*kleo* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Klaudia!!! Chwilę do Ciebie nie zaglądałam, a tu proszę co się dzieje! No to teraz macie dopiero gromadkę!!! :lol: Jeju, mała jest cuudowna :loveu: Uwielbiam cziłki :loveu: Aaaa... zaniemówiłam z wrażenia, nie wiem co więcej napisać. :mdleje: Idę jeszcze raz obejrzeć zdjęcia :loveu:[/QUOTE] Widzisz, u nas to się stan liczbowy zmienia jak w kalejdoskopie :eviltong: Ale gdzie tam gromadka, toż tylko 4 psy :evil_lol: Chociaż podobno już 2 to sfora :eviltong: [quote name='chrupcia']No to fajnie:) może kiedyś będziesz miała malutkie cziłki;) daj bratu Klaudia szanse, może mu się to spodoba i będzie super w wystawianiu:) ale wiesz... nie spodziewałam się że to piesek inny niż york;) a tutaj takie zaskoczenie, ale czego sie nie robi dla brata, syna:) a brat lubi yorki, czy po prostu bardziej podobają mu się cziłki?:)[/QUOTE] Jeśli Bucia się nie "popsuje" i zdobędzie kiedyś uprawnienia (a na razie zapowiada się obiecująco ponoć), to kiedyś pewnie będą małe chi ;) A mój brat kocha nasze yorki, ale o tą chiłkę to już ze 2 lata marudził - są gusta i guściki, a o nich się nie dyskutuje ;) lepsze to niż gdyby chciał np. amstaffa :eviltong: [quote name='jot11']Jakie maleństwo zawitało u Was.:loveu: Ja akurat nie jestem miłośniczką cziłek.Nie podobają mi się ich oczy.Ale malutka słodka.:loveu: Cześć Klaudia :multi:[/QUOTE] Ja tam jakąś wielką miłośniczką też nie jestem, to już za małe dla mnie i nigdy nie miałam parcia, żeby takie co posiadać, sama dla siebie nigdy bym nie kupiła. No ale ja mam swoje yorki, a młody jęczał, mamie też się podobają, więc niech sobie mają na zdrowie ;) Ja i tak mam dwójkę swoją :evil_lol: Całe szczęście, że wzięli długowłosą :p Quote
Marzena* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Tylko kilka dni przerwy sobie zrobiłam a tu nie dość, że tyle do nadrabiania to jeszcze takie nowości ;) Maleńka jest słodka, moja Daria "choruje" na cziłkę tylko raczej krótkowłosą. Ale, że moja córcia z góry zaznacza, że Ona by tylko kochała maluszka a ja bym musiała go "obsługiwać" więc choruje soboe dalej a cziłki nie ma :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='*kleo*']Dokładnie, mała cziłka. Mała znalazła się u nas przez mojego brata - jęczał, jęczał, aż w końcu wyjęczał, no i jest. Urodziła się 6.03, nazywa się AMUSE BOUCHE z Samotni Christa, po domowemu Bucia. [LEFT] Rodzicami są [SIZE=2]DRAČÍK[/SIZE] z Třebaňského údolí i [SIZE=2]ZITA [/SIZE]Talovin. Bawi się z Ulką, która przy niej wygląda jak nowofunland. I w zasadzie na razie tylko tyle mogę powiedzieć, bo jeszcze jej nawet nie widziałam. [/LEFT] [/QUOTE] A więc jednak piesek :loveu: Super :multi: Cziłki fajne bo bezobsługowe :loveu: hihi Quote
*Jot* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='*kleo*'] Ja tam jakąś wielką miłośniczką też nie jestem, to już za małe dla mnie i nigdy nie miałam parcia, żeby takie co posiadać, sama dla siebie nigdy bym nie kupiła. No ale ja mam swoje yorki, a młody jęczał, mamie też się podobają, więc niech sobie mają na zdrowie ;) Ja i tak mam dwójkę swoją :evil_lol: Całe szczęście, że wzięli długowłosą :p[/QUOTE] A pewnie,jak Mamie i Bratu się podobają to dlaczego nie kupić.Osobiście też wolę yoreczki,ale gdybym miała wybierać cziłkę to tez byłaby długowłosa. Niech maleństwo się dobrze chowa.:loveu: Quote
Yorkomanka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 maleńka jest śliczna:loveu: Paczcie no! Ta se 4 psa sprawiła a ja nawet 2 nie mogę mieć:shake: Quote
chrupcia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='*kleo*'] Jeśli Bucia się nie "popsuje" i zdobędzie kiedyś uprawnienia (a na razie zapowiada się obiecująco ponoć), to kiedyś pewnie będą małe chi ;) A mój brat kocha nasze yorki, ale o tą chiłkę to już ze 2 lata marudził - są gusta i guściki, a o nich się nie dyskutuje ;) lepsze to niż gdyby chciał np. amstaffa :eviltong: Całe szczęście, że wzięli długowłosą :p[/QUOTE] Wybrał psa małego, bo na amstaffa to by pewnie mama sie nie zgodziła:) dobrze że chłopak ma takie zainteresowania:) a przy Twojej gromadce czy 3 czy 4 psy to co za różnica i do tego taki malutki:) Mnie tez podobają sie bardziej długowłose, ale chyba Cziłka bym nie chciała, jakoś zbytnio mi się nie podobają.. ale malutka jest prze słodka!:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 dzięki kleo za rozkład wystaw ale nie doszukałam sie w czerwcu wystawy w Krakowie. CZyżby nie było? nie ma bo chce sie wybrać , jak nie chciałam to była. JA jakos nie umiem i nie mam szczęśćia do zakupów przez internet Quote
Karolina. Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='*kleo*']Widzisz, u nas to się stan liczbowy zmienia jak w kalejdoskopie :eviltong: Ale gdzie tam gromadka, toż tylko 4 psy :evil_lol: Chociaż podobno już 2 to sfora :eviltong:[/QUOTE] Noo, nadążyć za Wami nie można :eviltong: Oj, fajnie pewnie będą te drużynowe zabawy wyglądać, a spacery z czwóreczką to już w ogóle super będą :evil_lol: Ja lubię cziłki, lecz chyba sama bym nie chciała mieć takiej ;) Ale popatrzeć u kogoś to zawsze lubię :p Quote
tigrunia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ula w Nowym Sączu masz najszybciej .. 18.07. potem Zakopane w sierpniu a Kraków to dopiero międzynarodówka we wrześniu ;) Quote
laurin Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Nie no padnę :D [URL]http://img39.imageshack.us/img39/8840/dsc06942edited.jpg[/URL] ale słodziutka mordeczka:loveu::loveu::loveu: brat pewnie zadowolony :) hehe Be :evil_lol: bezobsługowe :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jak mała słodzizna jest z Wami:)Tak mnie się wydawało, ze to bedzie coś innego niż yoruś:)toż przecie Ulcia jeszcze malutka jest:) Nowa dzieweczynka jest piękniutka i jak ładnie stoi:) Quote
chrupcia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Cześć Klaudia:) pewnie po imprezie jeszcze śpisz:D;) Quote
Princess_York Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Cziłkaaa :loveu: Jaka ciemniutka :loveu: No czyli nie trafiłam z krową :-D heh . Quote
*kleo* Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='Viky i Ja']Maleńka jest słodka, moja Daria "choruje" na cziłkę tylko raczej krótkowłosą. Ale, że moja córcia z góry zaznacza, że Ona by tylko kochała maluszka a ja bym musiała go "obsługiwać" więc choruje soboe dalej a cziłki nie ma[/QUOTE] Przynajmniej wiesz na czym stoisz :eviltong: Marcel twierdzi że on będzie się Bucią zajmował i póki co jeszcze to robi. [quote name='tigrunia']A więc jednak piesek :loveu: Super Cziłki fajne bo bezobsługowe hihi[/QUOTE] No, to jej idzie na plus, że nie trzeba za dużo z pielęgnacją cudować. [quote name='jot11']Niech maleństwo się dobrze chowa.[/QUOTE] Dzięki :p [quote name='Yorkomanka']maleńka jest śliczna Paczcie no! Ta se 4 psa sprawiła a ja nawet 2 nie mogę mieć:shake:[/QUOTE] Jakiego czwartego, ja mam tylko 2 :eviltong: [quote name='chrupcia']Wybrał psa małego, bo na amstaffa to by pewnie mama sie nie zgodziła:) dobrze że chłopak ma takie zainteresowania a przy Twojej gromadce czy 3 czy 4 psy to co za różnica i do tego taki malutki:) [/QUOTE] Noo 3 czy 4 różnica żadna, a potem 5, 6... :evil_lol: Ja swego czasu strasznie chciałam mieć amstaffa, ale to jeszcze zanim Tina się u nas pojawiła, no ale nic z tego nie wyszło... Ale ostatnio choruję na czerwonego diabła i mam nadzieję, że kiedyś będę go miała :p [quote name='dysia-u']dzięki kleo za rozkład wystaw ale nie doszukałam sie w czerwcu wystawy w Krakowie. CZyżby nie było? nie ma bo chce sie wybrać , jak nie chciałam to była. JA jakos nie umiem i nie mam szczęśćia do zakupów przez internet[/QUOTE] Kraków jest we wrześniu jak z rozpiski wynika... [quote name='Karolina&Lucky']Noo, nadążyć za Wami nie można :eviltong: Oj, fajnie pewnie będą te drużynowe zabawy wyglądać, a spacery z czwóreczką to już w ogóle super będą [/QUOTE] Najpierw małą muszę nauczyć chodzić na smyczy (przed chwilą gadałam z mamą i dostałam takie zlecenie), a potem zobaczymy. Kurde ledwo co ogarnęłam dziewczyny żeby chodziły w 3, a tu na nowo trzeba będzie zaczynać. Albo wymyślę jakąś optymalną kombinację i parami będą chodzić w dwóch turach. [quote name='laurin']Nie no padnę :D [URL]http://img39.imageshack.us/img39/8840/dsc06942edited.jpg[/URL] ale słodziutka mordeczka:loveu: brat pewnie zadowolony :)[/QUOTE] Na razie bardzo zadowolony i specjalnie się nie miga od opieki. Nawet qpy po małej sprząta. [quote name='Yoko2009']Jak mała słodzizna jest z Wami:)Tak mnie się wydawało, ze to bedzie coś innego niż yoruś:)toż przecie Ulcia jeszcze malutka jest:) Nowa dzieweczynka jest piękniutka i jak ładnie stoi:)[/QUOTE] To nic że Ula mała jeszcze, nowy yorek też by nie zaszkodził. Ale póki co na nic nowego się nie zanosi, chociaż u nas... któż to wie :eviltong: [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:) pewnie po imprezie jeszcze śpisz;)[/QUOTE] Nie śpię już od 13:30 ;) Grackę wyprowadziłam po powrocie to mogłam sobie dłużej pospać :p [quote name='Princess_York']Cziłkaaa :loveu: Jaka ciemniutka :loveu: No czyli nie trafiłam z krową :-D heh .[/QUOTE] No nie trafiłaś :eviltong: Ale mała będzie raczej jaśniejsza w przyszłości, w metryce ma wpisane "płowa z białymi znaczeniami". A teraz fotki z domu. Aktualny stan stada pomniejszony o Grację [IMG]http://img257.imageshack.us/img257/6331/dsc06951edited.jpg[/IMG] Bucia solo [IMG]http://img339.imageshack.us/img339/831/dsc06953v.jpg[/IMG] i z młodym - dwa zgnilce poranne :evil_lol: [IMG]http://img263.imageshack.us/img263/4118/dsc06924h.jpg[/IMG] Quote
Doti1986 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [url]http://img39.imageshack.us/img39/8840/dsc06942edited.jpg[/url] Śliczności :) Quote
dysia-u Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [url]http://img263.imageshack.us/img263/4118/dsc06924h.jpg[/url] tak jak moje Quote
*Jot* Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Klaudia,przeczytałam,że będziesz w Chojnicach na wystawie tak? Mam nadzieję,że Cię zobaczę no i psy oczywiście. :D Którego jest w tym roku? W sierpniu jak zwykle? Quote
*kleo* Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='jot11']Klaudia,przeczytałam,że będziesz w Chojnicach na wystawie tak? Mam nadzieję,że Cię zobaczę no i psy oczywiście. :D Którego jest w tym roku? W sierpniu jak zwykle?[/QUOTE] Mam zamiar być :p Wystawa jest 1.08. Mam nadzieję, że się ujawnisz jak już mnie tam zlokalizujesz? :cool3: Quote
ladyyork Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 No Klaudia widze że nie tylko ja wchodze w nową rasę ,ale choć kupiłam maltanke to i tak sentyment do yorków będzie największy i one zawsze będa górować:loveu: Quote
*Jot* Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='*kleo*']Mam zamiar być :p Wystawa jest 1.08. Mam nadzieję, że się ujawnisz jak już mnie tam zlokalizujesz? :cool3:[/QUOTE] No mam nadzieję,że będę.Bo wyjeżdżam w sierpniu.[COLOR="#00ffff"](Wiesz gdzie,i w końcu przywiozę To co tam zostawiłam i dalej też wiesz co....)[/COLOR]. Oczywiście,że Cię znajdę.Wiem jak wyglądasz.:diabloti: Może nawet Apusia wezmę.W zeszłym roku Bello był ze mną.Mam nadzieję,że wszystko się ułoży tak jak planuję.....:cool3: Quote
*kleo* Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='ladyyork']No Klaudia widze że nie tylko ja wchodze w nową rasę ,ale choć kupiłam maltanke to i tak sentyment do yorków będzie największy i one zawsze będa górować:loveu:[/QUOTE] To mama wchodzi w nową rasę, ja tam zostaję przy yorkach ;) Ja nową rasę sobie zafunduję za jakieś 10 lat :eviltong: [quote name='jot11']No mam nadzieję,że będę.Bo wyjeżdżam w sierpniu.[COLOR=#00ffff](Wiesz gdzie,i w końcu przywiozę To co tam zostawiłam i dalej też wiesz co....)[/COLOR]. Oczywiście,że Cię znajdę.Wiem jak wyglądasz.:diabloti: Może nawet Apusia wezmę.W zeszłym roku Bello był ze mną.Mam nadzieję,że wszystko się ułoży tak jak planuję.....:cool3:[/QUOTE] Wiem, wiem ;) Bierz dwóch :p ja w zeszłym roku też byłam z Graculą turystycznie. Quote
*Jot* Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='*kleo*'] Wiem, wiem ;) Bierz dwóch :p ja w zeszłym roku też byłam z Graculą turystycznie.[/QUOTE] No wszystko się okaże w praniu...:roll: Mam nadzieję,że uda mi się przyjechać.:razz: Quote
*kleo* Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='jot11']No wszystko się okaże w praniu...:roll: Mam nadzieję,że uda mi się przyjechać.:razz:[/QUOTE] Ja mam nadzieję, że i mi się uda ;) Quote
*Agnieszka* Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='*kleo*']Ja mam nadzieję, że i mi się uda ;)[/QUOTE] Witamy się:)kurczę dziewczyny jak ja bym chciała się do Was przyłączyć,swój pierwszy debiut musi być z Wami,o nie sama nie chcę być!!!! Quote
Recommended Posts