Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Viky i Ja'][URL]http://img263.imageshack.us/img263/6894/201005281191.jpg[/URL] fajna gromadka :)
Ale miejsca dla Ciebie to tam już raczej nie ma ;)[/QUOTE]
Dlatego siedziałam na krześle :eviltong:

Z rana zajechałam do Olsztyna, zostaję już do końca egzaminów i... zobaczcie, kto przyjechał ze mną :multi:
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/5581/p1030909.jpg[/IMG]
(tylko na ten jubel na łóżku nie patrzcie :evil_lol:)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nati28'][URL]http://img27.imageshack.us/img27/5581/p1030909.jpg[/URL] prawdziwe studenckie lozko :evil_lol: fajnie ze masz ja ze soba :)[/QUOTE]
No tak nie w 100% studenckie, bo to nie ten standardowy tapczanik, tylko moje własne, drewniane łóżko przywiezione z domu :) Ale bałagan faktycznie godny studenta :evil_lol:
[quote name='tigrunia']A kiedy koniec tych egzaminów?
Fajnie, że masz Graculę :multi: A Ulka to co? :roll:[/QUOTE]
[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:) ale Gracja szczęśliwa że z Pańcią przyjechała!:) ale Uli mi brakuje.. ;)[/QUOTE]
[quote name='Yorkomanka']To Gracka pewnie zadowolona:lol: a biedną Ulinkę zosawiłaś?:shake:[/QUOTE]
[quote name='Princess_York']No to Ulce smutno będzie :evil_lol: .

Cześć w poniedziałek :loveu:[/QUOTE]
Koniec egzaminów tak za około 2 tygodnie. Ulka została niestety, ale z dwiema to więcej czasu potrzebne, z resztą Gracja bardziej za mną tęskni, a Ulka jest taki czubek mały że jeszcze wszystkich kocha :eviltong: No i my tak sobie lubimy od czasu do czasu tylko we dwie z Gracją posiedzieć, a w domu nie ma zbyt często możliwości. A Ulce jeszcze Tina została i koty, więc smutno jej nie będzie ;)

Posted

No tak jak to mały szczeniak wszystkich kocha;) mój tez chociaż powiem szczerze że np. do dzieci to jakos szczególnie nie ciągnie, jak podejdą to troche poliże, pomacha ogonem i koniec:)

Posted

[quote name='chrupcia']No tak jak to mały szczeniak wszystkich kocha;) mój tez chociaż powiem szczerze że np. do dzieci to jakos szczególnie nie ciągnie, jak podejdą to troche poliże, pomacha ogonem i koniec:)[/QUOTE]

A moja Pix to boi się dzieci podejść podejdzie przywita się ale jak się zaczynają wrzaski i krzyki i obłapianie łapkami to wtedy ucieka:)

Posted

[quote name='Doti1986']A moja Pix to boi się dzieci podejść podejdzie przywita się ale jak się zaczynają wrzaski i krzyki i obłapianie łapkami to wtedy ucieka:)[/QUOTE]
Jazz bardzo lubi zabawki dzieci może dlatego podchodzi... ;)

Posted

Cześć Klaudia :) Ech to jeszcze dwa tygodnie stresu Ci zostało:shake:... Dobrze że Gracunia jest z Tobą:loveu:, przynajmniej Ci doda otuchy i utuli;)

Posted

Cześć Klaudia!
Fajnie że Grację masz ze sobą, zawsze to raźniej :)

Ja też jeszcze jakieś 2,5 tyg i koniec nauki do września :multi: :diabloti: Tylko że te 2,5 tyg będzie baardzo ciężkie. Poprawianie ocen itd... :roll:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia!

Ja też jeszcze jakieś 2,5 tyg i koniec nauki do września :multi: :diabloti: Tylko że te 2,5 tyg będzie baardzo ciężkie. Poprawianie ocen itd... :roll:[/QUOTE]

jezu normalnie się zaczynam z Wami stresować :nerwy:

Posted

[quote name='Doti1986']A moja Pix to boi się dzieci podejść podejdzie przywita się ale jak się zaczynają wrzaski i krzyki i obłapianie łapkami to wtedy ucieka:)[/QUOTE]
To tak samo jak u nas - uraz z dzieciństwa, dzieciaki na podwórku za bardzo piszczały na widok dziewczyn. Tylko Tina ze swoim charakterkiem sobie poradziła - kilka razy uszczypała i już wiedzą, że do rudej się nie podchodzi :evil_lol:
[quote name='laurin']Cześć Klaudia :) Ech to jeszcze dwa tygodnie stresu Ci zostało:shake:... Dobrze że Gracunia jest z Tobą:loveu:, przynajmniej Ci doda otuchy i utuli;)[/QUOTE]
To fakt, jakoś lżej mi z nią i więcej mam ochoty do działania :p
[quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia!

Ja też jeszcze jakieś 2,5 tyg i koniec nauki do września :multi: :diabloti: Tylko że te 2,5 tyg będzie baardzo ciężkie. Poprawianie ocen itd... :roll:[/QUOTE]
Oj pamiętam te czasy ;) U nas pod koniec roku zazwyczaj jest laba, bo przedmioty się kończą i tylko nauka do egzaminów zostaje. A jak jest ładna pogoda to zawsze można wziąć kocyk i takie tam i iść się pouczyć nad jezioro albo na górkę kortowską :p
[quote name='laurin']jezu normalnie się zaczynam z Wami stresować :nerwy:[/QUOTE]
Bez przesady, aż tak strasznie nie jest ;)
[quote name='agamewa']Witamy i pozdrawiamy:)A czemu się tak stresujesz ?????[/QUOTE]
No właśnie, czemu? :evil_lol:

Posted

[quote name='agamewa']Witamy dziewczyny:)[/QUOTE]
[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia!:)[/QUOTE]
Cześć kobity :p
[quote name='Pegaza']A ja specjalnie na ten jubel lozkowy patrzylam hehe

psy chyba mieli sjeste poobiednia;) ze tak wszyscy razem spia..[/QUOTE]
I co tam wypatrzyłaś na tym moim wyrku? :eviltong:

No powiedzmy, że to była poobiednia drzemka, chociaż to bardziej już na wieczorną się łapało ;) Pańcie miały sabat czarownic to psiakom się nudziło :eviltong:

Posted

[quote name='Yorkomanka']Cześć wieczornie [COLOR=DarkOrange]Grac[/COLOR][COLOR=Magenta][COLOR=Lime](ki i )[/COLOR]Ulki[/COLOR][/QUOTE]
Hej :)
[quote name='FREDZIU']Cześć, pozdrowienia dla Gracki[/QUOTE]
Przekazane :)

Byłam dziś z Graculką u nas na wydziale :) Akurat nie padało, to wykorzystałam okazję żeby połączyć przyjemne z pożytecznym, załatwiłam co musiałam a Gracka przy okazji miała spacer :) I chwilę posiedziałyśmy u mojej ulubionej pani doktor od bydła :) Gracka bardzo się podobała, spotkałyśmy jeszcze kilka znajomych osób, więc trochę nam się przeciągnęło ;) A potem poszłyśmy na spacer nad rzekę, dałam jej trochę wolności od smyczy, szalała jak mały samolocik :evil_lol:

No i muszę się Wam pochwalić - zdałam bydło na 4 :multi: już bliżej niż dalej, jeszcze jutro 2 koła i 9.06 egzamin i jak wszystko pójdzie dobrze będę miała luzik :p