Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bahlsa']Ambra i Sonia mają już zrobione ogłoszenia.
Dzisiaj wieczorem zaczynam ogłaszać Tinkę.[/QUOTE]
Sonia ma już dom!Wejdż na wątek mamy i córki.Bardzo się cieszymy i dziękujemy za ogłoszenia.Moze można podrzucic Ci jeszcze ,np:Farę?:lol:Nie ma już nużycy,tylko lekką alergię.

Posted

[quote name='mamanabank']Bahlasa :-) nim skończyłaś robić ogłoszenia Soni już KTOŚ do nich dotarł, bo Sonia wczoraj poszła do domu :-) do Zgierza.[/QUOTE]Widzę,ze informujemy Bahlsę jednoczesnie!

Posted

wstyd się przyznać, że tak długo robiłam ogłoszenia ale ogłaszałam we trójkę: Sonię, Ambrę i dalmatynkę z podkarpackiego. Trwało to ponad tydzień.
Bardzo się cieszę, że znalazła dom :) Skąd był domek? Z ogłoszeń czy ktoś przyjechał do schronu?

Posted

[quote name='mamanabank']Myslę, że dwa nowe psiaki powinny się nazywać Bronek i Jarek to takie modne imiona dzisiaj :-D[/QUOTE]
Ja jednak stawiam na Moruska i Kapselka.Chyba,że dziewczyny coś wymyślą innego.I który jest Kapselek a który Morus?

Posted

[quote name='mamanabank']No jasne! Przecież to był żart powyborczy ;-)

chociaż do Białego nie pasuje mi ani Morus ani Kapsel... ale podporządkuję się :cool1:[/QUOTE]
Ja też tak uważam,czekam co nasze dziewczyny wymyslą!A swoja drogą jestem,kto dziś jest bardziej modny Bronek czy Jarek?Jak wiesz nie mam dostępu do telewizora.

Posted

Szperałam sobie po łowickich stronach w poszukiwaniu wyników dla Łowicza i zobaczcie co znalazłam, baner na samym dole strony :-) nasz banerek :-D

[url]http://lowicz24.eu/index.php?page=news&op=readNews&id=833&title=-ugrac-cos-dla-sportu--8211-wywiad-z-robertem-wilkiem[/url]

Posted

[quote name='argusiowa']Pies jest ładny jeśli go ktoś ukradł raczej chyba marne szanse na odnalezienie, nie chciałabym zabrzmieć pesymistycznie ale ładne psy rzadko się odnajdują.
Widziałam dzisiaj ogłoszenie na ulicy starorzecze na słupie o zaginięciu kolejnego psa tej rasya raczej suki, Czika lub jakoś tak, czy to tez Twoja suka???
czy pies ma swój watek na Dogo? warto założyć watek w zaginionych[/QUOTE]

Moja Czina znalazła się jeszcze tego samego dnia. Nie było mnie na noc w domu, do czego Czina nie była przyzwyczajona i rano kiedy moja mama z nią wyszła wyruszyła na poszukiwania. Ta sprawa na szczęście zakończyła się szczęśliwie. Nie chciałabym, żeby ktoś przeżywał to, tak jak ja. I skoro coś mogę zrobić, to próbuję. Więc jeśli gdzieś zobaczycie Alana dajcie znać. My z Cziną mamy swoją galerię na dogo i Alanowi też założyłam wątek w zaginionych, ale wiem, że tu zagląda więcej mieszkańców Łowicza niż na poszczególne rasy.

Dzięki za pomoc
[url]www.czina.pl[/url]

Posted

[quote name='mamanabank']Szperałam sobie po łowickich stronach w poszukiwaniu wyników dla Łowicza i zobaczcie co znalazłam, baner na samym dole strony :-) nasz banerek :-D

[url]http://lowicz24.eu/index.php?page=news&op=readNews&id=833&title=-ugrac-cos-dla-sportu--8211-wywiad-z-robertem-wilkiem[/url][/QUOTE]
Widać,ze rzadko na wątku,pisałam o działaniach w celu umieszczenia banerku kilkanaście stron wcześniej.U mnie nie widać banerka!

Posted

[quote name='mamanabank']:lol: :lol: :lol: :lol: Romka, ale dostęp do netu masz przecież!

a co do Białego może Polar albo Jasper?? Nic mi do głowy dzisiaj nie przychodzi...[/QUOTE]
Siedzę na forum jak widać!Zdradzć które imię bardziej modne!

Posted

[quote name='kasia_owczarzak']Moja Czina znalazła się jeszcze tego samego dnia. Nie było mnie na noc w domu, do czego Czina nie była przyzwyczajona i rano kiedy moja mama z nią wyszła wyruszyła na poszukiwania. Ta sprawa na szczęście zakończyła się szczęśliwie. Nie chciałabym, żeby ktoś przeżywał to, tak jak ja. I skoro coś mogę zrobić, to próbuję. Więc jeśli gdzieś zobaczycie Alana dajcie znać. My z Cziną mamy swoją galerię na dogo i Alanowi też założyłam wątek w zaginionych, ale wiem, że tu zagląda więcej mieszkańców Łowicza niż na poszczególne rasy.

Dzięki za pomoc
[url]www.czina.pl[/url][/QUOTE]Przekazywała mi dziś Argusiowa,ze w okolicach Nowego Rynku widziano dziś jak mi powiedziała "czarnego huskiego" to było wczesnym popołudniem.Przekazałam informację Kajce,która miała Cię powiadomić.

Posted

[quote name='mamanabank']Uważajcie na swoje psy w upalne dni :-(

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188494-Prawie-zabi%C5%82am-swojego-psa-%28%28%28[/URL][/QUOTE]

Przeczytałam!Widziałam w schronisku jak Elmo chłodził się wkładająć łapki do miski z wodą.Sposób opisany przez jedna z dziewczyn na tym watku.

Posted

[quote name='mamanabank']Uważajcie na swoje psy w upalne dni :-(

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188494-Prawie-zabi%C5%82am-swojego-psa-%28%28%28[/URL][/QUOTE]

Smutna historia...

Posted

no właśnie czarnego Husky widziałam wczoraj jak jechałam na wybory z UM biegającego po Starym rynku, pies był lekko zdezorientowany i miał obrożę na szyi ale był sam!
Czarny bo większość sierści na karku była ciemna, jasna maska i podbrzusze tyle co udało mi się zobaczyć z samochodu.

dziewczyny informuję że allegro psiaków chwilowo mają po jednym zdjęciu, reszta jest umieszczona na serwerze ale chwilowo serwer nie działa, potrwa to max do 2 dni!

Posted

Argusiowa wejdż na skarpete znalazłam osobe ,która przelała pieniądze na Antosia na konto schroniska ,zalogował się na forum.Może trzeba go powitać?Próbujemy odkręcic sytuację i wszystko zmierza ku dobremu!