Connected Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 tobie to dobrze :cool3: hehe u nas wakacje dopiero od 25 :shake::eviltong: Quote
*kleo* Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='agamewa']Klaudia!!!jaka ta Twoja Gracula jest fajna!super,jaka mądra!!!nie to co mój:(ale super,świetny filmik,cudna Gracula:)[/QUOTE] Sama się tego nie nauczyła, trochę czasu jej poświęciłam ;) Jestem pewna, że West też by szybko załapał gdybyś coś z nim porobiła, Gracji 'daj łapę' zajęło 2 dni :p Quote
Yorkomanka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [QUOTE] u nas wakacje dopiero od 25 [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/shake.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/eviltongue.gif[/IMG] [/QUOTE] u mnie też:roll: Gracja aż się świeci:loveu: Quote
Karolina. Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Nadrabiam zaległości. Zdjęcia kąpielowe superowe! :D Klaudia! Jak Gracja się super szarpie! Ekstra!!! Sprawdziłaby się we frisbee, mówię ci! :) I podaję łapkę tak samo jak Lucky - delikatnie i nie na całą dłoń, tylko na koniec palców :evil_lol: Quote
Princess_York Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 To chyba u wszystkich oprócz Klaudi są wakacje od 25 :evil_lol: ;) Quote
*Agnieszka* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='*kleo*']Sama się tego nie nauczyła, trochę czasu jej poświęciłam ;) Jestem pewna, że West też by szybko załapał gdybyś coś z nim porobiła, Gracji 'daj łapę' zajęło 2 dni :p[/QUOTE] Może i tak?kupiłam nawet książkę o tresurze podstawowej...ale nawet nie mam obecnie kiedy jej przeczytać,może i czas by się znalazł ale chęci jakoś nie,nic mi się ostatnio nie chcę!!!Małemu zęby wychodzą(Damianowi:))i tak przez jego obecne marudzenia szybko coś cierpliwość tracę:( Quote
*kleo* Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Klaudia! Jak Gracja się super szarpie! Ekstra!!! Sprawdziłaby się we frisbee, mówię ci! :)[/QUOTE] Ale to by chyba jeszcze trochę skakać musiała czy nie? Bo z tym to u niej licho ;) [quote name='Princess_York']To chyba u wszystkich oprócz Klaudi są wakacje od 25 :evil_lol: ;)[/QUOTE] I pomyśl jeszcze że będę wolny wrzesień :evil_lol: [quote name='agamewa']Może i tak?kupiłam nawet książkę o tresurze podstawowej...ale nawet nie mam obecnie kiedy jej przeczytać,może i czas by się znalazł ale chęci jakoś nie,nic mi się ostatnio nie chcę!!!Małemu zęby wychodzą(Damianowi:))i tak przez jego obecne marudzenia szybko coś cierpliwość tracę:([/QUOTE] Rozumiem, ja już pisałam (chyba u Karoliny), że też bym chciała Ulkę w końcu pouczyć, a że trafiła do nas w takim napiętym okresie to też nie miałam dla niej czasu. No ale może w wakacje nadrobię :p Quote
Princess_York Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Też tak chce ! ;) . Fajnie by było jakby był wolny październik i listopad . To najlepszy okres wystawowy dla Arwenki ;) . Bo juz 17 i 18 miesięcy będzie miała :-D Quote
*kleo* Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='Princess_York']Też tak chce ! ;) . Fajnie by było jakby był wolny październik i listopad . To najlepszy okres wystawowy dla Arwenki ;) . Bo juz 17 i 18 miesięcy będzie miała :-D[/QUOTE] No mi też chociaż październik by się przydał, bo Ulka z kolei wtedy już wejdzie w młodzież :p Quote
Princess_York Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Może będziemy na ringu razem jeszcze :p Quote
*kleo* Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='Princess_York']Może będziemy na ringu razem jeszcze :p[/QUOTE] Ulka kończy 9 miesięcy 8.09, załapiemy się jeszcze? Quote
Princess_York Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Musiałam sprawdzić :p . Arwi 8 Września kończy 16 msc ;) Quote
Karolina. Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='*kleo*']Ale to by chyba jeszcze trochę skakać musiała czy nie? Bo z tym to u niej licho ;)[/QUOTE] No w sumie tak, ale z takimi rollerkami toczącymi się po ziemi powinna sobie poradzić ;) My też z Lucky'm w większości takie sobie ćwiczymy, bo z tym skakaniem różnie bywa ;) Ale Gracja super się szarpie, można by było to wykorzystać jako "nagrodę" :loveu: Lucky tak nie umie, zaraz puszcza zabawkę :roll: Quote
Princess_York Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Arwena też tak potrafi ; ) . Jak złapie zabawke to ciężko żeby puściła :evil_lol: . Quote
