*kleo* Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Pegaza']Kup jej bluze z kapucą bedzie blokers 100%:evil_lol: moja Liv tez ma wielkie oko:evil_lol:[/QUOTE] Bluzę z kapturem już ma, ino go nie nosi :eviltong: [quote name='Viky i Ja']Witamy po północy :loveu::loveu::loveu: Piękne zdjęcia i pościelowe i kąpielowe, ale przy takiej modelce nie może być inaczej :loveu:[/QUOTE] [quote name='Doti1986']Witamy się w piątek trzynastego:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='...::Basia::...']Hej:loveu: Śliczniutka:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='charlotta']Witamy :) [URL]http://img689.imageshack.us/img689/7123/p1020937k.jpg[/URL] dłodko wyglądają razem małe harcowniki :D[/QUOTE] [quote name='jot11']Cześć w piątek :multi:[/QUOTE] Witamy serdecznie :multi: [quote name='tigrunia']Cze laski :multi: Następna co to psom spać nie daje :mad:[/QUOTE] Cze Be :p Ja im nie daję spać?? To raczej one mnie :evil_lol: A na zdjęciach to akurat w środku dnia spały ;) Quote
iwa63 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witamy piątkowo-wieczorkowo Gracja śliczniusia panienka a na fotce szczurkowej jest przekochana taka bezbronna ;) Quote
tigrunia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Czy to ważne czy w środku dnia czy nocy ? Ważne, że spać nie dałaś :evil_lol: Cześć! :loveu: Quote
iwa63 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witamy w niedzielę piękną Grację i jej panią:multi: Quote
Pegaza Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='jot11']Witamy w niedzielę :multi:[/QUOTE] Przylacze sie do kolezanki Joli i tez Was witam:multi: Quote
FREDZIU Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Pozdrowienia dla Gracji jej pani:lol: Quote
*kleo* Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Witam kobity wszystkie :lol: Wybaczcie, że Was tak marnie odwiedzam, ale znowu latam w te i wewte i czasu braknie :roll: Ponadrabiam przy najbliższej okazji :p (aż się boję ile stron wstecz będę :evil_lol:) Zdjęć na razie nie ma, chyba że mi coś z domu prześlą to wrzucę. A póki co, żeby tak pusto tu nie było, to poczytajcie sobie jaką akcję miałam 2 miesiące temu (napisałam na innym wątku, więc raczej nie wszyscy są w temacie) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f25/kradziez-psa-147422/[/URL] Pozdrawiam serdecznie :loveu: Quote
Nati28 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ja juz kiedys czytalam ta historie i nie moglam uwierzyc, ludzie sa nieprzewidywalni ;) Quote
...::Basia::... Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Hej A mozesz jeszcze raz wstawić tego linka albo napisać w jakim to jest bo przez to nowe dogo nie chce sie otworzyć? Quote
*kleo* Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Hej dziewczyny wieczornie :p Co to się stało na tej dogo naszej, weszłam i zgłupiałam :crazyeye: Dziwny ten nowy wystrój jakiś, może za jakiś czas się przestawię... Quote
FREDZIU Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Witamy i pozdrawiamy, my tez cierpimy na chroniczny brak czasu, a do tego dg jeszczer nam utrudnia!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Truska34 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Cześć Wam! Albo do was dawno nie zaglądaliśmy, albo zdjęcie Gracji z właścicielką przegapiliśmy. Nie ważne. Dzisiaj zaległości zostały nadrobione. No no, nie wiem, która ładniejsza. A swoją drogą miło poznać z kim się pisze. Pozdrawiamy Was słonecznie! Quote
Recommended Posts