Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny :p
U Was też tak parno? Bo ja już wysiadam, zaraz idziemy z psami nad jezioro nogi i łapy zamoczyć :)

I powiem Wam, że Killerro już się zaaklimatyzował, naprawdę fajny z niego pies, dobrze wybrałyśmy :p

Posted

[quote name='dysia-u']Kleośki byłam w waszym salonie i galeria fotek piękna. Łapki tak pieknie zrobione że aż żal[/QUOTE]
Miło, że Ci się podoba :p
[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:) piesek koleżanki bardzo ładny:) fajnie że zdecydowała się na pieska ze schroniska:) ja też nakarmiłam pieska:)[/QUOTE]
Nie chwaląc się to ja ją namówiłam, żeby schron odwiedzić ;)
[quote name='laurin']Cześć Klaudia :) Fajne psiulek ma kolorki :)[/QUOTE]
No nie? :cool3: A po kąpieli zrobił się jeszcze fajniejszy :p
[quote name='iwa63']Witamy
Pieski słodkie wszyściutkie i braciszek ładniutki
Pozdrawiamy[/QUOTE]
Dziękujemy i pozdrawiamy :p

Miałam jutro jechać do domu, a tu d.pa... Muszę iść w poniedziałek na wydział, może się wybronię od drugiego terminu z tej trzody...

Posted

[quote name='Princess_York']Dasz rade ;) . Jak zawsze :-D .

No i cześć :multi:[/QUOTE]
Muszę dać radę, innej opcji nie ma ;) Tylko pytanie kiedy - czy jeszcze w tym miesiącu, czy kampania wrześniowa...
[quote name='Connected']hej ;)
wymiziać proszę od nas dziewczynki[/QUOTE]
Gracka wymiziana, reszcie przekażę potem.

Żeby nudno aż tak nie było.
Mój rozczochrany, zaspany ryjek :p
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/4529/p1030932a.jpg[/IMG]
[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/9969/p1030933d.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Princess_York']W tym miesiącu ! dasz rade :multi:[/QUOTE]
Będę się starać, a co z tego wyjdzie to zobaczymy...
[quote name='agamewa']Witamy się wieczorkowo z naszymi dziewczynkami:)[/QUOTE]
Cześć Aga :p
[quote name='karkakarka'][url]http://img130.imageshack.us/img130/9969/p1030933d.jpg[/url] jaki ma długi kucorek Gracula :)[/QUOTE]
Teraz jak nie nosi papilotów w końcu widać, że coś tam na głowie ma no nie? ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć Klaudia :multi:
To ostatnie zdjęcie Buci przesłodkie i rewelacyjne :loveu: Fajna maluda :loveu:[/QUOTE]
A ja jakoś nie potrafię dostrzec uroku chi... :eviltong: Zobaczę jakie będą moje wrażenia jak ją w końcu obejrzę na żywo ;)
[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:) Gracja się wyleguje w pościeli:) jak jej dobrze z Pańcią;) ona to chyba lubi z Tobą przebywać i jezdzić na studia;)[/QUOTE]
W domu też ma pościel do dyspozycji ;) ale podobno tęskniła jak mnie dłużej niż tydzień nie było, a czy lubi to nie wiem bo pierwszy raz ją zabrałam ze sobą, ale chyba tak ;)

Posted

[quote name='dzasta']Karmię psiaki regularnie!!! Dzięki za linka!!!

Killerek fajny psiaczek :)

A kiedy do domku jedziesz? To nam jakieś foteczki CHI porobisz fajne ;P[/QUOTE]
Cała przyjemność po mojej :p w ogóle natrafiłam na link przy okazji dodawania ogłoszenia o mieszkanie ;)

A do domu nie wiem kiedy, zobaczę co z tym egzaminem... chciałabym być w środę, bo mama ma urodziny, a czy się uda to nie wiem :roll:
[quote name='FREDZIU']Cześć, pozdrowionka niedzielne, kucorek Gracjuli superrrrrrrrrr,, ale prosimy więcej foteczek:eviltong:[/QUOTE]
Dobry :p nie mam weny na fotki, muszę sobie świnki powtórzyć jakby w razie jutro coś dało radę... Z resztą nic się nie dzieje, pogoda nie za fajna, więc Gracja tylko śpi.
[quote name='tigrunia']Ja tam cziłki też bym sobie pewnie nie kupiła ale ta Twojego brata jest chyba najfajniejsza jaką widziałam :loveu: Kolorki ma rewelacyjne :loveu:[/QUOTE]
Ten kolorek to się jeszcze podobno zmieni na jaśniejszy ;) Zobaczymy, ja tam się nie znam :eviltong: