shanti Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Impreza będzie w którąś letnią noc, przy ognisku, świetlikach, rechoczących żabach, latających nietoperzach i pełzających zaskrońcach. A i jeszcze zapomniałam o gryzących komarach, czyli dla bab z jajami.:evil_lol: Prawdziwi mężczyźni też są mile widziani:razz: Quote
shanti Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Cioteczki, z kim korespondowała jakaś pani z Zabrza na temat Denisa? Wiecie coś? Akslowi trzeba zmienić karmę. może ta mu nie siedzi. Quote
alina71 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Krokiecik ale raport wow ja kombinuje zamienić mieszkanie i biuro na dom jak się uda to w kooooońcu będę szukać psa oczywiście na Norwida Quote
Krokiecik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 do raportu trzeba dodać dwa nowe psy z 1000-lecia Quote
shanti Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ten o którym rozmawialiśmy przez telefon. Mój ulubieniec z węgla. Biało-czarny. Pojechał? Quote
shanti Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ok, my Boss ;) Dopijam kawę i idę się opalać przy grabieniu :evil_lol: Quote
szafra Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Czyżby D...s pojechał do domku???? :multi: Jakoś tajemniczo ... :evil_lol: Alinka może w tą niedzielę uda nam się spotkać na trawce z futrami (lub w sobotę) - ostatnio znowu lało :shake:. Quote
alina71 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Mnie nie było, wyjechałam, dopiero od dziś funkcjonuje. W weekend mam szkołe niestety. Podjade w tygodniu jeśli ktoś będzie. A jakie są zadania dla mnie? ;) Quote
AnnArt Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Znowu mnie nie będzie, mam jutro dwie sesje, a widzę, że sporo się dzieje :( Mam nadzieję, że w czwartek w końcu dam radę. Quote
szafra Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ania - sny jakieś ciekawe były ???? Czy nic ?:shake: Quote
szafra Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Szkoda, że masz szkołę! Innym razem... [quote name='alina71']Mnie nie było, wyjechałam, dopiero od dziś funkcjonuje. W weekend mam szkołe niestety. Podjade w tygodniu jeśli ktoś będzie. A jakie są zadania dla mnie? ;)[/QUOTE] Quote
alina71 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Gdyby nie sprawdzanie obecnoś♥ci to bym się wyrwała, zobacze jeszcze bo mam dwa 1,5 godz okienka. Może da się te lekcje poprzekładać. Byle do lipca. Shanti mam zamówienie:eviltong::eviltong: na pieska. Molestuje mnie właścicielka Suzki sznaucerki. Kiedyś już pisałam, że jej siostra rozważa wzięcie pieska. No to są zdecydowani. Tylko, że ma dzieci alergiczne i potrzebny byłby piesek z sierścią jak Suzka w sensie okrywą włosową. Jest jakiś taki egzemplarz? Ja zaraz będę z nią dokładnie rozmawiała bo siostra mi dzwoniła, że bardzo bardzo chcą. Jestem po rozmowie, są zdecydowani na suczkę niedużą bo mieszkają w bloku. Chętnie przyjadą do schroniska ale wstrzymałam ich bo dzieciaki by adoptowały połowe. ;) Obiecałam dowiedzieć się najpierw. Mam prosbe do Anny o zdjęcia INEZ jeśli nie ma jeszcze [url]http://www.dogomania.pl/threads/195602-Inez-sunia-przytulanka-Jastrzębie-Zdrój[/url] Quote
AnnArt Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Kurczę, nie kojarzę tej psiny, mylą mi się te czarne psiaki. Nie ma jej na Facebook'u? Jeżeli nie to Shanti mi ją jutro pokaże i pocykamy :) Quote
shanti Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Ciotki, czy któraś ma zdjęcia tej grubej ni to haszczki, ni to malamutki Luny? Jest zainteresowanie, a jednak właścicielka jej nie chce i może iść do adopcji. Alinko, Bartek twierdzi że najczęściej alergizuje nie sama sierść , ale złuszczający się naskórek, więc sama okrywa włosowa chyba nie ma aż takiego znaczenia? Ja nie wiem, tylko powtarzam za fachowcem. ;) Może to było by wyjście, przywieźć dzieciaki żeby się poprzytulały, jak będzie dobrze znaczy się że nie alergizuje, jeśli je obsypie znaczy się że tak :evil_lol::evil_lol: Makabryczne, ale dzieciom przejdzie a nie chciałabym zwrotu za jakiś czas psiaka do schroniska :shake: Quote
szafra Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Niestety nie mam zdjęcia grubaski Luny. Może Ania znajdzie u siebie ... Quote
AnnArt Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ja mam tylko jedno i to w dodatku dupiate, ale jeżeli potrzebne na już, to proszę :) [IMG]http://annamari.webd.pl/blog/schronisko/lunka.jpg[/IMG] Jutro będę, ją też obcykamy :) Dzisiaj na spacerze z Abką spotkałam ludzi z takim czarnym kundelkiem i tak gadamy, gadamy, zaczęłam o schronisku, a ten facet, że miał kiedyś haszczkę ze schroniska przez 19 godzin, i że psy ze schroniska są strasznie głupie i że ta haszczka "też była durna" o.O Miałam ochotę go poszczuć moim rottweilerem, grrr :/ Quote
shanti Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Dzięki Ann, posłałam. Dużo nowych psiaków przybyło, a adopcji jak na lekarstwo. Quote
Mona1991 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 No to się pośmiejemy :P [video=youtube;7jA87MnLbyY]http://www.youtube.com/watch?v=7jA87MnLbyY[/video] Quote
Mona1991 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [video=youtube;wPKYLD6N0ws]http://www.youtube.com/watch?v=wPKYLD6N0ws[/video] Quote
Mona1991 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [video=youtube;STvuaM6pHX8]http://www.youtube.com/watch?v=STvuaM6pHX8[/video] Quote
szafra Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Świetne filmiki :evil_lol::evil_lol: Ador chyba naprawdę nigdy nie pływał. To był jego pierwszy raz :diabloti: Quote
Recommended Posts