*kleo* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='megi82']Gratulacje....u nas jest podwójny kieł i rusza się,rusza się i nie może rozruszać się-chyba jednak w czerwcu będziemy rwac...jeden ząb a narkoza....trzymam kciuki za Ulcię-żeby jej ząbki wszystkie ładnie wyszły[/QUOTE] Gracja też miała narkozę na jeden ząb, dlatego zastanawiam się jak to z Ulką będzie ;) [quote name='Pegaza']No nastepna nagadana galeria;) ale znalazlam slodką Ule:loveu: [URL]http://img8.imageshack.us/img8/1985/dsc02678x.jpg[/URL] gratki dla Was:)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='laurin']cześć Klaudia :)[/QUOTE] [quote name='Princess_York']Cześć wtorkowo :loveu:[/QUOTE] [quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:)[/QUOTE] [quote name='Connected']Hej :)[/QUOTE] Hej hej :p Oblecę szybko Wasze galerie, a potem siadam do nauki. Pojutrze egzamin :roll: Quote
niunka04 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 wczesniej matura teraz egzamin... współczuje... Quote
chrupcia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Czesc Klaudia wieczorkiem:) egzamin pewnie na 5 napiszesz:) Quote
Karolina. Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cześć Klaudia! [URL]http://img15.imageshack.us/img15/9096/dsc02790y.jpg[/URL] Widać że Ula lubi się pokazywać :) Super Wam idzie, oby tak dalej :thumbs: Quote
*kleo* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='niunka04']wczesniej matura teraz egzamin... współczuje...[/QUOTE] Noo... i to nie jeden, dużo tych zaliczeń się uzbierało w tej sesji... [quote name='Princess_York']No Klaudia to się ucz :-D[/QUOTE] No też właśnie zaraz to zrobię, ale nie mogłam się opamiętać i najpierw stronkę zaktualizowałam :eviltong: [quote name='chrupcia']Czesc Klaudia wieczorkiem:) egzamin pewnie na 5 napiszesz:)[/QUOTE] Oj chyba nie, egzamin jest z hodowli bydła, a ja o krowach to akurat mało wiem, nie interesują mnie za bardzo :roll: [quote name='Karolina&Lucky']Cześć Klaudia! [URL]http://img15.imageshack.us/img15/9096/dsc02790y.jpg[/URL] Widać że Ula lubi się pokazywać :) Super Wam idzie, oby tak dalej :thumbs:[/QUOTE] Oby ;) Na razie mamy miesiąc przerwy w wystawach, a od lipca ruszamy w szczeniakach :) [quote name='Mawe']Witam wtorkowo wieczorowo.[/QUOTE] Cześć :) Quote
Princess_York Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jak napisałaś to już ide na tą stronkę wasza :-D . Quote
karkakarka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Hehe ja też od razu poleciałam zobaczyć co nowego na stronie :) Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Klaudia krowa jest laciata, daje mleko, ma duze cycory i robi obrzydliwe placki aa robi jeszcze muuuu;) :D 6 masz murowaną:D Quote
karkakarka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 A ja dodam, że mąż krowy to byk i rodzi ona cielaki hehe i jest roślinożerna :D Quote
*Jot* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='*kleo*']Gracja też miała narkozę na jeden ząb, dlatego zastanawiam się jak to z Ulką będzie ;)[/QUOTE] U mnie Bello miał narkozę na dwa kły.Teraz miałam umówioną wizytę na rwanie kła u Apolla,ale na szczęście jutro ją odmówię :multi::multi: Kieł sam wypadł.Tak samo jak pierwszy. Baaaardzo jestem zadowolona,że go to ominęło. A ja dodoam,że niektórzy lubią takie mleko "prosto od krowy"Ja bym tego nie przełknęła.:shake: Miłej nauki.:razz: Quote
Mawe Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 O ile dobrze pamiętam to krowa ma dwa żołądki, bo jest zwierzęciem roślinożernym przeżuwającym :) Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='jot11']U mnie Bello miał narkozę na dwa kły.Teraz miałam umówioną wizytę na rwanie kła u Apolla,ale na szczęście jutro ją odmówię :multi::multi: Kieł sam wypadł.Tak samo jak pierwszy. Baaaardzo jestem zadowolona,że go to ominęło. A ja dodoam,że niektórzy lubią takie mleko "prosto od krowy"Ja bym tego nie przełknęła.:shake: Miłej nauki.:razz:[/QUOTE] Oj ja też bym nie ruszyła takiego mleka prosto od krowy..... Co do tej narkozy to ja nie mam jakoś tak zaufania!!!powinnam iść na czyszczenie kamienia i tak odwlekam i odwlekam,próbowałam sama ale pod kieszonkami się usadowił także mam problem........ Quote
chrupcia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Oj no to trzymam mocno kciuki żeby Ci się udało napisać jak najlepiej:) Quote
Marzena* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Pegaza']Klaudia krowa jest laciata, daje mleko, ma duze cycory i robi obrzydliwe placki aa robi jeszcze muuuu;) :D 6 masz murowaną:D[/QUOTE] Daria za taką wiedzę to 6 mało :evil_lol: Cze Klaudia :) Nie pamiętam czy już gratulowałam Wam sukcesów na wystawach więc zrobię to teraz... Świetnie się Ulcia spisała, Baaaardzo mocno gratulujemy i trzymamy kciuki za kolejne wystawy :) Quote
*kleo* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Princess_York']A kiedy będzie o nas ? :cool3: ?[/QUOTE] Dodam Was, jasne :) Dziś mi z głowy wyleciało, bo robiłam tak na szybko, żeby do nauki usiąść... [quote name='laurin']ucz się ucz ;) duchem jestem z Tobą ;)[/QUOTE] Dzięki, przyda się :) [quote name='Pegaza']Klaudia krowa jest laciata, daje mleko, ma duze cycory i robi obrzydliwe placki aa robi jeszcze muuuu;) :D 6 masz murowaną:D[/QUOTE] [quote name='karkakarka']A ja dodam, że mąż krowy to byk i rodzi ona cielaki hehe i jest roślinożerna :D[/QUOTE] Jaaaa, dzięki dziewczyny. Teraz to już egzamin zdany na mur-beton :evil_lol: [quote name='jot11']U mnie Bello miał narkozę na dwa kły.Teraz miałam umówioną wizytę na rwanie kła u Apolla,ale na szczęście jutro ją odmówię :multi::multi: Kieł sam wypadł.Tak samo jak pierwszy. Baaaardzo jestem zadowolona,że go to ominęło. A ja dodoam,że niektórzy lubią takie mleko "prosto od krowy"Ja bym tego nie przełknęła.:shake: Miłej nauki.:razz:[/QUOTE] Fajnie, że Wam się tak udało z tym zębami :) A ja piłam prosto od krowy. Tzn. może nie zupełnie prosto, ale jak byłam u kumpeli która ma oborę to po dojeniu napuściłyśmy sobie butelkę z basenu. Jak dla mnie nie ma porównania z tym sklepowym, o wiele lepsze :) [quote name='Mawe']O ile dobrze pamiętam to krowa ma dwa żołądki, bo jest zwierzęciem roślinożernym przeżuwającym :)[/QUOTE] Więcej niż dwa :eviltong: Ma przedżołądki - żwacz, czepiec i księgi, a potem trawieniec ;) [quote name='Viky i Ja']Daria za taką wiedzę to 6 mało :evil_lol: Cze Klaudia :) Nie pamiętam czy już gratulowałam Wam sukcesów na wystawach więc zrobię to teraz... Świetnie się Ulcia spisała, Baaaardzo mocno gratulujemy i trzymamy kciuki za kolejne wystawy :)[/QUOTE] Dziękujemy za gratulacje :) A dzięki podpowiedziom dziewczyn już mi egzamin niestraszny :evil_lol: Quote
Princess_York Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Generalnie to chodziło mi o zakładke "O nas" ,ale ok możesz nas też dodać :evil_lol: :) . Cześść z rańca :loveu: Quote
tigrunia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ajjj mleczko prosto od krówki jest miodzioooo!! :loveu::loveu::loveu: Uwielbiam i gdyby nie było takie tłuste to codziennie mogłabym pić :evil_lol: Quote
Connected Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Witamy się ;) a ja tam za samym takim mlekiem nie przepadam, kakao wypiję , płatki zjem z mlekiem ale samego mleka nie ruszę:evil_lol: Quote
niunka04 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ja jakoś nie przepadam za mlekiem ale takie od krówki cieplutkie z pianką...;) mniam Quote
Recommended Posts