Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viky i Ja']Ty się pytasz co z kolegą można robić ??? ;) Nie ściemniaj, że nie wiesz :evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='Pegaza']Wakacje a Ty chcesz pracowac...;)
ja tam nie wiem co z takim robic..abo wiem ino Ci nie powiem:eviltong:[/QUOTE]
Nie wiem, uświadomcie mnie :evil_lol:

Daria, ja muszę coś robić, nie lubię tak bezczynnie siedzieć w chałupie. Taki niespokojny duch ze mnie :eviltong:

Posted

Klaudia przecie uczą Cie tego na tej zootechnice:cool1: no wiesz chyba ze wagarowalas na takich ciekawych lekcjach:evil_lol:
wiec to samo sie robi z kolegą:evil_lol:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia, chyba zajrzałam tu w nieodpowiednim momencie, więc mówię dobranoc i już sobie idę :eviltong: :evil_lol: :lol:[/QUOTE]

A kolezanka jak widac wszystko wie dlatego uciekla a szkoda.. moglaby troche podszkolic Klaudie:evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Klaudia Ty już taka duża dziewczynka a jeszcze nie uświadomiona ??? :evil_lol:

Idę spać skoro dyżur nocny przejęłaś ;)

Dobranoc :)[/QUOTE]
No tak bywa :eviltong:
Ja też zaraz uciekam, ktoś inny może dogo przypilnuje.
[quote name='Pegaza']Klaudia przecie uczą Cie tego na tej zootechnice:cool1: no wiesz chyba ze wagarowalas na takich ciekawych lekcjach:evil_lol:
wiec to samo sie robi z kolegą:evil_lol:[/QUOTE]
Na zootechnice uczą nas głównie o hodowli zwierząt gospodarskich, ich żywieniu i pozyskiwaniu produktów odzwierzęcych. W sumie o tym też trochę było, bo rodzice kolegi mają fermę brojlerów kurzych :eviltong:
[quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia, chyba zajrzałam tu w nieodpowiednim momencie, więc mówię dobranoc i już sobie idę :eviltong: :evil_lol: :lol:[/QUOTE]
No i widzicie? Wypłoszyłyście Karolcię :eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']ja tez juz lece no to razem Klaudia dogo zamkniemy;)[/QUOTE]
No to zamykamy, pa dziewczyny i dobranoc :p
A Tobie Daria miłego weekendu, bo czytałam, że wybywasz ;)

Posted

[quote name='*kleo*']No to zamykamy, pa dziewczyny i dobranoc :p
A Tobie Daria miłego weekendu, bo czytałam, że wybywasz ;)[/QUOTE]
No jade na dzialke:) pracowac ciezko..po miesiacu nie bycia tam.. zastane chwasty i trawe do kolan chyba..
dobranoc pa:)

Posted

[quote name='Pegaza']A kolezanka jak widac wszystko wie dlatego uciekla a szkoda.. moglaby troche podszkolic Klaudie:evil_lol:[/QUOTE]

A po którym słowie widac że ja wszystko wiem? :eviltong: Toć napisałam że przyszłam w nieodpowiednim dla mnie momencie :eviltong: Jak bym wiedziała to bym została i się podzieliła wiedzą a tak to zmykam :lol:

[quote name='*kleo*']
No i widzicie? Wypłoszyłyście Karolcię :eviltong:[/QUOTE]

Bo ja tu przyszłam z nadzieją obejrzenia zdjęć (Gracji, Uli, Buci, Tiny, żeby nie było :eviltong:), a tu gadanie gadanie gadanie i zero zdjęć :eviltong:

[quote name='Pegaza']Taa wyploszyly..hihi
nie trza byc takim zacofanym..:eviltong:[/QUOTE]

Że niby ja zacofana? :eviltong: Nie zacofana ino niepełnoletnia, i nie wiem czy przystoi mi podczytywać prywatne rozmowy starszych ode mnie osób :diabloti:

Posted

[quote name='niunka04']a nie wiem co ale się zapytam i Ci powiem;) Dużo osób rezygnuje z weterynarii kurcze jakby od razu nie mogli zwolić miejsc dla innych...[/QUOTE]
Ok, fajnie :p
Pewnie te osoby co rezygnują nie wiedzą jeszcze, że to zrobią, zanim nie pójdą i nie zobaczą jak tam koszą ;)
[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:) co tak ostatnio zdjęć nie dodajesz... :(? ja chce zobaczyć dziewczyny:)[/QUOTE]
Hej :p
A nie mam czasu robić fotek, z resztą same leżące by były, bo nic się nie dzieje. Ale niedawno było sporo, muszę Was trochę w napięciu potrzymać to będzie się lepiej oglądało :evil_lol:

Oj już myślałam, że się nie uda, a tu jednak - jadę do Gdyni na wystawę :multi:

Posted

[quote name='jot11']Cześć Klaudia :multi:
To kiedy macie najbliższą wystawę? Czy dobrze kojarzę,że teraz w niedzielę?:roll:[/QUOTE]
Tak, tak, w niedzielę. Czy jak kto woli pojutrze ;)

Posted

Długo nas chyba w niecierpliwości nie potrzymasz bo po wystawie będzie duużo fotek:) i Buci i Alusia i Uli;) hihi przypomniałam sobie i juz się nie martwie:)