*kleo* Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='Princess_York']Musiałam sprawdzić :p . Arwi 8 Września kończy 16 msc ;)[/QUOTE] No to czyli jeszcze się na jednym ringu spotkamy :p [quote name='Karolina&Lucky']No w sumie tak, ale z takimi rollerkami toczącymi się po ziemi powinna sobie poradzić ;) My też z Lucky'm w większości takie sobie ćwiczymy, bo z tym skakaniem różnie bywa ;) Ale Gracja super się szarpie, można by było to wykorzystać jako "nagrodę" :loveu: Lucky tak nie umie, zaraz puszcza zabawkę :roll:[/QUOTE] Robiłam tak, że jako nagrodę się z nią szarpałam, ale to nie zawsze wychodzi, ona musi mieć sama ochotę, bo jak jej się nie chce to za Chiny ludowe nie idzie jej nakręcić ;) Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 kleo wpadnij i fachowym okiem rzuć na Mejsi. co poprawić , a co już d....zbita hihihi Quote
chrupcia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ale Gracja wyuczona, to ja musze z moim poćwiczyć :D ale teraz jakos nie ma czasu, więc na wakacjach będziemy cos próbować:) Klaudia dam zdjęcia to prosze wpadnij do mnie bo tam zdjęcia z 'ringówką' i chciałabym żebyś mi powiedziała czy dobrze;) Quote
tigrunia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cze Klaudia :multi: Filmik rewelacja - Jess też tak podskakuje jak z "leżeć" ma zrobić "siad" :evil_lol: Jakoś nie miałam zapału żeby nauczyć ją "daj głos" ale pewnie szybko by poszło bo dziewczyna się irytuje jak czegoś nie dostanie :eviltong: Buff tylko taki gamoń bo ledwo "siad" się nauczyła :oops: Ostatnio ją nauczyłam "poproś" ale tylko dlatego, że często sama to robiła jak coś chciała :eviltong: A Jess z kolei na "poproś" za gruba bo się musi oprzeć o moje nogi i nie wychodzi :evil_lol: Quote
*kleo* Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='dysia-u']kleo wpadnij i fachowym okiem rzuć na Mejsi. co poprawić , a co już d....zbita hihihi[/QUOTE] [quote name='chrupcia']Ale Gracja wyuczona, to ja musze z moim poćwiczyć :D ale teraz jakos nie ma czasu, więc na wakacjach będziemy cos próbować:) Klaudia dam zdjęcia to prosze wpadnij do mnie bo tam zdjęcia z 'ringówką' i chciałabym żebyś mi powiedziała czy dobrze;)[/QUOTE] Już do Was lecę dziewczyny :p [quote name='tigrunia']Cze Klaudia :multi: Filmik rewelacja - Jess też tak podskakuje jak z "leżeć" ma zrobić "siad" :evil_lol: Jakoś nie miałam zapału żeby nauczyć ją "daj głos" ale pewnie szybko by poszło bo dziewczyna się irytuje jak czegoś nie dostanie :eviltong: Buff tylko taki gamoń bo ledwo "siad" się nauczyła :oops: Ostatnio ją nauczyłam "poproś" ale tylko dlatego, że często sama to robiła jak coś chciała :eviltong: A Jess z kolei na "poproś" za gruba bo się musi oprzeć o moje nogi i nie wychodzi :evil_lol:[/QUOTE] Ja też chciałam Grację nauczyć "poproś", ale ona zamiast tego albo się kładzie albo szczeka. :evil_lol: Teraz muszę się wziąć za Ulkę, żeby chociaż te podstawy załapała ;) Quote
FREDZIU Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cześc pozdrawiam i zapraszam do nas na dyskusje:roll::evil_lol::cool3::evil_lol: Quote
*Jot* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='*kleo*']Dzięki :p Ja to tak myślę, że czarny Specjalek będzie dziś rządził ;)[/QUOTE] Czarny Specjalek-mój M pije to piwo.Dla mnie za gorzkie.:roll: Wypiłaś swoje? Bo ja nie i raczej dzisiaj już nie wypiję.:shake: ;) Quote
*kleo* Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 [quote name='jot11']Czarny Specjalek-mój M pije to piwo.Dla mnie za gorzkie.:roll: Wypiłaś swoje? Bo ja nie i raczej dzisiaj już nie wypiję.:shake: ;)[/QUOTE] A ja słodkich nie lubię :shake: Z resztą trzeba wspierać sponsora Kortowiady :eviltong: Ale nie wypiłam, zanosi się dziś na babski wieczór i przerzuciłyśmy się na coś innego ;) Quote
laurin Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Witam :) Zdjęca kąpielowe super. To jest urocze [url]http://img205.imageshack.us/img205/1263/p1030941s.jpg[/url] A efekt końcowy powalający, taki błysk że oczy bolą ;)! A filmik rewelacja :D najbardziej lubię te spojrzenia "od boczku", takie zaczepne :D Quote
Pegaza Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Sie masz fajnie ze masz juz urlop od nauki:) super ze wszystkie egzaminy pozaliczane:) a to jestes juz w domu? Quote
Marzena* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ej no to gratuluję czwóreczki :) Zawsze wiedziałam, że zdolna jesteś :) I w końcu zasłużone wakacje :) Quote
Recommended Posts