Pegaza Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wakacje a Ty chcesz pracowac...;) ja tam nie wiem co z takim robic..abo wiem ino Ci nie powiem:eviltong: Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Viky i Ja']Ty się pytasz co z kolegą można robić ??? ;) Nie ściemniaj, że nie wiesz :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Pegaza']Wakacje a Ty chcesz pracowac...;) ja tam nie wiem co z takim robic..abo wiem ino Ci nie powiem:eviltong:[/QUOTE] Nie wiem, uświadomcie mnie :evil_lol: Daria, ja muszę coś robić, nie lubię tak bezczynnie siedzieć w chałupie. Taki niespokojny duch ze mnie :eviltong: Quote
Marzena* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Klaudia Ty już taka duża dziewczynka a jeszcze nie uświadomiona ??? :evil_lol: Idę spać skoro dyżur nocny przejęłaś ;) Dobranoc :) Quote
Pegaza Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Klaudia przecie uczą Cie tego na tej zootechnice:cool1: no wiesz chyba ze wagarowalas na takich ciekawych lekcjach:evil_lol: wiec to samo sie robi z kolegą:evil_lol: Quote
Karolina. Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Cześć Klaudia, chyba zajrzałam tu w nieodpowiednim momencie, więc mówię dobranoc i już sobie idę :eviltong: :evil_lol: :lol: Quote
Pegaza Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia, chyba zajrzałam tu w nieodpowiednim momencie, więc mówię dobranoc i już sobie idę :eviltong: :evil_lol: :lol:[/QUOTE] A kolezanka jak widac wszystko wie dlatego uciekla a szkoda.. moglaby troche podszkolic Klaudie:evil_lol: Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Viky i Ja']Klaudia Ty już taka duża dziewczynka a jeszcze nie uświadomiona ??? :evil_lol: Idę spać skoro dyżur nocny przejęłaś ;) Dobranoc :)[/QUOTE] No tak bywa :eviltong: Ja też zaraz uciekam, ktoś inny może dogo przypilnuje. [quote name='Pegaza']Klaudia przecie uczą Cie tego na tej zootechnice:cool1: no wiesz chyba ze wagarowalas na takich ciekawych lekcjach:evil_lol: wiec to samo sie robi z kolegą:evil_lol:[/QUOTE] Na zootechnice uczą nas głównie o hodowli zwierząt gospodarskich, ich żywieniu i pozyskiwaniu produktów odzwierzęcych. W sumie o tym też trochę było, bo rodzice kolegi mają fermę brojlerów kurzych :eviltong: [quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia, chyba zajrzałam tu w nieodpowiednim momencie, więc mówię dobranoc i już sobie idę :eviltong: :evil_lol: :lol:[/QUOTE] No i widzicie? Wypłoszyłyście Karolcię :eviltong: Quote
Pegaza Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Taa wyploszyly..hihi nie trza byc takim zacofanym..:eviltong: ja tez juz lece no to razem Klaudia dogo zamkniemy;) Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Pegaza']ja tez juz lece no to razem Klaudia dogo zamkniemy;)[/QUOTE] No to zamykamy, pa dziewczyny i dobranoc :p A Tobie Daria miłego weekendu, bo czytałam, że wybywasz ;) Quote
Pegaza Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='*kleo*']No to zamykamy, pa dziewczyny i dobranoc :p A Tobie Daria miłego weekendu, bo czytałam, że wybywasz ;)[/QUOTE] No jade na dzialke:) pracowac ciezko..po miesiacu nie bycia tam.. zastane chwasty i trawe do kolan chyba.. dobranoc pa:) Quote
Karolina. Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Pegaza']A kolezanka jak widac wszystko wie dlatego uciekla a szkoda.. moglaby troche podszkolic Klaudie:evil_lol:[/QUOTE] A po którym słowie widac że ja wszystko wiem? :eviltong: Toć napisałam że przyszłam w nieodpowiednim dla mnie momencie :eviltong: Jak bym wiedziała to bym została i się podzieliła wiedzą a tak to zmykam :lol: [quote name='*kleo*'] No i widzicie? Wypłoszyłyście Karolcię :eviltong:[/QUOTE] Bo ja tu przyszłam z nadzieją obejrzenia zdjęć (Gracji, Uli, Buci, Tiny, żeby nie było :eviltong:), a tu gadanie gadanie gadanie i zero zdjęć :eviltong: [quote name='Pegaza']Taa wyploszyly..hihi nie trza byc takim zacofanym..:eviltong:[/QUOTE] Że niby ja zacofana? :eviltong: Nie zacofana ino niepełnoletnia, i nie wiem czy przystoi mi podczytywać prywatne rozmowy starszych ode mnie osób :diabloti: Quote
niunka04 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 a nie wiem co ale się zapytam i Ci powiem;) Dużo osób rezygnuje z weterynarii kurcze jakby od razu nie mogli zwolić miejsc dla innych... Quote
chrupcia Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Cześć Klaudia:) co tak ostatnio zdjęć nie dodajesz... :(? ja chce zobaczyć dziewczyny:) Quote
*kleo* Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='niunka04']a nie wiem co ale się zapytam i Ci powiem;) Dużo osób rezygnuje z weterynarii kurcze jakby od razu nie mogli zwolić miejsc dla innych...[/QUOTE] Ok, fajnie :p Pewnie te osoby co rezygnują nie wiedzą jeszcze, że to zrobią, zanim nie pójdą i nie zobaczą jak tam koszą ;) [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:) co tak ostatnio zdjęć nie dodajesz... :(? ja chce zobaczyć dziewczyny:)[/QUOTE] Hej :p A nie mam czasu robić fotek, z resztą same leżące by były, bo nic się nie dzieje. Ale niedawno było sporo, muszę Was trochę w napięciu potrzymać to będzie się lepiej oglądało :evil_lol: Oj już myślałam, że się nie uda, a tu jednak - jadę do Gdyni na wystawę :multi: Quote
*Jot* Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Cześć Klaudia :multi: To kiedy macie najbliższą wystawę? Czy dobrze kojarzę,że teraz w niedzielę?:roll: Quote
*kleo* Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='jot11']Cześć Klaudia :multi: To kiedy macie najbliższą wystawę? Czy dobrze kojarzę,że teraz w niedzielę?:roll:[/QUOTE] Tak, tak, w niedzielę. Czy jak kto woli pojutrze ;) Quote
chrupcia Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Długo nas chyba w niecierpliwości nie potrzymasz bo po wystawie będzie duużo fotek:) i Buci i Alusia i Uli;) hihi przypomniałam sobie i juz się nie martwie:) Quote
Karolina. Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Cześć Klaudia :) Trzymam kciuki za jutro :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Cześć Klaudia:)ja też trzymam za Was mocno kciuki,przyjedz no tu jutro z jakimiś świecidełkami:) Quote
*Agnieszka* Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dziewczyny ten kawałek jest dla Was [url]http://www.youtube.com/watch?v=_FF22cBZJsU[/url] Quote
Karolina. Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 I co, i co? Nikt nie ma jakichś przecieków? :cool3: Ciekawa jestem jak dziewczynom poszło :) Quote
Recommended Posts