Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*']Umaszczenie jak na szczyla przystało, ja tam tylko czekam aż się główka wyzłoci ;)[/QUOTE]
a właśnie mnie się wydaje że ona ma takie inne niz wszystkie yoreczki które widziałam, takie kolorki inne, ale dlatego wyglada tak pięknie:) będzie wygrywać wszystkie wystawy:) z jakiej Ula hodowli jest?;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']a właśnie mnie się wydaje że ona ma takie inne niz wszystkie yoreczki które widziałam, takie kolorki inne, ale dlatego wyglada tak pięknie:) będzie wygrywać wszystkie wystawy:) z jakiej Ula hodowli jest?;)[/QUOTE]
Ja wiem czy inne? Niejeden szczeniak takie ma ;) A z tym wygrywaniem to zobaczymy, teraz postęp hodowlany jest taki, że wiele piękności po ringach chodzi :)
Ulka jest z Park Ridge.

Mykam dziewczyny powoli, jutro pobudka o 6:00 i wyjazd do Kadzidłowa do Parku Dzikich Zwierząt. Mam nadzieję, że nie będzie padać...

Posted

[quote name='*kleo*']Ja wiem czy inne? Niejeden szczeniak takie ma ;) A z tym wygrywaniem to zobaczymy, teraz postęp hodowlany jest taki, że wiele piękności po ringach chodzi :)
Ulka jest z Park Ridge.

Mykam dziewczyny powoli, jutro pobudka o 6:00 i wyjazd do Kadzidłowa do Parku Dzikich Zwierząt. Mam nadzieję, że nie będzie padać...[/QUOTE]

Tylko uważaj na te dzikie zwierzęta ;)
Trzymam kciuki za pogode :)

Posted

Wróciłam :)
Nic mnie nie zjadło, wycieczka świetna :loveu: tylko szkoda, że nie na cały dzień.

Widziałam jelenie, sarny, rysie, muflony, wilki, głuszce, cietrzewie, orły, puchacze, a łosia to nawet głaskałam :cool3: bardzo sympatyczna (bo to ona) była :p

Może potem zrzucę fotki od kumpeli z telefonu to Wam dziś albo jutro pokażę :)

Posted

[quote name='Princess_York']To dużo tych dzikich zwierząt ;) . Ja też tak chce ! :p[/QUOTE]
Było jeszcze więcej, ale jakbym zaczęła wymieniać to by z 3 linijki zajęło ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Patrzcie co znalazła moja kumpela na demotach :evil_lol:
[URL]http://demotywatory.pl/1579701/Och-dziekuje[/URL][/QUOTE]
wpsaniałe:cool3:

Posted

[quote name='*kleo*']Patrzcie co znalazła moja kumpela na demotach :evil_lol:
[URL]http://demotywatory.pl/1579701/Och-dziekuje[/URL][/QUOTE]
hehehe no niezłe:D

Posted

[quote name='*kleo*']Dziewczyny zdjęć łosiowych dziś niestety niet, zaraz mykam na jakiś jump ;)[/QUOTE]

ale jutro dasz jakieś fotki..ja uwielbiam fotki oglądac,zwłaszcza innych psiaków