Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wiecie jesteśmy grupą entuzjastek,ktore pomagają w schronisku!Pisze o tym dlatego,że zgloszenia suczki do zdjęcia,psiaka z cmentarza(juz w schronisku),Brysia ,który jest sam i głodny na mrozie,2 zgloszenia- suki ze szczeniętami iszczeniąt,suczki Frani sa zgłoszeniami do lokalnego towarzystwa opieki nad zwierzętami,które to stowarzyszenie wskazuje nas jako właściwych do tego rodzaju zadań!Cóz wszystkim zwierzętom w ten mróz trzeba pomóc!A przed chwilą miałam zgłoszenie kotów z kocim katarem-informatorkę odesłałam do lokalnego towarzystwa!JESTESMY WOLONTARIUSZAMI W SCHRONISKU,CHCEMY TO Z CAŁA MOCĄ PODKREŚLIĆ!Wszystkie przypadki pomocy zwierzętom będziemy przedstawiać na wątku schroniska.

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']rozumieim Cie romko .. chodzilo mi o jakies 10 kg karmy.. ale skoro nie to rozumieim :)[/QUOTE]
Jesteśmy tak blisko,że pewie niedługo(wiosna)nawiążemy kontakty!Już dzwoniłam do Was w sprawie charta Kusego!Teraz musimy myśleć o naszych psiakach i o rozliczeniu sie z darczyńcami!Ale skąpiradła to my nie jestesmy!:lol:

Posted

Dziewczyny nie zapominajcie o watkach,musimy zajrzeć tez na inne!Byłam dzis zrobic zdjęcia suczce,która tymczasowi opiekunowie nazwaliPerełka!Śliczne przymilne stworzenie,które ktos wyrzucił na targowicy!Załozymy jej wątek ale liczę ,że Perełka zauroczy swoją nowa rodzinę!Ludzie sa naprawde ok!

Posted

Romka coś dla Ciebie...zobacz Fryteczkę, to ogólnie wątek jagterrierów w potrzebie.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/115951-Jagdterriery-w-potrzebie[/URL]

a na drugiej stronie istna Romcia o kurcze !@!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[IMG]http://img401.imageshack.us/img401/4945/dsc0122pc6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img356.imageshack.us/img356/7470/dsc0138jx0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img111.imageshack.us/img111/16/dsc0136ek3.jpg[/IMG]
:crazyeye:

Posted

[quote name='Figafiga']Romka coś dla Ciebie...zobacz Fryteczkę, to ogólnie wątek jagterrierów w potrzebie.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/115951-Jagdterriery-w-potrzebie[/URL]

a na drugiej stronie istna Romcia o kurcze !@!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[/QUOTE]

No cała Romka !!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Dziewczyny zanim nastałam na forum czytalam je!Znam ten watek bardzo dobrze!Szczurosława ma Frytkę i jeszcze jedna biała suczke tez terrierowata!Suczka "istna Romcia" była grubiutka bo byla cięzarna jest juz adoptowana i jej synek tez!Był jeszcze jagterrier w Pabianicach adoptowany do Gliwic i jagterriera ma bodajże Agata51 ten łobuziak zostal znaleziony na przystanku autobusowym i miał chora łapkę!Był jeszcze jagterrier przedstawiony mi przez Figę w schronisku w Łodzi więcej jagterrierów nie pamiętam!NO i co Wy na to?:eviltong:

Posted

[quote name='Figafiga']Tylko Romcia szczuplejsza i zadbana!!!ale by Romce druga taka Romcia pasowała.....a Pako byłby w siódmym niebie!!![/QUOTE]Pako...biedny Pako!:shake:

Posted

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a ja na to:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wrociłam przed chwila od Brysia,u którego nic się nie zmieniło!Nikt u niego nie był, nie widac nawet śladu otwierania bramy czy furtki(zrobiłam zdjęcia)Sa tylko ślady naszych stóp i kół samochodu!Byłam tez u Frani i poprosiłam jej pania o zrobienie zdjęc szczeniaczkowi i suczce(moim aparatem) ponieważ Frania chciałą mnie zjeśc broniąc szczeniaczka!Zdjęcia wkleję!

Posted

[quote name='Figafiga']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a ja na to:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Figula chcialaś powiedziec szacun jak mniemam!:diabloti:

Posted

[quote name='Andzike']Romka, banerek to jeszcze ogarnełam, ale ze zdjęciami to zawsze z proszącą minę do mamynabank... ;) Widocznie my już tak mamy ... ;)[/QUOTE]
Czekam na wizytę tej osobistości!;)

Posted

Ja mam nadal trudności z podlinkowaniem podpisu..ten mi się udał, a kudłaczy już był pusty...ważne że ten mam..

Super że Kusy będzie miał z mojego dywanu zasłoneczkę..jeszcze mam trochę dywanu

Posted

Mamanabank, Romka, Figafiga, Grażynka i Kajka
to taka pozytywnie nawiedzona zgrajka
jeździ do schronu pieski wyprowadzać
przytulic, pogłaskac i popstrykać zdjęcia
każda z nich ma dużo zajęcia
Mamanabank sprawdza duże i małe
czy są na smycze i strachy liczne wytrzymałe
Romka za biednymi nijakimi pieskami się rozgląda
i głaszcze i mówi juz niedługo trwa wasza ludzko-psia rozłąka
Figafiga strzela zdjęcia i fotografuje
zabiera w plener psy, ustawia i tonuje
Grażynka psimi biedami się zajmuje
strachliwe pieski na prostą kieruje
Kajka z koleżanką z psiakami chodzi na łąki
psiaki ze szczęścia puszczają bąki....

Posted

Niechaj Mama(nabank) coś napisze,żeby przerwać głucha cisze!Zdjęcia niechaj szybko wkleja nasze dusze rozwesela!Kawka pewnie już wypita,więc komputer wita,wita!