Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia w lecznicy miała biegunkę.Pewnie jak wszystkie szczeniaki ma początek parwowirozy.Trzymamy kciuki ale szybko zareagowało schronisko więc bedzie dobrze.Musi być.Sońka jest cudna.

Posted

[quote name='Romka']Sonia w lecznicy miała biegunkę.Pewnie jak wszystkie szczeniaki ma początek parwowirozy.Trzymamy kciuki ale szybko zareagowało schronisko więc bedzie dobrze.Musi być.Sońka jest cudna.[/QUOTE]
Bardzo mocno trzymam kciuki! I robię wątek!

Posted

[quote name='argusiowa']infoormuję naprędce że Foksik i Romuś mają obserwatorów na allegro :)[/QUOTE]

O rany trzymamy kciuki!A jak tam moje fanty?

Posted

[quote name='Romka']Sonia w lecznicy miała biegunkę.Pewnie jak wszystkie szczeniaki ma początek parwowirozy.Trzymamy kciuki ale szybko zareagowało schronisko więc bedzie dobrze.Musi być.Sońka jest cudna.[/QUOTE]

Biedaczka! Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia!

[quote name='argusiowa']infoormuję naprędce że Foksik i Romuś mają obserwatorów na allegro :)[/QUOTE]

Argusiowa super wieści przynosisz!

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07/page18[/url] tu zamówiłam ogłoszenia dla Lolusia.Paula dopisz do listy ogłoszń informacje ,ze i Lolus ma juz zamówione ogłoszenia.

Posted

[quote name='Kaja10014']Dziewczyny, zamieszczajmy w pierwszym poście każdego wątku info o ogłoszeniach, bo mamy bardzo dużo wątków. Tak będzie nam prościej i czytelniej ;)

Wszystkim psiakom z moich wątków, które nie są ogłaszane porobię ogłoszenia ;)

[B][COLOR=Red]Ogłoszeń nie mają:[/COLOR][/B]
[B]Rudolf[/B] [B]( syn p. Grażynki)[/B]
[B]Borys ( syn p. Grażynki)[/B]
[B]Kaja ( Kaja)[/B][B]
Ambra i Sonia ( Kaja)[/B]
[B]Elmo ( Bahlsa)
Rupert ( Bahlsa)[/B][B]
Tolek ( Bahlsa)[/B]
[B]Tina
Erni
Serwus
Baster
Bojka
Paula
[/B][B]Kochaś
Roki
Karol
Irys
Lolek
Tramp
Tośka i Antośka
Greta
Leon
Fara

[/B][/QUOTE]

Dopisz ,ze Lolus ma zamówione na bazarku ogłoszenia!Prośba do KAJKI!

Posted

Roki adoptowany w poniedziałek!Greta na sterylizacj.Jamniczka Zuza będzie miała na imie Norka.Koni prawdopodobnie w poniedziałek pójdzie do domku,ale jest bardzo jeszcze bardzo osłabiona.W sobote miała amputowany ogonek.

Posted

Borys,Rudolf i w części Bojka mają ogłoszenia zrobione przez syna Grazynki.MAMANABANK UZUPEŁNIJ W 1 POŚCIE JAKIE PSIAKI SĄ OGŁASZANE!
W schronisku są 2 nowe duże psiaki owczarkopodobne.Na razie przerazone.
Informacja jest w poście 2315

Posted

Wysłałam jeszcze prośbę do syna Grażynki(namówiłyśmy się;))w sprawie ogłoszeń Tośki i Antośki,Trampa i Grety!Jak zostaną ogłoszone dam znać!

Posted

[quote name='Romka']Kaju wysłałam do Ciebie opisy Ambry i Soni.Amika i Karola.Wstaw proszę na wątki.[/QUOTE]
Jasne Romciu, już wstawiam.
A póki co zapraszam do Amika:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/187724-Amik-u%C5%9Bmiechni%C4%99ta-przyb%C5%82%C4%99da-czeka-na-swojego-cz%C5%82owieka[/url]!

Posted

[quote name='Kaja10014']Jasne Romciu, już wstawiam.
A póki co zapraszam do Amika:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187724-Amik-u%C5%9Bmiechni%C4%99ta-przyb%C5%82%C4%99da-czeka-na-swojego-cz%C5%82owieka[/URL]![/QUOTE]

Widziałam juz byłam!

Posted

Rudolf siedzi w boksie po Hektorze,boks jest boksem szczęśliwym.Moze przyniesie szczęście Rudolfowi tak jak przyniósł Tapiszonowi,Negro i Hektorowi i Kusemu.

Posted

Dobrze, że psiaki znajdują domy!!!ale trzeba pamiętać, ze nadchodzi okres wakacyjny, a co za tym idzie porzucanie zwierząt, miejmy nadzieję, że nasze schronisko to ominie.

Posted

Tolek, Elmo i Rupert mają już komplety ogłoszeń.
Przygotujcie następne dwa biedaki do ogłoszeń (no... mogą być trzy), z tym, że będę mogła zacząć robić ogłoszenia od czwartku-piątku.