ??? Quote
Pegaza Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Bamboszki slodkie:loveu: a jak sie jej w nich chodzi? Bucka z Ulą to zgrany duet:) slodkie sa:loveu: Quote
*kleo* Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='jot11']Cześć Klaudia świrusko :evil_lol: :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Czeeeść :p [quote name='chrupcia']jesli jego mama po ścięciu ma skręcone to on może mieć to po niej (?) :roll:[/QUOTE] Niewykluczone, ale tego się nie dowiesz póki nie zetniesz, więc trochę błędne koło Ci się tu robi. [quote name='dagos1']Przecież napisałam, że fajne!!! A to tylko na tylne łapy się nosi??[/QUOTE] No widziałam, mi też się podobają :p [quote name='Princess_York']Ile zdjęć :loveu: . A ja myślałam że Aluś ma 1 lokate :lol: . Fajne skarpetki :evil_lol: ,ja nie mam potrzeby kupywania bo moja się nie drapie ;) . A tak w ogóle to cześć ! :multi:[/QUOTE] Ja się szczerze mówiąc trochę zdziwiłam, bo tamten pierwszy prawie wcale nie chodził. Ale co tam, w końcu mały dla zabawy był, i tak się nasłuchałam od ludzi, że całkiem ładny się udał. [quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia :) W nocy buszujesz a teraz odsypiasz ???[/QUOTE] Nie nie, ja już od rana na nogach. Mamę do pracy odwiozłam, a potem za prezentem polatałam bo dziadek dziś ma urodziny. Dostał myszkę bez przewodową i strasznie się cieszy :p [quote name='Pegaza']Bamboszki slodkie:loveu: a jak sie jej w nich chodzi? Bucka z Ulą to zgrany duet:) slodkie sa:loveu:[/QUOTE] Hmmm powiem tak - w skarpetkach chodzi tak samo, jak bez skarpetek i jeszcze się cieszy, bo ją chwalę że nie zdejmuje i smakołyki podrzucam ;) Ona chyba jest po prostu stworzona do chodzenia w papilotach, bo ubranko też jej różnicy nie robi :p Quote
Karolina. Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cześć Klaudia! [SIZE=3][COLOR=Magenta]Ogromne[/COLOR][/SIZE][COLOR=Magenta] gratulacje[/COLOR] dla Uli, Alusia i Buci, świetnie się spisali :multi: :loveu: [SIZE=1]I jeszcze tak się wtrącę... [B]Kasiu[/B], [COLOR=LightBlue]już daj spokój z tymi loczkami... zrób jak uważasz, a nawet jeśli będzie miał te loczki, to co to za różnica? Przyzwyczaisz się do tego, i tyle... przecież wygląd nie jest najważniejszy :roll: a jak masz obawy to nie obcinaj i już, proste.[/COLOR] [COLOR=PaleTurquoise]Tu nikt nie jest wróżką, i MY TEŻ NIE WIEMY czy Jazz będzie miał loczki czy nie ;) Więc bez sensu jest gadanie o tym samym w kółko, bo my niczego nowego i odkrywczego ci nie powiemy, bo to jest loteria.[/COLOR] [/SIZE] Quote
*kleo* Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia! [SIZE=3][COLOR=Magenta]Ogromne[/COLOR][/SIZE][COLOR=Magenta] gratulacje[/COLOR] dla Uli, Alusia i Buci, świetnie się spisali :multi: :loveu:[/QUOTE] Cześć Karola :p Dzięki :) Quote
*Jot* Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Karolina&Lucky'] [SIZE=1]I jeszcze tak się wtrącę... [B]Kasiu[/B], [COLOR=LightBlue]już daj spokój z tymi loczkami... zrób jak uważasz, a nawet jeśli będzie miał te loczki, to co to za różnica? Przyzwyczaisz się do tego, i tyle... przecież wygląd nie jest najważniejszy :roll: a jak masz obawy to nie obcinaj i już, proste.[/COLOR] [COLOR=PaleTurquoise]Tu nikt nie jest wróżką, i MY TEŻ NIE WIEMY czy Jazz będzie miał loczki czy nie ;) Więc bez sensu jest gadanie o tym samym w kółko, bo my niczego nowego i odkrywczego ci nie powiemy, bo to jest loteria.[/COLOR] [/SIZE][/QUOTE] Ach Karola.....:loveu: Zawsze wiesz jak napisać.Delikatnie i mądrze. Z każdym Twoim słowem się zgadzam,jak zawsze zresztą. [COLOR="#00ff00"]Klaudia sorry,że u Ciebie to piszę a nie u Karoli.Ale Ty świruska i się nie pogniewasz.....chyba.[/COLOR] :diabloti: Quote
*kleo* Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='jot11'][COLOR="#00ff00"]Klaudia sorry,że u Ciebie to piszę a nie u Karoli.Ale Ty świruska i się nie pogniewasz.....chyba.[/COLOR] :diabloti:[/QUOTE] No jasne, że się nie pogniewam, nie ma za co przecie ;) Quote
Marzena* Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='jot11']Ach Karola.....:loveu: Zawsze wiesz jak napisać.Delikatnie i mądrze. Z każdym Twoim słowem się zgadzam,jak zawsze zresztą. [COLOR="#00ff00"]Klaudia sorry,że u Ciebie to piszę a nie u Karoli.Ale Ty świruska i się nie pogniewasz.....chyba.[/COLOR] :diabloti:[/QUOTE] Jak Świruska to sie nie pogniewa jak i ja dwa słowa napiszę ;) Karola, strasznie lubię czytać Twoje posty :) Piszesz w sposób tak dojrzały i mądry, że aż trudno mi uwierzyć, że jesteś w wieku mojej Darii :) Quote
