Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Impreza będzie w którąś letnią noc, przy ognisku, świetlikach, rechoczących żabach, latających nietoperzach i pełzających zaskrońcach. A i jeszcze zapomniałam o gryzących komarach, czyli dla bab z jajami.:evil_lol: Prawdziwi mężczyźni też są mile widziani:razz:

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Czyżby D...s pojechał do domku???? :multi: Jakoś tajemniczo ... :evil_lol:
Alinka może w tą niedzielę uda nam się spotkać na trawce z futrami (lub w sobotę) - ostatnio znowu lało :shake:.

Posted

Mnie nie było, wyjechałam, dopiero od dziś funkcjonuje. W weekend mam szkołe niestety. Podjade w tygodniu jeśli ktoś będzie. A jakie są zadania dla mnie? ;)

Posted

Szkoda, że masz szkołę! Innym razem...
[quote name='alina71']Mnie nie było, wyjechałam, dopiero od dziś funkcjonuje. W weekend mam szkołe niestety. Podjade w tygodniu jeśli ktoś będzie. A jakie są zadania dla mnie? ;)[/QUOTE]

Posted

Gdyby nie sprawdzanie obecnoś♥ci to bym się wyrwała, zobacze jeszcze bo mam dwa 1,5 godz okienka. Może da się te lekcje poprzekładać. Byle do lipca.

Shanti mam zamówienie:eviltong::eviltong: na pieska. Molestuje mnie właścicielka Suzki sznaucerki. Kiedyś już pisałam, że jej siostra rozważa wzięcie pieska. No to są zdecydowani. Tylko, że ma dzieci alergiczne i potrzebny byłby piesek z sierścią jak Suzka w sensie okrywą włosową. Jest jakiś taki egzemplarz? Ja zaraz będę z nią dokładnie rozmawiała bo siostra mi dzwoniła, że bardzo bardzo chcą.

Jestem po rozmowie, są zdecydowani na suczkę niedużą bo mieszkają w bloku. Chętnie przyjadą do schroniska ale wstrzymałam ich bo dzieciaki by adoptowały połowe. ;)
Obiecałam dowiedzieć się najpierw.

Mam prosbe do Anny o zdjęcia INEZ jeśli nie ma jeszcze
[url]http://www.dogomania.pl/threads/195602-Inez-sunia-przytulanka-Jastrzębie-Zdrój[/url]

Posted

Kurczę, nie kojarzę tej psiny, mylą mi się te czarne psiaki. Nie ma jej na Facebook'u? Jeżeli nie to Shanti mi ją jutro pokaże i pocykamy :)

Posted

Ciotki, czy któraś ma zdjęcia tej grubej ni to haszczki, ni to malamutki Luny? Jest zainteresowanie, a jednak właścicielka jej nie chce i może iść do adopcji.

Alinko, Bartek twierdzi że najczęściej alergizuje nie sama sierść , ale złuszczający się naskórek, więc sama okrywa włosowa chyba nie ma aż takiego znaczenia? Ja nie wiem, tylko powtarzam za fachowcem. ;)
Może to było by wyjście, przywieźć dzieciaki żeby się poprzytulały, jak będzie dobrze znaczy się że nie alergizuje, jeśli je obsypie znaczy się że tak :evil_lol::evil_lol: Makabryczne, ale dzieciom przejdzie a nie chciałabym zwrotu za jakiś czas psiaka do schroniska :shake:

Posted

Ja mam tylko jedno i to w dodatku dupiate, ale jeżeli potrzebne na już, to proszę :)
[IMG]http://annamari.webd.pl/blog/schronisko/lunka.jpg[/IMG]
Jutro będę, ją też obcykamy :)

Dzisiaj na spacerze z Abką spotkałam ludzi z takim czarnym kundelkiem i tak gadamy, gadamy, zaczęłam o schronisku, a ten facet, że miał kiedyś haszczkę ze schroniska przez 19 godzin, i że psy ze schroniska są strasznie głupie i że ta haszczka "też była durna" o.O
Miałam ochotę go poszczuć moim rottweilerem, grrr :/