Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*']Ja też mam nadzieję, że chłopaki trafią do dobrych domów, gdzie będą kochani. Po jednego już z resztą jakiś czas temu przyjechali pewni państwo, jechali przez pół Polski po niego. Spodobał się, zapłacili, wzięli młodego, dzwonili do hodowczyni co chwila, że a to siusiu zrobił, a to piłeczkę przyniósł itd., naprawdę sprawiali wrażenie zachwyconych małym i co? Po paru dniach przywieźli z powrotem, nie chcieli go bo im nie pasowało, że ucho klapie czy coś w ten deseń... A dodam, że wcale nie chcieli go po to, żeby jeździć po wystawach, tylko do domu, do kochania :shake:

A co do repa dla Gracji, to pojawiła się w miarę stała opcja, którą akceptuje i moja mama i ja :p Może niedługo będę jechała obejrzeć go na żywo ;)[/QUOTE]

Masakra, jacy ludzie są nieodpowiedzialni:angryy: Jak można oddać psiaka po paru dniach z powodu ucha??? U mnie była podobna sytuacja z Ivciem. Po paru dniach, a właściwie zaraz po przywiezieniu go i po paru uwagach "znawców" wśród klientów solarium:eviltong:, wiedziałam, że Ivciu mocno odbiega od tzw. wzorca. Nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby go oddać:shake: Owszem, pojawiła się chęć zemsty na nieuczciwym pseudohodowcy, ale to wszystko. A te psiaki ze zdjęcia są takie cudowne.
Na pewno znajdą dobre domki. A Gracka fajnego tatusia dla swoich dzieci:loveu:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']No to w przyszłą sobotę jadę obejrzeć chłopa :p[/QUOTE]

Tylko wszędzie zajrzyj dokładnie :eviltong: :eviltong:
Powodzenia :multi:
Pozdrawiam :lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Heh za duzo Was jest na galeriach:eviltong:[/QUOTE]

No proszę a dopiero był protest, że pustki na dogo ;)

[quote name='jot11']Tylko wszędzie zajrzyj dokładnie :eviltong: :eviltong:
Powodzenia :multi:
Pozdrawiam :lol:[/QUOTE]

Jola Ty to wiesz co poradzić :evil_lol: Szczególnie "wszędzie" Klaudia musi zajrzeć :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']No proszę a dopiero był protest, że pustki na dogo ;)

Jola Ty to wiesz co poradzić :evil_lol: Szczególnie "wszędzie" Klaudia musi zajrzeć :evil_lol:[/QUOTE]

Właśnie,wszędzie....:evil_lol:

Posted

Spokojna głowa, na pewno "zięcia" obadam wzdłuż i wszerz :evil_lol: a fotki fakt, przydałyby się, ale na razie nie zjeżdżam do domu, więc jak mi nic nie doślą to dopiero w przyszły weekend będę miała możliwość coś pstryknąć.

Posted

[quote name='*kleo*']Spokojna głowa, na pewno "zięcia" obadam wzdłuż i wszerz :evil_lol: a fotki fakt, przydałyby się, ale na razie nie zjeżdżam do domu, więc jak mi nic nie doślą to dopiero w przyszły weekend będę miała możliwość coś pstryknąć.[/QUOTE]

Trudno więc czekamy cierpliwie :(

Posted

Hej Klaudia ; )
Chyba kupie tego Christensena, mam nadzije, ze bedzie dobrze nawilzal.... Tylko jeszcze nie moge sie zdecydowac, czy dokupic oliwke z Summerwinds, czy jedwab Ch.Ch. czy olej palmowy. Powiedz mi jeszcze, jak z zapachem tej olwki i jedwabiu? Delikatny, czy raczej nie? A no i poradz mi cos : ))

Posted

[quote name='Viky i Ja']Trudno więc czekamy cierpliwie :([/QUOTE]
Postaram się czekanie wynagrodzić ;)
[quote name='Chantell']ale ona jest cudna! :D
a co to za drugi piesek był na tym spacerze? :D[/QUOTE]
Moja druga sucz, pinczerka mini, jest gdzieś wstawione jej zdjęcie kilka stron wstecz.
[quote name='Pegaza']Weekendowo pozdrawiamy:)[/QUOTE]
[quote name='...::Basia::...']Hej :loveu:[/QUOTE]
Hej hej :lol:
[quote name='Katie']Hej Klaudia ; )
Chyba kupie tego Christensena, mam nadzije, ze bedzie dobrze nawilzal.... Tylko jeszcze nie moge sie zdecydowac, czy dokupic oliwke z Summerwinds, czy jedwab Ch.Ch. czy olej palmowy. Powiedz mi jeszcze, jak z zapachem tej olwki i jedwabiu? Delikatny, czy raczej nie? A no i poradz mi cos : ))[/QUOTE]
Jedwab bardzo delikatnie pachnie, oliwka Summerwinds też smrodliwa nie jest. Można pytać pani Fredzi, brała od nas jedwab jak dobrze pamiętam :p
[quote name='Yoko2009']Witamy weekendowo ze Szczecina:)[/QUOTE]
Olsztyn wita również :p
[quote name='iwa63']Wpadliśmy się przywitać z piękną Gracją i jej panią[/QUOTE]
Witamy Toffisie :lol:

Posted

[quote name='Chantell']czemu nie napiszesz w tytule, że to nie tylko jej galeria? xD :mad:[/QUOTE]
Oj no bo to głównie Gracji galeria, Tina to tak na doczepkę jako gratis :eviltong:

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć ! balujecie andrzejkowo? Pozdrawiamy[/QUOTE]
Wczoraj zabalowałyśmy z moimi dziewczynami ze studiów :lol:
[quote name='Katie']ale chodzilo mi co bys mi polecila bardziej? oliwke, czy jedwab? ze mna to trzeba prosto i logicznie : D[/QUOTE]
Twój nie jest wystawowy prawda? Więc ma być ładny dla Ciebie a nie na wystawy, więc ja bym wzięła jedwab bo aż tak nie natłuszcza i nie ma takich strąków jak po oliwce, a mimo to włos jest odżywiony :p