Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='megi82']Gratulacje....u nas jest podwójny kieł i rusza się,rusza się i nie może rozruszać się-chyba jednak w czerwcu będziemy rwac...jeden ząb a narkoza....trzymam kciuki za Ulcię-żeby jej ząbki wszystkie ładnie wyszły[/QUOTE]
Gracja też miała narkozę na jeden ząb, dlatego zastanawiam się jak to z Ulką będzie ;)
[quote name='Pegaza']No nastepna nagadana galeria;)
ale znalazlam slodką Ule:loveu:
[URL]http://img8.imageshack.us/img8/1985/dsc02678x.jpg[/URL]
gratki dla Was:)[/QUOTE]
Dzięki :)
[quote name='laurin']cześć Klaudia :)[/QUOTE]
[quote name='Princess_York']Cześć wtorkowo :loveu:[/QUOTE]
[quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:)[/QUOTE]
[quote name='Connected']Hej :)[/QUOTE]
Hej hej :p

Oblecę szybko Wasze galerie, a potem siadam do nauki. Pojutrze egzamin :roll:

Posted

Cześć Klaudia!
[URL]http://img15.imageshack.us/img15/9096/dsc02790y.jpg[/URL]
Widać że Ula lubi się pokazywać :) Super Wam idzie, oby tak dalej :thumbs:

Posted

[quote name='niunka04']wczesniej matura teraz egzamin... współczuje...[/QUOTE]
Noo... i to nie jeden, dużo tych zaliczeń się uzbierało w tej sesji...
[quote name='Princess_York']No Klaudia to się ucz :-D[/QUOTE]
No też właśnie zaraz to zrobię, ale nie mogłam się opamiętać i najpierw stronkę zaktualizowałam :eviltong:
[quote name='chrupcia']Czesc Klaudia wieczorkiem:) egzamin pewnie na 5 napiszesz:)[/QUOTE]
Oj chyba nie, egzamin jest z hodowli bydła, a ja o krowach to akurat mało wiem, nie interesują mnie za bardzo :roll:
[quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia!
[URL]http://img15.imageshack.us/img15/9096/dsc02790y.jpg[/URL]
Widać że Ula lubi się pokazywać :) Super Wam idzie, oby tak dalej :thumbs:[/QUOTE]
Oby ;) Na razie mamy miesiąc przerwy w wystawach, a od lipca ruszamy w szczeniakach :)
[quote name='Mawe']Witam wtorkowo wieczorowo.[/QUOTE]
Cześć :)

Posted

[quote name='*kleo*']Gracja też miała narkozę na jeden ząb, dlatego zastanawiam się jak to z Ulką będzie ;)[/QUOTE]

U mnie Bello miał narkozę na dwa kły.Teraz miałam umówioną wizytę na rwanie kła u Apolla,ale na szczęście jutro ją odmówię :multi::multi:
Kieł sam wypadł.Tak samo jak pierwszy.
Baaaardzo jestem zadowolona,że go to ominęło.

A ja dodoam,że niektórzy lubią takie mleko "prosto od krowy"Ja bym tego nie przełknęła.:shake:

Miłej nauki.:razz:

Posted

[quote name='jot11']U mnie Bello miał narkozę na dwa kły.Teraz miałam umówioną wizytę na rwanie kła u Apolla,ale na szczęście jutro ją odmówię :multi::multi:

A ja dodoam,że niektórzy lubią takie mleko "prosto od krowy"Ja bym tego nie przełknęła.:shake:

Miłej nauki.:razz:[/QUOTE]
Oj ja też bym nie ruszyła takiego mleka prosto od krowy.....
Co do tej narkozy to ja nie mam jakoś tak zaufania!!!powinnam iść na czyszczenie kamienia i tak odwlekam i odwlekam,próbowałam sama ale pod kieszonkami się usadowił także mam problem........

Posted

[quote name='Pegaza']Klaudia krowa jest laciata, daje mleko, ma duze cycory i robi obrzydliwe placki aa robi jeszcze muuuu;)
:D 6 masz murowaną:D[/QUOTE]

Daria za taką wiedzę to 6 mało :evil_lol:

Cze Klaudia :) Nie pamiętam czy już gratulowałam Wam sukcesów na wystawach więc zrobię to teraz...

Świetnie się Ulcia spisała, Baaaardzo mocno gratulujemy i trzymamy kciuki za kolejne wystawy :)

Posted

[quote name='Princess_York']A kiedy będzie o nas ? :cool3: ?[/QUOTE]
Dodam Was, jasne :) Dziś mi z głowy wyleciało, bo robiłam tak na szybko, żeby do nauki usiąść...
[quote name='laurin']ucz się ucz ;) duchem jestem z Tobą ;)[/QUOTE]
Dzięki, przyda się :)
[quote name='Pegaza']Klaudia krowa jest laciata, daje mleko, ma duze cycory i robi obrzydliwe placki aa robi jeszcze muuuu;)
:D 6 masz murowaną:D[/QUOTE]
[quote name='karkakarka']A ja dodam, że mąż krowy to byk i rodzi ona cielaki hehe i jest roślinożerna :D[/QUOTE]
Jaaaa, dzięki dziewczyny. Teraz to już egzamin zdany na mur-beton :evil_lol:
[quote name='jot11']U mnie Bello miał narkozę na dwa kły.Teraz miałam umówioną wizytę na rwanie kła u Apolla,ale na szczęście jutro ją odmówię :multi::multi:

Miłej nauki.:razz:[/QUOTE]
Fajnie, że Wam się tak udało z tym zębami :)

A ja piłam prosto od krowy. Tzn. może nie zupełnie prosto, ale jak byłam u kumpeli która ma oborę to po dojeniu napuściłyśmy sobie butelkę z basenu. Jak dla mnie nie ma porównania z tym sklepowym, o wiele lepsze :)
[quote name='Mawe']O ile dobrze pamiętam to krowa ma dwa żołądki, bo jest zwierzęciem roślinożernym przeżuwającym :)[/QUOTE]
Więcej niż dwa :eviltong: Ma przedżołądki - żwacz, czepiec i księgi, a potem trawieniec ;)
[quote name='Viky i Ja']Daria za taką wiedzę to 6 mało :evil_lol:

Cze Klaudia :) Nie pamiętam czy już gratulowałam Wam sukcesów na wystawach więc zrobię to teraz...

Świetnie się Ulcia spisała, Baaaardzo mocno gratulujemy i trzymamy kciuki za kolejne wystawy :)[/QUOTE]
Dziękujemy za gratulacje :)
A dzięki podpowiedziom dziewczyn już mi egzamin niestraszny :evil_lol: