*Agnieszka* Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ja też nakarmiłam pieseczka:)szkoda małych bidul:( Quote
Karolina. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='*kleo*']Już jest u nas, fotki są z przedpokoju :p[/QUOTE] Aaaa... no to super :) Fajne psisko z niego :) Quote
Princess_York Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja też nakarmiłam :loveu: . Fajnie że takie strony internetowe są :-D . Cześć Klaudia :) . Quote
*kleo* Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Cześć dziewczyny :p U Was też tak parno? Bo ja już wysiadam, zaraz idziemy z psami nad jezioro nogi i łapy zamoczyć :) I powiem Wam, że Killerro już się zaaklimatyzował, naprawdę fajny z niego pies, dobrze wybrałyśmy :p Quote
*Agnieszka* Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Witamy:)no to super że tak szybko się za klimatyzował:)Klaudia daj spokój u mnie też strasznie gorąco!!!!wytrzymać nie można!!! Quote
dysia-u Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kleośki byłam w waszym salonie i galeria fotek piękna. Łapki tak pieknie zrobione że aż żal Quote
chrupcia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Cześć Klaudia:) piesek koleżanki bardzo ładny:) fajnie że zdecydowała się na pieska ze schroniska:) ja też nakarmiłam pieska:) Quote
iwa63 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Witamy Pieski słodkie wszyściutkie i braciszek ładniutki Pozdrawiamy Quote
*kleo* Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='dysia-u']Kleośki byłam w waszym salonie i galeria fotek piękna. Łapki tak pieknie zrobione że aż żal[/QUOTE] Miło, że Ci się podoba :p [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:) piesek koleżanki bardzo ładny:) fajnie że zdecydowała się na pieska ze schroniska:) ja też nakarmiłam pieska:)[/QUOTE] Nie chwaląc się to ja ją namówiłam, żeby schron odwiedzić ;) [quote name='laurin']Cześć Klaudia :) Fajne psiulek ma kolorki :)[/QUOTE] No nie? :cool3: A po kąpieli zrobił się jeszcze fajniejszy :p [quote name='iwa63']Witamy Pieski słodkie wszyściutkie i braciszek ładniutki Pozdrawiamy[/QUOTE] Dziękujemy i pozdrawiamy :p Miałam jutro jechać do domu, a tu d.pa... Muszę iść w poniedziałek na wydział, może się wybronię od drugiego terminu z tej trzody... Quote
Princess_York Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Dasz rade ;) . Jak zawsze :-D . No i cześć :multi: Quote
*kleo* Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Princess_York']Dasz rade ;) . Jak zawsze :-D . No i cześć :multi:[/QUOTE] Muszę dać radę, innej opcji nie ma ;) Tylko pytanie kiedy - czy jeszcze w tym miesiącu, czy kampania wrześniowa... [quote name='Connected']hej ;) wymiziać proszę od nas dziewczynki[/QUOTE] Gracka wymiziana, reszcie przekażę potem. Żeby nudno aż tak nie było. Mój rozczochrany, zaspany ryjek :p [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/4529/p1030932a.jpg[/IMG] [IMG]http://img130.imageshack.us/img130/9969/p1030933d.jpg[/IMG] Quote
Princess_York Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 W tym miesiącu ! dasz rade :multi: Gracka jaki wstydzioch :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Witamy się wieczorkowo z naszymi dziewczynkami:) Quote
karkakarka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [url]http://img130.imageshack.us/img130/9969/p1030933d.jpg[/url] jaki ma długi kucorek Gracula :) Quote
*kleo* Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Princess_York']W tym miesiącu ! dasz rade :multi:[/QUOTE] Będę się starać, a co z tego wyjdzie to zobaczymy... [quote name='agamewa']Witamy się wieczorkowo z naszymi dziewczynkami:)[/QUOTE] Cześć Aga :p [quote name='karkakarka'][url]http://img130.imageshack.us/img130/9969/p1030933d.jpg[/url] jaki ma długi kucorek Gracula :)[/QUOTE] Teraz jak nie nosi papilotów w końcu widać, że coś tam na głowie ma no nie? ;) Quote
tigrunia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Cześć Klaudia :multi: To ostatnie zdjęcie Buci przesłodkie i rewelacyjne :loveu: Fajna maluda :loveu: Quote
chrupcia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Cześć Klaudia:) Gracja się wyleguje w pościeli:) jak jej dobrze z Pańcią;) ona to chyba lubi z Tobą przebywać i jezdzić na studia;) Quote
*kleo* Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='tigrunia']Cześć Klaudia :multi: To ostatnie zdjęcie Buci przesłodkie i rewelacyjne :loveu: Fajna maluda :loveu:[/QUOTE] A ja jakoś nie potrafię dostrzec uroku chi... :eviltong: Zobaczę jakie będą moje wrażenia jak ją w końcu obejrzę na żywo ;) [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:) Gracja się wyleguje w pościeli:) jak jej dobrze z Pańcią;) ona to chyba lubi z Tobą przebywać i jezdzić na studia;)[/QUOTE] W domu też ma pościel do dyspozycji ;) ale podobno tęskniła jak mnie dłużej niż tydzień nie było, a czy lubi to nie wiem bo pierwszy raz ją zabrałam ze sobą, ale chyba tak ;) Quote
dzasta Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Karmię psiaki regularnie!!! Dzięki za linka!!! Killerek fajny psiaczek :) A kiedy do domku jedziesz? To nam jakieś foteczki CHI porobisz fajne ;P Quote
FREDZIU Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Cześć, pozdrowionka niedzielne, kucorek Gracjuli superrrrrrrrrr,, ale prosimy więcej foteczek:eviltong: Quote
tigrunia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ja tam cziłki też bym sobie pewnie nie kupiła ale ta Twojego brata jest chyba najfajniejsza jaką widziałam :loveu: Kolorki ma rewelacyjne :loveu: Quote
*kleo* Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='dzasta']Karmię psiaki regularnie!!! Dzięki za linka!!! Killerek fajny psiaczek :) A kiedy do domku jedziesz? To nam jakieś foteczki CHI porobisz fajne ;P[/QUOTE] Cała przyjemność po mojej :p w ogóle natrafiłam na link przy okazji dodawania ogłoszenia o mieszkanie ;) A do domu nie wiem kiedy, zobaczę co z tym egzaminem... chciałabym być w środę, bo mama ma urodziny, a czy się uda to nie wiem :roll: [quote name='FREDZIU']Cześć, pozdrowionka niedzielne, kucorek Gracjuli superrrrrrrrrr,, ale prosimy więcej foteczek:eviltong:[/QUOTE] Dobry :p nie mam weny na fotki, muszę sobie świnki powtórzyć jakby w razie jutro coś dało radę... Z resztą nic się nie dzieje, pogoda nie za fajna, więc Gracja tylko śpi. [quote name='tigrunia']Ja tam cziłki też bym sobie pewnie nie kupiła ale ta Twojego brata jest chyba najfajniejsza jaką widziałam :loveu: Kolorki ma rewelacyjne :loveu:[/QUOTE] Ten kolorek to się jeszcze podobno zmieni na jaśniejszy ;) Zobaczymy, ja tam się nie znam :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Klaudia Twoja mama ma w środę urodziny???moja też:) Quote
Recommended Posts