*kleo* Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 A piszcie sobie dziewczyny do woli :p A tak btw to ja się z Jolą i Marzką zgadzam ;) Quote
tigrunia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Mi się wydaje, że to jakaś bzdura z tym kręceniem się włosów po cięciu :shake: Mama tego Jazza musiała mieć wcześniej loki ale jak włos długi to cięższy więc automatycznie się prostuje a jak zetniesz to wiadomo.. Quote
karkakarka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ja na temat loczków się nie wypowiem :eviltong: Klaudia 25 zeta - dużo :cool1: skarpetki antypoślizgowe dla bobasa za 5 zł kupie... kurna tylko ta pieta będzie dziwnie wyglądać :evil_lol: Quote
*kleo* Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='ladyyork']:loveu:Masz códowne dziewczyny[/QUOTE] Dzięki :p [quote name='tigrunia']Mi się wydaje, że to jakaś bzdura z tym kręceniem się włosów po cięciu :shake: Mama tego Jazza musiała mieć wcześniej loki ale jak włos długi to cięższy więc automatycznie się prostuje a jak zetniesz to wiadomo..[/QUOTE] Mi też się tak wydaje, ale wiadomo, ludzie różnie gadają. [quote name='karkakarka']Ja na temat loczków się nie wypowiem :eviltong: Klaudia 25 zeta - dużo :cool1: skarpetki antypoślizgowe dla bobasa za 5 zł kupie... kurna tylko ta pieta będzie dziwnie wyglądać :evil_lol:[/QUOTE] Nie znam się na bobasowych (chociaż będę się musiała zagłębić w temat, w niedzielę idę na chrzciny), ale ja rozrzutna jestem, więc te 25 zł na moje zdolności to i tak nie poszalałam :eviltong: Quote
laurin Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cześć Klaudia :) Pięknie się prezentowałyście :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]OBIE z Ulcią[/COLOR] ;) ale urocze , takie zalotne spojrzenie :loveu: [url]http://img197.imageshack.us/img197/2773/p1040168b.jpg[/url] słodziaczki :loveu::loveu: klusie dwie:loveu: [url]http://img189.imageshack.us/img189/9823/p1040173.jpg[/url] [quote name='karkakarka']Ja na temat loczków się nie wypowiem :eviltong: Klaudia 25 zeta - dużo :cool1: skarpetki antypoślizgowe dla bobasa za 5 zł kupie... kurna tylko ta pieta będzie dziwnie wyglądać :evil_lol:[/QUOTE] A ja wcale nie wiem o co kaman z tymi loczkami:hmmmm: jak ma włosy takie jakie ma to nie chce mi się wierzyć żeby się po ścięciu zmieniły :shake: Moje dziewczyny jakie miały takie maja:p A co do tych fajoskich skarpetów :cool3: na allegro raz widziałam jak jedna babka wystawiała podobne albo nawet takie same i to w aukcjach od złotówki, miała też obróżki cudne i ciuszki:cool3:, ale ja jak zwykle dałam do obserwowanych no i ... zapomniałam:splat: Quote
karkakarka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Gapo ty jedna.... hehe za złotówkę to i ja bym wzięła hehe Quote
Karolina. Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='jot11']Ach Karola.....:loveu: Zawsze wiesz jak napisać.Delikatnie i mądrze. Z każdym Twoim słowem się zgadzam,jak zawsze zresztą. [/QUOTE] [quote name='Viky i Ja']Jak Świruska to sie nie pogniewa jak i ja dwa słowa napiszę ;) Karola, strasznie lubię czytać Twoje posty :) Piszesz w sposób tak dojrzały i mądry, że aż trudno mi uwierzyć, że jesteś w wieku mojej Darii :)[/QUOTE] Przesadzacie dziewczyny ;) [SIZE=1]Ja nie wiem, bo doświadczenia takiego nie mam, mogę tylko podać na przykładzie Lucky'ego. On to w ogóle ma o tyle dziwny włos [COLOR=PaleTurquoise](a może nic w tym nadzwyczajnego? nie wiem, nie mam porównania)[/COLOR], że im bliżej tyłka, tym włos gorszej jakości, tzn. bardziej matowy i bardziej falujący się. Tak miał jak miał jeszcze długi włos, i tak mu zostało po ścięciu. [U]Tam gdzie włos był dobry został dobry, tam gdzie był gorszy został gorszy.[/U] Tu na zdjęciu mniej więcej widać: [URL="http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2035-1.jpg"]klik [/URL] Z przodu i z boku ma prosty włos, a z tyłu i na łapach już nie bardzo :roll: Trochę się co nieco kręci i faluje, ale da się z tym żyć, bez przesady... [COLOR=White] już nie offtopuję :oops:[/COLOR] [/SIZE] Quote
Recommended Posts