Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

[B][U]Nie doczekały pomocy. [/U][/B]
[U][B]Frodzia odeszła w nocy, a rano przyjechała po nią jej przyszła Pani. [/B][/U]
[B][U]Daisy nikt nie zdążył pokochać.[/U][/B]

[IMG]http://images47.fotosik.pl/223/05d7d0091dfaac98.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/219/036e412490baccdf.jpg[/IMG]

Zmieniłam tytuł i w 1-szym poście umieściłam te dwie dziewczynki. Może to ludzi ruszy.

Posted

[quote name='agrabcia']O matko. Czekamy na więcej informacji.[/QUOTE]
jesli cokolwiek można przypuszczac to moze cos zjadła tak feralnego(kosc?...) że... moze ta sterylka jej jakos zaszkodziła,ona młoda była... moze miała jakąś chorobe serca nierozpoznaną...Nie wygladała na chorą:shake:
A wy myslicie ze mnie to nie dziwi???
Juz nawet myslałam ze ludzie ja oddali bo miała jakąs chorobę czy co, z lenistwa leczyc nie chcieli... te zabki takie dziwne miała...No niewiem!:-(
i trodno juz sie teraz nie dowiem.

Posted

Na pocieszenie w tym smutnym dniu Wam powiem, że idzie paka od kochanej Marsii a w niej super ciuszki na bazarki :lol:
Będzie kaska na jastrzębiaki. :multi:

Posted

Martwie o tą sunie co z Frodzią stoi na tym moim banerku. Ona ładniutka. Boje się, że nie doczeka tak jak Frodzia. Jak by były jakieś informacje o niej to bym ją poogłaszała.Ale pewnie jak to depozytka to dzika jest.

Posted

Od wtorku będe miała dużo czasu mąża nie będzie więc: Moge pomóc w ogłoszeniach mysle o Pappim, tej depozytce kudłatej-jak sie da. Chciałabym jeszcze jakiegoś poogłaszać więc wybierzcie same i dajcie mi znać. Wystarczą podstawowe informacje i na kogo namiary.Teksty sama wymyśle.

Posted

wstawie te fotke depozytki czarno-białej wieczorkiem lub rano, jitro bede miec wiecej czasu to moze tez cos pomoge.

A ten tytuł to masz taki shanti kochana jakby te nasze psy z głodu padały czy cos:oops:

Posted

[URL="http://www.fmix.pl/zdjecie/1293872/img/rozmiar/2"][IMG]http://i2.fmix.pl/fmi2870/8a17247d002c58094af7023d[/IMG][/URL]

to o nią ci chodzi agrabciu? Ma około 8 lat NAJMNIEJ i za nic nie ma ochoty dac sie chwycic, raczej nigdy nie szczeka, nie warczy na nikogo chodzi własnymi drogami, widac ze chciałaby moze i podejsc ale jej oczki mówią:" e, a po co? niewiem czy warto ufac wam ludziom..."

kurcze wy wiecie jaki one tam maja staw w tym boksie? krzywe to wszystko jak diabli i jak leje to szkoda gadac:shake:

Posted

[quote name='wilczek007']
A ten tytuł to masz taki shanti kochana jakby te nasze psy z głodu padały czy cos:oops:[/QUOTE]

A bo mnie dobiły Daisy z krzywymi zabkami i Frodzia:shake: Człowiek wie że takie rzeczy w schronie sie dzieją a jednak przykro.:-(

Posted

Tak o tą mi chodzi. Dziewczyny dałyscie Frodzi szanse to może tej tez warto pomóc. Jest ładniutka Frodzia tez była dzika i ktoś ją pokochał choć nie zdązył poznać. Wilczek rozumiem ,że ona do ludzi łagodna i zwierząt choć płochliwa?. Prosze Cię jak będziesz miała czas to zobacz jej reakcje. Może jakieś wolontariuszki ją wyprowadzą na spacer. Kurcze chyba dosyć się nasiedziała w tym schronie. Oferuje ogłoszenia tyle ile będzie trzeba tylko troche trzeba ją ośmielić.

Posted

postaram sie cos w srode zrobic w sprawie tego spacerku ,wolne to moze wolontariuszki będą, ale napewno sie nakombinujemy coby ja złapac:shake: ech...ja tam ją rozumiem...Bardzo bym chciała zeby ona tez zrozumiala nas...ale to zwierzatko. My ludzie musimy byc mądrzejsi.
A jak ja nazwiemy???:razz: