kajkoowa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 U mnie z wpłatami stałymi byłby problem, ale jak tylko będę coś miała to przekażę! W schronisku będziemy jak zawsze! I pozdrawiamy Figę! ;) Quote
Romka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Dobrze Kaju w końcu chodzisz jeszcze do szkoły a inne dziewczyny?To tylko 10 zł!A jakos zycia Fary poprawi się zdecydowanie!Skarpeta wszystkiego nie udżwignie,za chwilę wpłaty na Balbinę i Tolę więc deklaracje sa potrzebne. Quote
Romka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='Kaja10014']U mnie z wpłatami stałymi byłby problem, ale jak tylko będę coś miała to przekażę! W schronisku będziemy jak zawsze! I pozdrawiamy Figę! ;)[/QUOTE] Ciesze sie ,że będziecie jak będa nowe psiaki albo stare nie sfotografowane i bez wątków to 2 nowe mozna zrobic! Quote
argusiowa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Romka u mnie ciężkawo ostatnio ale oki sprawa Fary jest oczywista bez środków psina nie wyzdrowiej, daję 20 miesięcznej deklaracji, ale mogę od maja, tylko musisz mnie ścigać bo jestem zapominalska :) deklarowałam 30 w kwietniu na skarpetę , ale dałam 20 na kąpiel bianki, zatem w maju dorzucam zaległą 10 do skarpety plus 10 za maj. przepraszam ze mało ale mam ostatnio ciężką sytuację. co najwyżej pomogę poza tym wystawiając psiaki. tymczasem z szybkiej akcji zbiórkowej : p. Ania z Łowicza 10zł p. Iwona z Łowicza 10zł p. Jadwiga z Łowicza 5 zł p. Beata z Łowicza 2 zł p. Ewelina z Łowicza 5 zł p. Sławek 10zł Razem dla Fary: 42zł Dziękujemy !!! :):D:) Quote
argusiowa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Zaginął piesek York na Zgodzie/Wygodzie , jak by ktoś z Was słyszał dajcie mi znać, jutro podam tel. Quote
Paula03 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Kaja10014']U mnie z wpłatami stałymi byłby problem, ale jak tylko będę coś miała to przekażę! W schronisku będziemy jak zawsze! I pozdrawiamy Figę! ;)[/QUOTE] Podpisuję się pod Kajowymi słowami ;) Niestety z kwotami stałymi byłby problem, ale wszystkie pieniądze zbieram i nawet dziewczyny z klasy namawiam :p W schronisku oczywiście będziemy!! No i oczywiście pozdrawiamy Figę!!! :) Quote
Paula03 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Romka']Ciesze sie ,że będziecie jak będa nowe psiaki albo stare nie sfotografowane i bez wątków to 2 nowe mozna zrobic![/QUOTE] Romka to my może zrobimy wątki jakimś dwóm strachulcom! I jak chcecie to imiona możecie wymyślać! :) Quote
Andzike Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Romka']No własnie mam nadzieję,że u Figi to tylko badania a nic powaznego?Pozdrawiamy ja wszystkie!Dziewczyny pisze o tym na watku Fary ale powtarzam na watku głownym.Co sadzicie o pomyśle domu tymczasowego dla Fary?Dom byłby u pani ,która przygarnęła Fado?Potrzebne sa deklaracje!Czy mogłybysmy zadeklarowac kazda po 10zł miesięcznie na dom tymczasowy,reszte dołozymy ze skarpety albo w inny sposób.Co o tym sadzicie?Napiszcie czy takie deklaracje sa mozliwe!W warunkach schroniskowych Fara nie wyzdrowieje (stres)rozmawiałam o tym z pania doktor,a my musimy jej pomóc.[/QUOTE] Dokladam 15zł stałej deklaracji od maja na Farę :) Quote
argusiowa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 strona 8 wątku Fary : wstępne podliczenie deklaracji na Farę co do allegro psiaków zastanawiam sie gdzie umieścić post z informacja które psiaki mają a które nie mają allegro i czy wogóle umieszczać, czy raczej spisać to gdzieś na papierze. Quote
argusiowa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [url]http://www.rottka.pl/pl/home/index/0.html[/url] apropo tego rotwailera który jest nowy w schronisku Quote
mamanabank Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='argusiowa']strona 8 wątku Fary : wstępne podliczenie deklaracji na Farę co do allegro psiaków zastanawiam sie gdzie umieścić post z informacja które psiaki mają a które nie mają allegro i czy wogóle umieszczać, czy raczej spisać to gdzieś na papierze.[/QUOTE] na kartce na pewno, bo potem trudno spamiętać, możesz też, jeśli dasz radę, na poszczególnych wątkach, tak jak to robiłaś do tej pory Quote
Romka Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Dziewczyny ja deklaruje 20 zł opłaty stałej na Farę ale jak znam życie to bedzie to zawsze w miarę potrzeb!Dzis rano rozmawiałam z pania ,która ma ewentualnie zająć sie Farą idzie dzis do lecznicy na rozmowę z p.doktor -chce po prostu znać wszystkie za i przeciw pobytu Fary razem z jej dwoma psiakami.Dziś będe juz wiedziała. A potem poproszę Mamanabank,zeby ze mna poszła do tej pani i same zobaczymy jak to wygląda. Quote
Romka Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='mamanabank']na kartce na pewno, bo potem trudno spamiętać, możesz też, jeśli dasz radę, na poszczególnych wątkach, tak jak to robiłaś do tej pory[/QUOTE] Argusiowa mogę Cie prosić,zebyś napisała na tym wątku który psiak ma allegro bo juz sie gubie a potem bede dzwonic do Ciebie jak bedzie cos nowego.Chcę miec swój kajecik!Plis!Plis! Quote
Romka Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Paula03']Romka to my może zrobimy wątki jakimś dwóm strachulcom! I jak chcecie to imiona możecie wymyślać! :)[/QUOTE] Kajka ,Paula to dobry pomysł bo zostały nam tylko juz 2 boksy psiaków ,które nie maja zdjęć,no i oczywiście nowe psiaki!Imiona zawsze wymyslałyscie ok to teraz coś podrzućcie a bedziemy zastanawiac sie wspólnie jak zobaczymy jakie to psiaki.Wejdżcie do Bojeczki moze tym razem będzie inaczej! Quote
Romka Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Andzike']Dokladam 15zł stałej deklaracji od maja na Farę :)[/QUOTE] Andzike dziękujemy !Jak zawsze mozna na Ciebie liczyć! Quote
argusiowa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Oki zatem w tym poście będzie widniała lista psiaków które mają allegro, będę go aktualizowała (to dla Romki) a poza tym na wątku danego psiaka będę wpisywała link do allegro. [B][U]Zwierzaki, które mają allegro:[/U][/B] [B]argusiowa:[/B] Laska, Fiona, Borys, Blanka, Antoś, Kora, Śnieżka, Rupert, Greta, Foksik, Hera, Rebus, Uzi, Elmo, Romuś, Paula, Pongo, Reks, Bojka, Kaja, Nina, Lolek, Tolek, Tramp, Irys, Pianka, Serwus, Erni, Diana [B]mamanabank:[/B] Baster, Tola, Balbina, Pongo, Dafne [B] pozostałe:[/B] Hektor Quote
Romka Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Sa dalsze deklaracje na Farę po 10zł Camisiowa i Grazynka oraz mam zapytanie o Kruczka,BARDZO POWAŻNE! Quote
argusiowa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 a ja właśnie po drodze z poczty spotkałam taką bidę na Stanisławskiego naprzeciwko świateł po stronie cukierni Majka że aż żal dupsko ściska, chude toto, z kleszczami na mordce...no aż żal patrzeć, na szybko zorganizowałam trzy kaszanki, psiak zjadł je na szybko, i poszedł w stronę targowicy, nie miałam jak go zatrzymać, trochę onkowaty ale kolory szare-bure takie, nie pozwolił sobie kleszczy wyciągnąć, taki trochę osowiały ten psiak...ech:( Quote
argusiowa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 dopiero wpadłam na to o co chodzi z zapytaniem o Kruczka:) to super Romka:) trzymam kciuki aby było wszystko oki:) Quote
argusiowa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 dziewczyny które będziecie w sobotę w schronisku przydało by mi sie zdjęcie Borysa i Milki :) samych bez innych psiaków da radę? chociaż po jednym?:) Quote
Romka Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='argusiowa']dopiero wpadłam na to o co chodzi z zapytaniem o Kruczka:) to super Romka:) trzymam kciuki aby było wszystko oki:)[/QUOTE]Szukamy dziewczyn do wizyty przedadopcyjnej w Andrychowie! Quote
argusiowa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184203-Osoby-do-wizyty-przedadopcyjnej-w-Andrychowie-pilnie-poszukiwane%21?p=14540237#post14540237"]http://www.dogomania.pl/threads/184203-Osoby-do-wizyty-przedadopcyjnej-w-Andrychowie-pilnie-poszukiwane!?p=14540237#post14540237[/URL] Romciu dałam wątek w woj. małopolskim może się ktoś odezwie, podałam Twoje namiary. Wyżej masz link do wątku. Quote
Paula03 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='argusiowa']dziewczyny które będziecie w sobotę w schronisku przydało by mi sie zdjęcie Borysa i Milki :) samych bez innych psiaków da radę? chociaż po jednym?:)[/QUOTE] Borysowi na pewno, a Milkę to nie obiecuję, bo pan nam może nie dać, ale postaramy się! :) Quote
argusiowa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 chociaż na terenie schroniska:) jak nie pozwolą z nią wyjść:) Quote
Paula03 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Jak pan pozwoli to oczywiście, jeszcze jakiegoś zabrać na sesję poza Milką i Borysem? Quote
Recommended Posts