Truska34 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='*kleo*']Ja też mam nadzieję, że chłopaki trafią do dobrych domów, gdzie będą kochani. Po jednego już z resztą jakiś czas temu przyjechali pewni państwo, jechali przez pół Polski po niego. Spodobał się, zapłacili, wzięli młodego, dzwonili do hodowczyni co chwila, że a to siusiu zrobił, a to piłeczkę przyniósł itd., naprawdę sprawiali wrażenie zachwyconych małym i co? Po paru dniach przywieźli z powrotem, nie chcieli go bo im nie pasowało, że ucho klapie czy coś w ten deseń... A dodam, że wcale nie chcieli go po to, żeby jeździć po wystawach, tylko do domu, do kochania :shake: A co do repa dla Gracji, to pojawiła się w miarę stała opcja, którą akceptuje i moja mama i ja :p Może niedługo będę jechała obejrzeć go na żywo ;)[/QUOTE] Masakra, jacy ludzie są nieodpowiedzialni:angryy: Jak można oddać psiaka po paru dniach z powodu ucha??? U mnie była podobna sytuacja z Ivciem. Po paru dniach, a właściwie zaraz po przywiezieniu go i po paru uwagach "znawców" wśród klientów solarium:eviltong:, wiedziałam, że Ivciu mocno odbiega od tzw. wzorca. Nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby go oddać:shake: Owszem, pojawiła się chęć zemsty na nieuczciwym pseudohodowcy, ale to wszystko. A te psiaki ze zdjęcia są takie cudowne. Na pewno znajdą dobre domki. A Gracka fajnego tatusia dla swoich dzieci:loveu: Quote
*kleo* Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 No to w przyszłą sobotę jadę obejrzeć chłopa :p Quote
*Jot* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='*kleo*']No to w przyszłą sobotę jadę obejrzeć chłopa :p[/QUOTE] Tylko wszędzie zajrzyj dokładnie :eviltong: :eviltong: Powodzenia :multi: Pozdrawiam :lol: Quote
Katie Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 oo szeltusie : )))) to jedna z ras, ktora rozwazam na przyszlosc ; ) a tak wlasciwie to hej dziewczyny ; ) Quote
iwa63 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Witamy i życzymy trafnego wyboru zięciula-hi hi Quote
Marzena* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Pegaza']Heh za duzo Was jest na galeriach:eviltong:[/QUOTE] No proszę a dopiero był protest, że pustki na dogo ;) [quote name='jot11']Tylko wszędzie zajrzyj dokładnie :eviltong: :eviltong: Powodzenia :multi: Pozdrawiam :lol:[/QUOTE] Jola Ty to wiesz co poradzić :evil_lol: Szczególnie "wszędzie" Klaudia musi zajrzeć :evil_lol: Quote
*Jot* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Viky i Ja']No proszę a dopiero był protest, że pustki na dogo ;) Jola Ty to wiesz co poradzić :evil_lol: Szczególnie "wszędzie" Klaudia musi zajrzeć :evil_lol:[/QUOTE] Właśnie,wszędzie....:evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Czekamy na jakies fotki Gracji:) Pozdrawiamy Quote
*kleo* Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Spokojna głowa, na pewno "zięcia" obadam wzdłuż i wszerz :evil_lol: a fotki fakt, przydałyby się, ale na razie nie zjeżdżam do domu, więc jak mi nic nie doślą to dopiero w przyszły weekend będę miała możliwość coś pstryknąć. Quote
Marzena* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='*kleo*']Spokojna głowa, na pewno "zięcia" obadam wzdłuż i wszerz :evil_lol: a fotki fakt, przydałyby się, ale na razie nie zjeżdżam do domu, więc jak mi nic nie doślą to dopiero w przyszły weekend będę miała możliwość coś pstryknąć.[/QUOTE] Trudno więc czekamy cierpliwie :( Quote
Chantell Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ale ona jest cudna! :D a co to za drugi piesek był na tym spacerze? :D Quote
Katie Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Hej Klaudia ; ) Chyba kupie tego Christensena, mam nadzije, ze bedzie dobrze nawilzal.... Tylko jeszcze nie moge sie zdecydowac, czy dokupic oliwke z Summerwinds, czy jedwab Ch.Ch. czy olej palmowy. Powiedz mi jeszcze, jak z zapachem tej olwki i jedwabiu? Delikatny, czy raczej nie? A no i poradz mi cos : )) Quote
iwa63 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wpadliśmy się przywitać z piękną Gracją i jej panią Quote
*kleo* Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='Viky i Ja']Trudno więc czekamy cierpliwie :([/QUOTE] Postaram się czekanie wynagrodzić ;) [quote name='Chantell']ale ona jest cudna! :D a co to za drugi piesek był na tym spacerze? :D[/QUOTE] Moja druga sucz, pinczerka mini, jest gdzieś wstawione jej zdjęcie kilka stron wstecz. [quote name='Pegaza']Weekendowo pozdrawiamy:)[/QUOTE] [quote name='...::Basia::...']Hej :loveu:[/QUOTE] Hej hej :lol: [quote name='Katie']Hej Klaudia ; ) Chyba kupie tego Christensena, mam nadzije, ze bedzie dobrze nawilzal.... Tylko jeszcze nie moge sie zdecydowac, czy dokupic oliwke z Summerwinds, czy jedwab Ch.Ch. czy olej palmowy. Powiedz mi jeszcze, jak z zapachem tej olwki i jedwabiu? Delikatny, czy raczej nie? A no i poradz mi cos : ))[/QUOTE] Jedwab bardzo delikatnie pachnie, oliwka Summerwinds też smrodliwa nie jest. Można pytać pani Fredzi, brała od nas jedwab jak dobrze pamiętam :p [quote name='Yoko2009']Witamy weekendowo ze Szczecina:)[/QUOTE] Olsztyn wita również :p [quote name='iwa63']Wpadliśmy się przywitać z piękną Gracją i jej panią[/QUOTE] Witamy Toffisie :lol: Quote
Chantell Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 czemu nie napiszesz w tytule, że to nie tylko jej galeria? xD :mad: Quote
*kleo* Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='Chantell']czemu nie napiszesz w tytule, że to nie tylko jej galeria? xD :mad:[/QUOTE] Oj no bo to głównie Gracji galeria, Tina to tak na doczepkę jako gratis :eviltong: Quote
dysia-u Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Cześć ! balujecie andrzejkowo? Pozdrawiamy Quote
Katie Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ale chodzilo mi co bys mi polecila bardziej? oliwke, czy jedwab? ze mna to trzeba prosto i logicznie : D Quote
*kleo* Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='dysia-u']Cześć ! balujecie andrzejkowo? Pozdrawiamy[/QUOTE] Wczoraj zabalowałyśmy z moimi dziewczynami ze studiów :lol: [quote name='Katie']ale chodzilo mi co bys mi polecila bardziej? oliwke, czy jedwab? ze mna to trzeba prosto i logicznie : D[/QUOTE] Twój nie jest wystawowy prawda? Więc ma być ładny dla Ciebie a nie na wystawy, więc ja bym wzięła jedwab bo aż tak nie natłuszcza i nie ma takich strąków jak po oliwce, a mimo to włos jest odżywiony :p Quote
Recommended Posts